Clase de trafic si rezistenta

:
21 Trafic domestic redus - dormitoare 22 Trafic domestic mediu - dormitoare si birouri 23 Trafic domestic intens - holuri si sufragerii 31 Trafic comercial redus spatii fara acces la exterior sali de sedinta, etc 32 Trafic comercial mediu, spatii cu trafic mediu - mici magazine, receptii 33 Trafic comercial intens - spatii cu acces la exterior sau trafic foarte mare

De ce parchet laminat?
- ofera o suprafata calda, termo si fono izolanta - este rezistent la uzura - se întretine usor - este rezistent la umezeala - este rezistent la pete chimice - se monteaza rapid - se gaseste într-o gama variata de culori - are o durata medie de viata de 10 ani - îsi pastreaza culoarea în timp - este compatibil cu sistemele de încalzire în pardoseala - este un produs ecologic |n plus, pentru parchetul cu montaj fara adeziv (tip clic): - montaj curat (fara produse chimice) - posibilitate de demontare si remontare a placilor Ce este parchetul laminat ? Cum alegem tipul de parchet ?

Cum montam
parchetul laminat

Decor:
Grosime placa: de la 6 mm pana la 13 mm; Se poate alege dintr-o gama larga de culori - tip lemn (cires, fag, stejar, nuc, etc.), uni-uri - similar gresie sau piatra naturala

Parchetul laminat este format din:
STRAT DE MELAMIN~

STRAT DECORATIV

Suprafata trebuie sa fie plana, curata si uscata, umiditatea acceptata: 2%. |n cazul în care nu este perfect plana, trebuie turnata sapa autonivelanta sau se monteaza placi OSB. |nainte de montare, parchetul trebuie pastrat 48 ore în camera unde va fi montat, în pozitie orizontala. Temperatura de montaj trebuie sa fie de peste 16 C.

Montajul adeziv

parchetului

laminat

fara

STRAT SUPORT (HDF/MDF)

STRAT STABILIZARE

- un strat de suprafata composit de melamina decorativa, care ofera rezistenta la trafic ; - un strat decorativ care determina modelul parchetului; - un strat suport de HDF/ MDF (Fibra Lemnoasa de Densitate |nalta/ Densitate Medie) ; - strat de stabilizare inferior din melamina, pentru echilibrare, stabilizare.

|l primesti gratuit, acumulezi puncte si primesti
SUPERCADOURI

Reduceri de pana la 5%

la produse
si de

10% la servicii

spatiu care trebuie sa fie de 1-1. Se lipeste folia PEE.Montajul 1. directia placilor este data de directia \n care patrunde lumina \n camera. Se începe primul rand cu placa întreaga. Se asterne folia pe întreaga suprafata a camerei 4. 3. care se pune cu nut-ul spre perete. randurile urmatoare se încep alternativ cu placa întreaga si jumatate de placa. între parchet si perete. 6. 9. In cazul tevilor de \ncalzire. Al doilea rand se incepe cu jumatate de placa pentru a se consolida \mbinarea din laterala. Se pun penele pentru spatiul de dilatare. Se fixeaza coltarele. pana se termina suprafata de montat. 5. 7. Pentru ultima placa se masoara distanta ramasa \ntre perete si restul parchetului instalat. 11. Se decupeaza jumatate de placa. Se decupeaza placile longitudinal. Fixarea ultimelor placi se va face cu ajutorul “S“-ului metalic. 2. . (indiferent de sens).5 cm. 12. 10. marcati-l si decupati tinand cont de spatiul de dilatare. lasand spatiu de dilatare . taiati placa la dimensiunea corecta. Se fixeaza clemele de plinta \n perete. masurati conturul. 8.