Club nàutic Sant Antoni de Portmany

REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ. XIII Challenge 2009 DE CAIAC DE MAR

1

Aquesta challenge estirà formada per trobades i tindran un caràcter esportiu-recreatiu . Hi haurà un Comitè d´ organització per planificar les travessies en cada trobada . Estirà format pel comodor, el director tècnic del C.N.S.A. i dos palistes de la secció de piragüisme Per aquestes travessies sortirà un Anunci amb antelació amb el seu reglament i recorregut.

Nº trobades

Data
8 de febrer de 2009 22 de febrer de 2009 29 de març de 2009 26 d´abril de 2009

Lloc
Travessia a Port des Torrent
Travessia a Cala Salada

distància

1ª Trobada 2 ª Trobada 3ªTrobada 4ª Trobada

3 milles 3 milles 5 milles 9 milles 5 milles 5 milles. 5 milles 6 milles 5 milles 5 milles 3 milles

Travessia a Sa Conillera
Sortida i arribada a Cala Bassa

Travessia a S´espartar+bledes(na gorra)
Sortida i arribada a Cala Comte

5ª Trobada 6ª Trobada 7ª Trobada 8ª Trobada 9ª Trobada 10ª Trobada 11ª Trobada

17 de maig 2009 21de juny 2009 18de juliol 2009 dissabte 19 de juliol 2009 diumenge 20 de setembre 2009 22 de novembre 2009 13 de desembre 2009

Travessia a ses Fontanelles(cava des ví)

Cap Nunó.
Travessia a Es Vedrà
Sortida i arribada a cala d´Hort

Travessia a PORTINATX PORT DE SANT MIQUEL - PORTINATX Travessia de PORTINATX a CALA SANT VICENT Travessia a Tagomago . Pou dés Lleó-Tagomago Travessia de Cala Bassa.

Travessia de Nadal
Circuit en el port de Sant Antoni

2 3 4 5 6 7 8

La participació resta oberta als palistes de totes les categories i modalitats de caiacs. Els palistes navegaran neutralitzats i respectaran el recorregut establert en l´ anunci de la trobada. No hi haurà classificacions per posicions o temps , tots els palistes que finalitzin la travessia comptabilitzaran el nº de milles al seu compte de participació .Els palistes per comptabilitzar les milles hauran de finalitzar la travessia, els palistes que por qualsevol motiu no puguin finalitzar la travessia comptabilitzaran la meitat de les milles de la travessia Elaboració del rànquing. En cadascuna de les proves els participants sumaran el nº de milles recorregudes en les travessies d´aquesta challenge, s´ establirà un rànquing de participació de la Challenge 2009. Atenint a un ordre de nº de milles recorregudes pels palistes. Hi haurà un 1r premi a sortejar entre tots els palistes que facin 30 milles d´ aquesta Challenge. Hi haurà tres premis a sortejar entre els palistes que aconsegueixin 25,20 i 15milles . Qualsevol decisió al respecte d´ aquesta Challenge serà aprovada pels components del comitè d´ organització d´ aquesta challenge del C.N. Sant Antoni. Per la participació s´ hauran de complir les normes de seguretat de la Federació Balear i Nacional de Piragüisme i les instruccions de la guia bàsica de seguretat de la direcció de marina mercant i la societat estatal de seguretat i salvament marítim. Tots els palistes hauran de signar el full de sortida de la travessia. Tots els participants portaran jaquetes salvavides i cobertor antiesquitxos (cubrebañeras) obligatòriament. Tots els participants hauran de tenir la llicència Federativa (nacional o autonòmica )actualitzada (2009)