Laporan PERCUMA Buat Duit RM3,000 Hingga RM15,000 Sebulan Dengan Bisnes Printing!

Oleh Haszoor Muaidi & Khai Missiri www.BisnesPrinting.net

Assalammualaikum w.b.t, Salam ceria sahabat 

Siapa Lagi Yang Mahukan RM3,000 Hingga RM15,000 Sebulan Melalui Bisnes Printing?

Pertama sekali saya ucapkan jutaan terima kasih kerana telah memuat turun laporan PERCUMA yang bernilai RM97. Saya mohon anda mabil masa 5 hingga 10 minit untuk meneliti… 1 PELUANG HEBAT Bagaimana ANDA boleh menghasilkan pendapatan tambahan setiap bulan melalui BISNES PRINTING! Pelik, keliru, macam tidak percaya… “Boleh ke buat bisnes printing…

TANPA perlu beli sebarang mesin! TANPA perlu ada kedai atau pejabat! TANPA perlukan pekerja!

Paling penting…bagaimana mahu mulakan bisnes printing TANPA MODAL YANG BESAR?

Semua orang tahu, kos untuk ‘setup’ bisnes printing menelan belanja puluhan malah ada ratusan ribu ringgit. Nak beli mesin…nak beli macam-macam benda…semua tu mahal! Sebab itulah hanya golongan china sahaja yang memonopoli bisnes printing! Sekarang! Ya…bukan tahun depan…

Saya mahu BERKONGSI satu peluang hebat…bagaimana ORANG BIASA seperti saya dan juga anda, boleh memulakan bisnes printing hanya dari rumah! Ya, dari rumah! Saya ulang…bisnes dari rumah!

Teknik atau cara bisnes printing yang bakal saya bongkarkan nanti tidak ada kaitan langsung dengan beli mesin, beli kertas, belajar perkara teknikal seperti teknik percetakan yang rumit… Semua perkara REMEH dan COMPLICATED tu…sila buang jauh-jauh daripada kotak fikiran anda! Tanpa berlengah…saya tunjukkan beberapa kelebihan BISNES PRINTING cara saya  • • • • • • • • Boleh buat secara part time Tidak perlu tinggalkan pekerjaan anda sekarang Boleh mula dari rumah Tidak perlu beli mesin Tidak melibatkan kos ribuan ringgit Boleh start dengan TANPA MODAL Boleh untung besar (saya akan ceritakan nanti) Dan macam-macam kelebihan lain lagi…

The secret ialah…

Jangan Berlengah Lagi! Jom Bongkar Rahsia Bagaimana Memulakan Bisnes Printing Cara Saya 

ANDA jadi BROKER atau AGEN atau bahasa mudahnya ialah ORANG TENGAH! Proses kerja AGEN/BROKER/ORANG TENGAH 1. Anda offer servis printing…cetak bisnes kad, flyer, brochure dan banyak lagi produk-produk lain. 2. Pelanggan cari anda. 3. Anda dapatkan SUPPLIER (yang telah saya sediakan). 4. SUPPLIER akan beri harga KILANG (harga murahla maksudnya). 5. Anda markup harga tersebut ikut harga pasaran. 6. Pelanggan setuju ambil servis anda. 7. Berlakunya proses jual beli. 8. Anda UNTUNG 30% hingga 300% hasil transaksi servis printing anda.

Jangan bimbang jika masih belum faham  Teruskan bacaan anda!

Kenapa ‘KENA’ Jadi AGEN/BROKER/ORANG TENGAH?

1. Anda tidak ada modal besar untuk beli mesin 2. Anda tiada kepakaran untuk uruskan mesin – dari segi teknikal anda memamg ZERO dalam bisnes ni. 3. Anda boleh untung 30% hingga 300% (Ada yang boleh cecah sampai 700%) 4. Supplier berikan harga kilang = harga murah pada agen macam kita  5. Paling best, supplier akan bantu anda buat bisnes printing…saya pun akan bantu anda!

Paling best…anda akan lihat semua produk ini di mana sahaja anda berada. Sebab itulah saya berani jamin, PERMINTAAN SENTIASA ADA!

 Market terlalu besar – di dalam Malaysia sahaja, banyak syarikat, individu, kerajaan yang perlukan servis printing.  Permintaan terus meningkat tinggi – setiap tahun, walaupun dalam ekonomi yang buruk, permintaan tetap ada.  Keuntungan tinggi – 30% hingga 300% untuk setiap produk  Banyak pilihan produk – jika saya senaraikan satu persatu, terdapat lebih 1000 jenis produk. Bisnes kad, flyer, banner, brochure, leaflet, kad kahwin, tshirt, envelope, letter head, calendar…wow…serius banyak!

Baik sekarang mari kita lihat dulu POTENSI BISNES PRINTING!

 Cuba lihat di tepi jalan yang tergantung…anda nampak bunting (sebutan BANTING) yang digantung di tiang lampu. Itu DUIT ANDA!  Cuba lihat di shopping complex…ada ramai yang berikan FLYER (kertas A4 yang ada design produk). Itu DUIT ANDA!  Cuba lihat baju rakan anda, tshirt yang mereka pakai. Itu DUIT ANDA!

ITU SEMUA DUIT ANDA! 

Amacam…best tak kalau buat bisnes printing?

 Cuba lihat di event-event yang glamour seperti MATTA FAIR, Karnival Kerjaya, Pameran Pengantin dan banyak lagi…di sini terdapat flyer, bisnes kad, bunting, banner, brochure, booklet dan macam-macam produk…

Siapa saya…bagaimana saya boleh tahu tentang peluang buat duit dengan bisnes printing dari rumah? Nama saya Haszoor Muaidi. Tuan-tuan, puan-puan, cik, dato, datin, tan sri, puan sri…boleh panggil saya Haszoor (sebutan HAZO). Pengalaman saya sendiri sebenarnya yang telah memberikan saya ILMU atau KNOWLEDGE tentang bisnes printing ni… Tahun 2007. Saya telah memulakan bisnes printing secara kecil-kecilan. Hanya dari rumah. Ketika itu saya masih bekerja  di Cyberjaya. Oleh kerana minat yang mendalam dalam bisnes…saya cuba-cuba dulu buat bisnes printing. Tak sangka…best pula 

Siapa Haszoor Muaidi?

Kerja pertama (1st JOB) ialah buat design bunting…dan print satu unit bunting  RM70 tak silap saya. Kos saya ialah sekitar RM25. Ini permulaan saya. Alhamdulillah, hasil yang pertama…membawa keuntungan lebih bermakna. Dari situ saya mula dapat job lebih banyak. Kadang-kadang mencecah sehingga RM10,000 hingga RM30,000 sebulan. Wow, sangat seronok  Malah ada cek daripada pelanggan (client) bernilai RM80,000!

Tahun 2008, saya mulakan bisnes printing secara FULL TIME. Berhenti kerja dan mulakan bisnes sendiri. Cukup mengenai kisah saya. Sekarang saya mahu share dengan anda…mengenai protégé-protégé saya dalam bisnes printing. Mereka ini telah mendapatkan panduan bagaimana memulakan bisnes printing ini kira-kira setahun yang lepas. Tidak percaya? Jom kita tengok!

Sehingga kini mereka mendapat keuntungan RM3,000 hingga RM15,000 sebulan. Malah ada yang lebih…saje taknak share 

Hasil Usaha Mereka Yang Telah Mendapatkan Panduan Lengkap Bisnes Printing.
Semua kejayaan ini diambil melalui GROUP KHAS (Support Group dalam Facebook) yang saya sediakan untuk protégé-protégé saya 

Sebenarnya ada ramai lagi yang telah berjaya 

Mahu Jadi Seperti Mereka? Buat Duit RM3,000 hingga RM15,000 Sebulan?
Pakej Lengkap Video Panduan Buat Duit RM3,000 hingga RM15,000 Sebulan dengan Bisnes Printing. Dapatkan segera…

Boleh dapatkan di…

http://www.bisnesprinting.net/rahsia

TERHAD untuk 100 orang sahaja!
Laporan Tamat! www.BisnesPrinting.net

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.