Ranguri în BdV

Ce trebuie să faci să devii recrut BdV? Există două variante: 1. RECRUT . * Respecți indicațiile primite de la coordonator. * Primești feedback de la coordonatorul tău. Ești voluntar extern. te faci remarcat la evenimente. etc. * Participi la evenimentele BdV și obții numai calificative bune de la coordonatorii tăi. la fiecare eveniment. 2. Obligații: * Oferi feedback coordonatorilor cu care interacționezi. primești feedback bun de la coordonatorii tăi Drepturi * Ai cont pe site-ul BdV. Aplici și ne convingi la interviul de grup că te potrivești filosofiei BdV. lucru în echipă. * Respecți programul turei și nu îți părăsești postul în timpul evenimentului. după fiecare eveniment. * Te distrezi la concerte și îți dezvolți abilitățile de comunicare.

vii la evenimente. * Respecți indicațiile primite de la coordonator. cât și de la echipă. * La unele evenimente primești rolul de asistent de coordonator. după fiecare eveniment. poți deveni caporal! Drepturi: * Ai cont pe site-ul BdV. te implici și te faci remarcat. * Te poți implica în departamentele organizației și poți propune proiecte interne * Îți completezi dezvoltarea participând la trainingurile BdV * Ai ocazia să avansezi și să devii subofițer.Dacă ai calificative bune. * Poți participa ca voluntar la evenimente internaționale. * Participi la evenimentele BdV și ai prioritate la evenimentele mici. Obligații: * Oferi feedback coordonatorilor cu care interacționezi. * Primești feedback atât de la coordonatorii tăi. la fiecare eveniment și ești implicat * Raportezi ofițerilor problemele observate pe parcursul fiecărui eveniment * Manifești o conduită în concordanță cu rolul și atribuțiile oferite de gradul de caporal CAPORAL . * Respecți programul turei și nu îți părăsești postul în timpul evenimentului.

* Îți completezi dezvoltarea participând la trainingurile BdV. poți deveni subofițer! Drepturi: * Ai cont pe site-ul BdV. poți propune proiecte interne. * La unele evenimente primești responsabilități speciale în acord cu competențele tale. te implici. după fiecare eveniment. devenind specialist. Obligații: * Oferi feedback voluntarilor și coordonatorilor cu care interacționezi. * Respecți indicațiile primite de la coordonatorul de echipă sau de eveniment. a proiectelor interne și la dezvoltarea organizației * Manifești o conduită în concordanță cu rolul și atribuțiile oferite de gradul de subofițer.Dacă ai calificative bune. * Acorzi feedback membrilor echipei tale. contribui la dezvoltarea organizației și te faci remarcat. * Ai ocazia să avansezi și să devii ofițer. cât și de la echipă. * Respecți programul turei și toate responsabilitățile asumate în cadrul fiecărui eveniment. * Poți participa ca voluntar la evenimente internaționale. vii la evenimente. * Te implici în buna organizare a evenimentelor. SUBOFIȚER . * Participi la evenimentele BdV și ai prioritate la evenimentele mici. * Raportezi Ofițerilor problemele observate pe parcursul fiecărui eveniment. * Te poți implica în departamentele organizației. * La unele evenimente primești rolul de coordonator sau asistent de coordonator. * Primești feedback atât de la coordonatorii tăi.

după fiecare eveniment. * Participi la ședințe și la sesiunile de vot. * Respecți indicațiile primite de la coordonatorul de echipă sau de eveniment. te implici. contribui la dezvoltarea organizației și în organizarea proiectelor interne. * La unele evenimente primești rolul de coordonator sau asistent de coordonator. * Acorzi feedback membrilor echipei tale. * Menții relația cu voluntarii asociației și cu coordonatorii de evenimente. * Poți să îți depui candidatura ca membru în board și să devii general. * Raportezi Generalilor problemele observate pe parcursul fiecărui eveniment. Obligații: * Oferi feedback voluntarilor cu care interacționezi. poți deveni ofițer! Drepturi: * Ai cont pe site-ul BdV. vii la evenimente. * Respecți programul turei și toate responsabilitățile asumate în cadrul fiecărui eveniment. * Primești feedback atât de la coordonatorii tăi. * Te implici în buna organizare a evenimentelor. * Participi la evenimentele BdV și ai prioritate la evenimentele mici. cât și de la echipă. poți propune proiecte interne.Dacă ai calificative bune. OFIȚER . * Te implici in recrutarea de noi membri. * La unele evenimente primești responsabilități speciale în acord cu competențele tale. * Te poți implica în departamentele organizației. * Ai responsabilități mai multe și îți exersezi tot mai mult abilitățile. * Vii cu soluții la rezolvarea problemelor identificate. a proiectelor interne și la dezvoltarea organizației * Manifești o conduită în concordanță cu rolul și atribuțiile oferite de gradul de ofițer. devenind specialist. * Poți participa ca voluntar la evenimente internaționale.

Bun venit în echipa BdV! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful