You are on page 1of 6

10 argumente impotriva vaccinului anti-polio

11/17/2009 de admin

Sunt cunoscuti factorii favorizanti ai acestei boli, deja din anii ’30-40, cand s-a observat o legatura directa intre nivelul scazut la glicemiei si aparitia bolii. In special Dr.med.B.Sandler a aratat conditiile in care au aparut in SUA cazuri de poliomielita: zile foartefierbinti de vara in care se depune unefort fizic mare insotit de consum de produse cu zahar ( Cola, inghetata, produse fainoase cu zahar). Toate acestea duc la o crestere exagerata de insulina care va scade glicemia si o creste receptivitatea la poliomielita. Mariel epidemii de poliomielita apari in seznul cald, de vara.Ca urmare, acest medic, in anul 1948, a facut o campanie antipolio, explicand cauzele acestei boli si prin masurile luate s-a stopat epidemia de poliomielita din acea vara in orasul sau natal din Carolina de Nord! ( 1) 2.) “O boala a civilizatiei “ Epidemiile de poliomielita sunt cunoscute doar incepand cu secolul 19 si mai multe dovezi duc la concluzia ca poliomielita este o consecinta a “ civilizatiei” , in special datorita obiceiurilor alimentare nesanatoase. (4). 3.) Lipsa contagiozitatii Modul de transmitere al bolii nu a fost cunoscut pe vremea Dr. Sandlers (1) si nu este nici pana in ziua de astazi clarificat. 4.) Vaccinarea din Africa sub semnul intrebarii Un studiu facut de catre WHO ( World Health Organization) in Guineea arata ca in cazul copiilor care au fost vacinati cu un cocktail de vaccinuri impotriva difteriei, tusei convulsive, poliomielitei si tetanosului, exista un risc de deces dublu fata de copiii nevaccinati. (2). Dupa parerea mea ( Hans Tolzin), vaccinul anitpolio sau unul din componentele lui toxice joaca un rol important. Populatia din Africa

Vaccinul antipolio oral.afectiuni reumatice.) Poliomielita poate fi tratata! In urma cu 50 de ani se cunosteau de ja metode eficiente pentru poliomielita. . Pierre Delbert folosea Clorura de magneziu iar medicii de homeopatie precum prof. a fost “donat” de catre Companiile Farmaceutice tarilor africane (9). Cei mai cinici dintre parinti vorbesc de “golirea lazilor cu otrava” in aceste taari.meningite si encefalite. (4. suspectat de infectarea lui cu virusul SV40 ( cauza de HIV/SIDA la maimute).4). .) Efectele secundare ale vaccinarii Efecte secundare ale vaccinului pot fi : . 6.Acest lucru ar trebui sa dea de gandi si organizatiei Who care incearca sa eradicheze boala.10).reactii alergice. Dr. Renumitul prof.) Regresul poliomielitei este independenta de vaccinare . Andree Lwoff a descoperit ca virusul poliomielitic moare la 40 grade Celsius iar fenbra nu trebuie scazuta in mod fortat cu medicamente. . Cazurile de poliomielita din ultimii zeci de ani au avut ca si cauza doar virusul domestci din vaccin si nu pe cel salbatic!(4.) Paralizii la copii prin vaccinare! Un vaccin poate provoca boala ( a se citit prospectul). dimpotriva. .Cei vaccinati pot infecta la randul lor persoane sanatoase si chiar si dupa zece ani inca pot elimina virusul!(3).6). Se pare ca si in India urmeaza sa fie trimise aceste vaccinuri.(5. .statisticile din Germania si alte tari nu pot dovedi daca exista o legatura intre scaderea cazurilor de poliomielita din lume si vaccinare.convulsii febrile.afectiuni neurologice. 5. se pare ca nu exista . ( a se citi prospectul!) (4).respinge vaccinul antipolio fiindca suspecteaza faptul ca prin aceste vaccinuri se incearca un program de control al populatiei (7). 8.poliomielita postvaccinala.sindromul Guillain-Barre . 7. .

.de/gesundheit/news/news0104. (8).) Rolul neclar al vaccinului .freepage.aegis-schweiz.html (8) http://www. Dr.htm.at/frameless/wissen. vor fi posibile multe imbolnaviri. www. Verlag Piper (3) http://www.lipseste dovada necesitatii vaccinului antipoliomielitic deoarece nu exista date comparative ale bolii la cei vaccinati si la cei nevaccinati. Gerhard Buchwald.htm? ID=M13&Menu=161879 (7) http://allafrica. 9. Langbein/Ehgartner.netzeitung. Sa ne asteptam cu noi epidemii de poliomielita pentru care vor fi nevoie de si mai multe vaccinari! Este de-a dreptul o mare bataie de joc ca intr-o tara cu o renumita traditie a tratamentelor naturiste si a uei homeopatii clasice sa se foloseasca un vaccin cu totul inutil pentru o boala tratabila. “Das Medizinkartell”. Avand in vedere ca vor fi folosite vaccinuri orale.8). Referinte: (1) “Vollwerternährung schützt vor Viruserkrankungen”. inclusiv decese.com/stories/200210110048. Dr.ch (5) “Impfen – das Geschäft mit der Angst”. Sandler.intrebarile parintior ingrijorati privind lipsa unor publicatii si studii stiintifice care sa evidentieze o izolare si cunoastere clara a virusului poliomielitic si prin urmare cunoasterea calitatilor si proprietatilor ale virusului. 7. ale patogenitatii lui ( cauzatoare de boala ).klein-klein-aktion. med.ratio2000. 10. nu au primit raspuns pana in ziua de azi de la autoritatile germane de 2 ani incoace . Knaur Verlag (6) http://www. http://medizin. Concluziile mele: Datorita acestor 10 puncte prezentate imi exprim o mare indoiala legata de necesitatea vaccinarii a milioane de copii din India.wienerzeitung.) Nu s-a putut dovedi necesitatea vaccinului . (4. Emuverlag (2) http://www.de/servlets/page?section=984&item=199319 (4) AEGIS IMPULS Nr. med.de/cgi- .odata cu introducerea vaccinului oral Sabin s-a incercat o modificare a definitiei medicale care sa dovedeasca faptul ca vaccinul produce regresul bolii.

html (9) http://www. Christa Todea-Gross. pe 11/20/2009 la 11:48 AMadmin Dumnezeu cu Mila cu cei deja vaccinati.trivaccin. pe 11/20/2009 la 8:52 PMMaria In aceste zile se face in scoli vaccinul anti-poli la elevii de clasa a III-a. Este normal ca vaccinul sa se administreze fara acordul sau prezenta parintilor? Cum ne aparam impotriva amenintarilor medicilor? Astept un raspuns urgent? .htm#6 de Hans Tolzin (traducere: Dr. poliomelita.txt (10) “Sind Impfungen sinnvoll?” Joachim-F. 4.a. vaaccin | 12 Comentarii 12 Răspunsuri 1. hrean etc.s. pe 11/17/2009 la 11:07 PMBogdan Noi am facut vaccinul asta cand eram mici? Stie cineva ce vaccinuri se faceau in Romania la copii in anii 70-80? Bogdan.impf-report. marefer la alimentatie bogata in vitamine si mai ales sa consume ceapa. sa aceti ceva in acest sens. Hirthammer Verlag http://www. pe 11/20/2009 la 9:46 AMm.de/jahrgang/2003/06. usturoi. Important este sa aiba sistemul imunitar puternic. 2. 15.valahia ce se intampla cu copiii vaccinati OBLIGATORIU (primul se facea chiar in maternitate). Grätz.de/archiv/impf-report019.bin/feets/freepage_ext/41030×030/rewrite/med wiss/polio.impf-report. cu acest vaccin si cu celelelt(bbc. Cluj-Napoca) Postat in anti-vaccin | Etichetat Dr.09. Christa Todea-Gross.) in anii 80? 3.11.

8. i se afecteaza procesul de invatamant? Adica.5. Si ca familist si sper si ca viitor tatic. daca un parinte atrage atentia invatatorului ca sa nu se faca vaccin copilului sau. pe 11/21/2009 la 8:16 PMSorin Doamna Doctor. pe 11/20/2009 la 9:01 PMadmin Nu va lasati copilul la scoala in acea zi… oricum aveti dreptul sa refuzati.. va rugam din tot sufletul sa o faceti. o sa dau la un moment dat un raspuns documentat stiintific dar va mai dura ceva timp. important. Nu are de pierdut nimic copilul Dv . Christa Da. Nu stiu daca invatarorul ma va mai anunta deoarece a fost amenintat cu politia sanitara sicu multe alte…. 7. pe 11/26/2009 la 9:54 AMsorina . pe 11/21/2009 la 8:18 PMdr. Nu au obligatia de a anunta macar ziua cand se face vaccinul? Medicul afirma ca vaccinarea o face in ziua in care primeste vaccinul si nu are nevoie de acordul scolii sau al parintilor deoarece acest vaccin este obigatoriu. Eu zic ca este f. deocamdata pot doar sa sfatuiesc parintii sa nu isi vaccineze copiii datorita efectelor in timp a substantelor toxice continute in vaccin. Daca ne puteti ajuta in privinta asta.. as dori sa cunosc si eu o lista de vaccinuri care se pot face si care nu. 6. In legatura cu cealalta problema. pe 11/20/2009 la 9:17 PMMaria Copiii au fost luati la vaccin fara ca parinti sau invatatorul sa fie anuntati. pe motive de “sanatate publica” sa ii interzica elevului dreptul la sistemul educational public? Este suficient doar cuvantul parintelui? PS. e suficient refuzul parintelui si semnati ca va asumati raspunderea. 9. Asa se va desfasura si campania de recuperare.. Sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului AMIN.

Dr. Cautati pe google post-vaccinal syndrome. medicul de fam m-ia spus ca nu este obligatoriu 10. pe 11/30/2009 la 9:10 PMmaria D-zeule mre. Cei mai reputati medici in acest domeniu sunt Jean Elmiger (Elvetia) si Tinus Smits (Olanda). pe 11/27/2009 la 8:39 PMmarina mi s-a facut vacinu la copil la scoala si se simte rau.Are 9 ani si e perfect sanatoasa. pe 11/30/2009 la 6:18 PMDr. le pot oferi lista cu vaccinuri ce se faceau in anii ‘60-’80. Vulpe 12. desi eficienta lor este maxima in primele zile de la administrarea vaccinului. Leonard Vulpe Din fericire exista produse homeopate (preparate chiar din vaccinuri) ce pot neutraliza efectele adverse ale unor vacinuri chiar si dupa zeci de ani de la administrare.ce sa mai facem si cu acest vaccin?sunt mai multe riscuri decat avantaje!Bine ca nu am acceptat sa fac acest vaccin fiicei mele.asa ca ce rost are acest vaccin? . Ca medic de familie m-am intalnit cu asfel de cazuri si am avut rezultate satisfacatoare (recuperarea partiala a unor functii pierdute in urma vaccinarii).mare este dumnezeu. Pt cei interesati.in ziua aceea s-a facut vaccinul antipoliomelitic si a scapat ne vaccinata .eu am o fetita in clasa 3 si de sf grigorie a lipsit de la scoala . puteti sa-mi ziceti de ce are febra mare 39 cu 3? a racit? 11.