7 ..Ευλογημένες όλες οι στιγμές που οι κόσμοι μας αγγίχτηκαν δια του Ανώτερου Εαυτού μας και μας επέτρεψαν να καταγράψουμε μέσα από τις λέξεις τα χρώματα που βλέπουν οι αδελφές ψυχές..

Από αυτό που δεν παίρνεις πληρότητα σε κρατά τόσο δυνατό το αιώνιο ερώτημα σου δίνει αφορμές να ψάξεις και σε ακολουθεί στην πορεία σου μέχρι να ξεψυχήσεις. Προχώρα κοιτώντας το δρόμο από άλλο μονοπάτι προχώρα αγαπώντας την ασχήμια που την κάνει 47 .Αν σταματήσεις να αναρωτιέσαι το ταξίδι θα τελειώσει. Θα σε κάνει να πονάς για να ξεπεράσεις τα όρια που δεν ορίστηκαν ακόμα και όταν το Σύμπαν ήταν ένας όγκος από ερωτήσεις που έγνεσαν τα αστέρια και εξαλείφουν το κάθε μυστικό που πάει να γεννηθεί από φόβο μην είναι δυνατότερό τους. Μείνε ανέπαφος! Κούνησε αιματηρά το κάθε σου βήμα μια σταγόνα για να θυσιαστείς να καλλιεργήσεις την αγνότητα και να χαμογελάσεις δακρυσμένος κοιτώντας Εκείνον καταλαβαίνοντας με συγκατάβαση. Εμείς τα ξεγελάσαμε σκεπασμένοι με σκοτάδι.

να φαίνεται ομορφότερη. Σε προστάζω να ελευθερώσεις το κάθε ψεύτικο φως που φωτίζει δημιουργεί ασύμμετρες παρεμβολές στις αρμονικές διατάξεις της συνειδησιακής ταύτισης να ορίζουν συναντήσεις που δεν έπρεπε να γίνουν.τι μας επιβάλλουν. Κλάψε νύχτα. Εσύ συνέχισε να υπάρχεις. το τίμημα για να αγαπήσει κανείς το σκοτάδι σου. Κυνηγάω εκείνα τα τόσα που μπορούσαν να υπάρχουν και χάθηκαν στη σκιά πίσω από τη λέξη προστάζω. απόψε θα πέσουν τα όνειρά σου θα γίνουν στάχτη στο αχαλίνωτο Χάος θα καούνε και θα ξαναγίνουνε στάχτη για να συνεχιστεί ο κύκλος της εξαφάνισης. 48 . Καταδιώκω τώρα. Συνέχισε να κυνηγάς τις ατίθασες απομακρύνσεις που εννοούν να ξεφεύγουν και χάραξε με το σπαθί της κυριολεξίας ένα αιματηρό υπάρχω για να μη ζήσουμε ό.

Νιώθω να περιμένουμε αργά το θάνατό μας να συμβεί αυτό που χαράχτηκε πίσω από τις απρόσωπες ικεσίες των άστρων αυτό που είναι τόσο τρυφερό και με αθώο κάλεσμα μα περιμένοντας τους γυάλινους πύργους να χτιστούν εμείς θα κυνηγιόμαστε σε ανέμους που θα δοξάζονται.Ποιος σου είπε ότι όλα μπορούν να είναι τόσο ωραία επειδή μάθαμε να αισθανόμαστε. 49 .

Μου κλείνουν το στόμα με κούφια λόγια και δεν αφήνουν ελεύθερο το δικό μου πουλί να πετάξει. Έτσι στέφεται κανείς νικητής. με την πένα. Λέξεις που καίνε σαν πύρινα σπαθιά πύρινα όπλα που κρατάνε στα χέρια τους οι Ιππότες την απελπισία να αντιμετωπίσουν.Κανένας δε με αφήνει να μιλήσω. Την ύπαρξή σου. Τη δική τους μάχη να δώσουν διασχίζοντας το Αιώνιο να πολεμήσουν. με τη φωτιά. Με το σπαθί. να νικήσουν και να νικηθούν. Να φτερουγίσει στα άπλετα δάση και να φωνάξει το μυστικό μου.το ξέρω γιατί μου το ψιθυρίζουν οι ανάσες των δέντρων με τον άνεμο μου στέλνεις τα μηνύματά σου χέρι αόρατο που γράφει στο σκονισμένο αέρα. Θα έρθει σύντομα . με τη θυσία. 82 .

ζήσε αιώνια γιατί είσαι ευτυχισμένη δοξασμένη που ύμνησαν στο όνομά σου το άγγιγμα των κόσμων που ψιθύρισε ένα δάκρυ και λάτρεψε μια ψυχή.Αστροφεγγιά... 87 .

! Νιώθω τη συγχρονικότητα να έχει μαζέψει όλα τα κομμάτια και ήδη αρχίζει να τα συνθέτει......! Νιώθω την αντανάκλαση από την παρουσία της στη Γη να με τυλίγει σαν σύννεφο..Νιώθω τη συνειδητότητα για την αδελφή ψυχή μου να έχει απλωθεί σε όλη την περιοχή που μπορούν να δουν τα μάτια μου...! Η πραγματικότητα του ονείρου ενσαρκώνεται στο Σύμπαν κάνοντας το ανέλπιστο για τον άνθρωπο. συνδημιουργία που υλοποιείται. Θα σε βρω! 101 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful