You are on page 1of 1

TEME lucrare verificare

Fiiere script generate de un limbaj de programare sau funcii AutoLisp pentru: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. Generarea unei instalaii cu evi i coturi Reprezentarea suprafeelor neriglate Rezolvarea ecuaiilor de tipul

a x
i i =0

= 0 , ai R , i 3 .

Rezolvarea ecuaiilor neliniare de forma

( A sosx
i i =0

+ Bi sin x i ) = 0 , Ai R , Bi R , i 1 .

Trasarea curbelor de biel pornind de la ecuaia curbei de biel. Tripla generare a curbei de biel. Sinteza mecanismului patrulater articulat prin aproximarea traiectoriei prin 3 puncte. Sinteza mecanismului patrulater articulat prin aproximarea traiectoriei prin 4 puncte. Sinteza mecanismului patrulater articulat prin aproximarea traiectoriei prin 5 puncte. Determinarea polilor de rotaie finit. Sinteza bipoziional a mecanismului patrulater articulat. Sinteza tripoziional a mecanismului patrulater articulat. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de rotaie i tachet plat de translaie. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de rotaie i tachet curb de translaie. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de rotaie i tachet axial cu vrf de translaie. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de rotaie i tachet oscilant cu vrf. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de translaie i tachet plat de translaie. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de translaie i tachet curb de translaie. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de translaie i tachet plat de rotaie. Analiza cinematic a unui mecanism plan cu cam de translaie i tachet curb de rotaie. Analiza cinematic a unui mecanism patrulater plan. Analiza cinematic a unui mecanism biel manivel. Analiza cinematic a unui mecanism cu culis oscilant. Analiza cinetostatic a unui mecanism patrulater plan. Analiza cinetostatic a unui mecanism biel manivel. Analiza cinetostatic a unui mecanism cu culis oscilant. Animaia unui mecanism patrulater plan. Animaia unui mecanism biel manivel. Animaia unui mecanism cu triad. Animaia unui mecanism cu cam de rotaie i tachei diveri.

- Dimensiunile elementelor mecanismelor se pot alege sau se solicit dimensiuni. - Analiza cinematic se face n layere diferite, cu pas unghiular de 5 grade (de la 0 la 360) sau pas liniar de 0,1mm (de la 0 la 5mm).