You are on page 1of 18

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.

7) Grupi FB101 GPFB101 9:00 10:00 11:00 12:00 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB102 Grupi FB103 D/Hyrje ne Financ Salla 207 D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti E hene O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Petro Plasa E Marte E Merkure D/Makroekonomi Salla 408L MBA Enea Zafiri D/Makroekonomi Grupi FB102 Grupi FB103 D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa Grupi FB102 Grupi FB103 D/Kontabilitet financiar Salla 207 D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa E Enjte E Premte D/Makroekonomi Salla 305 D/Makroekonomi MBA Enea Zafiri

-122.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

D/Matematik e zbatuar Salla 313 D/Matematik e zbatuar Prof.Assoc. Hysen Binjaku

13:00

14:00

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB102 GPFB102 9:00 D/Matematik e zbatuar Salla 415 D/Matematik e zbatuar Prof Assoc.Elida Hoxha E hene E Marte E Merkure D/Makroekonomi Salla 408L MBA Enea Zafiri D/Makroekonomi Grupi FB101 Grupi FB103 D/Makroekonomi Salla 305 D/Makroekonomi MBA Enea Zafiri E Enjte E Premte

-222.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

10:00

D/Hyrje ne Financ Salla 207 D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa Grupi FB101 Grupi FB103

11:00

12:00

13:00

D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB101 Grupi FB103

14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Petro Plasa

D/Makroekonomi Salla 305 D/Makroekonomi MBA Enea Zafiri D/Kontabilitet financiar Salla 207 D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB103 GPFB103 9:00 10:00 11:00 12:00 D/Makroekonomi Salla 305 D/Makroekonomi MBA Enea Zafiri D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB101 Grupi FB102 E hene E Marte E Merkure D/Makroekonomi Salla 408L MBA Enea Zafiri D/Makroekonomi Grupi FB101 Grupi FB102 D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa Grupi FB101 Grupi FB102 E Enjte E Premte

-322.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

13:00

14:00

D/Kontabilitet financiar Salla 207 D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa D/Hyrje ne Financ Salla 207 D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti

D/Matematik e zbatuar Salla 313 D/Matematik e zbatuar Prof.Assoc. Hysen Binjaku

O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Petro Plasa

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB104 GPFB104 9:00 10:00 11:00 12:00 D/Makroekonomi Salla 408L MBA Enea Zafiri D/Makroekonomi Grupi FB105 Grupi FB106 E hene D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa Grupi FB105 Grupi FB106 E Marte E Merkure D/Hyrje n Financ Salla 315L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB105 Grupi FB106 E Enjte E Premte

-422.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

D/Matematik e zbatuar Salla 313 D/Matematik e zbatuar Prof.Assoc. Hysen Binjaku

13:00

14:00 15:00

D/Makroekonomi Salla 305 D/Makroekonomi MBA Enea Zafiri

O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Petro Plasa

D/Kontabilitet financiar Salla 207 D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa

16:00

D/Hyrje ne Financ Salla 207 D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti

17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB105 GPFB105 E hene D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa Grupi FB104 Grupi FB106 E Marte E Merkure D/Hyrje n Financ Salla 315L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB104 Grupi FB106 E Enjte E Premte

-522.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00 11:00 12:00

D/Makroekonomi Salla 306 D/Makroekonomi MA Genti Beqiri

D/Matematik e zbatuar Salla 415 D/Matematik e zbatuar Prof Assoc.Elida Hoxha

D/Hyrje ne Financ Salla 207 D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti

13:00

D/Kontabilitet financiar Salla 404 MA Ermela Kripa D/Kontabilitet financiar O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Petro Plasa

D/Makroekonomi Salla 408L MBA Enea Zafiri D/Makroekonomi Grupi FB104 Grupi FB106

14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB106 GPFB106 E hene D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar MA Ermela Kripa Grupi FB104 Grupi FB105 E Marte E Merkure D/Hyrje n Financ Salla 315L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB104 Grupi FB105 E Enjte D/Kontabilitet financiar Salla 404 MA Ermela Kripa D/Kontabilitet financiar D/Hyrje ne Financ Salla 405 D/Hyrje n Financ MA Edmond Bello O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Petro Plasa E Premte

-622.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

D/Matematik e zbatuar Salla 413 D/Matematik e zbatuar Prof. Assoc. Sotir Rrapo

11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 D/Makroekonomi Salla 306 D/Makroekonomi MA Genti Beqiri D/Makroekonomi Salla 408L MBA Enea Zafiri D/Makroekonomi Grupi FB104 Grupi FB105

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB107 GPFB107 9:00 10:00 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB108 Grupi FB109 E hene E Marte E Merkure E Enjte E Premte

-722.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

11:00

O/Anglisht Salla 304 O/Anglisht Xhevahir Cami Grupi J107 Grupi J104

D/Matematik e zbatuar Salla 313 D/Matematik e zbatuar Prof.Assoc. Hysen Binjaku D/Makroekonomi Salla 306 D/Makroekonomi MA Genti Beqiri

12:00

13:00

14:00

D/Makroekonomi Salla 315L D/Makroekonomi Prof.Assoc.Luljeta Minxhozi Grupi FB108 Grupi FB109

D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar Prof.Dr.Flutura Kalemi Grupi FB108 Grupi FB109 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB108 Grupi FB109

D/Hyrje ne Financ Salla 405 D/Hyrje n Financ MA Edmond Bello D/Kontabilitet financiar Salla 404 MA Ermela Kripa D/Kontabilitet financiar

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB108 GPFB108 9:00 10:00 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB107 Grupi FB109 D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar Prof.Dr.Flutura Kalemi Grupi FB107 Grupi FB109 D/Makroekonomi Salla 315L D/Makroekonomi Prof.Assoc.Luljeta Minxhozi Grupi FB107 Grupi FB109 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB107 Grupi FB109 D/Matematik e zbatuar Salla 413 D/Matematik e zbatuar Prof. Assoc. Sotir Rrapo E hene E Marte E Merkure E Enjte E Premte

-822.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

11:00

D/Kontabilitet financiar Salla 404 D/Kontabilitet financiar MA Edmond Bello D/Hyrje ne Financ Salla 405 D/Hyrje n Financ MA Edmond Bello

12:00

13:00

D/Makroekonomi Salla 306 D/Makroekonomi MA Genti Beqiri

14:00

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Diana Tershana

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB109 GPFB109 9:00 10:00 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB107 Grupi FB108 D/Kontabilitet financiar Salla 307L D/Kontabilitet financiar Prof.Dr.Flutura Kalemi Grupi FB107 Grupi FB108 D/Hyrje n Financ Salla 307L D/Hyrje n Financ Doktorant Arlinda Hoti Grupi FB107 Grupi FB108 D/Makroekonomi Salla 306 D/Makroekonomi MA Genti Beqiri D/Matematik e zbatuar Salla 413 D/Matematik e zbatuar Prof. Assoc. Sotir Rrapo E hene E Marte E Merkure E Enjte E Premte

-922.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

11:00

O/Anglisht Salla 208 O/Anglisht Diana Tershana

12:00

13:00

14:00

D/Makroekonomi Salla 315L D/Makroekonomi Prof.Assoc.Luljeta Minxhozi Grupi FB107 Grupi FB108

D/Kontabilitet financiar Salla 404 D/Kontabilitet financiar MA Edmond Bello D/Hyrje ne Financ Salla 405 D/Hyrje n Financ MA Edmond Bello

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB201 GPFB201 E hene E Marte D/Teori Statistike Salla 416L Doktorant Aranit Shkurti D/Teori Statistike Grupi FB202 Grupi FB203 D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi D/Analiz e raporteve financiare Salla 405 D/Analiz e raporteve E Merkure E Enjte D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 Grupi FB207 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 E Premte

- 10 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB202 Grupi FB203 D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje

O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205 D/OE drejta tregtare Salla 306 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi

O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim

O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini

16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 D/Teori Statistike Salla 407 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB202 GPFB202 E hene E Marte D/Teori Statistike Salla 416L Doktorant Aranit Shkurti D/Teori Statistike Grupi FB201 Grupi FB203 E Merkure E Enjte D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB201 Grupi FB203 Grupi FB204 D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB201 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 Grupi FB207 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 E Premte

- 11 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00 D/Analiz e raporteve financiare Salla 406 D/Analiz e raporteve D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB201 Grupi FB203 D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB201 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje

10:00

11:00

O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB201 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205 D/OE drejta tregtare Salla 306 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi

12:00

D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi

13:00

14:00

O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim D/Teori Statistike Salla 414 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi

15:00

O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini

16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB203 GPFB203 E hene D/Analiz e raporteve financiare Salla 405 D/Analiz e raporteve E Marte D/Teori Statistike Salla 416L Doktorant Aranit Shkurti D/Teori Statistike Grupi FB201 Grupi FB202 E Merkure E Enjte D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB204 D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 Grupi FB207 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 E Premte

- 12 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB201 Grupi FB202 D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje

O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB204 Grupi FB205

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205 D/OE drejta tregtare Salla 306 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi

D/Teori Statistike Salla 414 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim

O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini

16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB204 GPFB204 E hene E Marte E Merkure E Enjte D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB205 Grupi FB206 Grupi FB207 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 E Premte

- 13 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB205 D/Teori Statistike Salla 414 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim

10:00

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205

11:00

12:00 D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB205 Grupi FB206 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB205 Grupi FB206 Grupi FB207 D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi

13:00

14:00

15:00

D/OE drejta tregtare Salla 305 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini

16:00 D/Teori Statistike Salla 416L D/Teori Statistike Doktorant Aranit Shkurti Grupi FB205 Grupi FB206 D/Analiz e raporteve financiare Salla 405 D/Analiz e raporteve

17:00

18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB205 GPFB205 E hene E Marte E Merkure E Enjte E Premte

- 14 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB206 Grupi FB207 D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi

10:00 D/Analiz e raporteve financiare Salla 412 D/Analiz e raporteve D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB206 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205 D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB206 Grupi FB207 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 D/Teori Statistike Salla 414 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi D/OE drejta tregtare Salla 305 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko

11:00

12:00

13:00

14:00

D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB204 Grupi FB206 Grupi FB207

15:00

16:00 D/Teori Statistike Salla 416L D/Teori Statistike Doktorant Aranit Shkurti Grupi FB204 Grupi FB206

O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim

17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB206 GPFB206 E hene E Marte E Merkure E Enjte D/OE drejta tregtare Salla 305 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi D/Teori Statistike Salla 414 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB205 Grupi FB207 E Premte

- 15 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205

11:00

12:00

D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB207 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204

13:00

14:00

D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB207

O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko

15:00

D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim

16:00 D/Teori Statistike Salla 416L D/Teori Statistike Doktorant Aranit Shkurti Grupi FB204 Grupi FB205

D/Analiz e raporteve financiare Salla 412 D/Analiz e raporteve

17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB207 GPFB207 E hene E Marte E Merkure E Enjte D/OE drejta tregtare Salla 305 D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi D/Teori Statistike Salla 315L D/Teori Statistike Doktorant Aranit Shkurti Grupi MB201 Grupi MB202 D/OElementet e komunikimit Salla 207 D/OElementet e komunikimit MA Belina Budini D/OElementt e komunikimit Aula Magna Doktorant Mark Marku D/OElementet e komunikimit Grupi MPK101 Grupi MPK102 Grupi ShP101 Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 313 O/Negocim dhe zgjidhje D/Analiz e raporteve financiare Salla 412 D/Analiz e raporteve O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Salla 307L O/Negocim dhe zgjidhje konfliktesh Dr.Tomi Treska Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 D/Tregjet Financiare Salla 307L D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi Grupi FB205 Grupi FB206 E Premte

- 16 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205

11:00

12:00

D/OE drejta tregtare Salla 209L D/OE drejta tregtare Dr.Argita Malltezi Grupi FB201 Grupi FB202 Grupi FB203 Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 O/Hartim dhe menaxhim projektesh Aula Magna O/Hartim dhe menaxhim projektesh MBA Evis Gjebrea Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204

13:00

14:00

D/Analiz e raporteve financiare Salla 416L D/Analiz e raporteve financiare CFA Irena Beqiraj Grupi FB204 Grupi FB205 Grupi FB206 D/Teori Statistike Salla 415 D/Teori Statistike MA Teuta Xhindi

O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko

15:00

16:00

D/Tregjet Financiare Salla 407 D/Tregjet Financiare MA Enkela Idrizi

O/Hartim dhe menaxhim projektesh Salla 306 O/Hartim dhe menaxhim

17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB 301 GPFB301 E hene E Marte E Merkure E Enjte E Premte

- 17 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

11:00

12:00

O/Hyrje n audit Salla 405 O/Hyrje n audit CSF Erjon Sarai Grupi FB 302 O/Hyrje n audit Salla 405 O/Hyrje n audit Grupi FB 302

D/Taksim Salla 307L D/Taksim Prof.Assoc.Magdalena Bregasi Grupi FB 302

D/Investimet Salla 408L D/Investimet MA Artan Gjergji Grupi FB 302 D/Investimet Salla 406 D/Investimet MA Artan Gjergji

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205

13:00

D/Taksim Salla 305 D/Taksim Prof.Assoc.Magdalena Bregasi O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko

14:00

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00

Universiteti Europian i Tiranes Schedules orari uet 25.02.2010.mfw (Mimosa Version 4.09.7) Grupi FB 302 GPFB302 E hene E Marte E Merkure E Enjte E Premte

- 18 22.02.2010 13:28 [C] Mimosa Software Ltd. 1986-2010

E Shtune

9:00

10:00

11:00

12:00

O/Hyrje n audit Salla 405 O/Hyrje n audit CSF Erjon Sarai Grupi FB 301 O/Hyrje n audit Salla 405 O/Hyrje n audit Grupi FB 301

D/Taksim Salla 307L D/Taksim Prof.Assoc.Magdalena Bregasi Grupi FB 301 D/Taksim Salla 404 D/Taksim Prof.Assoc.Magdalena Bregasi

D/Investimet Salla 408L D/Investimet MA Artan Gjergji Grupi FB 301

O/Hyrje n psikologji Salla 307L O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko Grupi ShP201 Grupi ShP301 Grupi MPK201 Grupi MB201 Grupi MB202 Grupi MB203 Grupi MB204 Grupi MB205

D/Investimet Salla 406 D/Investimet MA Artan Gjergji

13:00

14:00

O/Hyrje n psikologji Salla 306 O/Hyrje n psikologji Dr.Enila Cenko

15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00