P. 1
România vrea în Schengen

România vrea în Schengen

5.0

|Views: 18|Likes:
Published by Ioan-Victor DRAGAN
România vrea în Schengen - document al Grupului cu acelasi nume de pe Facebook
România vrea în Schengen - document al Grupului cu acelasi nume de pe Facebook

More info:

Categories:Types, Speeches
Published by: Ioan-Victor DRAGAN on Mar 11, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/08/2013

pdf

text

original

Oradea, 10 Martie 2013

Cancelarului Federal al Germaniei , doamna Angela Merkel Preşedintelui parlamentului European, domnul Martin Schultz Preşedintelui Comisiei Europene, domnul Emanuel Barosso Comisarului European pentru Justiţie, doamna Viviane Reding Preşedintelui Consiliului European, domnul Herman Van Rompuy În atenţia Ambasadorilor Statelor Unite ale Americii, Germaniei, Franţei, Angliei, Olandei, Italiei, Spaniei la Bucureşti. Spre cunoştinţa: Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, Primului Ministru al României, domnul Victor Ponta, Preşedintelui Senatului , domnul Crin Antonescu, Preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Valeriu Zgonea, Parlamentului României.

România vrea în Schengen

Dorim să vă aducem la cunoștință că o parte a românilor europeni, nemulțumiți de atitudinea membrilor Guvernului Ponta - care au declarat că nu îi mai interesează intrarea României în spațiul Schengen și că există și alte opțiuni pe care le-ar putea lua în considerare - am organizat o formă de protest pe Facebook, la inițiativa dnei Angela Tocilă, publicist si blogger din Oradea, adăugând pe pagina de facebook numelui nostru cuvântul Schengen. Dorința noastră este aceea de a semnala că dl. Titus Corlățean - ministrul de externe al României – nu vorbește în numele poporului român ci al său personal și al Guvernului Ponta (care reprezintă în fapt 28% din cetățenii cu drept de vot). Este imperios necesar ca țările Uniunii Europene să cunoască faptul că majoritarea cetățenilor români se delimitează de ofensele aduse de liderii USL la adresa unor lideri europeni, atât în vara 2012 cât şi înaintea recentului Consiliu JAI, în special la adresa dnei Angela Merkel şi a dlui Manuel Barosso. De asemenea, este important ca dvs să cunoașteți că marea majoritate a românilor au apreciat si aprobat toate demersurile pe care Uniunea Europeană le-a întreprins în 2012 pentru restabilirea şi menţinerea statului de drept în țara noastră, grav afectat de acțiunile anticonstituționale ale majorității create în Parlamentul României. Cu toate acestea, în numele majorităţii tăcute al cărei purtător de cuvânt ne facem, ne exprimăm credinţa că veţi lua în considerare tot ceea ce România şi românii pot să ofere Spaţiului Schengen astfel încât să acceptaţi includerea ţării noastre în această comunitate.

Cu deosebită considerație și respect, Membrii grupului ”România vrea în Schengen”

https://www.facebook.com/groups/RomaniavreainSchengen/

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->