You are on page 1of 2

EKSTREMNE METODE ZA EKSTREMNE PRILIKE

Kako izgubit trbuščić u samo tjedan dana
Masne naslage oko struka mogu nestati smanjivanjem ukupnog postotka masnoće u tijelu i to za samo 7 dana i bez previše odricanja

Objavi na Print Komentiraj Font Vezane vijesti
  

Crveno vino može spriječiti debljanje Tablete za mršavljenje ne djeluju i mogu biti opasne Zašto ne idemo u teretanu - Strahovi ili izlike?

Više o dijeta , masno tkivo , vježbe za trbuh , gubljenje kilograma

zauzmite pozu kao da ćete raditi sklekove. okus joj popravite prirodnim začinima.Kako bi zadržavanje tekućina sveli na minimum morate smanjiti unos soli. govedina. ali neka vam oslonac budu podlaktice . zdravlje . Dovoljan je jedan krug.Trebate raditi na trbušnim mišićima barem tri puta tjedno. poput sklekova.2012. U svakom krugu vježbe treba ponoviti 15 puta.Hrana koju ćete konzumirati u ovom periodu vitalna je za uspjeh. Također. Krucijalno je da u ovom kratkom periodu ostanete mirni i staloženi. pogotovo u području oko struka. a pauzu između setova treba iskoristiti za jednominutno preskakanje vijače. Korak #2 .04. Što sada? Iako je riječ o karikiranju ovaj scenarij ste sigurno doživjeli barem jednom u životu . ali praćenje ovih koraka garantira uspjeh: Korak #1 . Kada osjetite gomilanje negativnih emocija počastite se opuštajućom masažom ili tretmanom u nekom wellness centru. vježbanje Bliži se svečana večera ili svadba koja zahtijeva prikladni "dres-kod". Korak #5 .Ako želite trošiti masnoće i istovremeno raditi na definiranju mišića morate biti spremni na izvođenje kružnih vježbi minimalno tri dana u tjednu. no zbog previše životnih obaveza vaša fizička forma nije baš reprezentativna.. piletina. no ako imate kondicije onda „od viška glava ne boli". ribe i mliječni proizvodi sa malo masnoća trebala bi dominirati vašom prehranom. Kako to postići? Izvođenjem vježbi koje aktiviraju cijelo tijelo. u većini slučajeva je riječ o uskim haljinama ili odijelima koje savršeno naglašavaju konturu tijela.da paničarite jer vam omiljena haljina ne stoji zbog neželjenog viška oko struka. a najbolje vježbe za to su trbušnjaci i podizanje nogu. Po danu vježbanja trebali bi sagorjeti od 500 do 600 kalorija. Korak #3 . Korak #4 .Stres i tjeskoba mogu pojačati lučenje hormona kortizola koji pojačava debljanje. Trebali bi ste se suzdržavati od prerađene hrane jer je ona puna šećera. Prirodna. Tri seta od 20 ponavljanja bit će dovoljna. Ako vam je hrana bljutava. ne morate očajavati jer masne naslage oko struka mogu nestati smanjivanjem ukupnog postotka masnoće u tijelu i to bez previše odricanja i za samo 7 dana. Neće biti lako.u tom položaju budite od 30 do 60 sekundi. zdrava hrana poput voća i povrća. iskoraka i zgibova. 14:56:20 . cjelovita vlakna iz namirnica od integralnog brašna. 16. morat ćete se dobro oznojiti jer ipak ekstremne situacije zahtijevaju ekstremna rješenja. No.