You are on page 1of 3

Halucinanta incompeten i trdare a clasei politice romneti.

Dezvluiri (video)

Conform estimrilor specialitilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ri de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar a jefuit Romnia de alte 800 de tone de aur iar n ultimii 20 de ani, o clas politic incompetent i ticloas, o clas politic subordonat intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziia firmelor strine, spre exploatare, zcminte de aur estimate la o valoare cuprins ntre 50 i 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria extern a Romniei!!! Cum e posibil ca Statul Romn s nu gseasc resurse pentru a exploata n propriul nostru interes aceast imens bogie?! Cum e posibil ca Statul Romn s declare aceast industrie neprofitabil i s o nchid, s spun c resursele de aur sunt epuizate n condiiile n care astzi, specialitii declar c n Romnia exist cel puin 8 zcminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zcmintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase. Vi se pare c este o ntmplare c un numr important de firme strine au licen de prospectare chiar n zonele miniere declarate neprofitabile i EPUIZATE DE AUR?! C aceste firme dein drepturi de exploatare i c astzi, n Romnia, Statul Romn nu mai are nicio exploatare proprie?! V ntrebai cum s-a ajuns aici? Iat un exemplu halucinant: mina aurifer Certej a fost nchis din cauza... UNEI SUPRAPRODUCII DE AUR!!! Da, ai citit bine. Mina s-a nchis pentru c producea prea mult aur

iar Banca Naional a Romniei a refuzat n anul 2000 s mai cumpere aur din producia intern LA RECOMANDAREA Bncii Central Europene, dup cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici... Aceast decizie a BNR a fcut ca mina s intre n faliment deoarece nu putea vinde aurul n afara rii!!! Oameni buni, se vede de la o pot c situaia actual este o combinaie incalificabil de incompeten i trdare, c a existat i exist n continuare un plan extern de distrugere i falimentare a Romniei prin complicitatea unor politicienil romni, muli dintre ei urmai ai nomenclaturitilor bolevici care i-au schimbat numele ca s i credem de naionalitate romn! Mai multe dezvluiri despre blestemul aurului romnesc putei vedea n filmuleul de mai jos. Ce putem face pentru a avea o Romnie a noastr, a celor care ne pas? n opinia mea, soluia nu este de a iei n strad i de a le da n cap celor care ne conduc. n locul lor vor veni alii la fel de lipsii de demnitate i suflet. Soluia este ca fiecare s i fac o misiune de suflet i de patriotism i s i trezeasc la realitate pe cei din jurul lor rude, prieteni, colegi de serviciu; i nu numai n aceast problem ci n toate celelalte. Soluia este s determinm o revoluie la nivelul contiinei. Fr aceasta, orice revoluie pe care ar iniia-o cineva n strad va aduce ali nemernici i profitori acolo sus. Trebuie s ne unim n aciuni comune care s aib ca scop repunerea n matrice a adevratelor valori morale i etice; este necesar s aducem frumosul, binele i armonia n locul manelelor i a tirilor de la ora 5... Pentru a nu deveni sclavi ai Noii Ordini Mondiale, nu mai putem rmne nepstori i neutri, nu mai putem atepta ca alii s scoat pentru noi castanele din foc. Vremurile pe care le trim nu ne mai permit s lsm pe mine ceea ce trebuia s facem de ieri.

Gndete-te, cititorule, c eti responsabil pentru familia ta, pentru prietenii ti i pentru aceast ar minunat i asum-i rolul unui romn adevrat. Amintete-i de Burebista i Decebal, de tefan cel Mare i Mihai Viteazul i fi-le un demn urma! Nu uita c nu vei duce cu tine n viaa de dincolo maini, case, diplome, carier, prestigiu i alte lucruri de acest fel. Dac dup pragul morii mai este ceva (i eu sunt sigur de asta), ceea ce va conta n aceast trecere va fi ct de mult ai iubit, ct de mult ai druit, ct de mult ai fost capabil s te sacrifici pentru alii, ct lumin ai rspndit n jurul tu.