You are on page 1of 11

Internetul are nevoie de drepturi!

Internetul este ca un bebelu. Nu cu sensul c este la fel de nevinovat, ci cu sensul c nu se poate apra singur. La fel cum exist drepturile copiilor, cred c este nevoie s se introduc i drepturile internetului.Deoarece internetul este ABUZAT zilnic n mai multe feluri.

Cele 7 drepturi ale internetului:


1.Atunci cnd cineva dorete s publice o NOU informaie pe internet i vrea s i fie atribuit ESTE OBLIGAT S MENIONEZE LA SFRITUL sau NCEPUTUL acesteia, fie NUMELE AUTORULUI, fie ADRESA, fie MODALITATE DE CONTACT VALABIL.

3.Este interzis existena unui blog/site pe internet fr seciune de contact, unde s fie prezent cel puin o modalitate de contact valabil.

4.Este interzis postarea unui anun pe internet, din orice domeniu, FR S EXISTE MODALITATE DE CONTACT! 5.Este interzis abandonarea pe internet a unui anun care nu mai este valabil!

DEZAVANTAJELE INTERNETULUI
1.ACCESUL LA INTERNET ESTE PERMIS ORICUI, indiferent de vrst, indiferent de pricepere i experien n domeniul informatic. 2.INFORMAIILE PERSONALE NU SUNT N SIGURAN cnd folosim internetul. 3. Adresele de Email sunt FURATE.

4.Pe internet nu exist siguran 100% legat de contul bancar sau de orice alte conturi online deinute! 5.IDENTITATEA VIRTUAL, NU COINCIDE CU IDENTITATEA REAL! 6.INTERNETUL CONTRIBUIE LA DISTRUGEREA MULTOR CSNICII SAU RELAII DE CUPLU.

De ce avem nevoie de Respectul pe internet?


Fiecare suntem propriul nostru stpn. Odat cu integrarea n lumea internetului, datorit personajelor MISTER ale cestuia, ncrederea n sine se degradeaz total pn ce dispare. Totodat cu aceste degradri apar violenele i ilegalitile pe internet i nu numai, fapt ce poate duce pn la sinucidere sau crim.

Bibliografie
http://wallpaper4me.com http://ceicunoi.wordpress.com

Gagea Cristina Maria Colegiul Naional Aurel Vlaicu- Ortie Clasa a X-a A