Profile Suspendate

Besaplast este singura companie care produce profile speciale folosite la bazinele pentru epurarea apei potabile , iar Controlul Calitatii si Supervizarea procesului tehnologig este asigurat de Institutul de Testare a Materialelor din Dortmund. Dupa functie se disting urmatoarele feluri de rosturi : - Rosturi de miscare(dilatatii) - Rosturi de dilatatie (cu deschidere a rostului) - Rosturi de contact (fara deschidere a rostului) - Rosturi de lucru - Rosturi aparente Produsele se folosesc la toate tipurile de constructii. Accesorii Cofraj :Etansarea rosturilor de dilatatie - prin presiune Acest principiu a fost folosit la benzi pt. etansare inainte de 1970 / 1972 la asa numitele "flat dumble". Astazi se mai pot gasi astfel de benzi in zone cu influenta anglo americana, unde au fost folosite benzi pt. etansare prima data.

Profile Armate
Bazandu-se pe calitatea produselor oferite, BESAPLAST s-a transformat astazi intr-o companie multinationala cu parteneri de distributie in multe tari. Compania are momentan o gama de peste 8.000 de profile speciale disponibile, dar si o experienta indelungata in producerea profilelor speciale care pot fi fabricate in concordanta cu cererile fiecarui client. Producem la cerere orice profil care nu se regaseste in catalog. Etansarea rosturilor de dilatatie - prin aderenta Se considera ca intre o fasie din tabla de otel inglobata in beton si betonul inconjurator se stabileste o aderenta. Astazi se folosesc fasii din tabla de otel neprelucrat, prelucrat prin aplicarea unui strat bituminos sau in combinatie cu "Quellband" sau tub pt. injectare. Marele avantaj a unei fasii din otel este ca daca este inclus in beton pe jumatatea de latime nu mai necesita sprijin sau fixare datorita stabilitatii ei si nu exista riscul de a fi strivit la turnarea betonului. In plus este mai ieftin datorita faptului ca montajul pe santier merge mai repede decat de exemplu la benzi din PVC. Astazi exista si benzi pe baza de PE cu caracteristici asemanatoare. Stabiltatea lor este mai redusa in comparatie cu otel, dar este deajuns.In aceasta categorie poate fi inclus si etansarea prin injectare. Hidroizolatii Fundatii : Etansarea rosturilor de dilatatie - prin labirint Pe acest principiu se bazeaza majoritatea benzilor de etansare. Intre materialul acestor benzi si betonul inconjurator nu se stabileste o interactiune. De aceea se considera ca apa poate ocoli banda, dar aceasta ocolire se face pe un drum foarte lung. Datorita formei benzii apa trebuie sa parcurga o serie de schimbari de directie. Astfel presiunea hidrostatica se micsoreaza treptat, fara ca apa sa mai fie in stare sa ocoleasca banda.

Accesorii Cofraj Hidroizolatiile Besaplast au un larg domeniu de aplicabilitate, adresandu-se constructiilor civile, industriale si de anvergura cum ar fi: poduri, centrale nucleare, cladiri industriale, statii de epurare, statii de distributie a energiei electrice, baraje, rezervoare, tuneluri, apeducte. Hidroizolatii Bazandu-se pe calitatea produselor oferite, BESAPLAST s-a transformat astazi intr-o companie multinationala cu parteneri de distributie in multe tari. Compania are momentan o gama de peste 8.000 de profile speciale disponibile, dar si o experienta indelungata in producerea profilelor speciale care pot fi fabricate in concordanta cu cererile fiecarui client. Producem la cerere orice profil care nu se regaseste in catalog. More results: Profile Armate Hidroizolatii Terase Profile Suspendate

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful