JAWATANKUASA JEMPUTAN,SAMBUTAN & PROTOKOL PROGRAM ALUMNI SAHABAT PPDa PETRONAS 2012

PENGERUSI : TN HJ SAUPI BIN MAJID –Pegawai Pelajaran Daerah Bachok SETIAUSAHA : EN SABRI BIN ZAKARIA AJK : PN MAZANI@MAZNI BT YUSOFF PN NAIMAH BT RAMLI TN HJ NASIR B YUSOFF EN HASHIM B HARUN PN NORAIZA BT OTHMAN PN KALIZA BT MUHAMAD PERINCIAN TUGAS AJK JEMPUTAN,SAMBUTAN & PROTOKOL

1.MEMASTIKAN KETIBAAN TETAMU JEMPUTAN DISAMBUT OLEH PEGAWAI/AJK BERTUGAS YANG TELAH DITETAPKAN. 2.MENGIRINGI TETAMU KE MEJA MAKAN YANG TELAH DITETAPKAN. 3.MEMASTIKAN TETAMU BERADA DALAM KEADAAN YANG SELESA SEMASA MAJLIS BERLANGSUNG. 4.SENTIASA BERSEDIA MEMBANTU TETAMU YANG BERADA DALAM MAJLIS MAKAN MALAM DEMI KELANCARAN MAJLIS. 5.SENTIASA PEKADENGAN PLAN LOKASI MEJA DAN KEDUDUKAN PARA JEMPUTAN DALAM MAJLIS TERSEBUT.

PLAN TINDAKAN JAWATANKUASA JEMPUTAN DAN PROTOKOL BIL TARIKH/MASA Sebelum Program Alumni berlangsung BIDANG TUGAS/PERKARA Memastikan surat jemputan kepada semua peserta dan Tetamu khas telah dihantar. -Pn Noraiza bt Othman -Tn Hj Nasir b Yusoff -Pn Mazani@Mazni bt Yusoff -En Sabri b. -En Hashim bin Harun -Pn Kaliza bt Muhamad Dif-dif jemputan akan berada di meja yang telah ditetapkan -Menyambut ketibaan pegawai Petronas serta rombongan. TINDAKAN/AJK BERTUGAS -Urusetia -En. -Menyambut ketibaan Pegawai dari Jabatan Pelajaran Kelantan.Sabri Zakaria PERALATAN CATATAN 31 Okt 2012 Bermula Jam 8.Zakaria -Pn Naimah bt Ramli Menyambut ketibaan Pegawai dari Kementerian Pelajaran Malaysia serta rombongannya.00 malam -Menyambut ketibaan Dif-dif jemputan Pegawai PPDa.Pengetua/Guru Besar. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful