P. 1
Principiile de Activitate Si Misiunea Asociatiei

Principiile de Activitate Si Misiunea Asociatiei

|Views: 2|Likes:
Published by Alin Hînceşti

More info:

Published by: Alin Hînceşti on Feb 20, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/02/2014

pdf

text

original

PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE ASOCIATIEI OBSTESTI “UNIREA TINERETULUI IN SOCIETATE” 2012-2013

PRINCIPIILE DE ACTIVITATE SI MISIUNEA ASOCIATIEI
Asociatia isi desfasoara activitatea in baza principiilor libertatii de asociere,legalitatii,publicitatii si tranparentei,egalitatile in drepturi a tuturor membrilor,liberei exprimari a opiniei de catre toti membrii si accesul lor la orice informative ce tine de activitatea Asociatiei,autoadministrarii si autogestiunii. Asociatia este libera sa-si aleaga activitatile proprii,formele si metodele de activitate si sa-si stabileasca structura interna de organizare. Asociatia promoveaza in activitatea sa valorile si interesele nationale,civice ale democratiei si statului de drept,parteneriatul,competitia deschisa si respecta normele etice ale sectorului necomercial. Activitatea Asociatiei are un character transparent,informatia cu privire la actele de constituire si cele programatice este accesibila tuturor.

MISIUNEA Asociatiei este de a contribui la evolutia comnitatii,oferind oportunitati
de dezvoltare,oportunitati de consolidare a competentelor si idealurilor individuale in scopul crearii schimbarilor positive in societate.

PRIORITATEA ASOCIATIEI
Pozitionarea institutionala Asociatiei pe plan national.

HINCESTI 2012

Obiective operationale:  Crearea unui mediu favorabil pentru colaborarea si cooperare a tineretului din raionul Hincesti in vederea ajutorarii atingerii scopurilor si solutionarea problemelor locale.cluburi. Crearea si dezvoltarea.          Elaborarea.monitorizarea. Cresterea participativitatii civile si sociale a tineretului si promovarea actiunilor comunitoare.implementarea si evaluarea diferitelor proiecte la nivel local/rational in scopul dezvoltarii potentialului social-economic si uman al Raionului Hincesti in scopul atingerii obiectivelor Asociatiei. Atragerea persoanelor in activitatile sportive si activitatile de orientare profesionala.promovarea tinerilor cu ajutorul retelelor interscolare la nivel rational. Crearea cercurilor de interese commune . Formarea unei retele nationale/raionale ce ar include asociatile. Analiza. Organizarea actelor de caritate si binefacere.cu scopul de a impartasi experientele in cadrul acestuia. Promovarea valorilor lucrului in echipa. Sensibilizarea opiniei publice la problemele tineretului din regiuni.grupurile de initiativa locala/raionala a tinerilor.intr-un cadru deschis si colaborativ in strinsa legatura cu atitudinile pro-sociale.sistematizarea .crearea atelierilor creative.PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE ASOCIATIEI OBSTESTI “UNIREA TINERETULUI IN SOCIETATE” 2012-2013 DEZVOLTAREA RAIONULUI HINCESTI PRIN CRESTEREA MOTIVARII TINERILOR DE A PARTICIPA ACTIV LA REFORMAREA SI INTEGRITATEA LOCALITATILOR RURALE ALE TARII.sondajul public. HINCESTI 2012 .raspindirea practici positive de lucru a organizatiei prin mass-media si internet pe pagina web a Asociatiei.regionale.

Obiectiv 3. Obiectiv 1.1 Dezvoltarea notorietatii Asociatiei in Raionul Hincesti in mediul social.2 Crearea si dezvoltarea identitatii organizationale. Intentie 2 Organizarea concursurilor. OBIECTIV STRATEGIC 3 Crearea si consolidarea imaginei Asociatiei pe Raionul Hincesti. Obiectiv 1. *crearea stilului *sisitemul de comunicare intern *creare site – ului organizational HINCESTI 2012 . Obiectiv 3.promovarea si dezvoltarea oportunitatilor pentru Consiliul Raional Hincesti.PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE ASOCIATIEI OBSTESTI “UNIREA TINERETULUI IN SOCIETATE” 2012-2013 OBIECTIV STRATEGIC 1 Atragerea si cresterea membrilor in Asociatie atit local cit si rational pina la finele anului 2012. OBIECTIV STRATEGIC 2 Identificarea. Intentie 1 Dezvoltarea si organizarea proiectelor commune cu Consiliul Raional Hincesti.programelor si networking-urilor cu tinerii din raion.2 Planificarea.organizarea si implementarea programelor de traininguri si instruiri pentru membrii Asociatiei.1 Elaborarea si implementarea politici de recrutare a membrilor Asociatiei.

Obiectiv 4.PLAN STRATEGIC DE DEZVOLTARE ASOCIATIEI OBSTESTI “UNIREA TINERETULUI IN SOCIETATE” 2012-2013 Obiectiv 3. Obiectiv 4.1 Crearea Comisiei MANAGEMENTUL PROIECTELOR Obiectiv 5.3 Crearea si implementarea evenimentelor international Obiectiv 4.1 Crearea si implementarea evenimentelor sociale.2 Crearea si implementarea evenimentelor de dezvoltare Obiectiv 4.4 Crearea si implementarea evenimentelor de busines OBIECTIV STRATEGIC 5 Asigurarea sustenabilitati financiare al Asociatiei. OBIECTIV STRATEGIC 4 Crearea si implementarea unui portofoliu variat de evenimente si proiecte.3 Crearea politici de promovare Intentie 1 Identificarea si dezvoltarea canalelor de promovare. Obiectiv 5.2 Elaborarea politici si bugetului financiar HINCESTI 2012 .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->