Papa Petrus Romanus este aici ! Urmeaza „anii satanici”!

Posted on 28/02/2013 by cristytepes

2013-02-27 · 21:32:36 | Autor: Adina Mutar Toata lumea asteapta cu teama sa fie ales noul Papa, care ar putea fi Petrus Romanus, conform profetiei preotului irlandez Malachia (1094 – 1148).

„Interimarul” Tarcisio Bertone, identificat ca Papa Petrus Romanus Dar acesta este deja in functie de azi! E adevarat, „interimar”. Conform profetiilor, urmeaza distrugerea cetatii celor sapte coline – Roma – si „ani satanici pentru credinta”.

transcris de Lucia Petrus Romanus este. este „terminat” cu un ciocan de argint. cardinalul Tarcisio PIETRO Bertone. In cazul lui Ratzinger. Ce alte indicii mai puternice ar putea fi? Bertone este si cel care va distruge ”Inelul Pescarului”. care a citit in original mesajul Fecioarei. dupa data de azi. nimeni altul decat sambelanul Vaticanului. autorul volumului „Exo-Vaticana”. de obicei. inelul papal. cand un Suveran Pontif moare.„Interimarul” Tarcisio Bertone este Petrus Romanus Parintele Martin Malachia. pentru jurnalistul si scriitorul italian Antonio Socci. care. cand . nascut in ROMANO Canavese.

Adevaratul secret de la Fatima Antonio Socci sustine ca al treilea mesaj al Fecioarei. De redactarea pentru public a mesajului s-au ocupat la vremea respectiva cardinalul Ratzinger (care a devenit Papa Benedict al XVI-lea) si Tarcisio Pietro Bertone! Socci sustine. incredintat Luciei de Santos. este ca Satana va intra in Casa Fiului Meu”! Martin Malachia citise scrisoarea Luciei in original. la Fatima. in 1960. in 1978. copila mea. se vorbea de „vremuri tulburi pentru credinta”. . In „traducerea” lui Ratzinger si Bertone publicata in 2000. Martin Malachia (nume predestinat). dupa ce laboratorul de criminalstica Speckin a demonstrat ca scrisul din foile date publicitatii nu este al Luciei de Santos. ca cel de-al treilea secret de la Fatima este cel dezvaluit de un alt preot irlandez. si anume: „Al treilea secret.va parasi Palatul Apostolic de la Vatican. a fost rastalmacit in momentul publicarii. la 26 iunie 2000. la bordul unui elicopter. in 1917.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful