You are on page 1of 1

10 milliszoros napok

vente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint. A tibeti ("nagy") buddha napokat hvjk 10 milliszoros napoknak. A ngy legjelentsebb Buddhista nnepnap (Dchen-jeles alkalom), avagy azon napok, amikor a pozitv cselekedetre s pozitv gondolatokra val trekvs gyakorlsa tzmilliszorosan hat. Egy vben ngy f klnleges-rendkvli Buddha emlknapot tartanak, amikor nnepsg keretben emlkeznek meg Shakyamuni Buddha letnek legfontosabb llomsairl. Azt mondjk, hogy ezeken a napokon a pozitv illetve negatv cselekedetek hatsa tzmilliszorosra hatvnyozdik, ebbl kifolylag a spiritulis gyakorlatok vgzse ersen javallott.

Ezek alapjn a
Tizmilliszoros napok 2013-ban: Februr 25. htf Mjus 25. szombat Jlius 12. pntek Oktber 26. szombat. Tizmilliszoros napok 2014-ben: Februr 14. pntek Jnius 13. pntek Jlius 31. cstrtk November 13. cstrtk. Tizmilliszoros napok 2015-ben: Mrcius 5. cstrtk Jnius 2. kedd Jlius 20. htf November 3. kedd. Tizmilliszoros napok 2016-ban: Februr 22. htf Mjus 21. szombat Jlius 8. pntek Oktber 22. szombat.
Ezeken a napokon minden teremts 10 milliszoros ervel hat. Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnl az letedben. Ha negatv rzelmeid, gondolataid merlnek fel, nyilvntsd ki, hogy elengeded ket. A nagy terheid feloldst rdemes erre a napra idzteni. Kldj fnyt, szeretetet a Fldnek s az emberisgnek! Kpzeld el a Fldet egszsgesnek, a rajta l embereket pedig bksnek, szeretettelinek. Lsd a Vilg bkt nnepelni! Tegyl meg mindent, amit szeretnl, hogy 10 milliszoros ervel hasson! Szlj minl tbb embernek, hogy k is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon. http://www.kalacakra.org/calendar/tiblist2.htm