This corner can be used for storage and backside entry for goods & services.

Avoid narrow areas like this. Use this central area for kitchen and pantry.

Redesign this part of outside space. It looks very isolated.

Avoid random partition walls. Follow a pattern like radial, linear, etc.

It is better to provide a separate toilet for the staff maybe in this area. Try to avoid curves. Avoid Sharp corners. Indoor sitting should have small tables and should not block circulation Try to keep similar areas paths. identical in shape.

You actually don't need to separate these couches by partition walls.

Let the curves of the steps follow the curve of the outdoor area.

Acute angle spaces are waste of space.

How will this toilet be accessed by everyone? Keep it in a place where a common but secluded entry can be provided and it must have an exhaust to outside.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful