P. 1
inelul

inelul

|Views: 2|Likes:
Published by Diana Meiuș
religie
religie

More info:

Published by: Diana Meiuș on Apr 03, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/01/2014

pdf

text

original

Un student merse la profesorul sau cu o problema: - Ma simt o nulitate, nu am puterea de a reactiona. Toti spun ca nu-s bun de nimic,ca-s un idiot.

Cum as putea sa ma imbunatatesc?Ce pot face sa ma stimeze mai mult?

. dupa aceea poate te ajut si pe tine.Daca ma ajuti sa-mi rezolv problema.Dupa o pauza ii spuse: . Lasa-ma intai sa-mi rezolv o problema..Profesorul il privi si spuse: .Imi pare rau dar acum nu te pot ajuta..

raspunse studentul..Sigur. .

Profesorul isi scoase un inel si-i spuse: .Du-te la Obor cu acest inel si vindel!Dar sa nu accepti mai putin de 3 milioane! .

. incerca sa gaseasca cumparatori.Tanarul lua inelul si pleca Ajuns in Obor. dar nimeni nu-i oferea mai mult de 1 milion .

Cand el le spunea pretul pe care-l cerea. un singur batranel ii explica ca acel inel nu valoreaza mai mult de 1 milion. toti se puneau pe ras. .

imi pare rau. .Profesore. dar este imposibil sa obtin pretul pe care l-ati cerut.Se intoarse la profesor si-i spuse: .

raspunse proful zambind.Trebuie intai sa aflam valoarea lui exacta.. . vezi cat ofera dar nu-l vinde. asa ca mai bine mergi la un bijutier. tinere. adu-l inapoi.Este important ce-mi spui.

in acest moment. . as putea sa-i dau si mai mult.Tanarul merse la bijutier si-l intreba cat ii ofera pe acel inel. dar daca nu se grabeste profesorul tau sa-l vanda. Bijutierul ii spuse: Pot sa-ti ofer cel mult 10 milioane.

unic si pretios.Ia loc. .Tanarul se intoarse la profesor nerabdator sa-i spuna cat i-a oferit bijutierul. tu esti ca acest inel. Vezi. dar poti fi evaluat doar de un expert. isi puse din nou inelul pe deget. .Credeai ca oricine ii poate sti adevarata valoare? Spunand acestea . ii spuse proful.

mergem prin viata pretinzand ca persoane necunoscatoare sa ne aprecieze.De aceea. Pretiosi si unici.Noi toti suntem precum o bijuterie.Numai Specialistul..cunoaste adevarata noastra valoare.nu accepta ca viata sa-ti nege asta.Isus. .

Daca il primesti inapoi: esti o piatra pretioasa ptr prietenii tai Daca nu.invata sa apreciezi mai mult pietrele tale pretioase… Autore ignoto • .Gandeste-te la adevarata ta valoare! Trimite acest mail tuturor celor care au valoare ptr tine.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->