MOTTO: “Carnea nu este altceva decît o concentrare de celule moarte sau agonizante, trăind într-o hazna de sânge stricat

, intrat în putrefacț ie. Iar oamenii numesc această hazna alimentaț ie benefică” (Robert Morse, naturopat)
1. CARNEA CONSUMĂ ENERGIE VITALA, in procesul digestiei, în loc să o genereze. Proteina animală este un lanț de aminoacizi , care trebuie întîi descompus în elemente constitutive, pentru ca organismul să o poată folosi. Asta presupune eforturi energetice uriașe. Cu alte cuvinte în loc să-ți dea, îți fură din energie. 2. CARNEA CONȚINE ADRENALINĂ ÎN CANTITĂȚI MARI (secretată de groaza animalelor sacrificate) care epuizează glandele suprarenale umane și duce în timp la hipertensiune. Adrenalina provoacă furie și agresivitate celui care consumă carne. 3. CARNEA E TOXICĂ, datorita acidului uric (care provoacă guta), acidului fosforic și acidului sulfuric, formați în procesul de digestie și metabolismului proteinelor din carne. Acești acizi au o acțiune iritantă și inflamatoare asupra țesuturilor. 4. CARNEA ELIMINĂ CALCIUL din organism, datorită azotului din compoziția proteinei din carne, cu conținut bogat în fosfor. 5. CARNEA E ACIDĂ, ducînd la inflamații ale țesuturilor și degradarea lor rapidă și la așa numita acidoză, cauza tuturor bolilor. De la o raceala pînă la cancer! 6. CARNEA CREșTE COLESTEROLUL ducâînd la accidente vasculare, hipertensiune arterială, angină pectorală, boli de inimă, obezitate și impotență, etc. 7. CARNEA PROMOVEAZĂ CALCULII HEPATICI șI BILIARI 8. PROTEINELE ANIMALE PUTREZESC în interiorul organismului, dînd trupului un miros greu. 9. CARNEA DUCE LA APARIȚIA CANCERULUI DE COLON. Mai ales consumul de carne roșie este asociat cu creșterea compușilor de tip N-Nitroso din culturile de bacterii intestinale, care lezează colonul și provoacă tumori maligne la nivelul lui.

Ăsta este motivul apariției unor boli teribile ca “boala vacii nebune”. pancreatice si renale. pentru ca în locul pădurilor să se creeze locuri de pășunat. ANIMALELE SUNT HRĂNITE CU UN AMESTEC DE FURAJE șI CARNE TOCATĂ. scăderea nivelului de zinc (necesar în producerea insulinei și a energiei). ducând la apariția prostatitei) 15. Sunt maltratate și ucise apoi cu cruzime. 16. boala Parkinson si boala Lou Gehring. diminuînd cantitatea de oxigen și provocând încălzirea globală. 18. lipsite de lumina soarelui sau de aer curat. așa cum îi îmbolnăvesc și pe oameni. probleme neuromusculare. au dezechilibrat eco-sistemul planetar. aritmie cardiaca.10. tulburări de echilibru. GĂINI BOLNAVE șI AGONIZANTE șI OI MOARTE. ceea ce poate provoca amețeli. Animalele sunt injectate cu hormoni de creștere. 14. probleme de transmitere a impulsurilor neuronale (miastenie. lezarea țesuturilor hepatice. INGESTIA DE PROTEINĂ ANIMALĂ INTERFEREAZĂ CU ABSORBȚIA MANGANULUI DIN ORGANISM. IRITĂ SI INFLAMEAZĂ ORGANELE SEXALE (În special glanda prostatei. CREșTEREA ANIMALELOR SE FACE ÎN CONDIȚII DEZUMANIZANTE PENTRU CRESCĂTORI. Defrișările masive. care poate duce la scăderea nivelului de crom (necesar în transferul de insulină). spasme. creșterea nivelului de sodiu (cauzatoare de edeme) . Aceste practici duc la acidoză și îmbolnăvesc animalele. scăderea nivelului de calciu. în spații închise. 13. cu conținut mare de fier ionizat (extrem de diferit de cel de origine vegetală). PROVENITĂ DE LA VACI. toate considerate cancerigene. CARNEA DUCE LA APARITIA CANCERULUI HEPATIC SI PANCREATIC 11. fibrilații). distrugînd habitatul natural al animalelor sălbatice. cel mai adesea. CARNEA ABUNDĂ ÎN CELULE ROșII MOARTE. convulsii. hrănite cu furaje pline de pesticide și ierbicide. CONSUMUL DE CARNE SCURTEAZA VIAȚA (prin epuizarea în timp a organelor vitale). PORCI. ANTIBIOTICE șI VACCINURI. CARNEA ESTE INJECTATA CU HORMONI DE CREșTERE. cu concentrate făcute din faină de oase. CONSUMUL DE CARNE STIMULEAZA. 12. CREșTEREA ANIMALELOR A FĂCUT RAVAGII MEDIULUI. 17. bolnave de cancer.

