HALAMAN PENGAKUAN

“Saya akui karya ini adalah hasil kerja saya sendiri kecuali nukilan dan ringkasan yang tiap-tiap satunya telah saya jelaskan sumbernya.”

Nama Penulis :

MUHAMAD AZRI BIN ABD RAHMAN

Tandatangan : ................................................

Nama Penulis :

MOHAMAD FARIS EDHWAN B. ZAKARIA

Tandatangan : ................................................

Tarikh

: 26 OGOS 2011

HALAMAN JUDUL “MENGHASIL BENTUK GABUNGAN TIGA MATRA DAN MEREKA CIPTA SATU CORAK SPORT RIM TAYAR KERETA” JABATAN MATEMATIK INSTITUT PENDIDIKAN GURU MALAYSIA KAMPUS IPOH 31150 HULU KINTA PERAK DARUL RIDZUAN .

Mahyon Bt Abas.PENGHARGAAN Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi keran dengan limpah dan kurniaannya saya dapat menyiapkan tugasan Literasi Nombor ini pada masa yang telah ditetapkan. Kesimpulannya. tugasan ini telah banyak menyumbang ilmu pengetahuan kepada kami. Sekian. Dengan melaksanakan tugasan ini saya dan rakan-rakan dapat menambah ilmu serba sedikit tentang bagaimana untuk mereka sesuatu yang menarik untuk membuat bahan pengajaran. Terakhir sekali tidak lupa ucapan terima kasih kepada rakan-rakan dan pensyarah yang telah banyak membantu kami dalam menyiapkan tugasan ini. Ahmed Beliau bertungkus-lumus dalam melatih saya dan rakan-rakan lain untuk membuat tugasan ini. Selain itu. kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Jabatan Matematik kerana memberi peluang kepada kami untuk melaksanakan tugasan ini. . Dengan melakukan tugasan ini kami dapat mengetahui tentang bagaimana untuk membuat kiraan isi padu berdasarkan bentuk yang telah direkaatas nasihat dan dorongan yang diberikan oleh pensyarah Pendidikan jasmani iaitu Pn. Seterusnya. dengan melaksanakan tugasan ini secara tidak langsung kami telah mengulang kaji apa yang telah diajar oleh para pensyarah semasa kelas diadakan.

0 Sport rim 3.1 Lukisan Pelan Tiga Matra 2.ISI KANDUNGAN Halaman Pengakuan Halaman Judul Penghargaan 1.0 Borang kolaborasi 10 10 12 13 14 15 .0 Pengenalan 2.0 Refleksi 5.4 Aplikasi spot rim untuk membuat pembalut hadiah 4.2 Isi Padu Tiga Matra i ii iii 1 5 5 6 3.1 0lahan idea membuat sport rim 3.0 Bibliografi 6.2 Lakaran kasar 3.3 Lakaran dengan menggunakan alatan geometri 3.0 Gabungan Tiga Matra 2.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful