ret et ecalamama.ro http://www.retetecalamama.

ro/retete-culinare/retete-mancare/reteta-de-mici-cotlet-si-aripioare-marinatela-gratar.html

Reteta de mici, cotlet si aripioare marinate la gratar
Dragii mei, ne aflam cu totii in acest weekend foarte prelungit, prilej de relaxare si, prin traditie, de mici si fripturi la gratar. Cei carora distanta le permite, dau fuga la malul marii, ceilalti incing gratarul la margine de padure sau pe unde gasesc cate un loc linistit, ideea e ca toata natiunea muncitoare sarbatoreste si ca toata tara devine in aceste zile o imensa petrecere la gratar. Nu am vrut sa treaca acest prilej fara a va oferi o reteta de pasta de mici, mititei fragezi, adevarate acadele suculente care bucura gura gurmandului cu o bogatie de arome si o consistenta perfecta. Pe langa mici, inca doua idei de marinare pentru cotletul de porc si aripioare de pui, amandoua cu rezultate excelente. Sper sa va placa propunerea mea de meniu pentru petrecerea la gratar de 1 Mai si sa gasiti ideile tentate. Toate astea nu s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost inaltimea sa Napoleon, gratarul de gradina perfect, oferit de ecores.ro.

Timp de pregat ire: 24:00 ore Timp de gat ire: 00:30 ore Timp Tot al: 24:30 ore Numar port ii: 6 portii Grad de dif icult at e: mediu In acest episod: Ret et a de past a de mici Aripioare marinat e in st il

9. setati calitatea 720 HD): Asadar.6/5 din 20 ratings VN:F [1. aripioarele. De-ar fi doar controlul absolut asupra ingredientelor si merita sa preparati pasta de mici in casa. dar asteptarea va fi pe deplin compensata. fragezi si suculenti nu au mai pus gura. au jurat ca pe asa mici buni. dar mesenii. Nu as vrea sa pierdeti din atentie celelalte preparate. ceafa suculenta la gratar Coasta de porc la gratar Cotlet de porc afumat la gratar Cotlet de vitel la gratar Peste la gratar.20_1166] . intr-adevar. manopera propriuzisa dureaza cateva minute. timpul de asteptare e mai lung. cum vi s-a parut? Nu ca au fost ai mei si facuti de mine mititeii astia.medit eranean Cot let e de porc marinat e Pentru lista ingredientelor si modul de preparare va invit sa vizionati cel de-al 4-lea episod al serialului culinar Bucat aria de vara (pentru imagine optima. mai ales. toti mancai cu state vechi si mare experienta. la fel de spectaculoase si ele. 1 Mai voios si relaxant! Alt e ret et e la grat ar: Friptura de porc. au fost o incantare pentru mine. dorada regala 4. Pofta buna.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful