P. 1
__QWH4WHJ8hA

__QWH4WHJ8hA

|Views: 1|Likes:
Published by zavodl

More info:

Published by: zavodl on Feb 23, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/07/2014

pdf

text

original

Despre Maple Place
Ti-ai imaginat vreodata cartierul ideal in care ai vrea sa locuiesti impreuna cu familia ta? Un cartier in care sa fii inconjurat de prietenii tai, un loc in care sa simti confortul la care pana acum doar ai visat, o casa ALL inclusive!

Dincolo de a fi un Ansamblu Rezidential, Maple Place este o COMUNITATE

de prieteni care impartasesc valori comune; este locul unde nimeni nu se
simte strain. Maple Place este cartierul pe care iti doresti sa il imparti cu prietenii tai, locul in care tu alegi cine sa iti fie aproape.

BONUS: perdele si draperii pentru intreaga casa.Alege viata All Inclusive este creat pentru cei care isi doresc confortul unui camin.Despre Maple Place Conceptul Maple Place . dupa nevoile si dorintele tale. o comunitate de prieteni care iti va fi mereu alaturi. conceput de un designer de interior. sisteme inovatoare de constructie care te vor ajuta sa consumi mai putina energie si te vor proteja mai bine impotriva schimbarilor climaterice sau a dezastrelor naturale. dincolo de peretii unei locuinte. gradina amenajata de 200 mp unde copiii se pot juca in voie. tu doar iti alegi modelele! . bucataria utilata cu echipament electrocasnic HotPoint ARISTON. In Maple Place vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti acasa: o locuinta complet finisata si mobilata in modelele alese de tine. mobilier facut la comanda.

. ansamblul ofera rezidentilor sai un stil de viata linistit. ferit de traficul si zgomotul unei metropole. sigur. Maple Place este amplasat in comuna Balotesti. dar destul de aproape pentru a veni in intampinarea nevoilor zilnice ale celor care locuiesc aici. judetul Ilfov.Amplasare: La doar 15 minute de Arcul de Triumf. Aflat la nici 3 km de iesirea spre DN1.

Amplasare: .

gaze.Facilitati:  Dotare completa cu utilitati: apa. curent electric. canalizare (racord la sistemul public de alimentare cu apa si la reteaua de canalizare a localitatii)  Racord retea cablu. telefonie fixa si internet  Amenajare zona verde in cadrul Ansamblului Rezidential  Gradinita (ca parte a Ansamblului Rezidential Maple Place)  Paza 24/24 h a complexului si gard de imprejmuire  Construire si amenajare drum de acces catre ansamblu si in interiorul acestuia .

congelator. instalatii sanitare)  Consultanta in design interior oferita de dezvoltator pentru fiecare rezident in parte  Posibilitatea de customizare completa a tuturor elementelor de finisaj interior si a pieselor de mobilier (mobila este executata pe comanda. etc)  Baile complet utilate (lavoar. cuptor. bideu. vas WC.Avantaje & Beneficii:  Mobilierul pentru intreaga casa este inclus in pretul de achizitie  Finisaje complete de cea mai buna calitate pentru toate unitatile locative  Bucataria complet mobilata si utilata cu echipament electrocasnic HOTpoint Ariston (plita. cada. casa/ cabina de dus. masina de spalat. hota. in functie de nevoile si dorintele fiecarui client in parte) . dulapuri. frigider.

Datorita structurii metalice (otel galvanizat) a caselor si sistemelor de izolare consumul de energie termica scade de pana la 4 ori fata de sistemele clasice de constructie.Avantaje & Beneficii:  Sistem de aer conditionat (clima) pentru fiecare casa  Centrala termica proprie pentru fiecare unitate locativa  Fiecare unitate locativa (casa) este dotata cu 2 locuri de parcare  Amenajarea spatiului verde (gradina) aferent fiecarei case  Timp de constructie si livrare foarte rapid: maxim 4 luni  Sistem de constructie modern si inovator ce ofera rezidentilor o suprafata utila mai mare in comparatie cu sistemul de constructie clasic. .

.

27 mp • Suprafata totala teren achizitionat: ≈ 350 .2o mp • Suprafata utila inclusiv terase / balcoane: 163.Detalii Casa: • Suprafata desfasurata: 164.400 mp .18 mp • Suprafata utila: 136.97 mp • Suprafata gradina: ≈ 200 mp • Suprafata locuri de parcare (2): 25 mp • Suprafata circulatie auto (comuna): 56.77 mp • Suprafata terasa si balcoane: 27.

.

25 mp • Suprafata utila: 67.PARTER • Suprafata construita: 81.71 mp • Suprafata utila inclusiv terasa: 82.47 mp .76 mp • Suprafata terase: 14.

*Imaginile afisate sunt reale .

*Imaginile afisate sunt reale .

*Imaginile afisate sunt reale .

ETAJ 1 • Suprafata construita: 82.49 mp • Suprafata utila inclusiv balcoane: 81.93 mp • Suprafata utila: 69.01 mp • Suprafata balcoane: 12.50 mp .

*Imaginile afisate sunt reale .

*Imaginile afisate sunt reale .

cumparare se achita 20 % din valoarea imobilului • Antecontractul se noteaza in cartea funciara a imobilului. cand se achita restul de 80 % din valoarea imobilului • Imobilul achizitionat se preda la cheie impreuna cu cartea tehnica si documentatia cadastrala aferenta Garantii • 1 an de la livrare.Aspecte legale: • La semnarea antecontractului de vanzare . in conformitate cu clauzele antecontractului • Receptia finala se realizeaza in maximum 6 luni de la semnarea antecontractului. garantie de buna executie • 3 ani de la livrare. garantie pentru viciile ascunse • Garantia structurii de rezistenta a constructiei – pe toata durata existentei acesteia .

curentelectric. livrata la cheie. Pretul de achizitie al unei case de cca 164 mp utili. iar in octombrie 2009 am finalizat primele 2 case din cadrul proiectului si am demarat constructia urmatoarelor 14 case din prima etapa si parcul. . gaze. Pentru a ne asigura de confortul total al comunitatii Maple Place. complet mobiliata si finisata. utilata cu toate facilitatile necesare.000 euro + TVA.Cum cumperi: Constructiile Ansamblului Rezidential Maple Place au demarat in luna iulie 2009. in luna Mai am finalizat infrastructura si am racordat la utilitati etapa 1 (primele 14 case si parcul complexului rezidential). cu 2 locuri de parcare si 200 mp gradina amenjata porneste de la 122. Astfel. inainte de toate ne-am concentrat atentia catre racordarea ansamblului la toate utilitatile necesare (apa. canalizare) si finalizarea drumurilor de acces.

canalizare). • 10% din pretul imobilului se achita la finalizarea etapei din care casa face parte. curentelectric. . moment in care se semneaza contractul de vanzare cumparare a casei si terenului aferent • 10% din pretul imobilului se achita la finalizarea etapei din care casa face parte. moment in care se semneaza contractul de vanzare cumparare a casei si terenului aferent • 20% din pretul imobilului la data conectarii vilei la toate utilitatile necesare (apa. gaze. casele din cadrul ansamblului rezidential se pot achita astfel: A) Cu credit ipotecar: • 20% avans la semnarea antecontractului • 70% din pretul imobilului la data finalizari Vilei.Modalitati de plata: In functie de nevoile si posibilitatile de plata ale rezidentilor Maple Place. B) Fara credit ipotecar: • 20% avans la semnarea antecontractului • 50% din pretul imobilului la data finalizari Vilei.

etc)  Administrarea spatiilor comune din cadrul Ansamblului va fi asigurata de dezvoltator printr-o firma specializata pana la finalizarea si achizitionarea primelor 8 unitati locative cuplate (prima etapa a proiectului) (Fiecare rezident va plati cota parte aferenta pentru cheltuielile comune)  Odata ce prima etapa este finalizata.Conditii de administrare:  Fiecare unitate locativa este dotata cu contoare individuale pentru monitorizarea si plata utilitatilor aferente (apa. curent. . administrarea spatiilor comune va intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari constituita de rezidenti. gaz.

Lucrarile au fost demarate in luna Iulie. 2009.Etape de construire  Prima Etapa: construirea si finalizarea a 7 unitati locative cuplate (duplex). (data finalizare infrastructura: Mai 2010)  A 2-a etapa: construirea si finalizarea a 8 unitati locative cuplate (duplex)  A 3-a etapa: construirea si finalizarea a 8 unitati locative cuplate (duplex)  A 4-a etapa: construirea si finalizarea a 8 unitati locative cuplate (duplex)  A 5-a etapa: construirea si finalizarea a 10 unitati locative cuplate (duplex) Intreg proiectul este estimat sa fie finalizat in maxim 30 luni de la inceperea constructiei. .

355 www. Bucuresti office@mapleplace. nr 9.ro .11.Contact: Birou vanzari Str. ap 6 Sector 1.Benjamin Franklin. 978.ro 021 317.mapleplace.71 / 0733. etaj 3.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->