Upzorenje za kamere radi ali ''fda'' neèita (ipak je to samo 8.3.1 nije 8.3.4) . Za htevan je isto kao i 8.3.1.

11870 SR1 (znaèi nije uopšte zahtevan) radi bez ijednog štu canja. Vadi ga samo bolji skin. ja sam ipak ostao na 8.3.1.11870 + joshua 1.6.6 . Skin je za nijansu slabiji ali je sam softwer bolje leži za moj ureðaj iz razloga koji sam naveo . I na skinu 1.6.6. rade kamere i ima onaj Panic button, i Jtacho .... Ostaæu pri ovoj varijanti (na 7928) dok se nesredi problem sa mapama prilikom prelaska granice ili dok nenaprave neki softwer poput 8.5.12.165600 ali da može d a premosti netaènost koja postoji na granici. inaèe taj 8.5.12.165600 koristim na z2 03 1) treba ti ,,drugi" (dakle ne tvoj originalni) nav. program i 2) trebaju ti map e. I jedno i drugo mozes naci na mobile passion forumu, kao i na drugim slicnim forumima. Kad skines program (recimo, bas ovaj traffic assist o kome se pise u o vom thread-u) samo ga prekopiras u root tvoje memorijske kartice (dakle, da ne b ude u bilo kakvom folderu), preimenujes igo8.exe fajl u autorun.exe, i pri slede cem pokretanju uredjaja, one ce otvarati tvoj ,,drugi" softver, a ne originalni. U content folderu tvog novog programa naci ces foldere map, poi, lang, voice u koje ces ubaciti mape i poi-e koje ces skinuti sa istog foruma, dok lang i voice mozes prekopirati sa tvog originalnog softvera sa flash-a uredjaja.

Pošto vremenom sve više narastaju velièine mapa, POI, buildings i ostalh fajlova, inte rna memorija mog ureðaja postala je nedovoljna. Morao sam da obrišem par karti za ko je sam siguran da ih nikada neæu koristiti, tipa Rusija, Belorusija i sl. Danas sa m konaèno svog Beckera poèastio novom SD karticom od 2GB. Misilio sam da u internoj memoriji zadržim samo SW i karte, a da sve ostalo bacim na karticu ili obrnuto da SW i sve ostalo (POI, buildings ....) bacim na karticu. Šta predlažete da uradim, a još i ako mi neko objasni kako bio bih veoma zahvalan. Autor: mhavran Poslao: 26/09 07:22 PM mislim da si pogrešio što nisi uzeo karticu od 4GB jer je razlika u ceni smešna, ali v eæ kada je tako onda predlažem da na karticu staviš ceo ''content'' folder koji je red a velièine 1.7GB da bude full sa mapama i ostalim sadržajem, a u sys fajl na ureðaju u pišeš sledeæe : [folders] content="\Storage Card\content" i onda æe sa kartice da vuèe sve što je u ''content'' folderu. a content folder na ureða ju možeš da obrišeš i da imaš mesta za drugi sadržaj. Autor: varicak Poslao: 26/09 08:22 PM Karticu sam dobio tako da .... A mislio sam da podelim sadrzaj da bih imao dovol jno mesta za sve sto mi treba a da mogu da koristim i memoriju uredjaja i kartic u. Autor: mhavran Poslao: 26/09 08:43 PM Ovo Ti je najbolja i najjednostavnija varijanta da ceo ''content'' folder staviš n a karticu , koja provereno radi bez problema a ako hoæeš da komplikuješ stvari ima var ijanta da svakom pod folderu iz content foldera praviš putanju . Napr :

ILI http://www.Kada skin sa PP . 1) Trebalo bi postaviti lokalno vreme na beograd +1 i kada ima dobar prijem sate lita .. Za Sudoku javlja gresku da treba da oslobodim RAM memorije. poi.solitare.. notepad. 2) Ima mnogo naèin za poèetak probaj ovako na my flash disku ostavi samo folder Igo8 i u njemu exe fajl i sys fajl u kome æe pisati : [folders] app="Storage Card\iGO8" ili [folders] app="Storage Card\iGO8\IGO8. Od igrica nemam šah ali ima sudoku .php?t=3158&postdays=0&postorder=asc&high light=becker&start=15 3) ma eš .to ne znam kako bih resio ? neznam koji je bio prethodni softver posto sada nema bas nista ni na kartici ni na internoj memoriji i kad je upalim bez usba stoji crni ekran na koji kad klikn em cuje se klik onaj standardni a kada je na usbu prikaze normalno mada ga ccont ent menager ne prepoznaje neznam sta treba da skinem sa neta koje programe samo da proradi . ali varijantom content si ubio jednim udarcem sve muve.. Raspakuješ i folder ''games'' kopiraš na myflasdisk ili storage card po želji U zavisnosti od toga gde æeš da kopiraš folder games upisaæeš u sys fajl sledeæe : [oasis] game_root="Storage Card\Games" ili [oasis] game_root="My Flash Disk\Games" Autor: anama Poslao: 18/12 06:33 PM Hvala sve radi super. i kojekakve druge igrice i ih dosta.exe" A na karticu prebaciš kompletan softwer u IGO8 folderu raèunajuæi u njemu i exe fajl i kompletan sys fajl..com/viewtopic..[folders] buildings="\Storage Card\buildings" isto tako za mape .gps-srbija.. Stavio sam i total comander TCMP player paint. snake.koje on zahteva da im a 6 mb ram. treba da radi taèno.

70118 --.txt fajlova negde i ako nisi zadovoljan ali nesto ne radi samo vratis stari.3.txt (iGO na uredjaju a Primo na kartici). m oj sys. Slièna tema: http://www.12. a softwer imaš u ovoj temi par postova iznad . jedino posle ako Ti je malo mesta na in ternoj memoriji da tamo prebaciš mape . Na memoriji ureðaja moraš imat i sledeæe: NNGstart CML folder i IGO8 (to može biti bilo koji navi softwer samo mora biti u Igo8 folderu i .4 ili Primo. ali otom potom. Naravno za svaki slucaj uradi backup sys.exe) Originalni softwer za Tvoj ureðaj je : iGo 8.5.txt IGO8 [folders] sdcardpath="\SDMMC\IGO8" Obrises fajl device.txt [folders] app="%SDCARD%/Primo" content="%SDCARD%/content" i jos ti samo ostaje ta Content folder stavis u root SD kartice. . nngstart imaš u prvom postu sa linka iznad. kartica za poèetak neznaèi ništa .3.1.txt [folders] app="%SDCARD%/IGO8" content="%SDCARD%/content" Primo sys.exe fajl mor a se zvati igo8. Ja bih Ti poslao ali nemam Mislim da je ovo elegantnije resenje od onoga sto sam ti predlozio u prethodnoj poruci.Oct 26 2010 Becker) a može i IGO8.Dec 16 2008.Autor: mhavran Poslao: 20/02 03:50 PM Pa što nisi odmah napisao da je i ''my flash disk'' prazan .php?t=4182 P.1 65600 (SR1 . možda proradi ako neproradi moraæeš da googlaš za ostatkom sadržaja sa my flash diska.nng iz roota ako ga imas.S. probaj bez Cml foldera samo sa nngstart i igo. Za deljenje content-a u sys fajlu dodas: iGO8 sys. Ako ne zuris mogu da ti napisem za vikend jer je moja navigacija u Madjarskoj.com/viewtopic. samo preimenuj folder ''navigator'' u ''IGO8'' i navigator exe u igo8 exe. Treba Ti ceo sadržaj fl ash diska .txt IGO Primo [folders] sdcardpath="\SDMMC\Primo" sys.gps-srbija. Evo i kako: Ako su ti na SD kartici i IGo i Primo sys. mada odlièno šljaka i ovaj : Nav N Go iGO v8.

preporučujem ti da staviš "iGO 8. što se tiče iGO verzije.10 Eastern Europe . Navigo za HR i BiH) ili Navteq.TeleAtlas iGO R3 TomTom 2012.07 Eastern Europe Maps iGO8 R3 Navteq Europe 2012. za Srbiju su bolje od local providers.zadnje karte trenutno su ti: .27 May 2011" radi podrške za nove fajle koje idu uz karte Contrast za Srbiju....193799 . Contrast.3 Local 2012....Q3 . Monolit. Navigo) iGO 8.Navteq iGO8 R3 Navteq Europe 2012.. core player i totalcomander .Local Providers (TopMap. karticu i u sys upisati : [folders] content="\Storage Card\content" i content folder staviti na karticu.5.. Navteq karte postaju sve b olje i bolje za exYU podrucje i vec su u HR i BiH prestigle Local providers i naravno ne zaboravi da nije preporucljvo mijesati karte od Local providers i N avteqa zadnja izdanja karata su: iGO8 R3 LOCAL PROVIDERS 2011..Q1 Zbog manje interne memorije mora bi staviti mem.. Hrvatsku i BiH. nije preporučljivo miješati karte od navteqa sa kartama od l ocal providers jer na nekim verzijama onda ne radi rutiranje preko granica.Q2 Europe / Truck Navteq karte su odlične i dobre za Sloveniju.3.

NEKOLIKO DANA KASNIJE : P. A kada pokrenem isto tako Ac tive talk ili neki od zxxx neskida je i nevraća onu normalnu beckerovu.zip u kojem se nalazi ''ui_becker'' >''480_272''>''loading.rar ili pokretanje bez SAVE foldera da učitava sve izpočetka. bar je kod mene takav slučaj na 7928. i na Becker Z302 version .exe U folderu IGO imas fajl sys.bmp'' i prilikom PRVOG pokretanja softwera on učita sliku i z ovog ''branding. Još jednom k ažem nesmeta mi to.inf i u njega upisi: navigation=\MMC_Storage\igo8\igo8. nego čista radoznalost . kao što je u naslovu ove teme.S.txt otprilike sledece sadrzine: [rawdisplay] screen_x=320 screen_y=240 [interface] resolution_dir="320_240" vga=0 shutdown_time=0 maxzoom2d=6000000 . Ali samo pri likom prvog pokretanja kada se raspakuje iz . Zašto kada sam pokren uo taj activ transit (sa kartice) se usnimila tamo.zip'' negde u kako kolega Toza kaže ''ROOM'' ureñaja. Nekoliko dana kasnije: Nisam provalio gde je ali sam provalio kako da je presnimim i menjam po želji. S tim da nemora da bude pravilo jer ja na z203 sa ACtive talk nijednom nisam imao pro blem sa poduplanom slikom .bmp u branding. instalacija IGO8 na sd karticu za beckera 7927 Kompletan folder IG08 stavi na memorijsku karticu. Evo kako se pojavila tako i otišla par puta sam vadio karticu i pokretao Acti ve talk i vratilo se samo na staro. Promenom loading. U o vom Becker Transit softweru postoji Branding. Čudo je ova tehnika.Ja sam okrenuo ceo windows naopačke i nisam našao gde se nalazi. U root-u kartice napravi fajl autorun. GDE se nalazi.zipu može se menjati i star tup slika . Tako je neko mogao da ub aci neku glupavu sliku pa da je gledam svaki put kada upalim ureñaj.

Meni ovo sve radi na prestigio ge ovision 350. ali nisam ništa dobio.Serbia83_Contrast_2011.07_110812.215570.fbl Montenegro83_Contrast_2011.0224 Verzija softvera: 8. već samo Navteq karte sa njegove memorij e.1.exe”” Poslao sam Ti na PP to što si tražio 8. Moras da zamenis sof tver nekim krekovanim i onda ces moci da ubacujes mape i poi po zelji..show_exit=1 [map] 2dheadup=1 [folders] app="%SDCARD%/iGO8" [sound] queue_length=200 Prilagodi rezoluciju svom uredjaju i to je to.6. Jasam u Z 113 ubacio 9. koji sam kupio pre oko dve godine sa Navteg kartama Evrop e.1. Ako nećeš skin samo iz sys fajla obriši sekciju : [interface] theme="skin\Joshua1....2010.jan. Verzija paketa: R05.3. kome da se obratim za "doradu" Becker-a. Sada sam nabavio novije Contrastove karte. U root-u kartice napravi fajl autorun.6. 127108 (SR2) Od 19.0550. Posedujem Becker Z203. koje se sada nalaze na SD kartici i koje koristim bez problema.zip" i pokrenuće se bez skina .07_110812.3.5.Pošto je SCG veoma loša uradio sam besplatni upda te karata odmah po kupovini i "skinute" su mi CONTRAST-ove karte SCG (verzije iz 2009 godine).čak ne čita ni mikro sd karticu tada.inf i u njega upisi: navigation=\MMC_Storage\igo8\igo8.Srbije i Crne gore kao i okruženja. Ureñaj je praktično u fabričkom stanju.fbl Pokušao sam jednostavnom zamenom fajlova fbl u folderima map i POI.1. Unapred hvala. Zbog legalnog softvera nece da cita te ''krekovane'' karte.11870 SR1 sa Joshua skinom koji je više neg o odličan . Kako da instaliram novu verziju karata?Da li to može uopšte? Da li je potrebno menja ti softver? Ako je postupak komplikovan. .