BODY RECOVERY SYSTEM

Aparatul BODY RECOVERY SYSTEM (prescurtat BRS) este un dispozitiv apartinand domeniului electro-terapiei, ce este folosit cu succes in tratarea diferitelor boli ale trupului si sufletului fiintei umane. Este un aparat usor de utilizat ce actioneaza in concordanta perfecta cu legile naturii precum si cu functionarea naturala a corpului.

Functiile aparatului BRS
- Dinamizeaza sistemul imunitar Induce utilizatorului o relaxare foarte profunda. Stiind ca trupul are capacitatea de autovindecare, cum se explica atunci faptul ca, uneori, chiar daca se aplica cele mai bune tratamente, totusi rezultatele sunt slabe? Unul din rasunsuri poate fi: corpul nu poate utiliza si aplica forta sa curativa si a remediului atunci cand e tensionat si iritat. Asadar, pentru vindecarea oricarei boli este necesara relaxarea absoluta pe toate planurile, relaxare pe care acest aparat o confera concomitent cu aplicarea remediului.
-

- Echilibreaza electric toate partile polare ale corpului. Este dovedit stiintific faptul ca diferite parti ale trupului uman sunt bipolare (+ si –, folosind o analogie electro-magnetica). Bipolaritatea manifestandu-se la ambele sexe, indiferent de starea de sanatate sau boala, varsta etc. Cand exista un exces al polaritatii pozitive, corpul resimte tensiune, incordare. Iar daca exista un exces al polaritatii negative corpul resimte slabiciune si oboseala. Corpul uman este perfect sanatos atunci cand exista un echilibru dintre energia pozitiva si cea negativa. In general, cand apare un dezechilibru intre partile polare ale corpului sau ale unui organ (mai ales cand creste sarcina electrica minus peste un anumit nivel), se instaleaza bolile. - Polarizeaza in mod specific energiile care circula prin el. - Incarca remediul pe care il veti introduce in aparat cu energia vietii sau chi. Energia vietii sau chi este o energie cosmica care patrunde, hraneste si conserva corpul uman. Pentru ca un remediu sa fie eficient trebuie sa contina cat mai mult chi. In general, remediile procesate sunt lipsite de aceasta energie sau o contin in cantitati insuficiente. BRS are in componenta sa un generator de energie chi suficient de puternic pentru a incarca cu energia vietii toate remediile care sunt introduse in el.

Amplifica puterea curativa a remediului inainte de a fi introdus in corp. fiecare dizolvate in apa de izvor. Recomandam ca intre doua utilizari sa lasati un interval de minim 2 ore. alergii. de asemenea dizolvata in apa pura de izvor. Din cazuistica bogata a afectiunilor la care s-a utilizat cu succes BRS amintim vindecari si ameliorari vizibile in: . puteti folosi o jumatate de lingurita de sare marina (neiodata si fara aditivi) care se va dizolva in apa. Modul de utilizare al dispozitivului BODY RECOVERY SYSTEM Remediul va fi introdus in recipientul metalic si poate consta din: macerate. nevralgii. .boli autoimune .Purifica si activeaza meridianele energetice . ceaiuri.boli ale aparatului uro-genital .convalescenta si stari de slabiciune . Maceratele la rece si ceaiurile se vor strecura inainte de a fi introduse in recipientul aparatului utilizandu-se ca atare.prin relaxare se poate obtine detensionarea zonei unde s-a aplicat tratamentul (de punere la loc a oaselor) efectul permanentizandu-se astfel.. la sol. reduce durata somnului prin cresterea calitatii acestuia Aparatul BRS este recomandat a fi folosit in toate tipurile de afectiuni. In cazul remediilor alopate se va folosi ¼ dintr-o pilula. uleiuri volatile.boli ale aparatului digestiv . remedii alopate.in osteopatie . cu fata in sus. recipientul se va umple pana la jumatate.Utilizarea aparatului BRS are efect cumulativ.insomnii. dureri de cap. Utilizatorul se intinde pe pat sau pe o patura.boli ale sistemului cardio-vascular . . neurastenie. Toate remediile se vor arunca dupa fiecare utilizare. nevrite .conditii febrile . remedii homeopate.boli ale aparatului respirator .In timp. exceptie facand bolile mintale. vitamine si minerale naturale. metale coloidale.boli ale aparatului circulator .favorizeaza cicatrizarea rapida a ranilor . somnambulismul si epilepsia. 1 – 2 picaturi) dizolvate in apa pura de izvor. Celelalte remedii se vor folosi in cantitati mici (ex. regland in timp toate functiile metabolice .boli ale glandelor endocrine . In cazul oricarui remediu utilizat. In cazul in care nu aveti un anumit remediu sau doriti pur si simplu sa va purificati aura de energii reziduale.boli reumatice .

pana la vindecare. treptat. patura electrica.Pernutele si barele de cupru se conecteaza in modul urmator: Pernuta si bara de cupru a caror mufe sunt de culoare rosie se vor introduce in mufele corespunzatoare din partea stanga a aparatului. generand curenti neuroelectrici in tot corpul. mult mai puternici decat in mod normal. Timpul ideal de utilizare al dispozitivului BRS variaza in functie de boala. incepe sa scada in intensitate spre zero. nu se vor efectua sedinte cu acest aparat in apropierea imediata a acestor aparate electrice si nici nu se va depozita in imediata vecinatate a acestora. piciorul drept peste cel stang sau vice-versa. transformatoare. diminuand efectele. caz in care se recomanda folosirea sa regulata. deoarece orice tensiune in muschi interfereaza cu aparatul. etc). persoanele nepercepand in mod direct actiunea aparatului pe perioada tratamentului). dispozitive cu raze X. iar bara se va tine in mana dreapta. de remediul folosit si de fiinta. Pernuta si bara de cupru a caror mufe sunt de culoare neagra se vor introduce in mufele corespunzatoare din partea dreapta a aparatului. Dispozitivul BRS nu utilizeaza curent electric artificial. Aceasta pernuta se va aseza sub cap. Informatii la: cristianp_ro@yahoo. Intensitatea se poate regla din butonul auriu aflat intre mufe. cuptoare cu microunde. perioada de folosire a aparatului. Se pot simti la un moment dat curenti calzi sau reci sau chiar frisoane in intregul corp. va fi de 30-45 de minute intr-o sedinta. iar in cazul remediilor alopate nu se vor depasi 20 minute.com Tel: 0720/398475 . Aceasta pernuta se va aseza sub osul sacru. iar bara de cupru se va tine in mana stanga. Daca nu este sesizat acest moment de maxim. Ca punct de reper se ia in considerare faptul ca in timpul utilizarii aparatului veti simti un moment de maxim care. In cazuri grave se poate utiliza zilnic. Evitati contractiile voluntare ale muschilor. ATENTIE ! Recomandam utilizarea acestui aparat doar cu remedii care in prealabil au fost recomandate de medicul curant. iar in cazuri foarte grave chiar de mai multe ori pe zi. Deoarece energia curativa este grav perturbata de radiatiile emise de aparatele electrice (televizoare si monitoare TV. Este posibil ca unele persoane sa nu simta actiunea aparatului de la prima utilizare. Mai pot apare reactii ale unor organe interne (cele afectate de boli) sau contractii involuntare ale unor muschi in diverse zone ale corpului. lampi fluorescente. actiunea sa este pur naturala si bazata pe energiile naturale ale corpului dv. Picioarele se vor incrucisa la nivelul gleznelor. computere. sisteme audio. aparate cu tuburi catodice. in functie de remediu. fiind atenti la ameliorarile care apar (au fost constatate cazuri de vindecari. Aceasta se datoreaza amplificarii si echilibrarii polaritatii energiilor. telefoane celulare.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful