« Mangaieri

Ziua Domnului
iunie 20, 2008 de Daniel Buda O Doamne Domnul meu, Aceasta este ziua ta, Ritualul ceresc de odihna, Usa deschisa de inchinare, Dovada invierii lui Isus, Pecetea Sabatului care are sa vina, Ziua cand sfintii razboinici si triumfatori se unesc intr-o cantare nesfarsita. Te binecuvantez pentru pentru tronul de har, caci aici domneste privilegiul fara plata; caci intrarea este deschisa prin sangele lui Isus; caci perdeaua este rupta si pot intra in locul preasfant si sa te aflu gata sa asculti, asteptand sa arati indurare, invitandu-ma sa-mi vars amarul, incurajandu-mi nazuintele, fagaduind sa-mi dai mai mult decat pot cere sau gandi. Desi chiar daca te binecuvintez, rusinea si confuzia imi sunt partea, Imi amintesc rea-folosinta lucrurilor sfinte, inchinarea mea ireverenta, Lipsa mea josnica de multumire, Inchinarea mea rece si obtuza.

Siroaie peste siroaie de dragoste imi inunda calea. din moarte spre viata. apararea mea scutul credintei. bautura mea izvorul care curge din tronul tau. Inunda-mi mintea cu pacea care intrece orice pricepere. din neintelegere spre intelepciune. . si inima mea mai legata de Isus. din suferinta spre pace. Mangaieri mai 25. Da-mi din plin binecuvantarile pe care Ziua Domnului e menita sa le ofere. Fie ca inima mea sa fie cu totul impotrivita gandurilor si peocuparilor lumesti. m-ai chemat dintr-o tara-ndepartata. libertate si bucurie. hrana mea Cuvantul tau pretios. din intuneric spre lumina. M-ai faurit din nimic.Stropeste Sabaturile trecute cu sangele curatitor al lui Isus. inchinarea mea plina de viata. fie ca meditatia mea sa fie dulce. m-ai trecut din ignoranta spre cunostinta. si fie ca ziua de azi sa marturiseasca o adanca schimbare in mine. din eroare spre adevar. 2008 de Daniel Buda Datatorule a tot ce e bun.

pentru lumini indrumatoare nedemne de urmat. Te binecuvintez pentru ingerii tai care ma slujesc. ma apropii de tine stiind ca si.din pacat spre victorie. Marele Dumnezeu . pentru sacramentele tale sfinte. Ma incred in tine. stiind ca tu deja mi-ai dat. pentru partasia crestinilor. pentru invatatura Duhului tau. si bucuria acestei sperante. exemple dulci care ne atrag. pentru mangaierea din cuvatul tau. Multumire-ti fie adusa pentru inalta si sfanta ta chemare. Te binecuvintez si te ador pe tine. si sa ma intalnesc cu eterna-ti prezenta. nasterea din nou o promisiune a vietii vesnice.. pentru comuniunea sfintilor. tu te vei apropia de mine. Voia ta se face in tot ce oferi.. sa-mi dea putere sa cresc in har. caci tu m-ai mantuit. Dumnezeule vesnic.. pentru exemplele scrise de vieti sfinte. pentru mangaierea acestor ganduri. Credinta-mi nascuta in ceruri imi spune ca voi vedea vesnic. Iti cer. pentru hotararile din biserica ta.

Fa-ma umil prin pocainta. ca sa poti locui in mine. Fa-ma cu adevarat sarac in duh. O Sfanta Treime. Locuieste in mine. Cu tine inima imi infloreste cu miros placut. Atunci poate binecuvantatul Isus veni cu atingerea lui tamaduitoare. Ascunsa in zambet este o constiinta impacata.aprilie 28. Langa tine fricile nu ma ajung. sursa a tot ce e bun. fara margini ti-e dragostea. Cand esti cu mine. trei Persoane si un Dumnezeu. Nimic nu e mai mare ca puterea ta. Frange-ma iar apoi inlantuieste-ma. Caci numai asa inima mea poate fi un loc pregatit pentru Dumnezeul meu. . 2008 de Daniel Buda O. Distruge in mine orice gand care se inalta. Deschide in mine o fantina de lacrimi de parere de rau. raul nu poate salasui. Nelinistea nu imi ocupa mintea. un templu consacrat slavei tale. Nimic nu e greu sa poti face. Coboara-ma pana la dezgust si oroare de mine insumi. Frange-mi mandria in bucatele si arunc-o in vant. Nimiceste orice incercare a mea de a ma baza pe propria-mi neprihanire. AtuncipoateTatal sa locuiasca in mine. Nemarginita ti-e puterea. In partasia cu tine bucuria este deplina. Atunci poate Duhul Sfant sa coboare si sa-mi dea har pentru sfintire.

se face. nimic in afara de buna ta placere. fii binecuvintat! Rugaciunile izvorite din nevoile mele sunt pregatiri pentru milostenii care au sa vina. cand voia ta. Cei orbi carora li s-au deschis ochii. Ajuta-ma sa te slavesc crezand mai inainte de a simti. Ignorantii luminati. cei cu inimile frante care au fost legate. Sa ma faca vrednic de providenta si promisiunile tale. Vad. 2008 de Daniel Buda Doamne. Sa cante ingerii pentru Pacatosi care se pocaiesc. Cei care care se cred neprihaniti si au fost descoperiti. Cei deznadajduiti care au fost consolati. Fii risipitori care se intorc. Cei eliberati din legatura Satanei. Crestinii de forma eliberati din refugiul minciunii. traiesc. . Ma sprijinesc in tine.nelimitat ti-e harul. Daca mila ta m-ar face sarac si netrebnic. Nu gasesc nimic in mine sa ma faca vrednic de merit si har. Si sfintii intariti in credinta lor. Vointa divina aprilie 14. nu a mea. Cei care au cazut si au fost ridicati. Cer lucruri mari de la un Dumnezeu mare. slavit ti-e numele mantuitor. cred.

crezand ca tu vei implini ce ai promis. 2008 de Daniel Buda Trei in unul. sprijinindu-ma din plin pe mila ta cea bogata si gratuita. Fiu binecuvantat. ea este imperfecta si trebuie sa creasca. Te ador ca fiind o Fiinta. unul in trei. Invata-ma sa cred ca mila ta in orice masura se naste din citeva nivele de rugaciune. Etern Duh Sfint. un Dumnezeu in trei Persoane distincte. cei care iti exemplifica dragostea. Astfel voi astepta si eu voia ta. ma voi ruga sa se implineasca. ei sunt iertati si vindecati. si sa pot decide a umbla cu mai multa grija. o Esenta. Cei care prin credinta depind si se odihnesc in har. Cei care sunt sfintiti si insufletiti. Dumnezeul mintuirii mele. . Descopera-mi pacatele care te ascund de mine si iti ascund dragostea. si prin har voi deveni ascultator. Ajuta-ma sa ma umilesc pentru relele facute. ca sa ma rog pana rugaciunea imi este ascultata. Intareste-ma sa ma rog asigurat fiind ca orice primesc este darul tau. precum pamantul uscat se crapa tot mai larg pana la venirea ploii.caci mare este pacatul daca fac simtamintele cauza credintei mele. Tata ceresc. Ajuta-ma sa ma rog in dragoste si astfel sa-ti aflu voia. Trinitatea aprilie 3. Ca atunci cand se naste credinta. care-ti stiu voia. cum as putea fi sigur de mintuire? Cei blinzi si umili carora le descoperi legamantul tau. caci daca nu umblu in sfintenie inaintea ta.

Sa te rogi inlauntrul meu. iti intinzi mina spre cererile mele. partea Lui. . iti multumesc ca in plinatatea harului m-ai primit. O Tata. Te binecuvintez si te slavesc. Ai intocmit neprihanirea ca sa-mi acoperi lipsa mea de merit. O Isuse. si ai sadit acolo viata vesnica. m-ai iubit si ai intrat in inima mea. O Isuse. O Isuse. Sa-mi arati care-mi sunt nevoile. Mi-ai imblinzit inima incapatinata. Si m-ai facut una cu El pentru vesnicie. iti multumesc ca in plinatatea harului Mi l-ai aratat pe Isus mintuirea mea. Ti-ai varsat propriul singe ca sa-mi speli pacatele. Sa fiu turma Lui. Mi-ai revelat slava lui Isus. Sa-mi daruiesti cuvintele. O Tata. Trei Persoane si Dumnezeu unul. m-ai adoptat. si m-ai legat.Fiindca ii aduci pe pacatosi la cunostinta de Tine si imparatia Ta. m-ai iubit si l-ai trimis pe Isus sa ma mintuiasca. giuvaerul Lui. atit de capabila sa mintuiasca pe cei pierduti si sa-i invieze in slava. atit de greu de pus in cuvinte. esti binevoitor sa-mi ajuti slabiciunii mele. Ai semanat credinta in mine. O Duhule Sfint. m-ai iubit si ti-ai insusit natura mea. iti multumesc ca in plinatatea harului Tau. pentru dragostea-ti atit de nemeritata. O Tata. O Duhule Sfint. m-ai daruit lui Isus. Sa ma intaresti ca sa nu obosesc in mijlocire. O Duhule Sfint. atit de minunata. tu esti pe tron si imi asculti rugaciunile.

care conduci universul. Mi-ai poruncit sa cer acele lucruri care privesc imparatia Ta si sufletul meu.O Dumnezeule. . trei in unul. Ingaduie-mi sa traiesc si sa ma rog ca unul botezat in numele cel de trei ori sfint.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful