KELAB BOLA SEPAK ANAK KURAU SYARAT –SYARAT YANG PERLU DIPATUHI SETIAP PEMAIN 1.

SEBELUM MASUK BERMAIN PEMAIN PERLU MENDAPAT MAKLUM BALAS DARIPADA KETUA ATAU PENGAWAL KESELAMATAN SAMAADA PADANG DIBUKA ATAU TIDAK PADA HARI TERSEBUT. 2. PEMAIN – PEMAIN HARUS MEMAKAI PAKAIAN YANG DITETAPKAN a. T-SHIRT SUKAN b. TRACKSUIT/SELUAR PENDEK c. KASUT BOLA /STOKIN/PAD 3. DILARANG MEROKOK DALAM KAWASAN SEKOLAH 4. DILARANG MEMANJAT PAGAR 5. PASTIKAN SAMPAH SARAP DIKUTIP SEBELUM KELUAR 6. SEMUA PEMAIN MESTI BERTANGGUNGJAWAB DIATAS KEROSAKAN YANG BERLAKU KETIKA WAKTU BERMAIN 7. PEMAIN YANG TIDAK DAPAT MENGIKUT SYARAT-SYARAT YANG DITETAPKAN AKAN DISINGKIRKAN DARI SENARAI PEMAIN DAN TIDAK LAYAK BERMAIN 8. SEMUA PEMAIN HARUSLAH MEMBERI KKERJASAMA DENGAN SEBAIKBAIKNYA 9. YURAN SEBANYAK RM3.00 MESTI DIBAYAR KEPADA BENDAHARI 10. SEMUA PAMAIN HARUS BERADA DIKAWASAN PADANG SAHAJA a. UNTUK MEBELI KELENGKAPAN b. MEMBAYAR GANTI RUGI SEKIRANYA BERLAKU KEROSAKAN 11. PEMAIN YANG BERUMUR 16 TAHUN KEATAS DAN BERBAKAT

SAHAJA LAYAK BERMAIN

SETIAP KEMALANGAN DAN KEHILANGAN HARTA BENDA SENDIRI YANG BERLAKU KETIKA BERMAIN ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI 14. PEMAIN HENDAKLAH BERMAIN DENGAN PENUH SEMANGAT KESUKANAN (FAIR PLAY) KELAB BOLASEPAK ANAK KURAU SURAT AKU JANJI KELAB BOLA SEPAK ANAK KURAU BAHAWA SAYA ______________________________________________________________ K/P NO :____________________________________________________________________ BERALAMAT DI_______________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ DENGAN INI TELAH MEMBACA DAN MEMAHAMI SEMUA SYARAT-SYARAT YANG TELAH DITETAPKAN OLEH PIHAK KBAK. SEBELUM PUKUL 7 PETANG PEMAIN MESTIL KELUAR DARI KAWASAN PADANG 13.12. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------- . SAYA MENGAKU AKAN MEMATUHI SYARAT-SYARAT YANG DITETAPKAN DAN AKUR ATAS SEGALA KEPUTUSAN OLEH PIHAK PENGURUSAN KBAK.

NAMA:___________________________ NAMA:___________________________ K/P:______________________________ ----------------------------------------------------NAMA:___________________________ .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful