1)

PENGUMUMAN KETIBAAN: Mengumumkan ketibaan Yang Berhormat ……………………………………………………………………………………………………… ………………….. masuk ke Dewan.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Yang Berbahagia,…………………………………………………………………………………. Yang Berusaha, Pn Hasnah Hj Mohd Taha Guru Besar Sk Tehel Yang Berbahagia En Zainuddin B Abdul Majid YDP PIBG SK Tehel Bersama barisan ahli jawatan kuasa pibg sk tehel Yang Berbahagia, Barisan Guru-guru Penolong Kanan, Guru-guru, ibu bapa, tuan-tuan dan puan-puan, hadirin hadirat yang dihormati sekalian.

(2) Alhamdulillah, marilah kita sama-sama memanjatkan syukur ke hadrat Ilahi Tuhan yang Maha Agung kerana dengan limpah kurniaNya jua maka kita diberikan luangan waktu dan kesempatan, dianugerahkan kesihatan, didorong dan digerakkan minda dan deria rasa, untuk kita sama-sama berkumpul di dewan ini. Kita berhimpun untuk satu pertemuan keluarga besar, Mesyuarat Agung Persatuan Ibu Bapa dan Guru sk tehel kali …. Tahun 2013. Pihak majlis serta seluruh warga sk tehel merasa berbesar hati, mengucapkan selamat datang serta mengalu-alukan kedatangan ………………………………………… serta semua tetamu jemputan yang sudi hadir pada petang ini.
Sirih pinang di dalam puan Kemas gubahan tampak berseri Selamat datang kami ucapkan Kepada hadirin ke majlis kami

(3) Tuan-tuan dan puan-puan hadirin-hadirat yang dihormati sekalian. Aluan Majlis mempersilakan. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. Bagi menambah keberkatan Majlis kita pada hari yang penuh bermakna ini. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Ustaz Zakir b mohd ali ………………………………………………………………….. (4) Tampak cahaya jauh di kuala Kerdipan cahaya menawan hati Yang dipertua kita persila Ucapan di beri kita hayati majlis dengan segala hormatnya mempersilakan yang berbahagia en zainuddin b abdul majid ydp pibg sk tehel …………………………………………………………………………… untuk menyampaikan ucapan. Bunga mawar cantik tersemat Dipetik gadis di tepi titi Doa dibaca memohon Rahmat Moga Majlis sentiasa diberkati. Semoga majlis berlangsung diberkati oleh Allah SWT. . . Terima kasih diucapkan kepada Yang berbahagia en zainuddin b abdul majid ydp pibg atas ucapan yang telah disampaikan. amin amin ya rabbal alamin terima kasih Al Fadzil Ustaz atas pimpinan bacaan doa sebentar tadi.

Yang berusaha pn hasnah hj mohd taha untuk menyampaikan ucapan. (6) Terbang bebas sirama-rama Teratai mekar ditengah lembah Menyusun langkah senam berirama Anak2 PRA SK ingin mempersembah Seterusnya majlis mempersilakan murid2 pra sk naik ke pentas untuk membuat persembahan Itulah tadi persembahan dari murid2 pra sk . ………. Majlis mempersilakan...persembahan ini telah di bimbing oleh………………………………………………………………………….(5) bukan keris tanpa hulunya bukan majlis tanpa ucapannya Seterusnya majlis dengan penuh hormatnya menjemput. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada Yang berusaha pn hasnah hj mohd taha atas ucapan yang telah disampaikan. .

. atas ucapan dan perasmian yang telah disampaikan. ………………………………………………………………………………... Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada Yang Berbahagia ……………………………………………………………………………………. (8) Hadirin dan hadirat yang dimuliakan sekalian.. Untuk pengetahuan semua adik…………………………………merupakan johan nanyian solo kawasan jasin dan akan bertanding bagi peringkat negeri………persembahan nanyian solo ini di bawah bimbingan pn zaiton ........ majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia.... .. majlis menjemput dan mempersilakan.. untuk menyampaikan bingkisan kata dan seterusnya merasmikan mesyuarat agong pibg kali ke 2013….... marilah kita sama-sama menyaksikan persembahan nyanyian solo dari adik ………………………………………………………. Seterusnya........ Dengan lagunya rela… Terima kasih diucapkan kepada adik………………………………………………….7 Seterusnya...

majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berbahagia ……………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………… Majlis merakamkan jutaan terima kasih kepada Yang berbahagia ……………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………… . ydp pibg untuk mengendalikan Mesyuarat Agung PIBG 2013. (10) Tuan-tuan dan puan-puan. Bagi maksud itu. Seterusnya. . hadirin hadirat yang dimuliakan.(9) PENYAMPAIAN HADIAH Tuan-tuan dan puan-puan. hadirin hadirat yang dihormati sekalian. Majlis kita pada petang ini diteruskan lagi dengan Mesyuarat Agung PIBG kali tahun 2013. Akar Keladi melilit selasih Selasih tumbuh tepi jambangan Kalungan budi junjungan kasih Mesra kenangan sepanjang zaman. Dipersilakan. majlis dengan segala hormatnya mempersilakan .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful