PROELECTRIC & DYMO

VA OFERA O SOLUTIE COMPLETA

&

ILP-219

Colaborarea dintre IGE+XAO producatorul softului CADdy++ Electrical si DYMO producatorul imprimantei portabile de etichetat ILP-219 permite oferirea unui pachet complet CADdy++ Electrical si ILP-219 care economiseste timpul si usureaza munca utilizatorilor: instalatori, tablotieri, ingineri proiectanti, servicii tehnice etc. Interfata dintre CADdy++ Electrical si ILP-219 face posibila salvarea datelor din CADdy++ Electrical referitoare la etichetele pentru cabluri, componente si siruri de cleme într-un fisier care poate fi salvat pe un card si utilizat de imprimanta ILP-219. Imprimanta portabila cu transfer termic ILP-219 este unealta ideala pentru toate tipurile de aplicatii electrice si de transmisii de date, gratie functiilor care usureaza marcajul, beneficiind de o calitate de imprimare ireprosabila. Etichetarea este foarte importanta în instalatiile electrice. DYMO va ofera solutiile potrivite pentru toate tipurile de instalatii electrice. Necesitatea existentei unei identificari clare si permanente capata o importanta tot mai mare. Aceasta previne erorile de conexiuni si face mai rapida mentenanta si reparatiile. Pentru a atinge acest tel, instalatorii au nevoie de produse de calitate care sa ofere o mare flexibilitate. Trusa ILP 219 contine: - Imprimanta portabila ILP-219 - Card de memorie - 2 Benzi - Adaptor 220 V - Manual de utilizare - Soft de încarcare a cardului - Cablu de conexiune la PC - Geanta da transport

250 EUR

Caracteristici: Portabila Transfer termic Lama de décupat Indicator de încarcare a bateriei Posibilitatea de imprimare a etichetelor diverse: înfasurate, drapel, pentru sir de cleme, pentru componente etc. Imprimare pe 4 linii Biblioteca de smboluri : simboluri electrice si de transmisii de date curente 6 tipuri de coduri de bare 4 taste de preferinte personale Conexiune PC : importarea de date pe o cartela de memorie Consumabile:
Banda de nylon flexibil de culori si lungimi diverse Banda de poliester de culori si lungimi diverse INTERFATA CU CADdy++ ELECTRICAL

1

este repetat automat de doua ori pentru a putea vedea din orice unghi rezultatul pe stegulet. Dvs. lungimea totala a etichetei de care aveti nevoie va fi automat calculata (controlând diametrul). Marcarea componentelor electrice Multi producatori de componente prevad un spatiu mult prea mic în care poate fi aplicata o eticheta. Marcarea sirurilor de cleme Doriti sa economisiti timp când marcati sirurile de cleme? DYMO ofera o solutie care functioneaza la toate tipurile.APLICATII Marcarea firelor si cablurilor Exista doua optiuni pentru marcarea firelor si cablurilor: Înfasurare Introducând diametrul cablului dvs.. 2 . Drapel Textul dvs.Lungimea etichetei este calculata în functie de diametrul cablului. trebuie doar sa definiti spatiul disponibil si puteti imprima o eticheta care sa se potriveasca acestui spatiu. se poate citi informatia din orice unghi. Odata aplicata. Textul introdus de dvs. Întregul sir poate fi marcat imediat prin simpla introducere a marimii sirului de cleme pe care îl utilizati. este automat repetat pe întreaga lungime a firului marcat. iar eticheta poate fi aplicata.

TG-MURES Distribuitor IGE+XAO si DYMO Tel/ Fax: 0265 264223 Mobil: 0744 963261 e-mail: office@cadelectric. S. Marcarea aparatelor din instalatii Marcajul în transmisia de date Optimizati si marcati produsele cu mare grija si precizie prevenind erorile de conectare si reducând indisponibilitatile din retea. coduri de bare sau texte pentru a face totul mult mai clar! Utilizarea simbolurilor si imaginilor face informatiile critice mai vizibile si pune capat situatiilor confuze si periculoase.ro web: www.cadelectric.L. simboluri. Pentru informatii comerciale va rugam sa ne contactati.Marcarea functiilor aparatelor din tablouri Rapid si usor se poate imprima o eticheta lunga care sa se potriveasca întregului sir de aparate Introduceti doar dimensiunea unui singur aparat si numarul aparatelor pe întregul sir. Puteti acum sa etichetati orice! Folositi logo-uri.C. PROELECTRIC S.ro 3 . Marcaj general si de securitate Oferim solutii practice si robuste pentru identificarea cu precizie a fiecarui tip de mediu industrial.R.