You are on page 1of 5

Principiul generarii energiei spirituale

Pe masura ce oamenii devin tot mai interesati de spiritualitate si de modul in care aceasta poate sa schimbe lumea si sa le amelioreze viata, intelegerea energiei spirituale devine un factor cheie in cresterea si evolutia lor. Acest articol explica natura energiei spirituale si modul in care aceasta poate fi folosita, de exemplu, in vindecarea la distanta, in vindecarea omenirii sau, pur si simplu, la rafinarea meditatiei.

Asemenea principiului generarii electricitatii, principiul generarii energiei spirituale arata modul in care poate fi generat un anumit tip de flux de energie. In cazul generarii curentului electric, un flux de electricitate este creat intr-o anumita directie. In cazul generarii energiei spirituale, un flux de energie spirituala este creat intr-o anumita directie.

Energia spirituala este energie eterica modelata de o intentie spirituala.

Energia eterica este o energie primara din Univers, in timp ce energia electrica este una secundara, o forma mai densa de energie. Energia eterica este, de asemenea, cunoscuta sub multe alte nume in intreaga lume, inclusiv energia vietii, energie vitala, prana, bioenergie, orgon, ki, chi sau qi.

In ultimii 5 000 de ani, caile vitale ale energiei eterice din corpul uman au fost echilibrate prin folosirea acupuncturii in medicina chineza traditionala. Mai recent, Nikola Tesla, un geniu in domeniul electricitatii, a produs cantitati uriase de energie eterica folosind, se pare, ca metoda de atragere a energiei eterice din atmosfera, frecvente foarte inalte ale electricitatii. Deoarece “comportamentul” acesteia este foarte diferit de cel al electricitatii obisnuite, el a numit-o electricitate rece.

datorita vibratiei apropiate de cea a energiei mentale.Asa cum atmosfera este incarcata de electroni. Un act spiritual – unul care exprima iubirea neconditionata – din partea oricui din orice parte a planetei amelioreaza centura mentala a intregii planete. ea raspunde cu promptitudine la folosirea fortei mentale. Prin intermediul vizualizarii si al intentiei. Aceasta lege (sau principiu) spune ca un curent electric va fi indus intr-un conductor in momentul in care acesta este deplasat peste un camp magnetic. o poate modela in orice fel doreste si. In 1831. Michael Faraday. o impregneaza cu gandurile si actiunile sale si o trimite inapoi in centura mentala. Centura mentala este determinata de gandurile si emotiile omenirii. care formeaza atmosfera mentala globala sau centura mentala din jurul Pamantului. Energia eterica este o energie mai subtila decat electricitatea si mai densa decat energia mentala. mintea umana poate atrage energia eterica. un om de stiinta vizionar. gata sa fie canalizati printr-un generator electric. tot asa ea este incarcata si cu energie eterica. Pe vremea aceea a parut a fi cel mai ciudat lucru din lume! . Fiecare persoana atrage in mod continuu energie mentala. Fiecare dintre noi are un impact asupra tuturor celorlalti. Cu toate acestea. inclusiv energia mentala. la inceputul epocii electricitatii. Un act distructiv generat de orice persoana de pe aceasta planeta degradeaza centura mentala a intregii planete. Toate energiile sunt furnizate si reincarcate de catre Soare. a publicat stirea despre descoperirea legii inductiei electromagnetice. apoi. o poate directiona catre orice obiectiv dorit.

folosirea tensiunii prin intermediul intentiei mentale este similara cu principiul voltajului. electricitatea a continuat sa inlocuiasca puterea cu aburi ca mediu lucrativ al revolutiei industriale. nimic nu se mai desfasura in aceeasi directie ca inainte. o data cu generarea curentului electric. Atat energia electrica. dand nastere. producand un curent electric de ambele parti. In cazul energiei electrice. Pe masura ce ideea s-a dezvoltat. Cu cat intentia este mai puternica. De exemplu. cu atat mai multa energie eterica va fi indreptata catre obiectivul tinta. Realizarea faptului ca energia spirituala exista si intelegerea modului in care poate fi atrasa. domeniului electronicii. unitatea de masura a tensiunii electrice este voltul. In cazul energiei eterice. cu atat mai multa energie vindecatoare poate fi generata si transferata acestuia. . cat si cea eterica raspund la tensiune. Aceasta descoperire a aratat ca. noile frontiere ale descoperirii se afla in domeniul energiei spirituale. Pentru cei care au vazut acest fenomen demonstrat in mod clar pentru prima data a fost intr-adevar un moment uimitor de inspiratie. Au fost incluse toate cele trei directii din spatiu: un conductor metalic care se deplasa inainte printr-un camp magnetic vertical. Cu cat voltajul disponibil este mai mare. Aceasta descoperire a deschis calea catre generarea electricitatii pe scara larga. cu cat intentia este mai puternica. cu atat mai multa energie electrica se poate deplasa printr-un circuit. modelata si transferata deschid o lume intreaga de posibilitati in folosirea de catre omenire a tuturor tipurilor de energii date de Dumnezeu.Miscarea conductorului peste un camp magnetic induce un curent electric pe ambele laturi ale conductorului. daca trimiti energie vindecatoare unui prieten aflat la distanta. mai tarziu. Astazi.

Calea de acces de la constiinta materiala la constiinta spirituala se afla in inima omeneasca. prin evolutia actiunii si realizarii pline de forta. omenirea face astazi un salt cuantic in constienta. activ. pasind in el. Nivelul mai inalt. oamenii trec de la sustinerea. Majoritatea persoanelor din societatea occidentala de astazi se afla inca in stadiul expansiunii comerciale a constiintei. Planul de baza este axat pe lumea materiala si variaza de la expresia istorica timpurie a constiintei umane. constienta de . a expansiunii comerciale. totusi. Energia spirituala este energie eterica modelata prin intentie spirituala. ei se angajeaza in tot mai multe actiuni izvorate din inima. Pentru a realiza modelarea spirituala a enegiei eterice si transformarea ei in energie spirituala. In aceasta stare de constiinta. de exemplu. dar. Aceasta este natura esentiala a Trecerii care transforma societatea actuala. pasiv. Acesta este un plan spiritual si. lipsita de ratiune. Trecerea: revolutia din constiinta umana (The Shift: The Revolution in Human Consciousness) . schimband lumea prin manifestarea iubirii neconditionate. exista doua niveluri ale constiintei inimii si ele rezoneaza la frecvente diferite. oamenii evolueaza spre al doilea plan al evolutiei umane format din sase etape. la o stare de constienta in care mediul inconjurator devine un aspect important. in care persoana se adapteaza la experienta iubirii neconditionate. Exista doua planuri importante ale constiintei umane si fiecare contine sase etape. Usa catre constiinta spirituala se afla intre aceste doua niveluri ale constientei centrate in inima. neprelucrata. Pe masura ce oamenii petrec din ce in ce mai mult timp in planul spiritual. este cel in care persoana pune aceasta constienta a inimii in actiune. este constiinta inimii. si energia spirituala. Este vorba despre o stare yin si o stare yang. Nivelul mai scazut.Exista o diferenta majora intre energia eterica de baza. pana la constienta inimii. Apoi. constiinta individuala trebuie mai intai sa se inalte pana la frecventa constiintei spirituale. Asa cum am explicat in cartea mea.

Pe scurt: Principiul generarii energiei spirituale sustine ca energia spirituala este generata de orientarea mentala a energiei eterice. autorul cartii Trecerea: revolutia din constiinta umana (The Shift: The Revolution in Human Consciousness) . Intre timp. Puterea intentiei determina cantitatea de energie eterica ce va fi modelata in energie spirituala. In concluzie: Generarea energiei spirituale este realizata prin folosirea intentiei spirituale asupra sursei universale a energiei eterice. Planul spiritual al constiintei incepe cu constiinta generata de inima si este accesat prin portalul inimii.se in planul spiritual al constiintei si.problemele actuale de mediu. totodata. Intentia este. folosita pentru a directiona energia spirituala catre obiectivul dorit. extinzand constienta intregii omeniri. drept urmare. sau pur si simplu pentru rafinarea meditatiei. prelucrata prin intentie spirituala. pionierii de azi ai Trecerii isi petrec din ce in ce mai mult timp aventurandu. cum ar fi vindecarea la distanta. Acest articol a fost scris de Owen Waters. vindecarea omenirii.