You are on page 1of 7

Perle Relatii clienti Orange

1. - Mai vreau si eu PUK-ul odata! - Ce s-a intamplat? - L-am scris pe nisip, dar a trecut un drac de copil si l-a sters. - Pai si acum se poate intampla. - Nu, ca acum am intarit cu apa si am batatorit locul cu lopatica lu fiica-mea. 2. - Ce tip de telefon aveti? - Mobil! 3. Nu mai vreau factura detaliata, vreau en-gross. .. 4. Doamna, ma tot suna unu Missed Calls, cine e domne asta? 5. Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca mi s-au restructurat apelurile. (dupa verificare) - Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat. - Asta stiu, dar de ce nu pot sa mai sun? 6. Operator: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra! El: Unde sa ma mai duc, domle? Sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei!!!! 7. Operator: Ce aparat utilizati? Clientul: Un Mitibusi a incercat sa se corecteze (dealerii se prapadeau de ras in magazin). Mitibusu adica! 8. Clientul avea tel. blocat, operatorul dicteaza formula de deblocare pt. Motorola apoi Operator: Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza. Clinetul: formeaza codul dar oper. auzea in casca cum il forma. Operator: D-voastra de pe ce tel. vorbiti?

Ea: De pe fix. Operator: Si pe ce tel. tastati codul puk? Ea: Pai pe fix, nu? 9. Doamna!!!! Daca vorbesc la telefon din cada ma curentez? 10. Am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie, salvare, etc Numerele prietenilor mei cand apar in agenda? 11. Operator: Telefonul este dual band? Ea: DA, ESTE PORTOCALIU CU GALBEN. (!!!!!). 12. - As dori sa reziliez si eu contractul. - Si care ar fi motivul rezilierii? - Ieri mi-am pus telefonul la incarcat si dupa o ora a explodat! 13. Domnule am cumparat si eu un tel din Grecia si-mi cere codul de tel. Imi puteti da si mie codul sa sparg telefonul? 14. Operator: Factura dumneavoastra nu s-a emis inca, bla, bla El: Domnisoara, factura este ptr. mine ca ciclul gagicii mele, cum nu vine, cum incep sa ma ingrijorez 15. - Deci, pentru anularea redirectionarilor, trebuie sa mergeti in meniul Configurare apeluri! Tacere - Ati inteles? - Da, deci ma duc inapoi de unde l-am luat, acolo in Tineretului. 16. Daca folosesc calculatorul din telefon, ma costa ceva? 17. - Nu stiu ce se-ntampla, nu mai pot trimite mesaje, iar de azi-noapte imi vine incontinuu acelasi mesaj - Si care e textul mesajului? - Noapte buna, Nelutu

18. Nu ma descurc cu telefonul, am avut o copi lari e nefericita!! 19. Dupa cam 15 minute de discutii cu un client, se aude cineva batand intr-o usa care apoi se deschide, la care clientul tipa panicat: Ocupat!!! Ocupat!!. 20. - D-na, eu fusei dusa pafara si aparu un plic pa telefon. Da nu umbla nimeni la el. Noi am mai sunat la dumneavoastra si ne-ati dat o formula cu stelute. Am cautat-o, acuma am pus stelutele si nu dispare d-na, nu dispare plicu! - Inseamna ca ati primit un mesaj. - Da nu umbla nime la el niciodata. - Ce aparat este? - Gesem d-na. 21. Domnisoara vreti neaparat sa fac proces cu nevasta-mea???? Ma suna si voi o cuplati cu amanta mea???? S-au certat astea doua scandal acum plang amandoua Si aia micii.. Imi distrugeti familia!!!! 22. Domsoara Anca, dumneavoastra v-ar conveni sa va suiti pe casa sa vorbiti la telefon? Ca in armata, ies la -10 grade afara, imi iau ceva pe mine si fugi pe casa sa raspunzi la telefon. Odata s-a rupt scara, imi reparati dvs. telefonul daca imi scapa? 23. Client: Domle, eu am scurtcircuitat cartela!! Operator: Cum anume, puteti sa fiti mai explicit? Client: Pai de 3 ori PIN, dup-aia PUK de nu-stiu-cate ori si poc!! 24. Domle, eu va fac scandal! Si voua si lui! Il sun pe barbatul meu si-mi raspunde una cu nu stiu ce limbi straine Ce treaba are el cu aia. cu limbile? 25. Si este cineva acuma pe Chat? Daca intru si nu e nimeni, ce fac? Stau asa, ca Bula, singur acolo?

26. Stii ce am facut cand a scazut semnalul? L-am scuturat, ca eram nervos, si si-a revenit imediat.. 27. - Ce valoare are factura dumneavoastra? - Nu stiu, de-aia am sunat la dumneavoastra! Cand stiu ca e gratuit apelul, mi-e lene sa mai deschid plicul. 28. Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata?? 29. De ce ne dati tarifele in centi DACA ABONAMENTUL E IN DOLARI?! 30. Era vorba de formula de deblocare a PIN2. Nu reusise sa-l deblocheze. Operator: Si, spuneti-mi, va rog, din ce pozitie ati introdus aceasta formula? El: Pai din pozitia normala a omului, din picioare. 31 Doamna, am un mesaj pe telefon, mi-a aparut o fata, adica un cap patrat cu un ochi si un nas. Ce fac acum cu fata? 32. .Donsoara, io am scos cartela din telefon si am pus-o pe masa si am pus ibricu fierbinte pe ea si s-a topit.. acu ce fac? 33. Operator: Cu cine am placerea El: Nu am nici o preferinta! 34. - Cand platiti cel mai urgent? - Pai, nu stiu, ca deja mi-au taiat curentul si cablul acasa! Taiati-ma si dumneavostra, ca oricum mi-ar sta rau sa vorbesc pe intuneric! 35. - Desigur, imi puteti spune ce tip de telefon utilizati? (incercare esuata) - V-as ruga sa-mi descrieti telefonul dv. - Da, are trei taste supuse una peste alta in forma de piramida! 36. Un prieten de-al meu a patit un necaz: a umblat cineva cu mobilarul

lui si l-a blocat. Acum cere Puk si altceva nu vrea si pace. Cine-i domne puk asta? Si ce vrea de la noi? 37. Doamna, la un mesaj primele 3 cuvinte sunt gratuite?!? 38. Domnule draga, am tastat si eu codul pin, si mi-o zis codul pin erodat 39. El: Am si eu o problema cu incarcarea Operator: Adica? El: Mi-a cazut celularul din cartela 40. Credeti ca este o problema de retea? Dintr-o data mi-a scazut frecventa radio, deci toate casutele de pe telefon mi s-au golit, iar apoi mi-a aparut pe telefon Cautare., adica ma cauta cineva. Cine credeti ca m-a cautat? 41. Daca trimit un sms pot sa scriu si prostii?! 42. - Dsoara!? Cum m-auziti? - Foarte bine! - Pai da, ca sunt in canal si am vrut sa stiu cum s-aude! 43. Operator: Ce tip de Motorola este? El: Dn-a nu stiu, dar este grasunel si cu marginile rotunjite 44. El: Fiti amabil, cum pot afla nr de telefon al cartelei de pe care va sun? Operator: Cand ati cumparat-o nu vi s-a spus numarul? El: Pai sa fiu sincer, o am de la un baiat care a furat-o de la cineva si eu am furat-o de la el! 45. D-ra. spuneti-mi si mie, tot vad pe tel. Contactati operatorul de retea Cine este, dati-mi si mie nr-ul lui de tel. sa-l sun si sa vad ce vrea de la mine? 46. Client: Da de ce imi vine factura?

Operator: (blocat total) pai serviciile noastre (bla-bla) Client: Da io ce fac cu ea ca de vreo luna a venit? Operator: Pai recomandarea mea este sa o platiti Client: Da de ce sa o platesc?. Si daca n-o platesc? Nu vreau domne s-o platesc. Asta-i buna! Nu vreau si gata!!! 47. -. ..Spuneti-mi, va rog, cand ati facut ultima incarcare a cartelei dvs.? - Ieri seara. Am tinut-o vreo 4 ore la incarcat. 48. Mi-apare si mie o scrisoare pe ecran spuneti-mi cum pot sa intru in contact cu ea..? 49. -. ..Am si eu telefonul blocat - Ce va scrie acum pe tel? -etern cod PUK!!!! (dupa ce tasteaza PUK): - Ce va apare pe tel? -. ..etern nev PIN!!! 50. -. .Ce se intampla domnule ca de 3 luni de zile nu mai primesc factura? - Pai haideti sa verificam daca adresa de facturare este cea corecta (si era) - Aveti probleme in primirea corespondentei? - Pai ce probleme sa am ca aici in scara blocului nostru numai vecinul de la 2 are cutie, restul sunt demolate!!! 51. As dori sa-mi activez serviciul de ocolire de identitate 52. Am sunat sa va rog sa-mi blocati cartela pt. ca mi-a fost rapit telefonul! 53. Ia ziceti, serviciul asta, Cost Control, pe cine controleaza, de fapt? Pe noi sau pe dumneavoastra? 54. - Buna seara, vreau sa dau si eu un telefon pe ascuns! - Ce tip de telefon folositi? - Nu stiu, ca e intuneric in casa.

55.