You are on page 1of 2

Cuprins: EXERCIŢII ZILNICE PENTRU STUDENŢI - INTRODUCERE LECŢIA 1 "Tot ce văd în această cameră (pe această stradă, de la această fereastră

, în acest loc) nu înseamnă nimic." LECŢIA 2 "Eu am dat fiecărui lucru pe care îl văd în această cameră (pe această stradă, de la această fereastră, în acest loc) tot înţelesul pe care îl are pentru mine." LECŢIA 3 "Nu înţeleg nimic din ce văd în această cameră (pe această stradă, de la această fereastră, în acest loc)." LECŢIA 4 "Aceste gânduri nu înseamnă nimic. LECŢIA 5 "Nu sunt niciodată indispus din motivul presupus de mine." LECŢIA 6 "Sunt indispus pentru că văd ceva ce nu există. " LECŢIA 7 "Văd numai trecutul." LECŢIA 8 "Mintea mea este preocupată de gânduri trecute." LECŢIA 9 "Nu văd nimic aşa cum este acum." LECŢIA 10 "Gândurile mele nu înseamnă nimic." LECŢIA 11 "Gândurile mele lipsite de înţeles îmi arată o lume lipsită de înţeles". LECŢIA 12 " Sunt indispus pentru că văd o lume lipsită de înţeles." LECŢIA 13" " O lume lipsită de înţeles stârneşte teamă." LECŢIA 14 "Dumnezeu nu a creat o lume lipsită de înţeles." LECŢIA 15 "Gândurile mele sunt imagini pe care eu le-am plăsmuit." LECŢIA 16 "Nu am nici un gând neutru." LECŢIA 17 "Nu văd lucruri neutre." LECŢIA 18 "Nu resimt de unul singur efectele vederii mele. " LECŢIA 19 "Nu resimt de unul singur efectele gândurilor mele." LECŢIA 20 "Sunt hotărât să văd" LECŢIA 21 "Sunt hotărât să văd lucrurile altfel."

renunţând la gândurile de atac." LECŢIA 32 "Eu am inventat lumea pe care o văd.LECŢIA 22 "Ceea ce văd este o formă de răzbunare." LECŢIA 26 "Gândurile mele de atac îmi atacă invulnerabilitatea. " LECŢIA 31 "Nu sunt victima lumii pe care o văd." LECŢIA 30 "Dumnezeu este în tot ce văd." LECŢIA 34 "Aş putea vedea pace în loc de ce văd. vreau să văd." ECŢIA 23 "Mă pot desprinde de lumea pe care o văd. deoarece Dumnezeu este în mintea mea. . vreau să văd altfel lucrurile." LECŢIA 24 "Nu îmi percep propriile interese." LECŢIA 33 "Există un alt mod de a privi lumea." LECŢIA 29 "Dumnezeu este în tot ce văd." LECŢIA 25 "Nu cunosc menirea nici unui lucru." LECŢIA 27 "Mai presus de toate." LECŢIA 28 "Mai presus de toate.