unde carnea intrată in putrefactie poate stagna și pina la 5 zile într-un corp încă sănătos. atunci cînd unica sursă de hrană e gamba tovarășului de suferință. 2) carnivorele au canini și incisivi puternici.19. propus de-un amic. m-a pus in situația dramatică ipotetică a unei izolări forțate împreună cu cîțiva prieteni. 3) carnivorele au tractul digestiv doar de trei ori mai mare decît lungimea corpului. oamenii. CARNEA E INADECVATĂ CONSUMULUI UMAN DIN CEL PUȚIN 7 MOTIVE: 1) carnivorele au gheare cu care iși prind prada. datorita faptului ca interferează cu absorbția calciului. 7) digestia nutrienților se face rapid și direct în stomacul carnivorelor. nau. Un exercițiu de imaginație. nu mă imaginez decît murind de foame… . sub influența acidului clorhidric puternic. oamenii au traiectul digestiv de 10-12 ori mai mare decît lungimea corpului. digestia omului începe în gură. care digeră proteina animală. înfometați cu toții. saliva oamenilor este alcalină. sub acțiunea enzimelor salivare specializate în carbohidrați și lipide. CARNEA ANIMALĂ NU E CU NIMIC DIFERITĂ DE CEA UMANĂ. dar n-au în schimb molari plați cu care să o mestece. la oameni s-au dezvoltat glande salivare productive. 6) saliva carnivorelor este acidă. dar au molari destinați să macine bine bolul alimentar. 21. trece în stomac. uneori de 7 metri. dar uneori rămîne lipită de pereții colonului ani de zile. AVÎND ACEEAșI COMPOZIȚIE CHIMICĂ. unde se descompun proteinele cu ajutorul pepsinei și se desfasoară în toată plenitudinea ei. 5) glandele salivare ale carnivorelor n-au rolul de a pre-digera alimentele. 20. așa că o înghit bucăti întregi. Absorbția nutrienților are loc abia în intestinul gros. lent. în intestinul subțire al omului. după un parcurs lung. al caror produs (saliva) are enzime puternice care predigeră carbohidrații. puși să decidem între a trăi sau a muri de inaniție. stomacul uman secretă un acid clorhidric de 20 de ori mai slab decît cel al carnivorelor. cît are tractul digestiv. 4) stomacul carnivorelor secretă acid clorhidric puternic. cu care sfîșîie carnea. Într-o astfel de situație. CARNEA ESTE PRINCIPALA CAUZĂ CARE DUCE – ÎN MOD DIRECT – LA DEGRADAREA DANTURII. oamenii nu au dinții din față ascuțiți. ceea ce faciliteaza evacuarea destul de rapidă a carnii digerate. intrate in putrefacție. sub forma așa numitei plăci mucoidale.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful