You are on page 1of 1

Missi Lescola Valldaura som un centre de nova creaci que tenim com a objectius: lxit educatiu i la convivncia.

Entenem que educar s amb la participaci de tota la comunitat educativa i s per aix, que des dels seus inicis, lescola sha adherit al projecte de Comunitats dAprenentatge del Departament dEnsenyament.

Valors: Comunitat daprenentatge Democrtica, participativa, transparent , confiana i responsabilitat compartida, treball en equip, lideratge distribut. Inclusiva Escola plural, multilinge, solidaria, tolerant, esperit de grup. Comproms amb el catal i el progressiu domini de les llenges Vivncia de la cultura, obertura al mn, identitat social i personal. Progrs permanent Autoavaluaci, avaluaci, llibertat, autonomia, esperit crtic, iniciativa, responsabilitat, cooperaci i formaci integral. Adaptaci als canvis i a les noves tecnologies Societat de la informaci, integraci TIC/TAC al centre.

CREIXEM Lescola Valldaura s una escola que est creixent amb illusi, esfor i amb pacincia esdevindrem un centre deducaci Infantil i Primria complert i amb un edifici nou al barri de Valldaura. Des dels seus inici, hi ha una Comissi Mixta (famlia i escola) per tal de vetllar per la distribuci dels mduls i la creaci de la nova escola.

Visi Ser un centre participatiu, obert a la comunitat, en el marc de lescola inclusiva per donar resposta de forma igualitria als reptes i necessitats que es plantegen en lescola actual. Buscar la superaci de les desigualtats socials i educatives a partir de la transformaci del centre i del context social.

PARTICIPEM Des dels inicis lescola ha apostat per una escola participativa on tota la comunitat s important per el procs educatiu dels infants. Creiem en una escola que ajudi a desenvolupar al mxim les capacitats dels infants, ajudant-los a crixer. Lescola vol ser un espai on tothom s protagonista dels processos densenyamentaprenentatge obrint les portes a voluntaris per participar de les activitats de lescola, i on el professorat t la responsabilitat bsica en els Grups Interactius daquest procs. Aix, doncs, anem elaborant el nostre projecte descola de manera gradual i continua amb la implicaci i participaci de tota la comunitat.

Potenciar laprenentatge dialgic que possibiliti una interacci entre persones a partir del dileg igualitari, la intelligncia cultural, la solidaritat i la igualtat de diferncies. Garantir que el centre educatiu estigui obert al territori i participi en la promoci del treball i laprenentatge en xarxa.