YUMEIHO

Yumeiho este o terapie de masaj care vindeca multe boli fara sa foloseasca medicamente. A fost creata in 1978 de Masayuki Saionji, un esperantist japonez. Dupa ce a studiat mai multe metode in Japonia, China si alte tari, si dupä ce a ales cele mai bune tehnici, a creat aceasta noua tehnica. In Yumeiho, terapeutul maseaza muschii pacientului si ii corectează toate incheieturile. Metoda Yumeiho consta in 100 de miscari. Multi terapeuti din toata lumea practica Yumeiho. Unii dintre ei o fac profesional. Există clinici Yumeiho in diferite tari. In Japonia exista 8 clinici Yumeiho (4 in Tokyo, 2 in Chiba si 2 in Niigata) care primesc foante multi pacienti zilnic. Multi pacienti, care au fost respinsi de medici si au renuntat sa mai spere să se vindece, dupa ce au practicat Yumeiho s-au vindecat si s-au intors la viata lor normala. Pot fi vindecate multe boli prin tehnica Yumeiho: bombago, ischialgia, dureri ale oasebor solduribor, genunchi, glezne, degetele de Ia picioare si coaste; hipotermie, diferite dureri de cap, blocajul sau dureri ale umenilor, constipatii, diaree, boli ale femeilor: dureri la mentruatie, menstruatie nenegulată, infertilitate; boli de ficat, stomac, intensine, inima, pancreas, rinichi, splină, probleme ale sângelui, etc. Yumeiho vindeca de asemenea, hiper si hipotensiunea. In plus, poate imbunatati si vindeca boli grave, in care medicina moderna are dificultati de vindecare. De exemplu, distrofie musculara, boala Parkinson, cancer, reumatism si boli ale colagenului?? Yumeiho este eficienta impotniva obezitatii, scaderii in greutate -, chelirii si senilitatii. Ce este echilibrul interior? Teoria Yumeiho este bazata pe echilibrul corpului. Unul dintre punctele importante este ca greutatea corpului trebuie sa fie egal distnibuita pe ambebe picioare. Dar la majonitatea persoanelor aceasta nu se intâmpla. Aproape nimeni nu are picioare putemice egale. Din lunga noastra experienita am observat ca la majoritatea oamenilor un picior este mai lung decât celalalt si din aceasta cauza isi folosesc picioarebe inegal. Conform teoriei Yumeiho, aceasta inegalitate este cauzata de disbocarea oasebor soldurilor. Yumeiho face eforturi sa puna la loc aceste oase. Noi diagnosticam această inegalitate prin palparea punctelor oaselor soldurilor si prin compararea lunigimii picioarelor. Centre unde se practica Yumeiho Spitalul ,,Cosmonaut” din Moscova Clinica ,,Schinoda” (Polonia) Clinica ART (Polonia) Terapia Oficial (Ungaria)

impiedica circulatia sangvină. Deci nu trebuie sa ne temem de efecte secundare. indreptare si apasare verticala. pentru relaxarea muschilor si a tesuturilor conjunctive. metoda reasează oasele in articulatii si le fixeaza prin tragere. Metoda are in centrul atentiei coxalele. Cind apare dislocarea coxala. Preluind avantajele diferitelor tipuri de masaje. fara exceptie. cu sau fara simptome. reprezentate de oasele coxale. de o dislocare serioasă insotită de simptome. usoara sau serioasă. Iar dislocarea coxala este principala cauza a lombagiei. Chiar formele fara simptome sint urmate in viata si munca de zi cu zi. Din cauza dislocarilor coxalelor. pe care medicina occidentală intotodeauna le are. putin cite putin. inascuta sau dobindita. de aceea terapia este numita „terapie cauzala” sau „terapie fundamentala”. nu utilizeaza medicamente. De ce ? Cauza bolilor consta in dislocarea coxală Talia este intr-adevăr o parte importanta a corpului omenesc. Acest tratament este perfect oriental. articulatiilor si viscerelor. Ea poate fi insusita de oricine. Toti oamenii. Dislocarea coxala produce de asemenea durere si incordarea muschilor si tesuturilor conjunctive si. Baza de sustinere a taliei e formata din oasele soldului. De aceea este necesar sa se cunoască si sa se indrepte la timp coxalele dislocate pentru a preveni si vindeca bolile. Terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura este o metoda de tratament pentru indreptarea oaselor intregului corp.“Terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura” Aceasta terapie joaca un rol important in prevenirea si combaterea bolilor. . sint dominati de aceasta lege. Toti au dislocare coxală. in final. Aceasta terapie bazată pe presopunctura si masaj digital poate sa elimine complet modificarile patologice ale oaselor si muschilor. coloana vertebrala curbata apasă pe nervi produce perturbari ale functiei muschilor. Ceea ce trebuie stiut este ca fiecare boala isi are originea in deformarea coxalelor. Oamenii din orice tara de pe glob traiesc sub influenta fortei gravitatiei. Aceasta este una din cauzele principale ale imbolnavirii si reduceri capacitati de autovindecare a corpului. aplicarea terapiei nu va avea efect negativ. se dezechilibreaza greutatea corporala asupra gambelor. Daca se vor face doar miscări stingace (inabile). sacru si coccige. Esenta ei este de a indulci durerea si de a eradica bolile. Terapia are ca scop sa restabileasca echilibrul corpului prin mobilizarea fortei de viata si astfel vindeca bolnavul. pentru indepartarea radicală a bolilor. nici injectii. iar aceasta va avea o influenta negativa asupra coloanei vertebrale si chiar asupra intregului schelet. Metoda de tratament cea mai potrivita este indreptarea coxalelor dislocate si normalizarea echilibrului oaselor si muschilor in corp. sporind astfel mult efectul curativ.

Altfel acestea vor slabii. terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura este o combinatie a metodelor de indreptare si de masaj. Suntem constrânsi sa traim intr-o societate moderna. coloana vertebrala se va curba. Dacă oasele soldului se disloca. Ca urmare apar dureri in zonele comprimate sau perturbari in organele inervate de acesti nervi. Coloana vertebrala constind din 26 vertebre este partea cea mai usor dislocabila a corpului omenesc. Cum am afirmat. La aproximativ 99% dintre suferinzi dislocarea coxala este congenitala. ci sa caute cauzele ei după simptome si astfel să o trateze. aceasta va avea cu sigurantă o influenta nefavorabilă asupra intregului corp. acest fenomen se evidentiaza din ce in ce mai mult si va produce boli. Vertebrele. Corpul omenesc este intocmai ca o casa. In afara de aceasta. fiind produsa in timpul nasterii ca urmare a dislocarii coxale a mamei. De asemenea. Deoarece este vorba de o dislocare a bazei corpului omenesc. incep sa apese maduva spinarii si apoi baza nervilor spinali. (soldurile sunt literalmente partea pivotanta a corpului). Se intimpla la căderi sau coliziuni. asemenea animalelor in captivitate. Fiecarei parti a corpului carei ii lipseste exercitiul trebuie sa respecte legile naturii. Pe linga cea congenitala exista si cazuri de dislocare dobindita a oaselor soldului. vor degenera si isi vor micsora functiile conducând astfel la diferite boli. daca sint dislocate. trebuie doar corectata aceasta dislocare si recuperat echilibrul oaselor si al muschilor. Ce trebuie facut cand apare dislocarea oaselor soldurilor? Nimic. La multi oameni oasele soldului se dislocă cu 1-2 cm. avind oasele soldului drept bază si coloana vertebrala drept stilp de sustinere. Prin urmare apar multe boli. terapia nu-si propune sa vindece boala patogenica. Posibilitatea ca inclusiv oamenii care cred ca nu trebuie sa se ingrijoreze pentru sanatatea lor si care se bucură de o sănatate buna. pot avea dislocate oasele soldurilor. ne confruntam cu stress-ul si lipsa de exercitiu precum si iritatii. dislocarea vertebrelor trage cu ea ligamentele si muschii si obstructionează circulatia singelui si a limfei. Unii oameni par foarte sanatosi desi au coxalele in pozitie anormala. Cu trecerea timpului. super civilizata. . Mai precis.Este surprinzator ca numai unul din 1000 de oameni au oasele soldului in forma normală.

Aceasta terapie vizeaza cauza bolii. Totusi. Pt el este foarte important să-si recapete intr-un fel puterea sa de autovindecare redusa. Eventual. acest lucru conduce si la vindecarea bolilor. Bolile apar datorita dezechilibrelor din corp. Aceasta putere odata pierduta face imposibila pentru om sa-si inhibe boala. Aceasta difera de tratamentul simptomatic ce se ocupa doar de simptomele bolilor. permitând simptomelor precum durerea sa apara la suprafata. . revitalizeaza puterea de viata inerenta a omului si apoi vindecă bolile. Mult mai important decât orice altceva este revigorarea puterii naturale de vindecare (putere de viata) care incearca sa corecteze dezechilibrele. Corpul uman are o functie naturala care incearcă sa corecteze dezechilibrele si aceasta este puterea de autovindecare sau puterea de viata.Terapia naturala Yumeiho sau terapia oaselor soldurilor Yumeiho este un secret prin care oasele soldurilor deplasate sunt aduse la normal. bolile apar datorita dezechilibrelor din corp. Aceasta terapie este o metoda de a recapata aceste puteri si de a imbunatatii intensitatea care conduce la vindecarea bolilor.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful