2013

A KATALÓGUSÁRAK MAXIMÁLT ÁRAK ÉS 2013. JÚNIUS 30-IG ÉRVÉNYESEK.

IKEA PS 2012 díszpárnahuzat

1990 Ft
új

100% hócsalán. 50×50 cm. 802.178.78

VIGYÉL ÚJ SZÍNT AZ OTTHONODBA
ÍME EGY IKEA-FOTEL 1951-BŐL. EGY PÁRNA SEGÍTSÉGÉVEL MA ÚJJÁSZÜLETETT.

Egy régi kedvenc újjászületése
Úgy is megújíthatsz egy otthont, ha egy régi kedvenc bútort keltesz ismét életre. Mint ahogy mi tettük ezzel a STRANDMON fotellel ‒ a klasszikus MK fotel továbbfejlesztett utódjával, mely 1951-ben mutatkozott be és sok-sok évig volt kapható az áruházakban. A katalógus borítóján látható MK fotel az 50-es évekből származik, és az IKEA alapítójának, Ingvar Kampradnak régi, kedvenc darabja. Akkoriban a fotel 207 svéd koronába került (melynek mai értéke 101 178 forint), és az első, 1951-ben kiadott IKEA katalógus leírása szerint a „Legkiválóbb minőség” képviselője volt. Most, 61 évvel később, ugyanarra a következtetésre jutottunk: az emberek még mindig egy magas hátú, füles fotelre vágynak, amiben kényelmesen olvashatnak, tévézhetnek vagy használhatják táblagépüket. Emiatt döntöttünk úgy, hogy új életet és új nevet adunk az MK-nak. Ha kíváncsi vagy, mikor érkezik meg a STRANDMON fotel a hozzád legközelebb található IKEA áruházba, látogass el az IKEA.hu weboldalra.
új STRANDMON fotel 69 990 Ft Huzat: pamut, lenvászon, viszkóz/műselyem és poliészter. 82×100, M101 cm. SVANBY szürke 502.434.83

új

ÜDVÖZLÜNK az öTlETEk VILÁGÁBAN!
Még többet szeretnénk neked nyújtani, mint eddig. Éppen ezért nem csupán annyi ötletet meríthetsz tőlünk, amennyi a kezedben tartott katalógus 328 oldalán elfér. További tartalommal bővítettük a katalógust, amit egész évben okostelefonoddal érhetsz el. Ezek közt találsz ihletet adó filmeket, valamint interaktív alkalmazásokat, amelyek szebbé teszik a hétköznapokat.

Így férhetsz hozzá az extra tartalomhoz:
1. Töltsd le az okostelefonodra vagy a táblagépedre a mobil alkalmazásbolt segítségével az IKEA katalógus alkalmazást. Az alkalmazás Android és IOS (iPhone/iPad) verzióban is elérhető. 2. Keresd a katalógusban az érintett oldalpárok jobb felső sarkában elhelyezett, telefont ábrázoló jelzést, hogy megtudd, mely oldalakon találsz extra tartalmat. 3. Nyisd meg az IKEA katalógus alkalmazást, válaszd ki a Scan (beolvasás) opciót, és tartsd a telefonod 20-30 cm távolságra a beolvasni kívánt oldaltól. Élvezd a készüléked képernyőjén megjelenő filmeket, útmutatókat és más interaktív tartalmakat. Nincs okostelefonod? Semmi gond, a filmek és útmutatók megtekinthetők weboldalunkon is: IKEA.hu

AZ ÉLET PUHÁBB OLDALA

Hogy mitől kel életre egy otthon? Meglepő módon nem feltétlenül az elsőként eszedbe ötlő dologtól ‒ a lakás átrendezésétől. Sokszor az egyszerűbb, puha tapintású dolgok számítanak a legtöbbet. A függönyök, a paplanok és párnák, az ágynemű, a díszpárnák, a szőnyegek és a pokrócok néha sokkal többet képesek változtatni az összhatáson, mint ahogy azt gondolnád. Ráadásul a mindennapi kényelem elengedhetetlen részét képezik. Mindez egyszerű, gyors és megfizethető módja annak, hogy teret adj a kreativitásodnak, valamint kényelmet és melegséget, azaz életet vigyél az otthonodba.

ÅDUM szőnyeg, hosszú szálú 001.856.40 Részletek a 143. oldalon.

49 990 Ft

SZŐNYEGEK. Apró változás.DÍSZPÁrNÁK.11 Részletek a 154.267. oldalon.179.12 Részletek a 180. hogy elérhető áron új fényben láthasd az otthonod. új SKarum szőnyeg. igazán senki sem szabhat határt a kreativitásnak. esetleg új ruha lesz belőle? EmmIE rOS méteráru 1490 Ft/m 502.241. . LÁmPaErNYŐK. EmmIE LaND díszpárnahuzat 1290 Ft 102.38 Részletek a 71. maLIN TrÅD lámpaernyő 5990 Ft mÉTErÁru. Egy lámpaernyő lecserélése egyszerű módja annak.174. oldalon. oldalon. rövid szálú 12 990 Ft 502. új terítő. Egy régi kanapéra helyezett új díszpárna az egész szobát feldobja. Új függöny. Ha méteráruról van szó. ami rengeteget számít. Az új szőnyeg nemcsak földre terített műalkotás. oldalon. maLIN TrÅD lámpaernyő 5990 Ft 502.23 Részletek a 182. hanem a szoba akusztikáján is javít.

Egy otthon.AZ OTTHONOD A TIÉD.821.28 Részletek a 228. ahol mindennap jól érzed magad. egy otthon. Éppen ezért terveztünk olyan textíliákat. A legfontosabb egy olyan otthon. ahol a te kényelmed az első. olyan kanapékat. amelyekre rajzolhatsz. 1490 Ft/2 db . oldalon. IKEA 365+ GUNSTIG konyharuha 901. Szerintünk otthon nem kellenek a korlátok. és ahol szombaton. ahol kifejezheted az egyéni stílusodat. Hogy mindenki a saját stílusa szerint helyezhesse magát kényelembe. hogy kiválaszd közülük a számodra tökéletest. amelyek nem félnek a foltoktól és olyan matracokat. vagy éppen kedden is szívesen fogadod a barátaidat és a rokonaidat. amik arra várnak.

vagy esetleg fázol? A jól megválasztott paplannal kellemesebb az alvás. rolókkal és lapfüggönyökkel saját stílust alakíthatsz ki. ABLAK. és tudj meg róluk minél többet a weboldalunkon: IKEA. Az ágynemű közvetlenül érintkezik a bőröddel.114. Próbáld ki matracainkat az IKEA áruházakban. Meleged van éjjel. Egy jó nap mindig pihentető éjszakával indul. ezért kényelmesnek kell lennie.hu/matracok. MATRACOK. EMMIE BLOM ágyneműhuzatgarnitúra 402. oldalon.PAPLAN. Úgy. így más-más érzetet nyújtanak. megszűrheted a fényt és kizárhatod a kíváncsi tekinteteket. Éppen ezért választhatsz szatént. ÁGYNEMŰHUZAT.11 9990 Ft . lenvásznat és még sok más anyagot. Függönyökkel. Mindegyiket különbözőképpen szőtték. ahogyan te szeretnéd. Válaszd ki a számodra kényelmes matracot. pamutot. A függöny az ablak ruhája. lyocellt. Részletek a 288.

És közben érezd jól magad. Hozz át egy szőnyeget egy másik szobából. Nem kell. oldalon. Cserélj függönyt. Kezdd azzal. próbáld is ki. Itt nincs jó vagy rossz döntés.99 Részletek a 72. Semmit sem kell venned ahhoz.842. hogy pénzbe kerüljön. Az ötlet a lényeg. hogy életre keltsd a szobád.AZ ÖTLET A LÉNYEG. Told új helyre a kanapét. EKTORP derékpárna 601. Ha elképzelted. 4990 Ft . és szánj rá néhány percet. ami a rendelkezésedre áll. majd nézd új szemmel a teret.

Meguntad a régi fiókos szekrényt? Borítsd be textíliával! Ehhez nem is lesz szükséged másra. Itt többféle mintás textíliát használtunk. és voilà! Az ódon matracodból máris egyedi kanapé lett! EIVOR FÅGEL díszpárna 002. textíliára és ollóra.90 Részletek a 238. Egyszerű kreativitással olyan kanapét varázsolhatsz az ágyadból. GONDOLKOZZ VALAMI ÚJBAN.17 Részletek a 180. mint tűzőgépre. Ezután már csak sok tarka díszpárnára lesz szükséged.179.BORÍTSD BE. oldalon. 1290 Ft . amilyet még soha nem láttál. És máris kész! EIVOR LEVA méteráru 1990 Ft/m 402.231. oldalon. és a matracra méretben illő huzatot készítettünk.

egyszerűbbé és megfizethetőbbé tegyük a hétköznapokat. TORVA GRÖNSAK ágyneműhuzatgarnitúra 001. abban azonban biztosak vagyunk.215. Az IKEA álma. Ezek a pillanatok töltenek fel.AZ ÉLET NEM BÚTOROKRÓL SZÓL. segítenek a fejlődésben. Mindenki megérdemli. Bennünket az IKEA-nál a mindennapi.04 4990 Ft 12 990 Ft . hogy szebb hétköznapokat teremtsen az emberek többsége számára.52 új IKEA PS 2012 ágyneműhuzat-garnitúra 150×200/50×60 cm. hogy szép otthona legyen.948. hogy rájöjjünk. Nem áll szándékunkban megmagyarázni az élet értelmét. melynek lényege. kellemesebbé. 402. Egyszerű elképzelés. varázslatos pillanatok inspirálnak. hogy az élet nem bútorokról szól. és amellett másra is jusson pénze. mi a legfontosabb az életben. és táplálják bennünk a törekvést. hogy szebbé. és miért vagyunk itt.

” Wiebke Braasch tervező IKEA PS 2012 LED-es állólámpa 33 515 Ft Lásd az 56. A LED teljesen újszerű világítást varázsol az otthonodba. és nem tartalmaz higanyt. mint a dióda. Hát nem világraszóló forradalom? „A balettszoknyára emlékeztető lámpaernyő az integrált LED világításnak köszönhetően a lámpa felkapcsolásakor drámai hatást kelt. miközben a villanyszámla csökkentésével pénzt takarít meg számodra. oldalon. KIVIK együléses elem 298. Talán túl jól hangzik. de nem így van. forradalmi újítást eredményez a világításban? Pedig így történt. formatervezési szempontból eddig soha nem látott módon építhetők be a lámpákba. hogy igaz legyen. Ki gondolná.EGY KIS FORRADALOM A VILÁGÍTÁSBAN. És mivel a diódák olyan aprók. és az energiamegtakarításnak köszönhetően egyben a környezetet is kíméli.740. élettartama mintegy 20-szor hosszabb. hogy egy olyan apró dolog. A LED-es izzó akár 85%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos izzónál.58 59 990 Ft .

mint alvással. mint a főzés. Helyezd hát magad kényelembe. ÉTKEZÉS 116 Akár egyedül szeretsz vacsorázni. Teljesen hétköznapi dolgokról van szó. akár a barátaiddal közösen ülsz szívesebben az asztalhoz. ALVÁS 54 Teremts olyan alvóhelyet. BÚTOROK ÉS LAKBERENDEZÉS 160 Itt találod a termékekkel kapcsolatos tudnivalókat. remek ötletekkel szolgálunk. ahol ébren ugyanolyan szívesen töltöd az időt. idő önmAgAdrA 82 Tippek. A jó lakberendezés ugyanis többet jelent egyszerű bútornál. vagy hogy egy saját stílust választasz. pihentető légkör kialakításához. MUNKA 128 Számítógépen dolgozol. hogy mindennapi tevékenységeid alapján hogyan rendezheted be az otthonod. PIHENÉS 138 A szakértők számos fogást ismernek a nyugodt. RENDSZEREZÉS 22 Megfelelő rendszerezéssel nem csupán könnyebb. leckét írsz. a pihenés vagy az alvás – hiszen mindannyian így élünk otthon. hanem szebb is lesz otthon az életed. hogy a főzés nap mint nap öröm lehessen. . Ezeket otthonodban te is kipróbálhatod. hogy a bútort egy adott igénynek megfelelően helyezed el. főzés 94 Sokszor csupán egy jól tervezett konyha szükséges ahhoz. melyre az IKEA áruházakban való vásárlást megelőzően szükséged lehet.ÍGY ÉLÜNK OTTHON A katalógusnak ebben a részében azzal kapcsolatos ötleteket találsz. szebbé és praktikusabbá téve a napjaidat. és böngészd át az általunk egybegyűjtött rengeteg ötletet a szebb hétköznapokért. és hogyan találj rá helyet az otthonodban. vagy a hobbidnak hódolsz? Az itt látható tippek minden otthon végzett munkánál beválnak. Arról is szól. IKEA INFORMÁCIÓ 308 Itt találsz minden olyan információt. hogyan csempéssz a mindennapokba egy kis önmagadra fordított időt.

301. alapelem 1990 Ft/db Állítható rendszerezők. ha rendezett. Legkedvesebb tárgyaid például új életre kelhetnek egy üvegajtós szekrényben. Képzeld csak el.603. Ráadásul egy átlátható otthon látványnak sem utolsó. Alumínium és műanyag. és hol találhatók a fontos papírok. ha pontosan tudod. hova tetted le tegnap a kulcsaidat. Sz20.22 RENDSZEREZÉS RENDSZEREZÉS Számunkra a megfelelően rendszerezett otthon a jó közérzet egyik alapfeltétele.5 cm.08 . érted van. Mert jó. segít a fiók tartalmának kényelmesebb elrendezésében. 01 01 RATIONELL fiókelosztó. és nem fordítva. amikor nem kell ezek miatt aggódnod! Egy otthon. Ezt hívjuk mi tökéletes rendszerezési elvnek. míg a kevésbé szemrevaló darabokat zárt ajtók mögé űzheted.

150×35.96 02 BESTÅ VARA tárolókombináció ajtókkal 80 000 Ft Ajtóval a rejtett. 90×163.592. M128 cm. akkor nem is létezik.24 RENDSZEREZÉS Ha nem látod a rendetlenséget. Fólia felület.. oldalon. Tervező: Mikael Warnhammar. mély ülőfelülettel. Huzat: 80% pamut és 20% poliészter. M83 cm. 80 000 Ft 03 01 . 01 NORDEN pad 13 990 Ft/db Tömör fa.060. Tervező: Ola Wihlborg.968.70 Bármilyen dizájnfilozófia híve is vagy. Fehér/szürke-türkiz 599. a BESTÅ segítségével szinte minden rendszerezési elképzelésedet megvalósíthatod az otthonod bármely területén. pormentes tárolás érdekében. tartós. puha. Lakkozott tömör nyír. 02 BESTÅ VARA tárolókombináció ajtókkal Segítségre van szükséged a termékek összeszedésében és hazaszállításában? Áru-összekészítés és szállítási szolgáltatásunkat lásd a 318. 240×40. DANSBO lila 498. M45 cm. 400. valamint tökéletes háttámasszal..34 03 KIVIK fekvőfotel 99 990 Ft Kényelmes ülőhely. természetes anyag.

Tervező: Mikael Warnhammar. könnyű tisztán tartani.26 RENDSZEREZÉS Könyvespolc. borospoharaidról.91 04 BESTÅ TOFTA tárolókombináció 224 000 Ft Ajtóval a rejtett. Fehér/fekete 098..639. M11 cm. 34×34. Fehér/fekete 198.93 03 SKUBB cipőtartó doboz 2990 Ft/4 db Átlátszó kis ablakon láthatod. ékszerek.62 02 SKUBB doboz 1490 Ft Zoknik. illetve a gardróbban rend legyen. 22×34. 02 03 05 01 INREDA ruhatartó sín 500 Ft Illik a 40 cm mély BESTÅ polcelemhez.503. TV-tároló. pormentes tárolás érdekében. Ezüstszínű 401. Csak csukd be az ajtókat. Fehér 901. 44×34.84 . Fólia felület. hogy a fiókos szekrényben. milyen cipőt rejt a doboz. Porfestett acél.92 05 NILS ülőke 8990 Ft Levehető és mosható huzat. M256 cm.. M47 cm. Sz36 cm. Ez nem varázslat. 360×40. könyveidről és ruháidról. játékaidról.981. Tömör nyír és 100% pamut. Tervező: Sarah Fager. szekrény.855.863. tárolására. Fehér 101. stb. M16 cm. övek. A PAX 35 cm-es gardróbvázhoz tervezve. gardrób. 01 04 BESTÅ TOFTA tárolókombináció 224 000 Ft A BESTÅ ajtók mögé rejtve gondoskodik a DVD-idről.

a különleges védelmet igénylő dolgoknak. Maximális teherbírás: 60 kg. könnyen áttekinthető tárolás. 01 05 LACK falipolc 2790 Ft/db 02 EXPEDIT polcos elem 9990 Ft/db 01 JOSEF szekrény 9990 Ft/db Kültéren és beltéren is használható. 500.001. Porfestett acél. vagy a padlóra is tehető.10 04 HELMER görgős fiókos elem 7990 Ft/db Minden fiókon külön rész található a címkének. M45 cm.865. 245.131. M63 cm. Tervező: Nicholai Wiig Hansen. 04 HELMER görgős fiókos elem 7990 Ft/db 06 . M79 cm. Porfestett/galvanizált acél.110. jobb vagy baloldali nyitással. 03 Tegyél egymás mellé két kisebb egységet. oldalon találsz. 35×15. 28×43.353. Fehér 201. Porfestett acél. Habár ezt a kombinációt több bútorsorozatunk elemeiből állítottuk össze. 119×40. a polc a fal részévé válik. Porfestett acél.15 06 IKEA PS szekrény 22 990 Ft Zárható ajtók.28 RENDSZEREZÉS Rend a rendetlenségben. Tervező: Tord Björklund. és egy nagy tárolókombinációt kapsz. 40×35.74 05 LACK falipolc 2790 Ft/db Rejtett szerelési anyag. M69 cm. válaszd a jobb megoldást! A bútort a mellékelt rögzítőkkel kell a falhoz erősíteni. Fehér 502. Fehér 401. rendezett. Festett felület. 79×39. M86 cm.41 02 EXPEDIT polcos elem 9990 Ft Falra is akasztható. 001. remek tárolóképességekkel bír.078. 110×26 cm.00 03 ÄTRAN zárható szekrény 5490 Ft A szekrény falra is szerelhető.92 További ötleteket dolgaid gondos elhelyezéséhez a 188. Festett felület.

92 03 BILLY könyvespolc-kombináció 105 960 Ft Tervező: Gillis Lundgren. alumínium és polikarbonát. a vágott végződés nem fog látszani. Lakkozott alumínium.631. 501. Jelinek. 402. lakkozott kőris furnér.690.361. A képen az EKBY JÄRPEN polcot használtuk a nem mindennapi kombináció létrehozásához. 101. mely olyan. M40 cm. Mé28 cm.103. M237 cm. Fekete 801. Maximális teherbírás: 20 kg.35 EKBY BJÄRNUM összekötő konzol 2000 Ft/db Lakkozott alumínium. 320×28. mint egy nyitott könyv.01 02 JANSJÖ csíptetős spotlámpa 2990 Ft/db Festett acél. a valódi tömör fa érzetét nyújtja. 3×28. 01 EKBY JÄRPEN polc 2990 Ft Pácolt.30 RENDSZEREZÉS Egy könyvespolc.33 04 . hogy a könyvespolc a lépcsőnél is folytatódjon.229. M12 cm. 119×28 cm. Tervezők: A.47 EKBY BJÄRNUM konzol 3500 Ft/2 db A tartókonzol befedi a polc végét. 03 BILLY könyvespolckombináció 105 960 Ft 02 01 EKBY JÄRPEN polc 2990 Ft Engedd. a polc a kívánt hosszra vágható. Evferlund/J. Fekete-barna 899.22 04 KOLDBY marhabőr 39 990 Ft A bőr hosszú időn keresztül megőrzi természetes megjelenését és minőségét.943. Fekete-barna 200. Maximális teherbírás: 15 kg.

041. Fehér 002. M74 cm. 49×37.29 06 LEKSVIK asztal 39 990 Ft Pácolt. Hagberg/M. Brogård.334. könnyen gördülő fiókok. Egyes dolgok túl értékesek ahhoz. 109×58.00 . Lila 102. Tervező: Carina Bengs.270. M200 cm. Asshoff/ H. Tervező: Carina Bengs. és apró titkokat rejtenek az életed történetéből. M28 cm. Festett felület. lakkozott tömör fenyő. Hagberg. Tervezők: J.762. ahol véded és egyben ki is állítod őket.72 04 BIRKELAND gardrób 99 990 Ft Kicsúszásgátlóval ellátott. Asshoff/ H. M197 cm. Festett felület. Emlékeket hordoznak.526.08 05 HEMNES 3-fiókos szekrény 32 990 Ft Kiegészítheted GARNITYR 7 db-os dobozkészlettel.678.5. Tervezők: J. M131 cm. 79×50. 201. Antik hatású 901. hiszen a legtöbbször pótolhatatlanok. Fekete-barna 501. 79×28. HEMNES üvegajtós szekrény 54 990 Ft/db 06 05 01 HEMNES üvegajtós szekrény 54 990 Ft/db Pácolt. Tervezők: K. Brogård.32 RENDSZEREZÉS Életed apró emléktárgyai. 03 02 ISALA szekrény 64 990 Ft 04 01 Ne csak védd a legszebb tárgyaidat. Fehér 200. hogy megszabadulj tőlük. 110×51. M97 cm.59 03 ISALA szekrény 64 990 Ft A mély polcokon bőségesen van tárolóhely. lakkozott tömör fenyő és edzett üveg. Becsüld hát meg őket és teremts otthont számukra.66 02 GREVBÄCK kalaptartó polc 9990 Ft Fólia felület. Állítsd is ki őket. 75×44.

Polipropilén. Vegyes színek 401. a gyerekek is könnyen mozgathatják. Polipropilén. M30 cm.48 02 MAMMUT gyerekülőke 1490 Ft Műanyag.244. Hagberg.43 03 SPARKA puha játék 995 Ft Ø20 cm. Tökéletesen alkalmasak a szörnyek szín. Ø30. 17×10. Tervezők: K. hogy csak egy gyerek tudna ilyet kitalálni. 184×30. Világossárga 501. és amennyi hely van rá. kombinálj annyi dobozt és keretet.34 RENDSZEREZÉS Olyan praktikus. Fehér/világoszöld/kék 800.174. M8 cm.985. Hagberg/M.766. amennyi szükséges. az űrhajók méret. Fehér/többszínű 499. M94 cm.09 04 GLIS fedeles doboz 795 Ft/3 db Tökéletes hely a tollak.83 A TROFAST dobozok különböző színben és méretben léteznek. . Fólia felület és műanyag. egyszerűen tisztítható. Tervező: Studio Copenhagen. 03 SPARKA puha játék 01 TROFAST tárolókombináció dobozokkal 995 Ft 52 990 Ft 04 02 01 TROFAST tárolókombináció dobozokkal 52 990 Ft A gyerekeknek több száz játékuk is lehet. ceruzák és kisebb kellékek számára. vagy a dinoszauruszok földtörténeti korok szerinti szétválogatására.

Fehér 602. Maximális teherbírás: 7.60 03 EXPEDIT polcos elem 24 990 Ft A magasfényű felületek visszaverik a fényt és élettelinek hatnak. Szürke 101.95 05 BESTÅ TOFTA tárolókombináció ajtókkal 21 000 Ft Ajtók a könyvek és egyéb holmik rejtett és pormentes tárolásához. . M48 cm. 02 STUVA pad tárolóval 20 990 Ft 03 EXPEDIT polcos elem 24 990 Ft 01 új IKEA PS 2012 dohányzóasztal 4 tállal 9990 Ft Lakkozott tömör bambusz. Játék az egész lakásban folyik.50 07 KLIPPAN kanapé 54 990 Ft Levehető. 101. 04 RIBBA képtartó 2690 Ft Cserélgesd olyan gyakran a képeket. 90×50.31 Doboz külön kapható.766. Fehér/magasfényű fekete 299.00 új 06 01 04 IKEA PS 2012 dohányzóasztal 4 tállal 9990 Ft/db 05 A beépített tálak tökéletesek a játékok számára. M50 cm.108. amikor végeztek.80 06 NYTTJA keret 795 Ft Függőlegesen és vízszintesen is használható. hogy kéznél vannak. mosógépben mosható huzat. Forgácslap.36 RENDSZEREZÉS 07 Minden szoba gyerekszoba. Festett felület.04 Dohányzóasztal 7990 Ft 48×48. acél és műanyag. Fólia felület. M48 cm. 120×40. mely illik a gyermekek magasságához. Fólia felület.525. Fehér/fehér 398. Vegyes színek. papírok és színesek számára kialakított tárolóhely azt jelenti. A játékok. fólia.077.860. Vagy a távirányítóknak.06 02 STUVA pad tárolóval 20 990 Ft Alacsony tárolás.108. M149 cm. 79×39. M38 cm.5 kg. Fehér 102.964.008. könnyen elérhetik és rendszerezhetik a dolgaikat. 30×40 cm. Tervező: Henrik Preutz. ahogy te szeretnéd. és ugyanilyen gyorsan el is lehet őket pakolni. GRANÅN türkiz 599. Fólia és festett felület. A falhoz való rögzítéshez a tartozékok a csomagban. 115×9 cm. Fehér 501. amikor a gyerekeknek épp szükségük van rájuk. 48×48.

855. 60×40. Részletek a 311. Fehér 699. Tervezd meg a saját kombinációdat a weboldalunkon: IKEA. tárolására.38 RENDSZEREZÉS Kirobbanó hatás egyetlen élénk színű ponttal. 44×34. mint egy hagyományos gardróbszekrényajtó. Tolóajtó. amikor csak kedved tartja. 100% poliészter és polipropilén. M77 cm. Festett és fólia felület. 02 TVÅBLAD CIRKEL ágyneműhuzat-garnitúra 9990 Ft Ágynemű. Paplanhuzat: 200×200 cm. finom szálakból szőtt sűrű szövéssel. M128 cm. 177×211. Fehér 699.775.hu/PAXtervezo 04 SKUBB rekeszes tároló 01 PAX HASVIK gardróbszekrény tolóajtókkal. M236 cm. 099.031. övek. illetve a gardróbban rend legyen.077. puha és tartós megjelenés. Tervező: Ola Wihlborg. 2 db párnahuzat: 50×60 cm.78 06 REIDAR szék 13 990 Ft Teljes mértékben alumíniumból készült szék. 01 PAX HASVIK gardróbszekrény tolóajtókkal. övek vagy a fehérnemű. mint amilyenek a zoknik. 200×66.93 05 BESTÅ VARA tárolókombináció üvegajtókkal 23 000 Ft Fólia felület és edzett üveg. Fehér 101. ami ellenáll a kültéri hatásoknak. 3 vázzal 98 990 Ft Belső kiegészítők külön kaphatók.32 10 év garanciával.074. A széken található lyukak elvezetik az esővizet. A PAX 13 különböző ajtóval vásárolható meg.37 03 NORDLI duplaágy-keret 59 990 Ft Festett felület. ékszerek stb. hogy a fiókos szekrényben. M11 cm. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. 3 vázzal 1490 Ft 98 990 Ft 02 A többrekeszes SKUBB tárolóban rendben tarthatod az apró dolgokat. Egymásba rakhatók.48 04 SKUBB rekeszes tároló 1490 Ft Zoknik.898. BESTÅ VARA tárolókombináció üvegajtókkal 23 000 Ft 05 Egyszerűen változtathatsz a szoba stílusán. oldalon.09 06 03 . ha a színtiszta fehér teret élénk színnel bontod meg. Tervező: Sarah Fager. nyitáskor kevesebb helyet kíván. Izgalmas feszültséget teremt a szobában. Fehér 701. 100% pamut. 801. használaton kívül helytakarékosak.

M73. M33.83 50 100 50 100 Többféle méretű és színű PAX gardróbváz kapható. 191×36.5 cm.5 cm. 202. Fólia felület. oldalon. Ezüstszínű 901. Alumínium bevonatú PET műanyag és acél. 140×300 cm. 04 Egy vastag bársonyfüggönnyel puha falat húzhatsz.964. 199. Festett felület.10 02 PAX gardrób belső kiegészítőkkel 230 870 Ft A KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel egyedi igényeid szerint alakíthatod ki. 02 03 MALM rakodóasztal 19 990 Ft Segítségre van szükséged az összeszereléshez? Összeszereléssel kapcsolatos részletek a 319. Egy kis plusz hely az ágyad mögött. A méretek centiméterben értendők. PAX kombináció a fal mentén – és voilà! Máris kész a gardróbfolyosó ott. egy függöny a fejvég mögé. Fehér 801. Ø34. és máris két szoba lesz az egyből. 01 SANELA függönypár 17 990 Ft 01 SANELA függönypár 17 990 Ft 100% pamut.390.40 10 év garanciával.80 04 GNEJS lámpaernyő 3990 Ft A lámpatest és a vezeték külön kapható. oldalon.611. 03 MALM rakodóasztal 19 990 Ft Görgőkkel használva könnyen változtathatod a helyét.174. ahol a legkevésbé számítottál volna rá. hogy a rendelkezésre álló térnek. 236 100 58 . a stílusodnak és persze a ruháidnak megfelelő gardróbot alakíthass ki.40 RENDSZEREZÉS Bemutatjuk a gardróbfolyosót. Részletek a 311.

oldalon. 700. 01 GRUNDTAL sín 995 Ft H80 cm. M7 cm.42 RENDSZEREZÉS GRUNDTAL sín 01 995 Ft 02 03 BRIMNES 4-fiókos szekrény 29 990 Ft 04 96 58 50 50 58 96 37 A méretek centiméterben értendők. 03 BRIMNES 4-fiókos szekrény 29 990 Ft Fólia felület és edzett üveg.25 04 GRUNDTAL S-horog 295 Ft/5 db Rozsdamentes acél.113. mint a többi rész. Tervező: Magnus Elebäck. 502.38 02 PAX gardrób belső kiegészítőkkel 90 600 Ft A KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel egyedi igényeid szerint alakíthatod ki. 202.174. Részletek a 311.43 10 év garanciával. 599.135. Megjegyzés: A sarokelem nem olyan mély. 78×41. hogy egy vonalban legyen a gardrób eleje. M124 cm.97 .180. így 10 cm helyet kell hagyni a sarokban.

Szürke 301.193. hajdíszek.671.242. Piros 702. Lámpaernyő: Ø15 cm. koncentrált fényt ad az olvasáshoz.242.243. Tervező: Francis Cayouette. Fekete 501. Türkiz 302.477. 22 CD-nek elegendő hely. M18 cm. 33×38. Fekete 902. M78 cm. 1 db 7. Kék 802. Kék 802. 52×33. fényképeket vagy egyéb emlékeket. 67×48.36 07 ALEX görgős fiókos elem 29 990 Ft A görgőknek köszönhetően egyszerűen áthelyezhető.58 RÅSKOG konyhai zsúrkocsi 13 990 Ft 02 07 06 03 .5 cm és 1 db 21×26×10 cm. Festett tömör fenyő.43 06 RÅSKOG konyhai zsúrkocsi 13 990 Ft Porfestett acél.61 02 KASSETT doboz tetővel 1990 Ft/2 db A dobozban tárolhatsz újságokat. Festett felület. M66 cm. M30 cm. M15 cm. M51.067. A bútort a mellékelt rögzítőkkel kell a falhoz erősíteni. M65 cm. 35×45.75 Doboz tetővel 1290 Ft/2 db A doboz tökéletes CD-k. 27×35. Fekete 302. 16×26. ahogy a hely engedi. játékok.5×8.70 04 ARÖD asztali lámpa 9990 Ft Irányított.165.5×23. lakkozott pandanuszlevél és kartonpapír.44 RENDSZEREZÉS 04 01 05 01 új BLADIS fedeles doboz 3490 Ft/4 db A dobozok tökéletesen megfelelnek íróasztali kellékek. magazinokat. Méretek: 2 db 10×11×8. magazinokat. Színezett.5 cm. ékszerek vagy egyéb apró tárgyak tárolására. Porfestett acél és alumínium.84 05 új IKEA PS 2012 pad cipőtárolóval 14 990 Ft Több padot is egymásra vagy egymás mellé szerelhetsz.17 03 KASSETT doboz tetővel 2990 Ft/2 db A dobozban tárolhatsz újságokat. fényképeket vagy egyéb emlékeket. töltők vagy írószerek tárolására. Tervező: Johanna Asshoff. vagy az igényeid kívánják.5 cm. Tervező: Nike Karlsson.

Festett felület. Tervező: Marcus Arvonen. Fehér 301. Hagberg. M30 cm.22 05 TJUSIG akasztó 5 horoggal 2990 Ft Festett tömör keményfa és rozsdamentes acél. Fehér 501. Tervező: Johanna Asshoff.64 .771. zoknik stb. tárolására. Tervező: Mikael Warnhammar. 01 07 08 FINTORP mágneses késtartó 2490 Ft 02 03 09 TJUSIG akasztó 5 horoggal 05 2990 Ft 10 04 11 06 01 BUMERANG vállfa 1490 Ft/8 db Festett tömör eukaliptuszfa és acél. vagy akár térelválasztóként is használható.033.28 10 VIKA ALEX fiókos elem 17 000 Ft Fólia felület.980.928. Tervezők: K. WC-papír vagy konyhai papírtörlők. M8 cm. Polipropilén.39 Kihúzható tárolóelem 1990 Ft 27×18. mobiltelefon.50 Kihúzható tárolóelem 4490 Ft 53×18. M46 cm. kesztyűk.980. M75 cm. M8 cm. esernyő. és rejtsd el a töltőt és a vezetékeket a töltőállomás fedele alatt.37 03 GRUNDTAL akasztó 795 Ft/2 db Rozsdamentes acél. 701.600. időt takaríthatsz meg a reggeli induláskor. Polipropilén.48 02 RATIONELL VARIERA szeméttartó 695 Ft Lekerekített sarkok. 13×18. Sz43 cm. Igényeidnek megfelelően kombináld a fiókelemeket.24 11 LIATORP rakodóasztal 59 990 Ft Kanapé mögé.83 08 KUPOL kihúzható tárolóelem 1990 Ft/2 db Polipropilén. 001.822. M16 cm. M12 cm.569. Fehér 101. Fehér 501. M8 cm. Fehér 800.020. fal mellé helyezhető.46 RENDSZEREZÉS Az okosan kialakított előszoba megkönnyíti az indulást.56 06 FÖRHÖJA faliszekrény 3490 Ft A faliszekrény ajtajára vagy a falra akasztható. Porfestett acél és parafa. Térfogat: 10 l. M45 cm. Tervező: Carina Bengs. 202.980.41 Kihúzható tárolóelem 2490 Ft 27×18. 53×18.980. Tervező: Henrik Preutz. 60×40.99 07 FINTORP mágneses késtartó 2490 Ft 38×3. 16×27. Tervező: Eva Lilja Löwenhielm.050. Ha rendszeresen ugyanoda teszed le őket. 30×25. Hagberg/ M. Fehér 302. Fehér 801. Fehér 701. M70 cm. Fehér 001.47 04 RATIONELL VARIERA műanyagzsák-adagoló 695 Ft Ideális műanyag zacskók.98 09 KVISSLE kábelkezelő doboz 2990 Ft Töltsd fel a készülékeidet. könnyen tisztítható. M16 cm. 601. Festett felület és edzett üveg. Kulcs. 133×37. M16 cm.102.5 cm. 16×13. 33×12. 300. 36×58. cipő.612.

60–90×26. M45 cm. még szélesebbre? A MULIG ruhaakasztó állítható szélességű.48 RENDSZEREZÉS 04 02 Szélesre. M28 cm. Maximális teherbírás: 15 kg. így a saját igényeidhez igazíthatod. távol a gyermekektől. helytakarékos. M86 cm. helykímélő megoldás. M103 cm. 39×28.55 04 MULIG ruhaakasztó 1290 Ft/db Kültéren és beltéren is használható. Porfestett acél. Fehér 502. Fehér 301. Tervező: Ola Wihlborg. Fekete átlátszó 801. MULIG ruhaakasztó 01 9990 Ft/db JOSEF szekrény 1290 Ft/db Tartsd a mosóport és a többi vegyszert zárt ajtók mögött.287.029. Tervező: Henrik Preutz. 01 JOSEF szekrény 9990 Ft/db Kültéren és beltéren is használható.35 05 MARIUS ülőke 1290 Ft Egymásba rakható. Tervező: Henrik Preutz. Acél és műanyag. A JOSEF szekrényen előre fúrt lyukak vannak a lakathoz. Porfestett acél.840. Fehér 502. szélesebbre. 57×173.76 03 MULIG szárítóállvány 1490 Ft Összecsukható.41 02 SAMLA doboz 890 Ft/db Polipropilén. Szárítókapacitás: 19 méter.47 03 05 . amikor éppen nem használod. Fehér 901. 40×35. Porfestett/galvanizált acél. Tervező: Mia Gammelgaard. Ülés Ø32.794. 22 l.131. M16 cm.

90 . Max.50 RENDSZEREZÉS Polc a ritkán használt tárgyaknak.585.689.222. Galvanizált acél. mégis megnyugtató a tudat. 78×35.226.97 Piros 802.27 04 JOSEF szekrény 9990 Ft/db A szekrényen a lakathoz előre fúrt lyukak vannak. amit a dobozban tartasz. Ezt a polcot a falhoz kell rögzíteni. Porfestett/galvanizált acél. Lakkozott hullámkarton. Kék 402. 28×37. karcolásoktól védi a padlót. M174 cm. Szürke 001. 40×35. hogy az év 364 napján el sem mozdítod őket a helyükről.86 03 HYLLIS polcos elem 2990 Ft Gumis talppal. tartósabb felszín. olajjal vagy páccal kezelhető. 401. amikor csak szükséged van rájuk.037. 04 02 PINGLA doboz tetővel 895 Ft/2 db 03 01 GORM polcos elem 5990 Ft/db 01 GORM polcos elem 5990 Ft/db Kezeletlen fa. teherbírás/polc: 25 kg. M140 cm. hogy a ritkán használt tárgyak ott várnak rád. 60×27. és készen állnak. dolgaid biztonságos tárolása érdekében. Egyedi külső. Lehetséges.08 02 PINGLA doboz tetővel 895 Ft/2 db A mellékelt öntapadó címkékkel könnyű rendszerezni és megtalálni. M18 cm. Ezt a szekrényt a falhoz kell rögzíteni. szépen rendszerezve. az előre fúrt lyukak a hátsó panelen megkönnyítik a rögzítést. a hátpanel előre fúrt lyukai megkönnyítik a rögzítést. 300. M86 cm.

52 SZOLGÁLTATÁSOK Magad is mindent megcsinálhatsz. szívesen segítünk. szakszerűen elvégzik a munkát. A szolgáltatás díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 6000 Ft. összekészítjük a bevásárlólistádon szereplő bútorokat. gyakorlott munkatársaink a megadott címen gyorsan. Szolgáltatásainkról és vállalási árainkról további információt az IKEA áruházakban vagy weboldalunkon kaphatsz. A szolgáltatás minimális díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 5100 Ft. mire van szükséged. De ha szeretnéd. Te döntöd el. melyhez minimum 4600 Ft-os kiszállási díj is társul. Ha mégis inkább ránk bíznád. melyhez minimum 4600 Ft-os kiszállási díj is társul. Szakipari szolgáltatások A konyha vagy fürdőszoba felmérésétől kezdve a teljes beüzemelésig. és miben kérsz segítséget. . Összeszerelés A bútorok összeszerelése rajzos útmutatóink alapján igen egyszerű. A szolgáltatás minimális díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 9500 Ft. melyhez minimum 3890 Ft-os házhozszállítási díj is társul. Házhoz szállítás A lapos csomagolású termékeket magad is könnyen hazaszállíthatod. Természetesen bármiben a rendelkezésedre állunk. IKEA. igényeid szerint választhatsz szolgáltatásaink közül. és otthonodba vagy irodádba szállítjuk. A szolgáltatás minimális díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 3890 Ft.hu/szolgaltatas Áru-összekészítés és szállítás Ha kéred. így kérésedre kedvező áron otthonodba vagy irodádba szállítjuk a megvásárolt bútorokat.

Ha jólesik a sima ágynemű tapintása.249.031. össze tudj bújni a szerelmeddel. hogy az esti mese olvasásakor az egész család beférjen az ágyba.78 06 ÅDUM szőnyeg.54 ALVÁS 01 VIVAN függönypár 3990 Ft ALVÁS 02 Alvás közben a test és a szellem is megújul. Akkor tehát mit jelent a jó alvás? Első lépésben kényelmes ágyat. vagy hogy egyszerűen kipihenten ébredj reggelente. Porfestett acél és 100% poliészter.215. Aki jól kialussza magát. Ha az ágynál tartod a kedvenc könyveidet. Szerintünk minden otthonban a hálószobának kell a legkényelmesebbnek lennie. 80×150 cm. 166×215. 120×180 cm. M126 cm.11 04 GURLI takaró 2990 Ft 70% akril.62 02 ARÖD álló-/olvasólámpa 12 990 Ft Porfestett acél és alumínium.83 03 MALIN RUND ágyneműhuzatgarnitúra 7990 Ft 100% pamut. Paplanhuzat: 200×200 cm. 30% poliészter.477. 399. 902. És hangulatos világítást varázsolsz mellé. többrétegű függönyözéshez kiváló. 70% poliészter. az egészségesebb. a matrac és az ágynemű külön kapható.03 05 új DUKEN ágykeret 39 990 Ft Kétféle. Ugyanakkor azt is. 30% pamut. mosógépben mosható ágyfejvég huzat közül választhatsz. 202. M107 cm. hogy mezítláb egy puha szőnyegre lépsz.854. Olyan kényelmesnek. 01 VIVAN függönypár 3990 Ft A vékony függöny finoman megszűri a fényt. 501.049. hogy kellemes hangulatban térj nyugovóra és ébredj fel. 03 04 05 új 06 ÅDUM szőnyeg 8990 Ft Kellemes úgy kezdeni a napot. 802. 2 db párnahuzat: 50×60 cm. 301. Az ágyrács. 145×300 cm.22 . hosszú szálú 8990 Ft Szál: 100% polipropilén.

077. amikor éppen nincs felkapcsolva a lámpa. Ernyő Ø14.65 is lágy hangulatot kelt a szobában. Ezen még a szerelem sem képes változtatni.167.890. M83 cm. 01 új 05 02 04 03 01 BESTÅ tárolókombináció 13 000 Ft Fólia felület és edzett üveg. 902. Ezután következhet a számodra megfelelő paplan és párna. 60×40. Hozzá való matracA balerinaszoknya által ihletett habos textil akkor méret: 160×200 cm. puha ágynemű. 401. Paplanhuzat: 150×200 cm. ezért külön kell keresned. 50% pamut. M77 cm. Fehér 398. Olyan matracot válassz.13 04 EMMIE SÖT ágyneműhuzat-garnitúra 7990 Ft 06 MALM duplaágy-keret 34 990 Ft Állítható Pamut/lyocell keveréke. Fehér 501.78 Fényforrás külön kapható. amely mindkettőtök igényeinek megfelel.245.935.61 06 MALM duplaágy-keret 34 990 Ft . M155 cm. de nem része Párnahuzat: 50×60 cm. mely benne van az árban. de nem kényelmes melletted. elnyeli és elvezeti a nedvességet. M64 cm. Mindenki másképp tudja jól kialudni magát. Fehér 398. 50% lyocell. Paplanhuzat: 150×200 cm.03 a csomagnak. 177×211. És miért ne folytathatnád a saját stílusodhoz illő ágyneműhuzattal? Semmi sem lehetetlen.84 03 DVALA ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft 100% pamut. 02 NYFORS asztali lámpa 9990 Ft Az állítható kar és fej lehetővé teszi az irányított világítást. Párnahuzat: 50×60 cm. Festett 05 új IKEA PS 2012 LED-es állólámpa 34 990 Ft felület.541. A termékhez SKORVA középgerenda szükséges. különböző vastagságú matracokhoz.56 ALVÁS Szeretlek. 802. mely ágyoldalak.

205. Tervező: Wiebke Braasch. levehető.104. Ne lepődj meg rajta. 300×40. Ágyméret: 140×200 cm. poliészter és elasztán. így biztosan megtalálod a neked tetsző megoldást. M268 cm.26 06 új IKEA PS 2012 szőnyeg. M44 cm. ami két személynek is megfelelő. Zöld 202. Lakkozott nyír furnér. 68×94. Használati felület: 100% polipropilén. Fehér 501. Fehér 599. oldalon. 200×66.80 03 ODDA éjjeliszekrény 7990 Ft/db Görgőkkel használva könnyű helyváltoztatást biztosít. Fólia felület. 02 05 03 ODDA éjjeliszekrény 7990 Ft/db 05 Könnyen ággyá alakítható. mosógépben mosható huzat.986. GENARP fehér 898. Különféle matracok és huzatok közül választhatsz. kinyitható kanapé tárolóval 90 290 Ft Huzat: pamut. 05 BEDDINGE LÖVÅS 3 sz.58 ALVÁS Így lesz a nappaliból hálószoba. M236.47 04 PAX MALM gardróbszekrény tolóajtókkal 164 980 Ft Belső kiegészítők külön kaphatók.896. 186×300 cm. Majd ismét nappali. Huzat: poliészter/pamut.32 02 POÄNG hintaszék 37 990 Ft Könnyű tisztán tartani. Részletek a 311.946. Tervező: Maria Vinka.16 10 év garanciával. Tervező: Noboru Nakamura. síkszövött 26 990 Ft Latex alj. 04 Egy kinyitható kanapéval a lehető legtöbbet hozhatod ki a több funkciót ellátó szobából. BEDDINGE LÖVÅS 3 sz. mert a szőnyeg nem csúszik el.4 cm. kinyitható kanapé tárolóval 01 BESTÅ tárolókombináció 100 700 Ft Fogantyúkkal és érintésre nyíló ajtónyitókkal kiegészíthető (külön kapható). 61×45. M91 cm. Csodálatos! 01 Segítségre van szükséged a hazaszállításhoz? Házhoz szállítással kapcsolatos részletek a 319. Fólia felület és nyír furnér. Fehér/nyír furnér 398.116. oldalon.62 90 290 Ft 06 új . M95 cm. 200×104. 1 polccal. mintha az otthonod egy éjszaka alatt egy szobával nagyobbra nőtt volna. ha úgy érzed. Nyír furnér/GRANÅN fehér 698.1. Hátoldal: latex/kaucsuk. Festett felület. biztonságos.

Paplanhuzat: 150×200 cm. 301. lakkozott tömör fenyő. De talán segíthet egy plafonra erősített textília és egy ágyneműre rajzolt esti mese? A plafonra erősített textília nem csak kreatív dekorációnak jó. a variálhatóság érdekében. Strandmark.157. Pácolt. Szürke-barna 301. Tervezők: A.60 ALVÁS Egy egész éjszakán át tartó esti mese. de csak talán. Párnahuzat: 50×60 cm. 701. Huldén/S. Tervező: Ebba tárolja az elektromosságot. akkor talán. 02 PYSSLINGAR tároló 1990 Ft A fedelében a matrac és az ágynemű külön kapható. 20-30-szor.36 05 VANDRING SKOGSLIV ágyneműhuzat-garnitúra 4490 Ft Megfordítható.79 való matracméret: 70×160 cm. Ha a gyerekek részt vesznek saját szobájuk díszítésében. M80 cm.5 percig világít. 100% pamut. amely Fólia felület és festett tömör fa. és 1.13 Tervező: Anna Efverlund. Rózsaszín 002. Szürke-barna tekerd meg kb. két különböző minta. 999.57 04 SUNDVIK ágykeret 29 990 Ft/db Az ágyrács. Kézzel működtethető. 60×50.908. tükörrel. 03 02 PYSSLINGAR tároló 1 990 Ft 01 05 01 LJUSA zseblámpa 1490 Ft/db Nincs szükség 03 STUVA tárolókombináció ajtókkal 24 490 Ft elemekre. M10 cm. 75×168. Nem könnyű rávenni a gyerekeket arra.036. hogy időben ágyban legyenek. Hozzá Ø21. M128 cm. A hangot is elnyeli. szívesen fekszenek le esténként.975. Dahlman.26 04 29 990 Ft/db SUNDVIK ágykeret .929. kondenzátor látja el energiával.

SULTAN láb 2490 Ft/4 db Rozsdamentes acél.96 04 LINBLOMMA ágyneműhuzat-garnitúra 13 990 Ft A lenvászon természetes anyag rostokkal. 120×180 cm.84 Matrac külön kapható. lyocell. 401.12 . Több méretben kapható. oldalon. 100% lenvászon.60 03 URSULA takaró 7990 Ft 100% pamut. amelyben bárki szívesen visszaalszik. de megszűri a közvetlen napsugarakat.62 ALVÁS A szundi gombhoz tervezett szoba.901. Paplanhuzat: 150×200 cm. jellegzetes szerkezetet és matt ragyogást kölcsönöz az ágyneműnek. Fehérített 302. 160×120 cm. M10 cm. 03 01 02 BEKKESTUA/SULTAN ATLÖY fejvég. 04 A LINBLOMMA a bőrnek Segítségre van szükséged a hazaszállításhoz? Házhoz szállítással kapcsolatos részletek a 319. Fehér 702. tömör fenyő. melyek változatos struktúrát hoznak létre az anyag színén. Párnahuzat: 50×60 cm. 100. 160×200 cm.67 SULTAN ATLÖY ágyalap 84 990 Ft Pamut. 100% lenvászon. 01 AINA függönypár 16 990 Ft Átengedi a fényt. Bonell rugók.756.920. 145×300 cm. gyapjú töltet. Natúr 301.006. farostlemez.603. lenvászon. ágyalap és lábak 134 990 Ft LINBLOMMA ágyneműhuzatgarnitúra 13 990 Ft kellemes lenvászonból készült. lyocell és lenvászon.180.91 02 BEKKESTUA fejvég 44 990 Ft Huzat: pamut. Világosszürke 701.

2 db párnahuzat: 50×60 cm. extra fény és csillogás.40 12 990 Ft A DIODER LED-es világító szalag segítségével fénnyel keretezheted a bútoraidat.069.23 03 MALM 3-fiókos szekrény 24 990 Ft Festett felület. Festett felület.46 LJUSÅS UVÅS asztali lámpa 7990 Ft Textil lámpaernyő. 4 db). 05 Tervező: Ola Wihlborg. H25 cm/db.21 07 DIODER 4 részes világító szalag 6990 Ft Egyenes vagy L alakban is összeilleszhetők (max.498.513. Ráadásul így könnyebben megtalálod este az ágyat. M78 cm.81 MALM duplaágy-keret 34 990 Ft Az ágyrács. M77 cm. 100% pamut szatén. Paplanhuzat: 200×200 cm. Bíbor 401. M83 cm. 177×211. Fehér 601. rendezett szállodaszoba hangulatát az otthon melegségével. 02 04 MALM duplaágy-keret 06 GÄSPA ágyneműhuzat-garnitúra 34 990 Ft 06 GÄSPA ágyneműhuzat-garnitúra 12 990 Ft Szatén-szövött pamut. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. 07 01 MERETE függönypár 13 990 Ft A nehéz szövet 04 elnyeli a hangot és kizárja a fényt. 4% lenvászon. Ernyő: Ø24. Sötétszürke 701.64 ALVÁS Otthoni luxus. polisztirén és 100% pamut.165. Polikarbonát.253. 11% poliészter. Vegyítsd a kellemes. Barna 702. M42 cm. 145×300 cm. 100% pamut. Integrált LED fényforrás.209. Szürke-türkiz 302. Fekete-barna 298.98 . a matrac és az ágynemű külön kapható. Üveg. 41% viszkóz. 90×163. Több méretben kapható.847. TULLINGE szürke-barna 998. 80×48. Tervező: Anne Nilsson.82 02 KIVIK fekvőfotel 109 900 Ft Huzat: 44% pamut. szórt és dekoratív fényt ad. 01 03 05 LJUSÅS UVÅS asztali lámpa 7990 Ft A sima tapintású szaténszövött pamut egy cseppnyi eleganciát és luxust visz a szobába.

210.01 .536. 59×50. helytakarékos. a játéknak és az összebújásnak. Hozzá való matracméret: 70×160 cm. Tervező: Studio Copenhagen. 02 06 05 MÅLA festőállvány 01 4990 Ft 03 04 KRITTER gyerekasztal 7490 Ft/db Jól jön egy központi találkozóhely. 01 KRITTER ágykeret védőráccsal 22 990 Ft Festett felület és műanyag. 75×165. 138×30. 801. A játéknak és a képzelőerőnek is teret biztosít.99 05 MÅLA festőállvány 4990 Ft Összecsukható. Fehér 500. A gyerekszoba nem csak alvásra való.24 02 TROFAST tárolókombináció dobozokkal 40 770 Ft Fólia felület és műanyag. M67 cm.76 06 SKOJIG függőlámpa 6990 Ft/db Jó általános fényt biztosít. MÅLA papírtekerccsel kiegészíthető. Tömör fenyő.538. M53 cm. És az alvásnak.71 03 KRITTER gyerekasztal 7490 Ft/db Tömör gumifa. M94 cm.430. 43×62.59 04 KRITTER gyerekszék 3990 Ft/db Tömör gumifa és polisztirén.66 ALVÁS Engedj teret a képzeletnek. mint hogy ki lesz a mocsári szörny és ki a robot. Sárga 601. amikor éppen nem használod. Fehér/rózsaszín/fehér 799. Fehér 401. amikor olyan fontos ügyekben kell dönteni. M118 cm. 27×29.251.079. Miért ne kaphatnák a gyerekek a legtágasabb szobát az otthonodban? Hiszen itt születnek a legnagyobb ötletek. M50 cm. Fehér 401.

Huzat: 92% pamut és 8% poliészter. 02 Mély ülés. levehető. Fehér/fekete 099. rövid szálú 17 990 Ft A szőnyeg sűrű szövése puha felületet ad.148. Ø130 cm. ez a nyugágy tökéletesen alkalmas délutáni szundításhoz a napon! SUNDERÖ nyugágy lábtartóval 29 990 Ft 04 Könnyen ággyá alakítható. Tervező: Mikael Warnhammar. M74 cm. Bizony. 221×103.03 07 SUNDERÖ nyugágy lábtartóval 29 990 Ft Háromrétegű felület az extra tartósság érdekében. Tervező: Sarah Fager.60 03 új IKEA PS 2012 3 sz. Fehér/fekete 602. és hogy hosszú ideig ellenálljon a kültéri használat kihívásainak. M77 cm. Tervező: Nike Karlsson.78 Az áruházakban további tippeket találsz. íves forma és részletgazdag mintázat jellemzi.15 08 KARLSTAD 2 sz.072. és elnyeli a hangokat. Tervezők: K.031. 87/138×210. Szál: 70% polipropilén és 30% poliészter. M85 cm. és hajtsd ki a matracot. Minden bútor egyedi darab. Fehér/LINDÖ bézs 602.68 ALVÁS A délutáni szundítás művészete. Fehér 602. hogy az alvás egy picivel tovább tartson. Az alábbi termékek azonban segíthetnek abban.938. Lakkozott rattan. 72×122. matraccal és párnákkal 139 900 Ft új 05 08 . amelyek megédesítik az álmod. kanapé 199 900 Ft Tágas ülésmélység és puha extra párnák.34 06 UPPTÄCKA nyakpárna IKEA FAMILY ár: 1490 Ft eredeti ár: 1990 Ft Mosható huzat.89 05 EIVOR ORD ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft 100% pamut. mosógépben mosható huzat. 71×64. IKEA PS 2012 kanapéágy fiókkal. Hagberg. matraccal és párnákkal 139 900 Ft Tömör nyír és 100% pamut. kanapé fekvőfotellel 179 990 Ft Könnyű tisztán tartani. Szintetikus gumi.052. Paplanhuzat: 150×200 cm.982. Szürke 702. M84 cm. Párnahuzat: 50×60 cm. Néha már egy rövid szundítás is feltölt energiával. SIVIK rózsaszín-piros 098. Rózsaszín 502. Tervező: Beckmans College of Design. Hagberg/M. Kék 201. 25% lenvászon és 19% poliészter. 06 03 07 01 01 FINNTORP fotel 24 990 Ft Kézzel készült.016.80 02 BÄLUM szőnyeg. lágy.372. 100% poliészter. Egyszerűen húzd ki. Tervező: Tord Björklund. Huzat: 56% pamut. Tömör fenyő. M80 cm. 244×93/158. döntött háttámla és extra széles karfa.52 04 új IKEA PS 2012 kanapéágy fiókkal.

Tervező: Ehlén Johansson. ha az ágyad köré függönyt akasztasz. 26% poliészter. Mivel ez a függönyrúd a plafonra is szerelhető. Tervező: Carina 145×300 cm.174. alatti hely jól kihasználható ágyneműtartó áttetsző függöny. Fehér/kék 102. és nagyon jól néz ki. mely átereszti a napfényt. Hozzá való 04 EMMIE RAND méteráru 1990 Ft/m matracméret: 160×200 cm. lásd a 180. Az 50×50 cm-es belső párnához illik. Fehér/kék 802.38 06 LINDVED dohányzóasztal 4990 Ft Porfestett acél. . a minta mindkét oldalon 02 EMMIE LAND ágyneműhuzat-garnitúra látható – hátulról is jól mutat. külön kapható.70 ALVÁS Néha nincs is szükség képekre.63 Bengs.256.16 2 db párnahuzat: 50×60 cm. dobozokkal. Nem kerül sokba. Az ágyrács. 168×209. Vond be a kereteket textillel. 5990 Ft 100% pamut. Paplanhuzat: 200×200 cm. Porfestett acél. 50×50 cm. Ø50.60 Fonálfestett szövet. 74% pamut.33 05 EMMIE LAND díszpárnahuzat 1290 Ft A cipzárnak köszönhetően a huzat könnyen eltávolítható a mosáshoz. M146 cm.707. Törtfehér 800. 100% pamut. 01 LEIRVIK duplaágy-keret 29 990 Ft Az ágy 03 ALVINE SPETS függönypár 2990 Ft Vékony.499. 03 ALVINE SPETS függönypár 2990 Ft 02 05 EMMIE LAND díszpárnahuzat Méterárukkal az általad kedvelt stílusban öltöztetheted szoknyába az ágyat. a függönyt térelválasztóként is használhatod.97 Textília. Sz150 cm. a matrac és az ágynemű Akasztóval a tetején. és állítsd ki őket.179. 100% poliészter. oldalon. Fehér 198. M68 cm. mintás textilcsíkokkal. Kék 602.166. 06 1290 Ft Díszítsd az asztal lábait vékony. 04 01 Egy nagyobb szobát két részre oszthatsz. Fehér 301.

99 04 BENZY ágyneműhuzat-garnitúra 11 990 Ft Fonálfestett. hozd be a kertet az ágyadba. 901. puha érzetet ad az ágyneműnek. Pácolt. 05 HEMNES duplaágy-keret 01 FEJKA cserepes műnövény 1490 Ft/db Műanyag.556.26 02 SOCKER kaspó 295 Ft/db Galvanizált acél.72 ALVÁS 01 FEJKA cserepes műnövény 1490 Ft/db Az ágy találkozása a természettel. Hozzá való matracméret: 160×200 cm.21 04 59 990 Ft Segítségre van szükséged a hazaszállításhoz? Házhoz szállítással kapcsolatos részletek a 319. lakkozott tömör fenyő.842. Told el a faltól az ágykeretet. a fonalat szövés előtt festették. 10. M122 cm.117. 2 db párnahuzat: 50×60 cm.5 cm átmérőjű virágcseréphez. Vegyes növények 001. 174×211. 40×70 cm. a matrac és az ágynemű külön kapható.895. tömör fából készült ágyban. Tervező: Inga Leo. Fekete-barna 298. oldalon. Kék 402.60 05 HEMNES duplaágy-keret 59 990 Ft Az ágyrács. Tervező: Sarah Fager. 02 03 Aludj természetesen.72 03 EKTORP derékpárna 4990 Ft Huzat: 100% pamut. Max. Paplanhuzat: 200×200 cm.403. Ha nem viheted ki az ágyad a kertbe. . hogy bőven jusson hely a növényeknek a fejvég mögött. LINGHEM világosbarna/csíkos 601. 100% pamut.

Fenyő/fehér 098.608. 153×213. Hozzá való matracméret: 140×200 cm. Hagberg. Rizspapír. lakkozott tömör fenyő. Kezeletlen tömör fenyő.65 03 REGOLIT függőlámpaernyő 695 Ft/db Kézzel készített ernyő. de könnyen olyanra festheted. ill. M30 cm. 102. 155×39. és néha ide szöknek el a szülők elől. Pácolt. TARVA 6-fiókos szekrény 03 02 Filctollal vagy festékkel mintát varázsolhatsz a REGOLIT ernyőre. Sz150 cm. Fehér 701. amilyenre szeretnéd. Hagberg/M. A tinik itt töltik az időt a barátaikkal. könnyen gördülő fiókok. Fekete 001. Fehér/fekete 801. itt fejezik ki saját stílusukat. Természetesen önmagában is szép. M92 cm.214. HEMMA vezetékkel kiegészíthető. Tervezők: K. minden darab egyedi.00 05 TARVA 6-fiókos szekrény 44 990 Ft Kicsúszásgátlóval ellátott.034. Tervező: Emma Jones.733. 695 Ft/db REGOLIT függőlámpaernyő 44 990 Ft/db 05 01 STORÅ galériaágy-keret 64 990 Ft A létra az ágy bal. M214 cm. 04 01 A TARVA kezeletlen fenyőből készült. Tervezők: Mia Gammelgaard/ Studio Copenhagen.66 02 BRITTEN NUMMER méteráru 995 Ft/m 100% pamut. 93×21.10 04 TROFAST fali tároló 12 990 Ft Lakkozott tömör fenyő és műanyag. Szükséges minimális mennyezetmagasság: 270 cm. hanem szülőmentes övezet.74 ALVÁS Ez nem egyszerűen hálószoba. jobb oldalára is szerelhető. Ø45 cm.21 . A tiniszoba sokkal többet jelent egyszerű hálóhelynél.563.

FÄRGLAV ágyneműhuzat-garnitúra 04 NORDLI éjjeliszekrény 11 990 Ft/db 17 990 Ft/db A NORDLI éjjeliszekrényen a fióknak. Fehér 001.85 . 01 TISDAG LED-es asztali lámpa 16 990 Ft/db Olvasólámpa állítható karral. a matrac és az ágynemű külön kapható.391. Tervező: Ola Wihlborg. Fehér 699. Festett felület. 50% lyocell. 2 db párnahuzat: 50×60 cm. 50% pamut. A LED mintegy 85%-kal kevesebb energiát fogyaszt. Preutz/O.97 02 NORDLI duplaágy-keret 59 990 Ft A döntött fejrész kényelmes az ágyban való olvasáshoz és internetezéshez. a kivehető betétnek és a nyitott hátú polcnak köszönhetően jut hely a a töltőkhöz szükséges hosszabbítónak. 165×212. Hozzá való matracméret: 160×200 cm.578.48 03 új FÄRGLAV ágyneműhuzat-garnitúra 11 990 Ft Paplanhuzat rejtett cipzárral. Paplanhuzat: 200×200 cm.47 04 NORDLI éjjeliszekrény 17 990 Ft/db A rejtett polcon jut hely a töltőkhöz szükséges hosszabbítónak. Az ágyrács. TISDAG LED-es asztali lámpa 01 59 990 Ft 02 NORDLI duplaágy-keret 04 16 990 Ft/db 03 új A FÄRGLAV paplanhuzaton és párnahuzaton rejtett cipzárt találsz. Integrált LED fényforrás. Festett felület. Tervezők: H. Hosszabbító külön kapható. M58 cm. Tervező: Pia Wallén. M100 cm. 30×50. Tervező: Ola Wihlborg. Fehér 402.76 ALVÁS A TISDAG integrált LED fényforrással rendelkezik. és 20-szor tovább tart a hagyományos izzónál. A hátsó láb mélyedéseiben pedig tökéletesen elrejtheted a kábeleket.031. hogy még kellemesebb legyen a tapintásuk.192. Piros/fehér 202. M67 cm. Porfestett acél és műanyag. Ernyő Ø12 cm. helyén tartja a paplant. Wihlborg.

oldalon.157. Fehér 399. . Bükk/fehér 200. Kezeletlen tömör bükk. 04 BRIMNES faliszekrény tolóajtóval 7990 Ft Falra szerelhető. 78×27.11 További kényelmes ágyak a 280.452. Tömör bükk. oldalon. 166×28.05 03 PAX HASVIK gardróbszekrény tolóajtókkal 74 990 Ft Tolóajtó. 150×66. M87 cm. melyeket könnyen el akarsz érni az ágyból. 166×206. 402.287.37 Fejvég tárolóelemmel 29 990 Ft Tároló olyan dolgok számára. M80 cm. BRIMNES ágykeret tárolóval 59 990 Ft 05 01 SNIGLAR rácsos ágy 7990 Ft Az ágyalapot két különböző magasságba állíthatod.91 10 év garanciával. GULLUNGE pelenkázó alátéttel kiegészíthető. A fejvégben lévő polcon pedig a személyes tárgyaidnak is bőven jut hely. mint egy hagyományos gardróbszekrényajtó. 72×53. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. mely kéznél van. az ágy fölé vagy mellé ‒ több szabad hely marad a padlón. Gyermeked biztonsága érdekében az ágy és a matrac mérete legyen azonos.946. Részletek a 311.78 05 BRIMNES ágykeret tárolóval 59 990 Ft Az ágykeret négy fiókjában bőségesen van tárolóhely. M236 cm.029. 66×124.78 ALVÁS SNIGLAR rácsos ágy 7990 Ft 01 03 PAX HASVIK gardróbszekrény tolóajtókkal 04 74 990 Ft 05 02 Az ágy alatt található fiókokban jól elférnek a pelenkák. Festett és fóliázott felület. 698. Fólia felület. nyitáskor kevesebb helyet kíván. M47 cm.180. Fehér 802. a matrac és az ágynemű külön kapható. Az ágyrács.51 02 SNIGLAR pelenkázóasztal 7990 Ft Praktikus tároló. egyik kezeddel mindig foghatod a kisbabát. M111 cm. 001. az extra takarók és a rengeteg puha játék. M30 cm.

november 2. melynek keretében az IKEA Foundation minden egyes eladott puha állatfigura vagy mesekönyv árából 1 eurót jótékony célra fordít. és december 23.4 millió eurót gyűjtött össze az UNICEF és a Save the Children számára. között látogass el az IKEA áruházakba. Idén is csatlakozz hozzánk.5 euró gyűlt össze az elkötelezett vásárlók és munkatársak segítségével. hogy akár egyetlen játékfigurával is milyen sokat segíthetsz. és támogatta afrikai. A kampány 2003-as indulása óta összesen 47.org weboldalon pedig arról is olvashatsz. és 2012. Az IKEAfoundation. ázsiai és keleteurópai gyermekek oktatását.80 KÖ SZÖ NJÜ K! A tavalyi Puha állatfigura kampány eredményeként az IKEA 12. Minden év végén megrendezésre kerül a Puha állatfigura kampány. .

így takarékoskodhatsz a meleg vízzel. Tervezők: T. csapon. M89 cm.031. puha. Fehér 302. Saját magunkról. Christensen/K. Meleg víz kiengedéTöbb méretben kapható. magas felület. Sz150 cm. séhez a kart balra kell fordítani. ha egy hosszú. Ezüstszínű 801. Talán a fürdőszoba az egyetlen hely az otthonodban. Szűrő és 05 HEMNES polcos elem 26 990 Ft Festett keverőcsap külön kapható. bársonyos törülköző. Ernyő Ø14 cm. 001.69 07 ROSMARIE méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. zárt helyiség az egyetlen.16 08 EGGEGRUND zuhanyfüggöny 795 Ft Egyszerűen a kívánt hosszra vágható. Legaard.094.82 IDŐ ÖNMAGADRA 06 07 08 Öltöztesd új ruhába a zuhanyfüggönyt.906. ahol 100%-osan egyedül lehetsz. 602.176. új 01 ÅFJÄRDEN fürdőlepedő 2490 Ft/db 03 GRANSKÄR keverőcsap mosdóhoz 01 ÅFJÄRDEN fürdőlepedő 2490 Ft/db Extra vastag.784. Krómozott 70×140 cm. még ha csak egy pár percre is.19 páratartalmú helyen is használható.26 sárgaréz. 05 04 SONGE tükör 12 990 Ft IDŐ ÖNMAGADRA Annyi mindent igyekszünk belezsúfolni a hétköznapjainkba. 180×200 cm. 702. 03 02 Egy extra puha fürdőlepedő nem tűnik nagy dolognak. porcelán.030.90 02 új HEMNES/RÄTTVIKEN mosdóállvány 04 SONGE tükör 12 990 Ft Tükörüveg és fólia 2 fiókkal 64 990 Ft Vízálló. Ez az apró. Christensen/ 42×37. ugyanakkor egy fárasztó nap végén nagyon jólesik (különösen. mégis van valami.40 . Fehér 201. nyugodt habfürdő után csavarod magad köré). Festett felület és felület. csak hideg víz folyik. 500. Nikkelezett acél és üveg.54 K. 63×49. nagy 17 990 Ft Ha felhúzod a kart a GRANSKÄR nedvszívó képességgel (súly: 600 g/m²). Zuhanyfüggöny-gyűrűkkel kiegészíthető. kellemes. amiről nem lenne szabad megfeledkeznünk. 100% PEVA. Tervezők: T. 100% pamut. ahová megszökhetsz a világ elől. M25 cm. M172 cm.05 06 LILLHOLMEN falilámpa 3490 Ft Igény szerint felfelé vagy lefelé irányítva is felszerelhető. M16 cm. Ø72 cm.774. Legaard. A képen látható vízálló EGGEGRUND zuhanyfüggönyre ROSMARIE méterárut varrtunk. Fehér 699.936.

33 a weboldalunkon: IKEA.226. 05 ÅFJÄRDEN fürdőlepedő 03 Rugaszkodj el a fürdőszoba gondolatától. megfelelő tükörvilágítással és a készülődéshez szükséges eszközöknek kialakított fiókokkal tedd a lehető legélvezetesebbé ezeket a perceket. Üveg. 402. Miért ne alakíthatnál ki egy mosdósarkot a reggeli készülődéshez a hálószobában? 2490 Ft/db 04 06 GODMORGON/ODENSVIK mosdószekrény 2 fiókkal 02 Segítségre van szükséged a fürdőszoba összeszereléséhez? Összeszereléssel kapcsolatos részletek a 319. így elég helyed lesz a világítás Ideális vatta vagy hajcsatok tárolására. oldalon.07 2 fiókkal 48 990 Ft Szűrőt és keverőcsapot 04 DALSKÄR mosdó csaptelep/szűrő 17 990 Ft külön kell vásárolni. Részletek a vízsugár erőssége ugyanaz marad.14 06 TOFTBO fürdőszobaszőnyeg 2690 Ft/db Mikroszálból készült.32 tek: 15×10×11 cm és 17×12×12 cm. finom szálak puhább és sokkal tartósabb törülközőt eredményeznek.491. oldalon. Krómozott További mosdószekrényeket találsz sárgaréz.030. M18 cm.00 . Fehér 702. Lakkozott 02 GODMORGON/ODENSVIK mosdószekrény bambusz. Tervező: Sarah Fager.350. Részletek a 312. a hosszú.76 10 év garanciával. 70×140 cm. nagyon puha. A meztelen lábak számára kellemes. 05 ÅFJÄRDEN fürdőlepedő 2490 Ft/db Fésült pamutból készült. puha szőnyeggel. 48 990 Ft 01 GODMORGON tükör 4990 Ft A szerelvények 03 DRAGAN fürdőszobai készlet 2990 Ft/2 db mélysége állítható. Méreszámára. A víztakarékos berendezésnek köszönhetően 999.906. 60×96 cm. Reggel mindenki fordít magára egy kis időt. nedvszívó és gyorsan szárad. oldalon. 50%-kal kevesebb vizet fogyaszt. mégis a 312. 60×90 cm. Több méretben kapható. Fólia felület és porcelán.hu 10 év garanciával. 301.034. 100% pamut. Sötétbézs 801.84 IDŐ ÖNMAGADRA 01 Egy sziget a reggeli készülődéshez. 901.

sokkal kellemesebb lakótársak. ha éppen nem használod.56 BEKVÄM 3 fokú fellépő 7990 Ft A képen látható kezeletlen bükk fellépőt feketére festettük. Alattomos. M63 cm. Hidd el. és megzavarja a magánélet meghittségét. M16 cm.76 10 év garanciával.777. 901. oldalon. Fólia felület és porcelán. Krómozott sárgaréz. Tervező: Inma Bermudez. Nem hagy egy perc nyugtot sem. Fekete-barna 602. A rendetlenség önző. helytakarékos. Fekete-barna 102. mégis 50%-kal kevesebb vizet használ. annál több hely jut a földön másnak. M92 cm. 02 LILLÅNGEN mosdószekrény 1 ajtóval 32 990 Ft A szélek praktikus polcként is funkcionálnak szappantartó.904. Fekete-barna 298.11 04 LILLÅNGEN 1 ajtós tükrös szekrény 12 990 Ft/db Tükörüveg és fólia felület. beférkőzik a szobákba. Féltékeny.940. Részletek a 312. M64 cm. Tömör bükk.051. Minél több tárolóhelyet alakítasz ki a falon.) Összecsukható. Tervező: Inma Bermudez. 201. 05 04 LILLÅNGEN 1 ajtós tükrös szekrény 12 990 Ft/db 02 LILLÅNGEN mosdószekrény 1 ajtóval 32 990 Ft 03 01 RÖRSKÄR mosdó csaptelep/szűrő 9990 Ft A víztakarékos berendezésnek köszönhetően a vízsugár erőssége ugyanaz marad.56 03 BEKVÄM 3 fokú fellépő 7990 Ft (A képen feketére festve. számára. hogy zűrzavar uralkodjon a fürdőszobában. Rozsdamentes acél törülközőtartó.69 05 LILLÅNGEN záróelem 6000 Ft Fólia felület. 40×21. M64 cm. .066. 40×41. 19×19.86 IDŐ ÖNMAGADRA 01 Ne hagyd többé. Számold fel a rendetlenséget. szappantartó és tálca mellékelve. és csalogasd be a fényt és a levegőt. fogkefe stb.

Tervező: Jon Karlsson. Az itt látható tárolási tippekkel egyetlen nap alatt felfrissítheted a fürdőszobádat.92 04 SKUBB 5 rekeszes tároló 1990 Ft Tépőzárral a könnyű és rugalmas felfüggesztés érdekében.176.230. M176 cm. Dahlman.5×105 cm.961. 42×40. M50 cm. 83×37. 26. M120 cm.37 06 NOTUDDEN ajtóra függeszthető tároló 1990 Ft 80% poliészter és 20% pamut.64 02 IKEA PS FÅNGST 6 rekeszes tároló 995 Ft 100% poliészter.937. 35×34. könnyen tisztítható.97 07 HEMNES polcos elem 26 990 Ft Festett felület. Többszínű 702. 898. Türkiz 900. H168 cm. És a fogkrémet. Edzett üveg és porfestett acél.és csőcserét. Tervezők: A.hu .88 IDŐ ÖNMAGADRA Találd meg a belső békédet és nyugalmadat.545. 04 06 05 02 IKEA PS FÅNGST 5 rekeszes tároló 995 Ft 01 RÖNNSKÄR polcos elem 9990 Ft/db 07 HEMNES polcos elem 26 990 Ft 03 01 RÖNNSKÄR polcos elem 9990 Ft Kivehető polc.942.64 03 MOLGER pad 8990 Ft Lakkozott tömör nyír. M172 cm. Fehér 501. Huldén/ S. 100% poliészter és polipropilén. Tervező: Richard Clack. Tervezők: T. 60×38.57 05 LILLÅNGEN mosdószekrény 2 ajtóval 20 990 Ft Fólia felület és edzett üveg. Fehér 302. M66 cm. Christensen/K. Legaard. 42×37.54 További hasznos tárolási megoldásokat találsz a weboldalunkon: IKEA.889. 001. Tervező: Inma Bermudez. Az új fürdőszoba nem feltétlenül jelent csempe. Fekete 900. Tervező: Sarah Fager.

Narancssárga 501. kék. 01 Segítségre van szükséged az összeszereléshez? Összeszereléssel kapcsolatos részletek a 319. Részletek a 312. 64×38. Fehér 498. Ráadásul összecsukható. 201. oldalon. M195 cm. fekete. mégis 50%-kal kevesebb vizet használ. Így aztán nem a mosással kell foglalkoznod saját magad helyett. és a ruháidnak. Fólia felület és műanyag. Hagberg/M. így helyet szabadíthatsz fel.82 Bézs. A GRUNDTAL fali szárító több pozícióba is állítható. Tervezők: K.78 06 FRÄJEN fürdőlepedő 1990 Ft/db 100% pamut. és közben dolgozhat a mosógép is. Rozsdamentes acél törülközőtartó. sötétlila.96 04 LILLÅNGEN szennyestartó szekrény 25 990 Ft A szennyeskosarakat tartalmazza.. számára. ha éppen nincs rá szükséged. M92 cm. 03 05 04 06 FRÄJEN fürdőlepedő 1990 Ft/db 02 LILLÅNGEN mosdószekrény 51 990 Ft 01 RÖRSKÄR mosdó csaptelep/szűrő 9990 Ft A víztakarékos berendezésnek köszönhetően a vízsugár erőssége ugyanaz marad. Állítható műanyag láb a padló egyenetlenségeinek kiküszöbölésére. Fólia felület és porcelán. 56×54 cm. Rozsdamentes acél. M16 cm.76 10 év garanciával.946.060. 40×38. piros. Krómozott sárgaréz. 101. szürke.591. Nem kell hozzá egyéb. ugyanabban az apró térben foglalkozhatsz önmagaddal.771. szappantartó és tálca mellékelve.99 03 LILLÅNGEN szekrény mosógéphez 22 990 Ft 2 törülközőtartóval és 2 áthelyezhető polccal. Igen.939.. Tervező: Inma Bermudez. Ne helyezd közvetlenül a zuhany alá.777. M195 cm. 80×41. oldalon.90 IDŐ ÖNMAGADRA Habfürdő neked. türkiz és fehér színekben is kapható. 02 LILLÅNGEN mosdószekrény 2 ajtóval/ 2 záróelemmel 51 990 Ft A szélek praktikus polcként is funkcionálnak szappantartó. Hagberg. 70×140 cm. fogkefe stb. Fehér 398. csak egy kis tervezés.35 05 GRUNDTAL fali szárító 4990 Ft 4 m szárítófelület. 2 ajtóval/2 záróelemmel . Fehér 002. és bármilyen térben jól elfér.

382. Mikor reggelente mindenki egyszerre kel fel. Tervező: Sarah Fager. 500. Okos. ha a fürdőszoba egy jól hangolt műszer módjára működik. oldalon. a hosszú. 03 GRUNDTAL mosdó csaptelep/szűrő 19 990 Ft/db A víztakarékos berendezésnek köszönhetően a vízsugár erőssége ugyanaz marad. 04 RATIONELL VARIERA szeméttartó 695 Ft/db Polipropilén.95 06 GODMORGON 2 ajtós tükrös szekrény 59 990 Ft/db 60×14.63 10 év garanciával.13 Falilámpa külön kapható. oldalon. Részletek a 312. 102.189.030.08 05 MYRVIKEN fürdőlepedő 3 990 Ft/db Fésült pamutból készült. 78×196 cm. Piros 001. Egy egyszerű. Fehér/kék/piros 702. finom szálak puhább és sokkal tartósabb törülközőt eredményeznek. Ráadásul levehető. Tervező: Jon Karlsson. Ez azonban nem történhet meg. 02 GODMORGON/EDEBOVIKEN mosdószekrény 4 fiókkal 154 990 Ft Magasfényű fólia felület és zúzott márvány. Tervező: Marcus Arvonen. Tükörüveg és alumínium.109. 27×16. 70×140 cm.548. GODMORGON/EDEBOVIKEN mosdószekrény 4 fiókkal 03 02 154 990 Ft 02 01 05 01 HOVET tükör 26 990 Ft Függőlegesen és vízszintesen is felszerelheted.42 10 év garanciával. 100% pamut. RATIONELL VARIERA szeméttartó 695 Ft/db 04 06 A dupla mosdókagyló megoldja a reggeli csúcsforgalom gondját. oldalon. Részletek a 312.426. M96 cm. Részletek a 312. mégis 50%-kal kevesebb vizet használ. Rozsdamentes acél színű 801. M25 cm. így akár egyetlen mozdulattal a fürdőkádba vagy a zuhanyzóba teheted őket. . 122×49. Nikkelezett sárgaréz.99 10 év garanciával. többfunkciós megoldások segítségével mindenki egyszerre készülődhet. M46 cm. Magasfényű piros 799. falra erősített tároló tökéletes hely a sok apró fürdőjáték számára.92 IDŐ ÖNMAGADRA Reggeli tömegsport. M64 cm. az teljes keveredést okozhat. Több méretben kapható.

VÄRDE nikkelezett fogantyúkkal és PERSONLIG antracit kő munkalappal. Itt kapnak egy második esélyt a megmaradt ételek. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA. és a legvadabb elképzelés sem lehet túlzó. Mondhatjuk azt is. hanem az otthon szíve. az minden másra is rányomja a bélyegét. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: + 4600 Ft (min. Itt indul a nap. Úgy véljük.238. hogy a konyha az otthonod egyik legfontosabb helyisége. Max. FAKTUM/RUBRIK konyha 895 990 Ft 65 000 Ft 10 m² Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. ahol főzni szoktunk. 601. ha a megvalósításáról van szó.52 .94 FŐZÉS 01 FŐZÉS A konyha nem csupán az a helyiség. 3 különböző sebességgel. és minden jó buli itt végződik. Motorteljesítmény: 175 W. 01 NUTID HW560 páraelszívó 89 990 Ft Fali páraelszívó. a mindennapos tevékenységeink helyszíne. hogy a konyhának minket kell tükröznie. 79.8×37. FAKTUM konyha RUBRIK rozsdamentes acél ajtókkal és fiókelőlapokkal 895 990 Ft RUBRIK rozsdamentes acél ajtók/fiókelőlapok. zajszint: 66 dB (A). a ház vagy a lakás legforgalmasabb pontja. M84–135 cm. Elszívókapacitás: 560 m³/óra. Hiszen ha itt rosszul mennek a dolgok.hu weboldalon találsz. Tervező: Mikael Warnhammar. és itt esik legjobban az utolsó kanálnyi lekvár. oldalon.

Hűtő nettó űrtartalom: 118 l. hogy elbírjon a mindennapok kemény kihívásaival. amennyire egy konyhának lennie kell.hu weboldalon találsz.416. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: + 4600 Ft (min. Azért született. bárhova helyezhető. FAKTUM konyha HÄRLIG fehér ajtókkal és fiókelőlapokkal 104 990 Ft HÄRLIG fólia felületű ajtók/fiókelőlapok. Fehér 202. 45 500 Ft .2. Pont annyira praktikus. 01 LAGAN hűtő/fagyasztó A+ 59 990 Ft Szabadon álló kivitel. Energiahatékonysági osztály: A+. Évtizedeken keresztül.59 01 5 m² FAKTUM/HÄRLIG konyha 104 990 Ft Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. Ez a konyha semmilyen szempontból nem hétköznapi. Pont ebben az egyszerűségben rejlik a gyönyörűsége. SÄTTA műanyag fogantyúkkal és FYNDIG fehér laminált munkalappal. Klímaosztály: SN/N/ST. M85 cm. 55×61. Energiafogyasztás: 191 kWh/év.96 FŐZÉS Gyakran a legegyszerűbb dolgok a legszebbek. 4 csillagos fagyasztó. Zajszint: 38 dB (A). És még csak nem is látszik rajta. Fagyasztó nettó űrtartalom: 18 l. oldalon. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA.

hu weboldalon találsz.19 02 TRIVSAM tál 595 Ft Fajansz.71 8 m² 294 990 Ft FAKTUM/ROCKHAMMAR konyha Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. Krómozott sárgaréz. A főzőlap és a mosogató közötti részen zajlik a legtöbb előkészület főzés közben. 01 02 TRIVSAM tál 595 Ft/db 01 új GLITTRAN konyhai keverőcsap 29 990 Ft Víztakarékos funkció.98 FŐZÉS Ha konyhádat körültekintően tervezed meg. Ø17 cm. Tervező: Jon Eliason. szép kilátásban gyönyörködhetsz ételkészítés közben. FÅGELBODA fekete porfestett cink fogantyúkkal és PRÄGEL fekete fémes hatású laminált munkalappal. Fehér 001. oldalon. Vizet és energiát takarít meg. FAKTUM konyha ROCKHAMMAR barna ajtókkal és fiókelőlapokkal 294 990 Ft ROCKHAMMAR fólia felületű ajtók/fiókelőlapok. 65 000 Ft . M28 cm. a víznyomás befolyásolása nélkül. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA. 902. amellyel csökkenthető az átfolyó víz mennyisége.873.226. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: + 4600 Ft (min.

hogy néhány meglepő dolgot tanulsz tőlük. Ebben a kisméretű konyhában a kölykök a főszakácsok. 701. 701. és szerepeket találnak ki maguknak. a gyerekek szociális készségeik fejlesztésekor a felnőtteket utánozzák. és lehet.64 02 DUKTIG 7 darabos sütőkészlet 2990 Ft Szerepjátékra ösztönöz. Tervezők: A.66 03 DUKTIG puha játék 1990 Ft Jól illik a DUKTIG mini konyhába. 01 03 DUKTIG puha játék DUKTIG 7 darabos sütőkészlet 1990 Ft 2990 Ft 02 04 DUKTIG mini konyha 24 990 Ft 01 DUKTIG tányér/tálka 1990 Ft/12 db Mini lapos. Lakkozott fa és acél.160.81 04 DUKTIG mini konyha 24 990 Ft Szerepjátékra ösztönöz. M58 cm. 72×40. Tervező: Mikael Warnhammar.100 FŐZÉS A legkisebb konyhánk. Ezáltal fejlődnek szociális készségeik. A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket. Dahlman. Nyír rétegelt lemez és polipropilén.és mélytányérok játékhoz.298. talán egy finom ebédre is meghívnak.01 . Huldén/S. és szerepeket találnak ki maguknak. strapabíró kőből. 201. Tarts velük. 3 éves kortól ajánlott.301. 002. és ha jól viselkedsz. a gyerekek szociális készségeik fejlesztésekor a felnőtteket utánozzák.301.

. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: 84 500 Ft + 4600 Ft (min. M42. Zajszint: 51 dB (A).16 11 m² FAKTUM/APPLÅD konyha 633 990 Ft Fenntarthatóság. Nehéz a jelentését pontosan megfogalmazni.hu weboldalon találsz. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA. M59. például kiolvasztás vagy tésztasütés.79 kWh. fiókelőlapokkal és NORJE tölgy furnér ajtókkal 633 990 Ft APPLÅD fehérre festett ajtók/ fiókelőlapok és NORJE lakkozott tölgy furnér ajtók.8.5×46. és a szekrényajtók mögött további nagyszerű ötletek rejlenek az egyszerű és kényelmes hulladékszelektálás érdekében. Hasznos űrtartalom: 60 liter. Kimeneti teljesítmény: 1000 W. a csap az átlagosnál kevesebb vizet használ. VINNA rozsdamentes acél fogantyúkkal és NUMERÄR fehér/piros kétoldalas laminált munkalappal. a kiolvasztástól kezdve a melegítésen át a pizza és csirke sütéséig.102 FŐZÉS 01 02 01 FRAMTID MW6 mikrohullámú sütő 119 990 Ft Mikrohullámú sütő sokféle funkcióval. fehér szegéllyel. Ha mindannyian arra törekszünk.3 cm. A képen ugyan nem látható.506. 59. máris sokat tettünk érte. 201.561. Energiafogyasztás tésztasütés módban: 0. Energiahatékonysági osztály: A (a szokásos melegítési módszert tekintve).5 cm. oldalon. Szeretnéd tudni. de annál könnyebb aszerint cselekedni. FAKTUM konyha APPLÅD fehér ajtókkal.91 kWh. 101. mik azok? Lapozz egyet! Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. egy A-tól (leghatékonyabb) G-ig (kevésbé hatékony) tartó skálán. de a háztartási gépek mind energiatakarékosak. Energiafogyasztás alsó és felső sütés esetén: 0. hogy gondos lakói legyünk bolygónknak.99 02 FRAMTID OV5 sütő 64 990 Ft Sütő különböző funkciókkal.5×56. 59.4.

Műanyag. a művelet kevesebb energiát igényel. párolóbetét és hozzá való edényszűrő külön kapható. 21×27. Fekete 402. Egyszerre legfeljebb három betétet tehetsz egymásra. M6 cm. Vizet és energiát takarít meg. 60×4. Az indukciós főzőlapok sokkal gyorsabbak és energiahatékonyabbak üvegkerámia társaiknál.6 l. Fehér/piros 600.228.285.04 03 RINGSKÄR egykaros konyhai keverőcsap 19 990 Ft Víztakarékos funkció.667. A víz 75%-kal gyorsabban forr fel.667. Tervező: Håkan Olsson. 17×17. M6 cm 89 990 Ft 05 06 695 Ft 02 01 Szívügyed a környezetvédelem? Akkor ne dobd ki a megmaradt ételt. és nem tartalmaz higanyt. Tervezők: M.7 l. hanem egy tál vízben öblíted el. Más energiatakarékos izzókhoz képest a LED azonnal teljes fényerővel világít.523.23 . és közel 20-szor hosszabb az élettartama.77 04 STABIL párolóbetét 1990 Ft Rozsdamentes acél. M8 cm.405.548. M12 cm. 01 IKEA 365+ ételtároló 695 Ft A tető szelepének és a lekerekített széleknek köszönhetően hatékonyan és egyenletesen lehet benne az ételt mikróban melegíteni. az a környezetnek és a pénztárcádnak is jó. STABIL 5 literes tésztaszűrő.104 FŐZÉS új FOLKLIG indukciós főzőlap gyorsítóval IKEA 365+ ételtároló. M9 cm. 0. Tervező: Mikael Warnhammar. Takaríts meg energiát párolóbetét használatával. a víznyomás befolyásolása nélkül. 14 l. 5 l. A legtöbb 5 literes fazékhoz illik. beleértve az indukciós főzőlapot is. a gyors. Wahl.13 Ételtároló 995 Ft 17×17.24 Ételtároló 895 Ft 25×17. Inkább tartsd IKEA 365+ ételtárolóban. Warnhammar/D. A LED a hagyományos izzókhoz képest 85%-kal kevesebb energiát használ. 001. Ø23. És ha energiát takarítasz meg. 901. amellyel csökkenthető az átfolyó víz mennyisége. Fehér/piros 001. M37 cm.29 06 IKEA 365+ fazék fedővel 3990 Ft Minden főzőlapon jól használható. M38 cm. hanem a vízszámládat is csökkentik.7 l. Szivárgásmentes tárolást biztosít. Egy átlátható hulladékszelektáló rendszerrel hamar szokásoddá válik majd a keletkezett szemét szétválogatása a konyhában. és a hő pontos szabályozásához. alacsony energiával való melegítéshez. Fehér 702. További hatásos megoldás.46 05 új FOLKLIG indukciós főzőlap gyorsítóval 89 990 Ft A 4 indukciós zóna mágneses mezőt generál. Porfestett sárgaréz. 17×17. mert a mágneses mező csak a fazekat melegíti. 301. 1. mivel így a hő nem tud kiszökni. és nem a főzőlapot. Tervező: Henrik Preutz. 58×51 cm. Rozsdamentes acél. ha edényeidet nem folyó víz alatt. Műanyag. ha fedőt is használsz. 07 04 03 RATIONELL LED-es munkalap-megvilágító 11 990 Ft A víztakarékos csapok nemcsak a környezettel tesznek jót. 1. M2 cm.011. ételkészítéskor kiváló. Mivel így különféle ételeket egy időben tudsz főzni és párolni ugyanabban az edényben.55 07 RATIONELL LED-es munkalap-megvilágító 11 990 Ft Egyenletes fényt biztosít a munkalap felett. Fehér/ piros 900. Fehér 801. és szellőzőnyílásának köszönhetően a mikróban történő melegítés során kiengedi a keletkezett gőzt. Ez azért van így. dupla forralóbetét.84 02 RATIONELL szelektív hulladékgyűjtő 1290 Ft Lehajtható fülek.087.

étkezhetsz. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA. internetezhetsz és játszhatsz. Ilyen nagyszerű ötlet például a fali lehajtható asztal. Fehér 301.36 03 NORBERG fali lehajtható asztal 8990 Ft Lehajtva praktikus polcként használható. Bármit megtehetsz ebben a konyhában.hu weboldalon találsz. . oldalon. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: 71 500 Ft + 4600 Ft (min.04 02 új RÅSKOG konyhai zsúrkocsi 13 990 Ft Porfestett acél. praktikus reggelizőkocsi. süthetsz. Melamin fólia felület és acél. 35×45. új 01 PLUGGIS tároló sínnel 1990 Ft/7 db Tartalma: 2 db 13. 74×60 cm. Fehér 502. Türkiz 302. ha épp nem eszel rajta. Tervező: Marcus Arvonen. PET műanyag. Főzhetsz. M78 cm.5 cm-es és 3 db sín (H22 cm). 1 db 26×8×15. fiókelőlapokkal és RUBRIK APPLÅD világostürkiz ajtókkal és fiókelőlapokkal 251 990 Ft APPLÅD ajtók/fiókelőlapok és RUBRIK APPLÅD festett felületű ajtók. ahol szükség van rá. barna-fekete szegéllyel.106 FŐZÉS Nagy konyha kis helyen. Vagy a táblagéptároló megoldás a falon. mely a falhoz simul.04 01 6 m² 03 NORBERG fali lehajtható asztal 8990 Ft 251 990 Ft FAKTUM/APPLÅD konyha Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. FAKTUM konyha APPLÅD fehér ajtókkal. Tervező: Nike Karlsson.165.347. 02 Így válik a táblagéped a konyhád részévé. Tervező: Marcus Arvonen. melyekkel a legtöbbet hozhatod ki a rendelkezésre álló helyből.5×8×5 cm-es. Egyszerű ötletek.805. KLIPPIG alumínium fogantyúkkal és NUMERÄR barna-fekete/világos-türkiz melamin fólia munkalappal. 1 db 26×8×5 cm-es. Vagy a kisméretű. Hiszen kis terekben kapnak igazán szárnyra az ötletek. amit oda gurítasz.

100. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA.108 FŐZÉS Vadonatúj konyha textíliákkal? Természetesen.22 6 m² Különféle méteráruból varrt függönyökkel annyiféleképp szépítheted meg üvegajtós szekrényeidet. Rózsaszín 102.39 03 BERTA RUTA méteráru 1990 Ft/m Fonálfestett szövet. oldalon. ám annál nagyszerűbb változást érhetsz el.12 02 SICKAN konyharuha 1290 Ft/2 db Kétféle mintájú konyharuha egy csomagban. 03 BERTA RUTA méteráru 1990 Ft/m 52 000 Ft . FAKTUM konyha STÅT törtfehér ajtókkal. FAKTUM/STÅT konyha 212 990 Ft Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. 100% pamut. 01 02 01 EMMIE ROS méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. Többszínű 502. ahogy és amennyiszer csak kedved tartja. fiókelőlapokkal és üvegajtókkal 212 990 Ft STÅT festett felületű ajtók/fiókelőlapok és edzett üveg ajtók. Az üvegajtós szekrények belsejében használt méterárukkal vagy a hulladékszelektáló edényeket eltakaró textilekkel egyszerű. Sz150 cm. LINDSDAL nikkelezett és porcelán fogantyúkkal és LAGAN tömör bükk munkalappal. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: + 4600 Ft (min.hu weboldalon találsz. a minta mindkét oldalon látható ‒ hátulról is jól mutat.179. Sz150 cm. 402. Konyhád esztétikusabb megjelenéséhez és praktikusabbá tételéhez nem mindig a falicsempék és ajtóelőlapok cseréje az egyetlen megoldás.171. 100% pamut. 50×70 cm.

Rozsdamentes acél színű 200. Fehér 301. FAKTUM konyha ABSTRAKT magasfényű fehér ajtókkal és fiókelőlapokkal és ABSTRAKT magasfényű szürke ajtókkal és fiókelőlapokkal 507 990 Ft ABSTRAKT fólia felületű ajtók/ fiókelőlapok. és igény szerint variálhatók. 29×52 cm. Warnhammar/D.24 03 új MÖJLIG dominó gázfőzőlap.5 cm. a víznyomás befolyásolása nélkül. egy háromszöget alkot. 24×17. Wahl. Fekete 002. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA.850. Habár ez a konyha kicsi. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: 04 új 97 500 Ft + 4600 Ft (min.5 m² FAKTUM/ABSTRAKT konyha 03 507 990 Ft Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313.302. 2 égős 54 990 Ft A dominó főzőlapok kicsik. M10. mindennap.49 04 RATIONELL VARIERA doboz 695 Ft Fogóval.19 4. 02 01 HOVSKÄR egykaros konyhai keverőcsap 19 990 Ft Víztakarékos funkció. Így lesz élmény a főzés.371. mint a konyhában. fogantyú nem szükséges hozzá. Hiszen ha nem zajlik minden a lehető legsimábban. . Nikkelezett sárgaréz. így kialakíthatod álmaid főzőfelületét. M30 cm.110 FŐZÉS Praktikusan gyönyörű. 802. Tervező: Mikael Warnhammar. könnyű a fiókba. Tervező: Marcus Arvonen. Semelyik más helyiségben nem annyira fontos a praktikum. 01 Konyhád tervezésekor vedd figyelembe az ideális munkaháromszöget. Tervezők: M. polcra vagy munkalapra tenni.41 02 UTRUSTA érintésre nyíló ajtónyitó 800 Ft/2 db Nyomásra nyílik.550. amellyel csökkenthető az átfolyó víz mennyisége. mégis olyannyira megtervezett és praktikus. ahol a mosogató. hogy benne a főzés valódi élményt jelent. mindennap. a hűtő és a főzőlap optimálisan helyezkedik el. Újrahasznosítható PET műanyag.hu weboldalon találsz. akkor a főzés csak egy kellemetlen epizódja lesz az életednek. KLIPPIG alumínium fogantyúkkal és ÅKERBY tölgy munkalappal. oldalon. Kombinálhatsz például egy indukciós főzőlapot egy gáz vagy grill főzőlappal.

oldalon.5 m² FAKTUM/APPLÅD/GNOSJÖ konyha 307 990 Ft Mit tartalmaz az ár? Lásd a 313. kiszállási díj) Konyhád teljes beszerelésének pontos díjáról további információt az IKEA. Egy konyhának nem kell szükségszerűen egyszínűnek lennie. fiókelőlapokkal és GNOSJÖ fekete fahatású ajtókkal és fiókelőlapokkal 307 990 Ft APPLÅD ajtók/fiókelőlapok és GNOSJÖ melamin fólia ajtók és fiókelőlapok. Válassz különböző ajtókat. 6. FAKTUM konyha APPLÅD világoskék ajtókkal. A konyhabútor összeszerelésének becsült díja: + 4600 Ft (min. Egymástól eltérő típusú konyhabútorajtókkal legalább annyira kreatív megjelenést adhatsz a helyiségnek. 94 500 Ft . BLANKETT alumínium fogantyúkkal és PRÄGEL fehér laminált munkalappal.hu weboldalon találsz.112 FŐZÉS Vigyél új színt a konyhádba. mintha a textíliákat hívtad volna segítségül. A munkalap meghosszabbításával kétszemélyes reggelizőasztallal bővítheted a konyhádat.

Tervezők: C. 35×35. kapcsolj össze két FINTORP sínt egyetlen tartóval.671. Fólia felület. M89 cm. Tervező: Carina Bengs. 301. ha RATIONELL fiókelosztóval rendszerezed konyhai kiegészítőidet. Papírkerettel együtt. 115×9 cm. remekül használható a tükör vagy a mosogató megvilágításához. Fehér 402.06 04 STENSTORP konyhai zsúrkocsi 39 990 Ft Két állítható.770.525. két héttel az összeszerelés után újra húzd meg a csavarokat. Martin/M.5×4. Porfestett acél.14 03 FINTORP sín 1290 Ft Ha hosszabb sínt szeretnél. Fontold meg az alábbi nyolc tippet. 30×40 cm.63 04 03 A mozgatható STENSTORP zsúrkocsival extra rakodófelületre és tárolóterületre tehetsz szert. Alumínium és polikarbonát. és egy nap alatt számottevő változást érhetsz el a konyhádban. Martin/M.551. 39 990 Ft STENSTORP konyhai zsúrkocsi Konyhaszekrényed belsejét jobban átláthatod és mindent hamarabb megtalálsz.5 kg. higiénikus.91 08 VIRSERUM képkeret 2990 Ft A4-es képekhez használható.3 cm.16 05 LILLÅNGEN ajtóra szerelhető akasztó 395 Ft/2 db Rozsdamentes acél. M8. Tervező: Jon Karlsson. melyet könnyű tisztítani.71 06 RIBBA képtartó 2690 Ft Olyan gyakran cserélheted a képeket. Tervezők: C. amilyen gyakran csak szeretnéd. Fehér 601. Fehér 901. Papírkerettel együtt. Festett felület és üveg.019. Nem kell feltétlenül újratervezned a konyhádat ahhoz.5.976. 30×40 cm. 701.5.95 07 ÖDBY képkeret 5490 Ft A4-es képekhez használható. hogy hatékonyabb legyen.76 02 LIMHAMN polcos elem 17 990 Ft Rozsdamentes acél polc. H57 cm.019. két héttel az összeszerelés után húzd meg újra a csavarokat. Tervező: Carina Bengs. Tervező: Carina Bengs. M90 cm.777. Maximális teherbírás: 7. Fólia felület és üveg. tömör tölgy polc rovátkákkal.114 FŐZÉS Így maradhat átlátható és rendszerezett a konyhád. 02 05 06 07 08 01 GODMORGON fürdőszobalámpa 22 990 Ft/db 01 GODMORGON fürdőszobalámpa 22 990 Ft Egyenletes fényt biztosít. Olajozott tömör tölgy. Fehér 501. 101. A nagyobb stabilitás érdekében. H100 cm. A nagyobb stabilitás érdekében. 1. Elebäck. . Elebäck. amik a helyükön tartják a palackokat. Fekete 502. 43×44. erős és tartós felület. Tervező: Inma Bermudez.

így a váratlan vendégeknek is jut hely.962.043. A pillanat megteremtéséről szól. Fehér 501. miközben étkezőasztalainkat. és egy jóízű beszélgetés. étkészleteinket és poharainkat terveztük. Tervező: Ola Wihlborg.88 . Hanem a vendég. Fontos. székeinket. Tervező: Malin Åkerblom. 47×48. mely olyannyira nagyszerű. Porfestett acél. Többszínű 102.116 ÉTKEZÉS SOLGERD méteráru 1490 Ft/m 01 ÉTKEZÉS A kellemes étkezést nem az ezüst étkészlet és a finom textilszalvéta teszi. M78 cm. 01 SOLGERD méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. Ezekre a pillanatokra gondoltunk. melyek puha kényelmükkel szolgálják a gondtalan társalgást az asztalnál. 02 ROXÖ szék 4990 Ft/db Hozz néhány extra széket az asztalhoz. nem foglalnak sok helyet. amiket nem kell félteni a foltoktól.70 02 ROXÖ szék 4990 Ft/db Egymásba rakhatók. hogy az étkezésbe a székek is beletartozzanak. akit vacsorára hívsz. és a kanapéhuzatok. amikor nincsenek használatban. amennyire finom. ha kedved támad egy kis éjszakai nassolásra a tévé előtt.

256.09 Gyere. M74 cm. 498. Ø22 cm.40 állítható méret.525.63 érdekében karfával és párnázott ülésrésszel. igény szerint Susan Pryke. Szájjal fúvott üveg. Pácolt. Tervező: Susan Pryke. 129×90‒168. Tervező: Tord Björklund. 05 06 01 MÄRIT tányéralátét 395 Ft 100% pamut. M80 cm.487.118 ÉTKEZÉS 495 Ft/db 02 03 IKEA 365+ IVRIG borospohár 01 04 Az étkezés legjobb része a beszélgetés. Tervező: Mikael Warnhammar.209. Az asztal a nevetések és beszélgetések színhelye. Fekete 401. 30 cl. hogy a családoddal és barátaiddal jóízűeket falatozzatok. Az asztalt nem csak önmagáért vásárolod meg. Minden nap.525. Ø26 cm. hát02 IKEA 365+ IVRIG borospohár 495 Ft/db támlával. 05 NILS karfás szék 21 990 Ft A nagyobb kényelem 35×45 cm. 901. 4 fő részére. lakkozott kőris furnér. igaz? Hanem azért. Tervező: 2 lehajtható lappal. és foglalj helyet az IKEA áruházban! . Barna 101.04 Tervező: Ola Wihlborg. Barna 101. 60×57.35 Barna-fekete 501.99 06 BJURSTA étkezőasztal 29 990 Ft Étkezőasztal 03 DINERA tányér 695 Ft Kőedény. minden darab egyedi. 04 DINERA mélytányér 695 Ft Kőedény.168.

120

ÉTKEZÉS

7:02

12:18

16:43

22:21

02

INGOLF gyerekszék

01

15 990 Ft
03

74 990 Ft
A tömör fát a kilöttyenő kávéfoltok, a nehéz tankönyvek és a mindennapi élet kihívásaival szemben teszteltük. 01 STORNÄS étkezőasztal 74 990 Ft Hosszabbítható étkezőasztal 1 extra lappal, 4-6 fő részére; igény szerint állítható méret. Pácolt, lakkozott tömör fenyő. Tervező: Carina Bengs. 147/204×95, M74 cm. Szürke-barna 201.840.84 Találj rá az otthonodhoz illő asztalra a 216. oldalon. 02 KAUSTBY szék 12 990 Ft/db Tömör fenyő; természetes anyag, ami az évek múlásával egyre szebb lesz. Pácolt, lakkozott tömör fenyő. 44×48, M103 cm. Szürke-barna 801.822.42 03 INGOLF gyerekszék 15 990 Ft Megfelelő ülési magasságot nyújt a gyermeknek az étkezőasztalnál. Festett, lakkozott tömör gumifa. Tervező: Carina Bengs. 41×45, M77 cm. Fehér 901.464.56

STORNÄS étkezőasztal

122

ÉTKEZÉS

Hiszen bármikor elcsipegethetünk egy-két falatot...
07

06 08

02

03
A kávészünet vagy egy rövid délutáni teázás alkalmával a svédek szívesen fogyasztják a hagyományos fahéjas süteményt. Az IKEA áruházakban te is kipróbálhatod 190 forintért. 01 LJUST fedeles tároló 1290 Ft Műanyag. Tervező: Henrik Preutz. Ø21, M7,5 cm. 1,8 l. Piros/átlátszó 901.933.63 02 ISTAD műanyag zacskó 995 Ft/50 db Visszazárható; újra és újra használhatod. Tartalma: 25 db 2,5 literes tasak (24×26,5 cm), illetve 25 db 1,2 literes tasak (20,5×20,5 cm). Műanyag. Tervezők: S. Edholm/L. Ullenius. Vegyes színek 601.774.11 03 NORBERG fali lehajtható asztal 8990 Ft Kétszemélyes. Melamin fólia felület és acél. Tervező: Marcus Arvonen. 74×60 cm. Fehér 301.805.04 04 MARIUS ülőke 1290 Ft Egymásba rakhatók; helykímélő megoldás. Acél és műanyag. Tervező: Ola Wihlborg. Ülés Ø32, M45 cm. Kék 002.182.40 05 IKEA 365+ bögre 495 Ft Földpátos porcelán. Tervező: Susan Pryke. 30 cl. Fehér 700.846.52 06 BÄRBAR tálca 1990 Ft Rétegelt keménypapír. Tervező: Inga Leo. Ø43 cm. 602.098.98 07 SUNDVIK gyerekasztal 8990 Ft Pácolt, lakkozott tömör fenyő. 76×50, M50 cm. Fehér 102.016.73 08 DAVE laptopasztal 5990 Ft Az asztallap dőlésszöge és az asztal magassága állítható. Porfestett acél és porfestett felület. Tervező: Karl Malmvall. 60×50, M52–81 cm. Fehér 200.782.34 09 IKEA PS SANDSKÄR asztal/tálca 8990 Ft Levehető asztallap; tálcaként is használható. Kiegészítheted IKEA PS VÅGÖ székkel. Acél és polipropilén. Tervező: Thomas Sandell. Ø50, M53 cm. Fehér 901.746.42 A még kellemesebb étkezésekhez további ötleteket találsz az IKEA áruházakban!

01

09 Ennek az asztalnak a lapja levehető, és tálcaként használható. Kültéren elköltött ebédekhez nagyszerű segítség a tányérok ki- és visszahordására. IKEA PS SANDSKÄR asztal/tálca

8990 Ft
05 04 06

1990 Ft/db

BÄRBAR tálca

124

ÉTKEZÉS

Mi lenne, ha a vasárnapi reggeliket minden nap élvezhetnéd?
Ha reggelente megengedsz magadnak egy kis extra törődést, mindent szebb színben fogsz látni: az ételt, a kávét, a nap további részét...

ARV tál

595 Ft
03

04

új
01 02 BYHOLMA fotel

26 990 Ft

01 új INGATORP étkezőasztal 84 990 Ft 02 BYHOLMA fotel 26 990 Ft Kézzel készült; lágy, Nagyobbítható asztal, 1 extra lehajtható lappal, íves forma és részletgazdag mintázat jellemzi. 4-6 fő részére; igény szerint állítható asztalméret. Minden bútor egyedi darab. Egymásba rakhatók, Festett felület. Tervező: Carina Bengs. használaton kívül helyet takarítanak meg. 155/215×87, M74 cm. Fehér 702.214.23 Pácolt, lakkozott rattan. 68×72, M92 cm. Szürke 601.583.04

03 ARV tál 595 Ft Agyagedény. Tervező: Sissa Sundling. Ø15 cm. Fehér 001.878.56 04 ALVINE RÄFFLA díszpárnahuzat 2490 Ft Fonálfestett; a színek sok mosás után sem fakulnak ki. 100% pamut. 65×65 cm. Piros/kék/natúr 301.599.13

52 04 DITTE méteráru 795 Ft/m 100% pamut. Tervező: Lisa Norinder. Fehér 602. nagyon jó nedvszívó képességű. Sorban tedd egymás mellé őket. az se baj. 46×46. Előkészület: 15 perc Összidő: 30 perc Akiknek készül: vidám barátok Hozzávalók: segítőkész barátok az otthonod összes asztala szék mindenkinek anyagok és szalvéták textilfesték és textilfilc zene (igény szerint) 1. Így az ültetőkártyákra sem lesz gondod.77 02 SIGURD szék 13 990 Ft/db Melamin bevonatú ülés. 03 FANTASTISK papírszalvéta 595 Ft/100 db 01 MELLTORP étkezőasztal 3. Melamin fólia felület és acél. amit találsz. 75×75. Akár szalvétákra írt.803. Ezután használd a kézügyességedet. M74 cm. 2. Sz140 cm. és kezdődjék a lakoma! 6 990 Ft/db 02 SIGURD szék 01 MELLTORP étkezőasztal 6990 Ft/db Kétszemélyes. Annál jobban esik rajtuk a beszélgetés. Fehér 598. ha egy kicsit kopottak.98 Fekete 330. ami strapabíró. Hozd be az összes széket. Szolgáld fel az ételeket.011. Tervező: Ola Wihlborg. Papír.499. hogy egy hosszú asztalt alkossanak. Gyűjtsd össze az asztalokat.060.357. 40×40 cm. könnyen tisztítható felületet biztosít.46 13 990 Ft/db 03 FANTASTISK papírszalvéta 595 Ft/100 db 3 rétegű. M78 cm.126 ÉTKEZÉS A mai különlegesség: Egy hangulatos este a barátokkal. személyre szóló üzenetekkel is meglepheted a barátaidat. Méteráru és textilfesték segítségével készíts egyedi asztalterítőt. Fehér 500.80 04 DITTE méteráru 795 Ft/m . Fehér 802.

46×39. Megfelelő hozzáállással és odafigyelve „irodánk” berendezésére. ahol szükséged van rájuk.143. amely egy csöppet megkönnyíti.08 05 SNILLE forgószék 6990 Ft Magassága állítható. Tervező: Henrik Preutz. M8 cm.69 . Lássunk hát hozzá! 03 05 04 MICKE íróasztal 19 990 Ft 01 KUPOL kihúzható tárolóelem 2490 Ft/db Polipropilén. Ahol úgy végezhetjük a munkánkat. a lehető legkényelmesebb üléshelyzet érdekében. Zöld 798. Fehér 902. Ahol elég tárolóhely áll a rendelkezésünkre. élvezetesebbé teszi a munkánkat.982. MUNKA Életünk folyamatos munkával telik. 801. M39–51 cm. Olyan környezetben szeretnénk dolgozni. hogy magaddal vidd a dobozokat oda. hogy nem kell fájó.128 MUNKA 01 KUPOL kihúzható tárolóelem 2490 Ft/db 02 A kihúzható KUPOL tárolók lehetővé teszik. Ahol úgy dolgozhatunk (vagy űzhetjük a hobbinkat). M16 cm.980. Tervező: Henrik Preutz. Egy részét szenvedéllyel. M75 cm. 142×50. majd dolgod végeztével visszavidd őket a helyükre. 27×18.467.980. Ülés: polipropilén.39 02 KUPOL kihúzható tárolóelem 1990 Ft/2 db 13×18. hogy közben otthon érezzük magunkat. Festett felület és porfestett acél. a maradék időt pedig az apró-cseprő napi feladatok töltik ki.41 03 FORSÅ asztali lámpa 5990 Ft Az állítható kar és fej lehetővé teszi az irányított világítást. M50 cm. egy részét kedvtelésből csináljuk. Nikkelezett acél. és inspirálóan hat ránk. Ernyő Ø12 cm. merev háttal felkelnünk az asztaltól. a szoba közepére is állíthatod. a munka az életünk egyik legjobb része is lehet. Fehér 001. 601.63 04 MICKE íróasztal 19 990 Ft A hátulja is kidolgozott.

Festett felület és porfestett acél. Tervező: Henrik Preutz.130 MUNKA A DUKEN ágyfejvég fehér textilbe öltöztetve a kényelem és dizájn új szintjét nyitja meg. Egy egyszerű fehér függönyt műtárggyá varázsolhat a kreativitásod. az igazán egyedi tárolómegoldás kialakításáért. Fehér 302. M70 cm. oldalon. A kreativitás bárhol bevethető.178.114. A VIKA AMON/VIKA ADILS asztalt LIALOTTA méteráruval vontuk be.97 80×28 cm. eleget tesz az alapvető otthoni 02 GRUNDTAL törülközőtartó/polc 2690 Ft/db varrási igényeknek.779. 03 04 01 01 LIALOTTA műanyag bevonatú textília 03 SY varrógép 19 990 Ft 13 öltésminta 1990 Ft/m Sz145 cm. 150×75. Fehér/ezüstszínű 199.74 A DUKEN ágykeretet lásd az 54. Tervező: Mikael Warnhammar. oldalon. 02 Ragassz textilcsíkokat a LACK polcok szélére.79 04 VIKA AMON/VIKA ADILS asztal 10 990 Ft A méterárut lásd a 180. Rozsdamentes acél. Az anyagot tűzőgép segítségével rögzítettük az asztalhoz. 300.492. Piros/fehér 501. VIKA AMON/VIKA ADILS asztal 10 990 Ft .06 választható.

Fólia felület és krómozott acél.968. 10% nejlon. 55×55. hiszen irodai használatra készült. 699. állítható fényirány. Huzat: 90% gyapjú. M40–57 cm. De véleményünk szerint otthon is remek karriert futhat be. Tervező: Henrik Preutz. foltálló és könnyű tisztán tartani. Tudj meg többet az IKEA BUSINESS programról az IKEA. Irodai használatra tesztelve és jóváhagyva (EN 527 szabvány szerint).114. Ernyő Ø12 cm.08 . 04 GALANT íróasztal 54 990 Ft Furnér asztallap. Megmutathatod. Integrált LED fényforrás. M60–90 cm. Irodai felhasználásra tesztelve és jóváhagyva (EN 1335 szabvány szerint).57 05 LACK dohányzóasztal 1990 Ft/db Lakkozott. hosszan tartó ülőmunkához tervezve. vagy elrejtheted a tartalmát. Sötétszürke 101. LACK dohányzóasztal 1990 Ft/db 01 TISDAG asztali lámpa 16 990 Ft Olvasólámpa állítható karral. A tolóajtók helytakarékosak ‒ akár nyitva.hu/BUSINESS weboldalon. Hiszen azok a szörnyek nem maguktól kerülnek a papírra. M45 cm. Sötétszürke 101. 160×80.60 02 VOLMAR forgószék 54 990 Ft Irodai használatra. M138 cm. Maximális teherbírás: 110 kg. 200.69 03 BESTÅ TOFTA tárolókombináció tolóajtókkal 39 500 Ft A képen két kombináció látható. Porfestett acél és műanyag. nyomott felület. akár zárva van a szekrény.737. 03 01 Mindannyian elfoglaltak vagyunk 02 04 GALANT íróasztal 54 990 Ft 05 A gyerekeknek is szükségük van praktikus munkafelületre.132 MUNKA Ez a szék nagyszerűen megállja a helyét az irodában. Ülés 41×44. 120×40.079. M58 cm. tartós.

134 MUNKA Amikor magával ragad a munkakedv. edzett üveg és fólia felület. Tervező: Johan Kroon. Szürke 301.85 04 JOSEF szekrény 9990 Ft/db Kültéren és beltéren is használható. melyet tetszés szerint lehet festeni.477. Karlsson.41 05 IVAR 3-fiókos szekrény 26 990 Ft/db A kezeletlen tömör fenyő tartós.256. M51. A képen szürkére festve. 40×35. Porfestett acél.131. kezeletlen fenyőből készült háromfiókos IVAR elemet illesztettünk össze. 80×50. Lakkozott tömör nyír.68 A munkavégzést megkönnyítő számos további íróasztalt találsz a 202. így szívvel-lélekkel belefeledkezhetsz abba. Fehér 601. természetes anyag.439. koncentrált fényt biztosít az olvasáshoz.52 03 FÖRHÖJA doboz 5490 Ft/4 db Tartalma: 3 doboz és 1 tető/tálca. Fekete-barna/üveg 802. Az egyéniségedet tükröző munkakörnyezet folyamatos ihletforrásként szolgálhat.84 02 VITTSJÖ laptopasztal 9990 Ft Asztal munkafelülettel és laptoptartóval. M72 cm. minden apró helyet kihasznál. Tervezők: H. olajjal kezelni vagy színezni.. Tömör fenyő.960. Ernyő Ø15 cm. Porfestett acél és alumínium. Nyír 766. M57 cm.54 EKBY VALTER konzol 400 Ft/db M18 cm. Porfestett/galvanizált acél. IVAR 3-fiókos szekrény VITTSJÖ laptopasztal 9990 Ft 03 02 26 990 Ft/db 05 04 01 ARÖD asztali lámpa 9990 Ft Irányított fény. 06 01 Két. 702. oldalon.5 cm.. amin éppen dolgozol.452. és festettünk szürkére. 100×36.09 . 901. M86 cm. 06 EKBY ÖSTEN polc 795 Ft/db 79×19 cm. Fehér 502. Preutz/N.213.

001. könnyen a megfelelő helyre irányítható a fény. Tervezők: J. 74×78. Brogård. M50 cm. . M60 cm. M93 cm. 07 ISALA laptopasztal 03 59 990 Ft 01 MALM rakodóasztal 19 990 Ft Görgőkkel kombinálva könnyen változtathatod a helyét.809. Tervező: Sarah Fager.24 07 ISALA laptopasztal 59 990 Ft Festett felület.22 04 HÖGSTEN fotel 26 990 Ft Acél és polietilén. Fekete/fehér 401. Alap Ø12 cm.49 06 új BJURSTA fali lehajtható asztal 9990 Ft Lehajtva praktikus polcként használható.85 További hasznos ötleteket találsz az IKEA áruházakban. Asshoff/H. Tervezők: K.136 MUNKA Bárhol és bármikor megszállhat az ihlet.286. Festett felület.175. 06 02 STUVA pad 05 8990 Ft 01 HÖGSTEN fotel 26 990 Ft 04 Az ISALA íróasztal belsejében perforált fémpolc található. Lakkozott kőris furnér és porfestett acél. Tervező: Nike Karlsson. 90×50. mely megfelelő szellőzést biztosít a benne tartott laptopnak. Hagberg. Melamin fólia felület. M74 cm.65 05 TIVED asztali lámpa 7990 Ft Flexibilis kar. Lila 302. Barna-fekete 802. Hagberg/M.5 cm.964. 90×50 cm.80 02 STUVA pad 8990 Ft Fólia felület. így az nem melegszik túl. 17”-os laptophoz használható.486.098. Fehér 301. 80×45. Fehér 502. 42×30. Fehér 801. Nikkelezett acél. M73. alumínium és akril.29 03 BRÄDA laptoptartó 2990 Ft A kihajtható lábaknak köszönhetően kényelmes és stabil pozíciót biztosít a munkához.041. 191×36. M21 cm. Tervező: Ebba Strandmark.

hiszen nem is kell mást tenned. mint hátradőlni a kanapén. feltenni a lábad. Ezt garantáljuk. Fekete 302. jólesik a takaró. Fekete 398. Használati felület: 100% polipropilén. 200×200 cm. és. kanapé 05 89 990 Ft 01 EKBY JÄRPEN/EKBY VALTER falipolc 4190 Ft/db Kőris furnér és festett tömör nyír.31 05 MILLINGE szőnyeg. Porfestett acél és alumínium. és karnyújtásnyira van a harapnivaló. a kedvenc zenéddel vagy bármivel. ebédlőbe megfelelő. rövid szálú 19 990 Ft Síkszövött szőnyeg.74 04 EKTORP 2 sz.758. akkor végül is nem is igazán nehéz.83 03 BENZY LAND párna 3990 Ft A huzat hócsalánból készült. mivel könnyű tisztán tartani és a székeket könnyű rajta ki-be húzni.68 .477. M126 cm. Bézs 202.80 02 ARÖD álló-/olvasólámpa 12 990 Ft Az állítható kar és fej lehetővé teszi az irányított világítást. a kötéssel. SVANBY szürke 198. mégis olyan nehéz. Mert amikor kényelmes a kanapé. Huzat: 100% pamut. hát egy helyben maradni. mosógépben mosható huzat.100. 50×50 cm. 04 EKTORP 2 sz. 119×28 cm. levehető.138 PIHENÉS 02 01 PIHENÉS 03 Valójában a legegyszerűbb dolog.. Az EKTORP kanapén éjjel-nappal kényelmesen pihenhetsz.133. pont jó a világítás. Szürke 501. venni egy mély lélegzetet. Egy helyben maradni egy könyvvel. amire szükséged van a kikapcsolódáshoz. M88 cm.647. Fura. egy strapabíró és nedvszívó természetes anyagból. kanapé 89 990 Ft Könnyű tisztán tartani. 179×88. Tervező: Océane Delain..

Kombinálhatod az IKEA PS SANDSKÄR tálca/asztallal.468. karnissal is használható. Nyír furnér/ GRANÅN fehér 198.65 04 IKEA PS VÅGÖ fotel 6990 Ft Ez a kültéri bútor nem igényel karbantartást.10 05 01 Többféle POÄNG huzat és faváz közül választhatsz. M80 cm. 48×50. M100 cm. Állítsd össze az ízlésednek megfelelő kombinációt. 145×300 cm. 160×30.43 02 IVAR 1 részes elem/polcok 20 890 Ft Tömör fenyő. Nyír furnér/GRANÅN fehér 898.746. Tervező: Noboru Nakamura. Tervező: Thomas Sandell.081. mosógépben mosható huzat. 68×53. 68×82. 97×207.93 03 FJELLSE ágykeret 7990 Ft Az ágyrács. 799. A fa halvány színe más világos színnel együtt nyugodt hangulatot teremt. 401.08 07 POÄNG lábtartó 10 990 Ft Könnyű tisztán tartani. levehető. Hozzá való matracméret: 90×200 cm. M39 cm. Huzat: 65% poliészter és 35% pamut. POÄNG fotel 22 990 Ft 06 03 FJELLSE ágykeret 7990 Ft 07 04 . 74×92. M166 cm. Polipropilén.875. Tervező: Noboru Nakamura.41 05 IVAR faliszekrény ajtóval 79 960 Ft Tömör fenyő.140 PIHENÉS Szerves minimalizmus. a matrac és az ágynemű külön kapható. M71 cm. M226 cm.894. 900.173.805. 799.81 06 POÄNG fotel 22 990 Ft Könnyű tisztán tartani. Fehér 101. mosógépben mosható huzat. 100% pamut. 02 01 MERETE függönypár 13 990 Ft A tetején fűzőlyukak találhatók. Kezeletlen tömör fenyő. levehető.

lakkozott alumínium. ahogy csak szeretnéd! Huzat: pamut. Többszínű 602. 200×300 cm.637. 120×180 cm. ISEFALL világostürkiz 699. 30×23. amely együtt nő a családoddal. melyeket különböző módon tudsz egymáshoz illeszteni. Tervező: Ola Wihlborg.084. ha több rakodófelület szükséges. 04 új 06 05 01 új SÖDERHAMN kanapékombináció 519 960 Ft Egy ülőbútor-sorozat egyedi részekkel. különösen. Aztán később új kombinációkká rendezheted az egyes elemeket. bükk furnér és acél.15 05 új MALIN BAND takaró 3990 Ft 100% akril. poliészter.248. Gépi szövésű szőnyeg.69 . viszkóz.40 Sötétbarna 801. Fehér/bükk 302. 30×65 cm. Törtfehér 001. hosszú szálú 49 990 Ft A szőnyeg sűrű szövése puha felületet ad. vagy használd külön.43 02 új IKEA PS 2012 egymásba rakható asztalok 26 990 Ft/3 db Egyetlen asztalból hármat is csinálhatsz. új 02 új IKEA PS 2012 egymásba rakható asztalok 26 990 Ft/3 db 03 A kanapé. A SÖDERHAMN különféle elemeiből egyszemélyes fotelt vagy 30 személyes kanapét is összeállíthatsz. Szál: 100% polipropilén.887. Csúsztasd egymásba a három asztalt.865.95 Zöld 501. Most a kanapéd is képes változni. Tervezők: B. B. amikor több szabad padlófelületre van igény.72 06 ANGENÄM nagy tál 5990 Ft Színezett. Az élet gyorsan változik. tedd egymásra. ha több asztalra van szükséged.084. Karlsson.80 04 új MALIN FRANSAR párna 3490 Ft A pamutbársony mélységet ad a színnek és puha tapintást nyújt. M42 cm. Becker/ M. ha gyerekeid vannak.142 PIHENÉS SÖDERHAMN kanapékombináció 519 960 Ft 01 Segítségre van szükséged a hazaszállításához? Házhoz szállítással kapcsolatos részletek a 319. Türkiz 102.78 Piros 101. lyocell és lenvászon. Karlsson/N. Tervező: Nike Karlsson.265. 50×50.856.47 03 ÅDUM szőnyeg. oldalon. vagy egyesével használni ‒ kombináld. Sötétbarna 001. Huzat: 100% pamutbársony. és elnyeli a hangokat. Minden új családtag érkezésekor újabb elemmel bővítheted. Töltet: poliészter szálak. M16 cm. Lakkozott tömör bükk. Bache.887. majd ismét szedd őket külön bútorokra. Tervezők: J.

Görgők anyaga: műanyag. Több textíliát és függönyt is felakaszthatsz egyszerre. Sz150 cm.16 03 EKTORP 2 sz. ROSMARIE méteráru 01 1490 Ft/m 02 Hogyan varázsolj egy szobából hármat? Mindig van mód arra. Így van ez ennél a szobánál is.01 05 új BORGSJÖ üvegajtós szekrény 28 990 Ft Fólia felület és edzett üveg. 179×88. Tervező: Inga Leo.084. M51 cm. 150×42. BLEKINGE fehér 098. Tervező: Tord Björklund.936.115.144 PIHENÉS Ha függönyt vagy textíliát használsz térelválasztóként. Tervező: Helena Svensson. Paplanhuzat: 150×200 cm. amely nappal a gyerekek játszószobája. M45 cm. hogy a legjobban használd ki a rendelkezésre álló teret. kanapé 79 990 Ft Ülőpárna nagy rugalmasságú habszivaccsal és poliészter szálakkal töltve. kanapé 79 990 Ft 06 BORGSJÖ TV-állvány 07 14 990 Ft 04 01 EXPEDIT polcos elem 9990 Ft Falra is akasztható. 201. 55×55. délután a nappali szerepét tölti be a tévé előtti heverészéskor. bárhol nyugodt magánszférát alakíthatsz ki.03 04 LACK görgős dohányzóasztal 7990 Ft Akril bevonat. 05 03 EKTORP 2 sz.00 BRANÄS kosár külön kapható hozzá. hogy váltogatni tudd a kétféle hangulatot. Fehér/szürke 001. kényelmes ülést biztosít.596. Huzat: 100% pamut. és könnyen visszanyeri eredeti alakját.353. 102.41 . éjjel pedig hálószoba. 79×39. vagy a padlóra is tehető. M79 cm.209. M88 cm. 599. 202. válaszd a jobb megoldást! Akril bevonat és fóliázott polclapok.67 06 új BORGSJÖ TV-állvány 14 990 Ft Fólia felület. Párnahuzat: 55×60 cm. Fehér/szürke 001. 02 ROSMARIE méteráru 1490 Ft/m 100% pamut.758.64 07 ALVINE KVIST ágyneműhuzat-garnitúra 5990 Ft 100% pamut.

M74 cm. A tiszta gyapjú miatt a szőnyeg természetesen melamin fólia. 05 KIVIK 3 sz. Tervező: Marcus Arvonen.045. Megkérdezheted bármelyik hétévest. Magasfényű fekete 001. pormentes tartós. kanapé fekvőfotellel 489 800 Ft Ragacsos ujjnyomok? Egyszerűen töröld le egy nedves ruhával. Lila 002. domborított bőr. 90×70. Papír. rozsdamentes acél domborított bőr. Huzat: festett. 399.96 . Fólia felület.272. 801. 180×40. kanapé fekvőfotellel Ø80 cm. A rugalmas Huzat: festett.006. Igaz. 02 BESTÅ ajtó 3000 Ft A rejtett. könnyen kezelhető bőrből készült.35 és műanyag.56 ellenáll a kosznak. praktikus Dekoratív árnyékot vet a mennyezetre tárolóhely az ülés alatt. Használati felület: 100% tiszta gyapjú.462. és tartós. Látogass el az IKEA áruházba. megfelelő kombinációt alakíthatsz ki. 317×163. rövid szálú 79 990 Ft Tervező: Mikael Warnhammar.146 PIHENÉS A legkomolyabb próbatétel: egy hétéves gyerek. M83 cm.916. BESTÅ rendszer segítségével igényeidnek Tervező: Ola Wihlborg. tárolás érdekében. és tapasztald meg a minőséget. 102. Forgácslap. M43 cm.30 06 BESTÅ BURS íróasztal 84 990 Ft 03 ALMSTED szőnyeg. 01 06 02 05 03 KIVIK 3 sz.49 489 800 Ft Az ülőfelület és a kartámla puha. jó tudni. és a falra. hogy a KIVIK ülőpárnái emlékező habszivacsból készülnek.97 60×64 cm.473. 04 KIVIK lábtartó 89 990 Ft 01 IKEA PS MASKROS függőlámpa 24 990 Ft 04 KIVIK lábtartó 89 990 Ft Nagy. Lila 401. hogy a tesztek során a kanapéink bizonyítottan jól bírják a mindennapi gyűrődést. 170×240 cm. mégsem csak ülésre alkalmasak. Amikor a kanapén éppen autóverseny folyik.

148.242. 170×240 cm. tiszta és száraz felületekre. 21×26. M48 cm.084. 2 párnával. 70×42. hogy egy TVállványnak unalmasnak kell lennie? A formatervezett ajtók már önmagukban is karakteresek. Widén/A.51 02 SLÄTTHULT dekorációs matricák 3490 Ft Motívum: LADYLEIA. Tervező: Ola Wihlborg. 102. Porfestett acél.98 .49 05 KASSETT doboz tetővel 1 690 Ft/2 db 15 DVD tárolásához. 502. M15 cm. Szál: 100% polipropilén. Az öntapadós matricák könnyen felragaszthatók a sima. és a hangot is elnyelik.90 06 GÅSER szőnyeg. Wallin Irinarchos.35 04 új IKEA PS 2012 3 sz.148 PIHENÉS Indul a játék! Vége a játéknak. 03 05 02 06 01 új IKEA PS 2012 dohányzóasztal 11 990 Ft A görgők segítségével könnyű az asztalt mozgatni. 55”-os síkképernyős TV-hez. kanapé új új Ki mondta. M41 cm. 150×48. hosszú szálú 49 990 Ft Extra hosszú szálai puha felületet eredményeznek. így azok tartósabbak. 702.901. Műanyag és papír.281. 202. 01 új 199 900 Ft 04 IKEA PS 2012 3 sz. bármi rejtőzzön is mögöttük. kanapé 199 900 Ft Tágas ülésmélység és puha extra párnák.74 03 új IKEA PS 2012 TV-állvány 59 990 Ft Tervezők: L. Bézs 201. és rendkívül kényelmesek. 221×103.105. Max. M84 cm. Festett keménypapír. hogy bőven legyen helyed kinyújtózni. A párnákban a matracokhoz hasonló módon rugók találhatók. Számítógépes játék motívumok 902.

03 DETOLF üvegajtós szekrény 17 990 Ft új 05 06 01 34 990 Ft KIVIK együléses elem 01 KIVIK 2 együléses elem 119 980 Ft Kényelmes ülőhely. M40 cm. Eltérő méretek. Tervező: Ehlén Johansson. Tervező: Ola Wihlborg. . 90×98.03 03 DETOLF üvegajtós szekrény 17 990 Ft Az üvegajtós szekrény megmutatja tárgyaidat.192. valamint tökéletes háttámasszal. mély ülőfelülettel. BLEKINGE fehér 098.844. A körben elhelyezett kanapék és fotelek sokkal meghittebbé teszik a beszélgetést. ha át szeretnéd rendezni a szobát. M83 cm. Huzat: 100% pamut.56 05 új LAPPLJUNG RUTA díszpárnahuzat 2490 Ft 100% pamut.740. Fehér/fekete 202. és meg is védi azokat. M163 cm. Ø75. odébb tolhatod és átrendezheted.58 STRIND dohányzóasztal 02 59 990 Ft 04 Nagyon egyszerű másképpen összetolni a KIVIK kanapé ülőrészeit. Azután újra szétszerelheted.170. hagyományos perzsa mintája van.150 PIHENÉS Kényelmes beszélgetések. Fehér 301.571. 100×150 cm. Fólia felület és edzett üveg.78 02 STRIND dohányzóasztal 34 990 Ft Nikkelezett acél és edzett üveg. 102. 40×60 cm. M83 cm.06 04 PERSISK HAMADAN szőnyeg. ahogyan kedved tartja. BLEKINGE fehér 298. 180×98. Huzat: 100% pamut. vagy további együléses elemekkel kombinálva. ha változik a társaság.73 06 KIVIK együléses elem 59 990 Ft Az együléses elem állhat akár önmagában. 100% gyapjú.308. rövid szálú 89 990 Ft Minden szőnyegnek egyedi. vagy a sorozatban található fekvőfotellel összekapcsolva is. Fekete-barna 101. A KIVIK elemeivel úgy állíthatod össze a kanapét. 43×37. puha.

Huzat: 100% pamut. mosógépben mosható huzat.40 05 TRANETORP étkezőasztal 74 990 Ft Az extra 02 IKEA PS LÖMSK forgófotel 19 990 Ft Műanyag lap könnyen elérhető helyen. kanapé magas Sűrű.21 07 NYVOLL ágykeret 49 990 Ft Az ágyrács. 898. 95×80. 602. 702.225. SAMSTA sötétszürke 699. kanapé 109 900 Ft Könnyű tisztán tartani.07 08 KARLSTAD 3 sz. Tervező: Tord Björklund. a matrac és az ágynemű külön kapható. hosszú szálú 39 990 Ft 03 új SÖDERHAMN 3 sz. M74 cm. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. hanem a gondolkodáshoz is. kanapé magas háttámlával 159 900 Ft 01 új HÄRNÖSAND fotelágy 54 990 Ft Huzat: 04 SIGURD szék 13 990 Ft/db Formázott 65% poliészter és 35% pamut. levehető. hogy mindezt az otthonodban bárhol megteheted. 205×93. bolyhos.894. BLEKINGE fehér 898. M75 cm. nagyobb Ágyméret: 80×193 cm.03 100% polipropilén. Nemcsak a pihenéshez. 170×226. M78 cm. 160×240 cm. 90×143/203.026. ugyanakkor a hangot is elnyeli. És ami a legjobb benne.019. 402. Puha felülete nagyon kényelmes háttámlával 159 900 Ft Tervező: Ola Wihlborg.53 06 új ALHEDE szőnyeg. M82 cm.152 PIHENÉS Engedélyezz magadnak egy kis szünetet. M80 cm. az asztallap alatt és 100% poliészter. OLSTORP világos kényelem. 07 02 06 új 49 990 Ft NYVOLL ágykeret 01 04 08 05 03 SÖDERHAMN 3 sz.36 . Fehér/kék 401.066. a lábadnak. tárolható.405. Tervező: Monika Mulder. háttámla és mélyített ülőrész.11 59×62.48 rózsaszín 399. M100 cm.011. 46×46. A mindennapi életben fontosak a szünetek. Szál: 198×99. M94 cm.002.

lásd a 03-ast. dróttal vagy KVARTAL és poliészter szálakkal van töltve.58 06 új KAJSAMIA függönypár 7990 Ft A tetején fűzőlyukak találhatók. egyaránt használható. Tervező: Tord Björklund. Tartalma: 2 db függöny.308. Többszínű 002. 100. szórt és dekoratív fényt ad.29 11 HENRIKA takaró 3990 Ft 88% akril. 002.11 04 EIVOR KVIST díszpárna 4990 Ft Cipzárral. kanapéhuzat 19 900 Ft Az összehangolt huzatválasztékkal könnyen új hangulatot teremthetsz. függönysínnel.181. M80 cm. . Töltet: poliészter rostszál.21 Ez csak a kezdet. KARLSTAD 3 sz. mosógépben mosható huzat.98 Kanapéváz.121. dekoratív fényt ad. levehető.031. 101. 12% poliészter. Tervező: Gunnel Sahlin. M45 cm. Ø45. Fólia felület. 125×170 cm.77 3 sz.112. Tervező: Emma Hagman. Fekete 202. 40×40 cm. 145×300 cm. Porfestett acél/polisztirén/100% pamut. új 02 07 új 01 MALIN TRÅD függönypár 12 990 Ft 03 04 08 A levehető huzattal egyszerűen változtathatsz a kanapéd megjelenésén.59 bevonat. 65% poliészter.659.186.74 10 EIVOR takaró 5990 Ft 100% akril. kanapéváz 90 000 Ft A tetején rejtett bújtató és gyűjtőszalag Az ülőpárna nagy rugalmasságú habszivaccsal található. M30 cm. 205×93. 09 új LAPPLJUNG FÅGEL díszpárna 1990 Ft Huzat: 100% pamut. acél. függönyrúddal is használható. Fekete 102. kanapéhuzat 29 900 Ft Könnyű tisztán 02 új MALIN TRÅD lámpaernyő 5990 Ft Szórt és tartani. Rózsaszín 101.19 08 KARLSTAD 3 sz.hu weboldalon. Töltet: poliészter szálak.974.20 05 LACK dohányzóasztal 11 990 Ft A LACK sorozat más elemeivel kombinálható. kanapéváz és huzat 109 900 Ft 09 10 05 11 01 új MALIN TRÅD függönypár 12 990 Ft 03 KARLSTAD 3 sz. További színeket és textíliákat találsz az IKEA. 56% lenvászon.308. a huzatot mosásnál könnyen leveheted.121. 002. Tervező: Tord Björklund. 502.54 07 DOTTEVIK lámpaernyő 4990 Ft Textil lámpaernyő. 35% pamut.215. 100% pamut. Huzat: 100% pamut.36 44% poliészter.241. 120×180 cm. BLEKINGE fehér 001. 118×78. Fekete/fehér 102. porfestett SIVIK rózsaszín-piros 902. így nagyszerű függönysínrendszerrel (alkatrészekkel kiegészítve) kényelmet biztosít. Ø45 cm. 55×55 cm. 145×300 cm.154 PIHENÉS új 06 Csak a textílián változtattunk.

049. Hagberg. Tervezők: K. Bézs 401.174. Tervezők: K. 50×50 cm. mint például kerti szerszámok és virágcserepek tárolására.03 . M158 cm. és tedd otthonossá a hangulatot a szabadban. Hagberg/M. Fehér/bézs 902.049. Hagberg/M. 100% pamut.02 02 ÄPPLARÖ pad tárolóval 17 990 Ft Kültéri kiegészítők. Barna 702. M44 cm. 30% poliészter. 01 Kifelé menet kapj fel néhány takarót és párnát. 04 03 RITVA díszpárnahuzat 1490 Ft/db 04 02 ÄPPLARÖ pad tárolóval 17 990 Ft 01 ÄPPLARÖ pad fali panellel és polccal 38 960 Ft Tömör akác és galvanizált acél. Hagberg.95 04 GURLI takaró 2990 Ft 70% akril. 120×180 cm. 80×41. Barna 199.516.23 03 RITVA díszpárnahuzat 1490 Ft/db Az 50×50 cm-es belső párnához illik. 80×44.156 PIHENÉS Vidd ki a szobát a szabadba. Tömör akác.

A teljes kollekció élményéért látogass el az IKEA áruházakba vagy az IKEA. az új dizájnkollekciónk.158 IKEA PS 2012.hu/PS weboldalra. ® .

vázák. tárolás. dobozok DEKORÁCIÓ 252 Gyertyatartók. könyvespolcok. gardróbok VILÁGÍTÁS 208 Asztali lámpák. amelyeket nagy gonddal. lámpaernyők és lámpatestek háló. fürdőszobai textíliák. Mivel mindez csupán ízelítő a teljes termékválasztékunkból. tükrök MUNKA 202 Íróasztalok. mellyel könnyebbé és szebbé tehetjük a mindennapokat. falilámpák. hogyan teremthetsz meg különféle stílusokat az otthonodban. matracok. csészék GYErEKEK IKEA-JA 302 Rácsos ágyak. fotelek. cipőtárolók. kaspók. ételtárolás.és médiatárolás. minőségük miatt választottunk ki. játékok főZÉs 228 Konyhai eszközök. irodai székek RUHATÁROLÁS 264 Fiókos szekrények. Év közben folyamatosan új termékekkel bővül a kínálatunk. állólámpák. főzőedények. tányérok. lámpaernyők. tálak. kiegészítők ÉTKEZőbúToroK 216 Étkezőasztalok. aminek megvan a maga oka: hiszünk a folyamatos fejlődésben. tálak. növekedésben és újításban. árnyékolók. sokkal többet találsz az IKEA. előszobabútor.hu weboldalon vagy az IKEA áruházakban. TÁROLÁS 188 Tárolási megoldások.BÚTOR ÉS LAKBERENDEZÉS A katalógusnak ebben a részében olyan bútorokat és lakberendezési tárgyakat mutatunk be. paplanok és párnák. pelenkázóasztalok. NAPPALI 162 Kanapék. szőnyegek ÉTKEZÉS 222 Poharak. TV. függőlámpák. képkeretek. konyhafelszerelés . kinyitható kanapék és dohányzóasztalok STÍLUS 238 Melyik stílus vagy szín tetszik a legjobban? Néhány tipp és ötlet ahhoz. hogy hozzájáruljanak a szebb hétköznapokhoz. fürdőszobabútorok. méteráru. étkezőszékek TEXTÍLIÁK 288 Függönyök. ha itt nem lelsz rá a számodra tökéletes darabra. ágyneműk.És fürdőSZOBA 278 Ágyak.

53 03 SANDBY 2 sz. huppanj le rá. 147×82. poliészter.057. kanapé 19 990 Ft 03 04 új 07 SÖDERHAMN kanapékombináció 239 900 Ft Egy kanapé. poliészter.983. kanapé és fekvőfotel 269 800 Ft Cserélhető huzat: szintetikus rostok/pamut és gyapjú. amelynek részeit kedved szerint illesztheted össze. M40 cm. viszkóz. lyocell és lenvászon. M83 cm. SAMSTA sötétszürke 699.019. mely illeszkedik az életedhez. DANSBO lila 698. Tapasztald meg a minőséget az IKEA áruházakban. Nem egyszerű rátalálni a megfelelő kanapéra. így egyszemélyes fotelt vagy akár 30 személyes kanapét is kialakíthatsz. 399. Másodsorban összhangban kell lennie az otthonoddal. 04 új SÖDERHAMN kanapékombináció 359 980 Ft Huzat: pamut.38 Ha nő a család. Legyen praktikus. ütögesd meg. kényelmi fokozatút. 228×95.859. M94 cm.96 Simítsd végig. LUSSEBO natúr 400. hogy a kanapé megfeleljen az elvárásaidnak. viszkóz. oldalon.942. kanapé 119 900 Ft Huzat: 80% pamut és 20% poliészter. kanapé 19 990 Ft Rögzített huzat: 100% pamut. 146×78. és elég mutatós ahhoz.87 .03 07 új SÖDERHAMN kanapékombináció 239 900 Ft Huzat: pamut. lyocell és lenvászon. BLEKINGE zöld 098.009. ISEFALL natúr 099. Végül pedig legyen megfizethető. 285×99/151. 384×99/192. Elsősorban kényelmesnek kell lennie. M72 cm. hogy a szoba dísze legyen. 198×99.057. M83 cm. vele együtt nő a SÖDERHAMN is.021. M83 cm. ISEFALL világostürkiz 899. kanapé magas háttámlával 159 900 Ft Huzat: 97% poliészter és 3% nejlon. 280×163. Igyekszünk minél változatosabb darabokat tervezni. 01 KIVIK 3 sz. TENÖ fekete 799. kanapé 69 990 Ft Huzat: 100% pamut. A lehetőségek száma végtelen. M81 cm. Az állandóan változó élethez terveztük a SÖDERHAMN sorozatot ‒ azt az elemes kanapét. hogy megbirkózzon a mindennapi élet kihívásaival.62 02 KIVIK 2 sz. kanapé 119 900 Ft 05 KLOBO 2 sz. színűt és formájút. 05 KLOBO 2 sz.96 Többféle stílusút. 06 új SÖDERHAMN 3 sz. Részletek a 142.162 TEXTILHUZATÚ KANAPÉK 02 01 06 KIVIK 3 sz. M83 cm.97 Lábtartó 54 990 Ft 93×93.

891. mint a matracokban. 235/285×95.027. . kanapé és fekvőfotel 169 900 Ft Huzat: 100% pamut. kanapé 119 900 Ft Huzat: 80% pamut és 20% poliészter. amely ráadásul környezetbarát. helyezkedj el kényelmesen.60 Még több szín és anyag közül választhatsz az IKEA. 221×103. amikor már csak egy fejezet van hátra a könyvből. NORLIDA fehér/bézs 399.41 Az EKTORP imád az ablaknál pihenni. 252×88/163. SVANBY szürke 298. „Egy könnyű. kanapé és fekvőfotel 189 900 Ft Huzat: pamut. M88 cm. M80 cm. 282/241×94. ugyanolyanokat. M88 cm. M80 cm. kanapé 199 900 Ft 2 párnával.148. kanapé és fekvőfotel 189 900 Ft A magas háttámla tökéletes búvóhely. Komolyan! Részletek a 138. süppedj bele. 08 EKTORP 2 sz. M83 cm.758. 252×88/163. kanapé 129 900 Ft Huzat: 100% pamut. kanapé új 09 59 990 Ft Ha változtatni szeretnél a kanapédon. M84 cm. 205×93. 05 KLIPPAN 2 sz. 03 új EKTORP 2 sz. DANSBO bézs 098. oldalon. DANSBO középbarna 002. 25% lenvászon és 19% poliészter. kanapé 89 900 Ft Huzat: 100% pamut. Minden évben új KLIPPAN huzatok érkeznek az áruházakba.52 Huppanj le.942. M66 cm. cseréld le a huzatát.738. Huzat: 56% pamut.940.77 02 EKTORP 3 sz. Tapasztald meg a minőséget az IKEA áruházban.70 05 KLIPPAN 2 sz.053. és a több rugó nagyobb kényelmet jelent. lenvászon. SIVIK rózsaszín-piros 398. légies kanapét akartam tervezni. Fehér/LINDÖ bézs 602. kanapé 59 990 Ft Huzat: 100% pamut. M88 cm.61 07 KIVIK 3 sz. viszkóz/ műselyem és poliészter. jobb 279 900 Ft Rögzített huzat: 80% pamut és 20% poliészter. LEABY sárga 298. 228×95. Könnyebben újrahasznosíthatók. M99 cm.” Nike Karlsson tervező 01 KARLSTAD sarokkanapé 2+3/3+2 269 900 Ft Huzat: 92% pamut és 8% poliészter. BLADÅKER kék/bézs 599.028. 218×88.164 TEXTILHUZATÚ KANAPÉK 07 01 02 06 03 új 04 08 EKTORP 2 sz. Így zsákrugókat használtam az üléspárnákban.18 06 KARLSTAD 3 sz.hu weboldalon. 180×88.15 04 TIDAFORS sarokkanapé karfával.36 09 új IKEA PS 2012 3 sz. BLEKINGE fehér 098.

Huzat: festett.38 09 KIVIK fekvőfotel 189 900 Ft Kényelmes ülőhely. domborított marhabőr. 90×163. valamint tökéletes háttámasszal. és a háttámla le-. nedves ruhával töröld le róla. Tűzött/GRANN sötétbarna 402. domborított marhabőr. 02 YSTAD 3 sz.51 04 KARLSFORS 3 sz.932. M75 cm. tartós és könnyen tisztítható bőr ülőfelületek. mély ülőfelülettel. 74×55.932.82 06 SÄTER 2. kanapé 04 199 900 Ft 08 A bőrt igazán könnyű ápolni. domborított bőr. erezett bőr. kanapé és fekvőfotel 489 800 Ft Huzat: festett. GRANN sötétbarna 601. húzd meg a kart az oldalán. GRANN bézs 399.82 05 SKOGABY 2 sz. Tűzött/GRANN fekete 602. domborított marhabőr. M73 cm.194. M87 cm. Huzat: festett. 224/257×82. FRÄSIG sötétbarna 201. kanapé és dupla fekvőfotel 349 900 Ft Kanapé két beépített fekvőfotellel. Ha rálöttyen valami.166 BŐRKANAPÉK 01 02 06 07 03 KARLSFORS 3 sz. domborított marhabőr. M80 cm. strapabíró és könnyen tisztítható bőr ülőfelületek. domborított hasított marhabőr. oldalon.97 Nézd meg a 146. M92 cm. domborított marhabőr.275. MJUK világosbézs 701. minél többet használod. 198×96. tartós anyag. GRANN fekete 101. kanapé 199 900 Ft Puha. könnyen kezelhető bőr. Huzat: festett. kanapé 249 900 Ft Huzat: festett. annál jobban mutat és annál kellemesebb a tapintása. M45 cm. melyek a korral egyre szebbek lesznek. mindennapi használatot jól tűrő. hasított marhabőr.085. tartós.80 08 KARLSFORS sarokkanapé 2+3/3+2 449 900 Ft Puha. M83 cm.39 03 YSTAD lábtartó 59 990 Ft Huzat: festett. Huzat: festett. ROBUST fekete 702. 09 KIVIK fekvőfotel 189 900 Ft 05 129 900 Ft 01 KIVIK 3 sz. milyen strapabíró a KIVIK. GRANN sötétbarna 101.986. melyek a korral egyre szebbek lesznek. Sőt. Huzat: erezett. puha. kanapé 109 900 Ft Huzat: festett. kanapé 129 900 Ft Az ülőfelület és a kartámla puha. 148×85.045. M73 cm.61 07 ÄLVROS 3 sz. 188×82. 197×82. A bőr több évnyi.275.554.04 SKOGABY 2 sz. 226×92. a lábtámasz meg kihajlik.5 sz. kanapé .

Ágyméret: 140×200 cm.3% elasztán/ műselyem.87 798.139.68 08 TIDAFORS kinyitható kanapé 299 900 Ft Rögzített huzat: pamut. Rögzített huzat: 100% pamut. DANSBO lila 198. 142×100. M93 cm. Ágyméret: 143×200 cm. levehető.437. M73 cm. takarókat tehetsz ide. M91 cm.29 BEDDINGE tárolódoboz 10 300 Ft 100.367. Ágyméret: 160×205 cm.91 . 221×104. Ágyméret: 142×205 cm.756. M82 cm. 252×96. Huzat: 100% pamut. M87 cm. kinyitható kanapé 44 000 Ft Válassz a többféle matrac és huzat közül. Ágyméret: 147×197 cm.029. 196×80/138. GOBO kék-szürke 201. Ágyméret: 120×196 cm.743.56 05 MÅNSTAD sarokkanapé tárolóval 109 900 Ft Rögzített huzat: 100% pamut. Ágyméret: 93×200 cm. 240×90/155. Ágyméret: 140×204 cm. viszkóz. OLSTORP világos rózsaszín 099. Huzat: 100% pamut. 129 900 Ft A fekvőfotel alatt tároló található. 163×111. Ágyméret: 120×193 cm.7% pamut.54 109 900 Ft 3 különféle matrac és számos 04 EKTORP PIXBO LÖVÅS 3 sz. 098. a neked tetsző megoldást. M97 cm. ISUNDA szürke 698. 150×86. HENÅN bézs 398. 200×104.168 KINYITHATÓ KANAPÉK 01 02 03 07 MOHEDA kinyitható sarokkanapé 08 09 új 129 900 Ft 05 10 HAGALUND kinyitható kanapé 04 új 119 900 Ft 11 Az állítható támla lehetővé teszi. miközben a partnered szundít egyet.491. poliészter és lenvászon.20 07 KIVIK 3 sz.59 246×150.51 10 új SÖDERHAMN kinyitható kanapé 179 900 Ft 212×99.989. 899. hogy megtaláld a számodra megfelelő kombinációt. M86 cm. ágynemű számára. Ágyméret: 160×198 cm. rejtett tároló hátul. Huzat: 79% pamut/ könnyen és biztonságosan ki tudod venni 21% poliészter. BLEKINGE fehér VANSTA piros 598. Ágyméret: 120×200 cm.53 13 LYCKSELE LÖVÅS kinyitható kanapé 64 990 Ft Könnyű tisztán tartani. M83 cm. párnákat. mosógépben mosható huzat. kinyitható huzat közül választhatsz. 702. Huzat: 78. pl.072. Ágyméret: 140×188 cm. 12 új 13 06 01 KARLSTAD 3 sz. 223×83/136. hogy ülve tévézz.35 11 új LUGNVIK kinyitható kanapé karfával 84 990 Ft Rögzített huzat: 80% pamut és 20% poliészter. M90 cm. 199.943. 20% poliészter és 1. 245×95. Huzat: 100% pamut. M99 cm. TULLINGE sötétbarna 202. M91 cm. Ágyméret: a dolgokat. 02 IKEA PS LÖVÅS kinyitható kanapé BLEKINGE barna 102. kinyitható kanapé 249 900 Ft Huzat: 80% pamut és 20% poliészter.495.019.33 12 új HÄRNÖSAND kinyitható kanapé karfával 99 990 Ft Huzat: 65% poliészter és 35% pamut.255.72 06 BEDDINGE LÖVÅS 3 sz. kinyitható kanapé 03 új MOHEDA kinyitható sarokkanapé 269 900 Ft Tárolóhely az ülés alatt.237. M83 cm. 140×200 cm. M83 cm. 225×93. Biztosan megtalálod kanapé 199 900 Ft Kis.07 09 HAGALUND kinyitható kanapé 119 900 Ft Ülés alatti tárolóval.

265.017. 67×73. Tervező: Carl Öjerstam.94 Kérd ki a hátsód véleményét.47 08 új MELLBY fotel 59 990 Ft Huzat: 80% pamut és 20% poliészter.47 13 EKTORP TULLSTA fotel 44 990 Ft Huzat: 100% pamut. M95 cm.hu weboldalon. IDEMO fekete 001. alacsony és puha ‒ a hátpárnák pedig extra támasztékot biztosítanak.948. viszkóz. M100 cm. REPLÖSA bézs 198.016. hajlított nyír.017.09 12 SOLSTA OLARP fotel 15 990 Ft Rögzített huzat: 100% pamut.71 11 új POÄNG hintaszék 41 990 Ft A váz rétegelt. M67 cm. . 85×94. Kipróbálhatod az áruházainkban. M83 cm. csak a huzata nem? Rengeteg további huzat közül választhatsz az IKEA. M80 cm. TULLINGE szürke-barna 602. Fekete-barna/DANSBO középpiros 499.38 Lábtartó 11 490 Ft 68×54. íves forma és részletgazdag mintázat jellemzi. Fekete 901.994.009. új 03 10 04 11 12 05 14 13 POÄNG fotel 06 új 24 990 Ft 01 EKTORP MUREN fotel 89 990 Ft 3 pozícióba állítható. 66×74. Huzat: 100% pamut.030.93 09 FINNTORP fotel 24 990 Ft Kézzel készült.38 03 KIVIK fekvőfotel 99 990 Ft Huzat: 80% pamut és 20% poliészter. Rózsaszín/fekete 999.998.170 FOTELEK Csak sikerüljön végigolvasnod az újságot ebben a szundikálásnak kedvező fekvőfotelben! EKTORP MUREN fotel 01 89 990 Ft 08 09 új 02 07 Ez a fotel forog.073. 86×78. 78×79. IDEMO kék 698. 78×85. domborított marhabőr.79 07 EKENÄS fotel 64 990 Ft Rögzített huzat: pamut. 05 VÄRMDÖ hintaszék 29 990 Ft Tömör fenyő.943. 602. M85 cm.70 04 EKTORP JENNYLUND fotel 54 990 Ft Az összehangolt huzatválasztékkal könnyen új hangulatot teremthetsz.767. Minden bútor egyedi darab. nagyon erős és tartós anyag. 105×99.80 10 TIRUP forgófotel 99 990 Ft Huzat: kezelt. IDEMO piros 698. Nyír furnér/BLOMSTERMÅLA többszínű 699. 66×62. DANSBO sárga-zöld 998. 71×64. 80×70. Lakkozott rattan.849. M83 cm. 78×85.52 A fotel tetszik. Fekete 201. 799.968. 68×94. M106 cm. M65 cm. Rögzített huzat: 100% pamut. poliészter és lenvászon. M88 cm. ragasztott. RANSTA natúr 600. Huzat: 79% pamut és 21% poliészter. Próbáld ki az összes fotelünket az IKEA áruházban.88 06 új SÖDERHAMN fotel 115 000 Ft A SÖDERHAMN ülése mély. M77 cm.14 02 új POPPTORP fotel párnával 11 990 Ft Huzat: 100% pamut. DANSBO lila 498. M39 cm. 90×163. M63 cm. lágy. üléstől a fekvésig. M84 cm.906. M97 cm.67 14 új POÄNG fotel 24 990 Ft 68×82.

974. M42 cm. 50×50.012. Ø75.730. Pácolt. könnyen tisztán tartható anyagok. 202.86 . Tervező: Ola Wihlborg. Hagberg. Hagberg/ felület. porfestett alumínium. M40 cm.571. tárolására. Brogård. 902.076. Festett felület. Tervező: Ehlén Johansson. 01 új LACK dohányzóasztal 13 990 Ft A magasfényű felületek visszaverik a fényt és életet visznek a bútorba. Asshoff/H. Festett felület. M48 cm. M. lakkozott tömör fenyő. Tervező: Carina Bengs.762.76 07 új IKEA PS 2012 dohányzóasztal 11 990 Ft 05 BOKSEL dohányzóasztal 44 990 Ft Porfestett acél. Tervezők: J. új 10 13 990 Ft 02 01 03 09 04 LACK dohányzóasztal 1990 Ft 11 12 13 06 VITTSJÖ dohányzóasztal 05 14 990 Ft 08 14 „Az volt a célom. 140×66. 55×55. Pácolt. ahová a kedved tartja. 55×55. M47 cm. M42 cm. Az IKEA PS 2012 dohányzóasztal nem csupán zsúrkocsi.071. 119×42.03 Nem találod a kedvedre való asztalt? Még több méret és szín közül választhatsz az IKEA. A LACK sorozat más elemeivel kombinálható.” Ola Wihlborg tervező 15 07 Miért nem próbálsz ki egy padot? Akármit tarthatsz rajta.09 Ø90.366.133. 802.49 kölcsönöz az asztalnak. ha egy kicsivel több szabad helyre van szükséged a játékhoz.67 902. Tervezők: K.21 09 STRIND dohányzóasztal 34 990 Ft Tervező: Ehlén Johansson. lakkozott kőris 08 TROLLSTA dohányzóasztal 13 990 Ft Festett furnér és edzett üveg. strapabíró.984.084. Tervező: Carina Bengs. és extra ülőhelyként is tökéletes. modern megjelenést nyújtanak. M47 cm. M40 cm. Tervező: Ola Wihlborg.084. 10 új IKEA PS 2012 egymásba rakható asztal 26 990 Ft/3 db Tömör fa.172 DOHÁNYZÓASZTALOK új LACK dohányzóasztal Rakd egymásba ezt a három asztalt. magazinok stb.47 11 HEMNES dohányzóasztal 44 990 Ft Tömör fa.87 13 LACK dohányzóasztal 3490 Ft A magasfényű felületek visszaverik a fényt. 802.66 03 VEJMON dohányzóasztal 44 990 Ft Lakkozott nyír furnér. Piros 602. melyek letisztult. Maximális teherbírás: 25 kg. furnér és acél. 501.hu weboldalon.85 12 LACK dohányzóasztal 1990 Ft Könnyű összeszerelni. Karlsson. Magasfényű piros 801. 118×78.71 04 ISALA dohányzóasztal 64 990 Ft 06 VITTSJÖ dohányzóasztal 14 990 Ft Edzett Könnyen gördülő és önmagától csukódó fiók üveg és fém. természetes érzet. 38×38.937. Ø75. természetes megjelenést 70×42. 114×43. 95×95. a távirányítók. 101. 501. M39 cm. A görgőkön a kocsi egyszerűen mozgatható. M50 cm. Tervezők: J. így mindig oda teszed. Furnérozott felület. tartós anyagok.041. 302. 119×59. M45 cm. Karlsson/N. 118×75. 401. Zöld 502. hanem többfunkciós megoldást tervezzek.46 15 TOFTERYD dohányzóasztal 54 990 Ft Puhán gördülő fiókok távirányítók stb. Fólia felület. 301. Fólia felület és krómozott acél. M45 cm.06 02 LIATORP dohányzóasztal 59 990 Ft Festett felület és edzett üveg. 201. M45 cm.007. M31 cm. hanem tároló is egyben. M45 cm. hogy a nappaliba ne csak egy bútort. tárolására.35 14 SIGURD pad 16 990 Ft Festett tömör bükk. M46 cm.

27 5990 Ft KIVIK 2 sz.109. mély ülőfelülettel. 30% pamut. Tervező: Ola Wihlborg Tervező: Kajsa Aronsson EIVOR függönypár 5990 Ft Akasztóval a tetején. 228×95. 70% poliészter. 145×300 cm. melyet matracokhoz szoktak használni. A KIVIK párnáit emlékező habszivaccsal töltöttük meg.Már-már az ágyad kényelmével vetekszik. kanapé 99 990 Ft Kényelmes ülőhely. puha. Huzat: 80% pamut és 20% poliészter.74 99 990 Ft . valamint tökéletes háttámasszal. egy olyan anyaggal. Fehér/fekete 002.942. M83 cm. DANSBO sötétszürke 198. Ettől lett a KIVIK extra kényelmes.

Látogass el hozzánk.20 10 új RAFFIG záróelem 390 Ft/2 db Illik a RÄCKA és a HUGAD függönyrúdhoz. oldalon. oldalon.51 06 ALVINE SPETS függönypár 2990 Ft Vékony. 100% poliészter. 140×195 cm.602.63 Az ALVINE SPETS függönnyel valósággá válhat a hálószoba.215. Fehér 702. Tervező: Emma Hagman. Részletek a 70. mely átereszti a nappali fényt.199. Fehér 002. Fehér 002.602. de megszűri a közvetlen napsugarakat.171. IRJA függönyrúdkészlet 495 Ft 07 03 08 01 09 05 02 06 04 új KAJSAMIA függönypár 7990 Ft A tökéletes függönykombináció záróelemekkel lesz teljes. 145×300 cm. Maximális teherbírás: 2 kg. Acél és polipropilén. amelyet megálmodtál magadnak. 100% poliészter.308.707. 120×250 cm. 100% lenvászon. H25 mm. Polisztirén.172. 10 11 12 .267.21 Elég figyelmet fordítasz az ablakaidra. Fehér 102.91 03 ENJE roló 7490 Ft A roló anyaga megszűri a bejövő fényt.36 11 új VÄSENTLIG záróelem 790 Ft/2 db Illik a RÄCKA és a HUGAD függönyrúdhoz.50 Fehér 501.07 04 új KAJSAMIA függönypár 7990 Ft 65% poliészter. H100 mm. Fehér 000. Fekete 202. Porfestett alumínium. Fehér 701. Az EMMIE és az AINA anyaga csodálatosan kiegészíti egymást. és válaszd ki a kedvencedet.495. 35% pamut. 2 fali szerelvény és 2 végződés.63 09 TUPPLUR roló 5490 Ft A roló a speciális bevonatnak köszönhetően egyáltalán nem engedi át a fényt.168. Anyag: 87% poliészter és 13% nejlon. csökkenti a tévé és monitor visszatükröződéseit. áttetsző függöny. 30% pamut. Törtfehér 800.171. 100% pamut. Többszínű 202.602. H140 cm.176 FÜGGÖNYÖK 01 EMMIE függönypár elkötővel 16 990 Ft Vékony függönnyel bélelve jobban szűri a fényt.49 Barna 701. Fehér 000. 100% pamut. akrilbevonat. nem csak keresztülnézel rajtuk? Rengeteg kreatív ötletet találsz a 154. 07 IRJA függönyrúdkészlet 495 Ft Tartalma: 1 függönyrúd. Fekete 202.54 05 ANITA függönypár elkötővel 12 990 Ft A nehéz szövet tompítja a zajt és a fényt.180. 145×300 cm. 145×300 cm. Sötétszürke 901. 145×300 cm.72 08 VIVAN függönypár 3990 Ft A vékony függöny finoman megszűri a fényt. H53 mm. 70% poliészter. és jól szűrik a fényt. 145×300 cm. 12 új HÖGTIDLIG záróelem 1690 Ft/2 db Illik a RÄCKA és a HUGAD függönyrúdhoz. 145×300 cm. Polisztirén.94 Az IKEA áruházakban sokféle záróelem közül választhatsz.67 02 AINA függönypár 16 990 Ft Átengedi a fényt.

378. 145×300 cm. 60×300 cm. 06 új 08 02 01 04 05 3990 Ft 03 FERLE függönypár új 07 új 09 LAPPLJUNG RAND lapfüggöny 3990 Ft/db Vastagságának köszönhetően a pamutbársony nem engedi be a zajt.215.10 56% lenvászon.86 02 EIVOR függönypár 5990 Ft 70% poliészter.62 09 új LAPPLJUNG RAND lapfüggöny 3990 Ft/db 85% papír.215. 30% pamut.109.77 08 VIVAN függönypár 3990 Ft 70% poliészter. 06 új MALIN FIGUR függönypár 12 990 Ft Világostürkiz 202.060. Többszínű 002. Többszínű 002. 01 új FERLE függönypár 3990 Ft 70% poliészter. Tervező: Ida 145×300 cm. sűrű szövésű szövete hatékonyan szűri meg 145×300 cm. Fehér/szürke 402. Többszínű 202. 05 WERNA függönypár 14 990 Ft A függöny 30% pamut. Fehér/fekete 002. 35% pamut. 145×300 cm. 100% poliészter. 65% poliészter.27 a fényt. 145×300 cm. és úgy döntöttünk. Szürke 102.60 .390.” Barbara Bendix Becker és Mette Bache tervezők Az állítható függönyrúd bármilyen szobasarokkal megbirkózik.45 100% pamutbársony. hogy a számítógépes tervezés helyett megkötjük és megvarrjuk az ötleteinket.215. Szürke 202. 145×300 cm. Tervező: Kajsa Aronsson.215. 04 új JANETTE függönypár 8990 Ft 30% pamut.316.78 Arnfelt.178 FÜGGÖNYÖK „Az 50-es és 60-as évek stílusából merítettünk ihletet. 145×300 cm. Tervező: Paulin Machado. 44% poliészter. 03 új SANELA függönypár 17 990 Ft Sötétlila 702. 15% poliészter. 145×300 cm. 44% pamut.82 07 új MALIN TRÅD függönypár 12 990 Ft 56% lenvászon.

179. Szürke apró kockás 702. 100% pamut.249. oldalra. Becker/ M.68 09 SOFIA méteráru 1690 Ft/m Többféle mintával kapható. Sz150 cm. Tervező: Ida Arnfelt. B. Edholm/L.179. Fehér 302.28 06 új TRÅDKLÖVER méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. Rózsaszín 802. Sz150 cm.226. ideális lepedőnek.16 05 BERTA RUTA méteráru 1990 Ft/m Fonálfestett szövet. Tervező: Kajsa Aronsson.179. Többszínű 402. És máris kész a díszpárna! .14 04 EMMIE RAND méteráru 1990 Ft/m Fonálfestett szövet. Sz150 cm. Tervező: Henrik Preutz.12 11 új GURINE méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. az alapvető otthoni varrási igényeknek eleget tesz. Sz150 cm.180 MÉTERÁRU 01 08 „Szerettem volna az IKEA hagyományainak megfelelően az egyszerűséghez és játékossághoz tartani magam.69 02 új MALIN VÅG méteráru 1290 Ft/m 100% pamut. 100% pamut. Többszínű 102.17 13 SY varrógép 19 990 Ft 13 öltésminta választható. Többszínű 602. Sz150 cm. és árad belőlük az öröm. amit a kreativitásod diktál.179. 100% pamut.600. Tervezők: S. Többszínű 502. Többszínű 502. Szerintem a pöttyök tele vannak energiával. a minta mindkét oldalán szépen mutat.237.15 08 SOLRUN méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. Tervező: Anna Salander. enyhe dombornyomott mintával. Sz150 cm.69 03 új JANETTE méteráru 1990 Ft/m 100% pamut.043. Sz150 cm.15 07 EMMIE RAND méteráru 1990 Ft/m Fonálfestett szövet. Sz150 cm. és nézd meg a ′most épp látszik. Kék 402. Szürke 702. Tervező: Malin Åkerblom. Tervezők: B. Sz150 cm. takarónak vagy ágytakarónak. Sz150 cm.388. Ullenius.114.17 12 EIVOR LEVA méteráru 1990 Ft/m 100% pamut. Fehér/fekete 502. Fekete/fehér 901. A SY segítségével bármilyen méterárut azzá változtathatsz. Vágd ki a leveleket. új 09 10 EMMIE ROS méteráru 03 1490 Ft/m új 11 12 04 EMMIE RAND méteráru 05 1990 Ft/m 13 Engedd szabadon a fantáziádat.294. 100% pamut. Kék 602. Tervező: Maria Vinka.” Maria Vinka tervező 06 02 07 01 új IKEA PS 2012 méteráru 2990 Ft/m Polár méteráru. Bache. és tömd ki őket.237. most épp nem látszik′ megoldásainkat. varrd össze.97 Lapozz a 144. így az összes általam tervezett textília pöttyös. Sz150 cm. a minta mindkét oldalán szépen mutat. a minta mindkét oldalán szépen mutat.27 10 EMMIE ROS méteráru 1490 Ft/m 100% pamut. 100% poliészter. Sz150 cm.

Tervező: Maria Vinka. Fehér/fekete 402. Tervezők: B. 19 990 Ft Színben harmonizáló ágyneművel teljessé válik a kép.02 07 új IKEA PS 2012 szőnyeg.287.991. különlegesen puhává teszi a szőnyeget. 20% nejlon. Bolyhos felület: 80% gyapjú és 20% nejlon. Kézzel szőtt szőnyeg. Kék 502. Tervező: Anna Salander. oldalon. Hátoldal: latex/ kaucsuk. 133×195 cm. 03 új MALIN FIGUR szőnyeg. rövid szálú 16 990 Ft Szál: 100% polipropilén. megfordítható.32 02 új SKARUM szőnyeg.91 04 BÄLUM szőnyeg.182 SZŐNYEGEK 01 VEMB szőnyeg.267. Türkiz 002. 07 08 HAMPEN szőnyeg. Kék 201. 80×150 cm.02 új 08 01 06 02 SKARUM szőnyeg.93 Válts te is zöldre a 249. 20% poliészter. 05 11 12 .15 09 új TEJN birkabőrutánzat 2990 Ft 80% modakril. különlegesen puhává teszi a szőnyeget. Használati felület: 100% polipropilén. rövid szálú 74 990 Ft A gyapjút nejlonnal kombinálva puha és tartós szőnyeget kapunk.23 Az ujjaddal is dönthetsz. Ø130 cm. biztonságos. rövid szálú 12 990 Ft Szál: 100% polipropilén. síkszövött 6990 Ft Szőtt mintája látható mindkét oldalon.982. Részletek a 288. és térbeli hatást ad a szőnyegnek. rövid szálú 19 990 Ft A kézi szövés kiemeli a mintát. Szál: 100% polipropilén. 160×230 cm. mert a szőnyeg nem csúszik el. síkszövött 12 990 Ft Latex alj. Többszínű 201. Tapintsd meg a minőséget az IKEA áruházakban.468. rövid szálú 9990 Ft Hőkezelt polipropilén. Fehér 302. Tervező: Anna Efverlund. Többszínű 002.216. 80% gyapjú.30 12 új SÖFTEN szőnyeg. Fekete/többszínű 502. Sötétkék/fehér 802.255. 133×195 cm.966. Tervező: Anna Svanfeldt Hillervik. Becker/M.389. oldalon. Fekete/fehér 402.255. 97×115 cm.60 05 új FERLE szőnyeg.77 10 új TRÅDKLÖVER szőnyeg. Bache. és elnyeli a hangokat.69 11 BISLEV szőnyeg.24 06 új LAPPLJUNG RUTA szőnyeg. 80×200 cm. síkszövött 4990 Ft 100% pamut. 200×200 cm. B. rövid szálú 26 990 Ft Szál: 100% polipropilén. Piros 601. Tervező: Anna Efverlund.279. Többszínű 801. hosszú szálú 13 990 Ft Hőkezelt polipropilén. 100% pamut. 200×200 cm. Tervező: Paulin Machado. rövid szálú 12 990 Ft TEJN birkabőrutánzat 09 2990 Ft 10 04 új 03 MALIN FIGUR szőnyeg. 193×193 cm. Szál: 70% polipropilén és 30% poliészter. 98×242 cm. rövid szálú 17 990 Ft A szőnyeg sűrű szövése puha felületet ad.290. rövid szálú Minden szobát fel lehet dobni egy leheletnyi élénk színnel. Szál: 100% polipropilén.

202. 170×240 cm. amely ötvözi a hagyományt a kézműves egyedi ízlésével. Találj rá kedvenc darabodra az áruházban.035.97 03 VALBY RUTA szőnyeg. 11 PERSISK KELIM GASHGAI szőnyeg. 160×230 cm. hogy a lábad döntsön.182.58 09 PERSISK KELIM GASHGAI szőnyeg. 702.179.184 SZŐNYEGEK 01 06 ÅDUM szőnyeg.182. 89 990 Ft 08 PERSISK KELIM GASHGAI szőnyeg.58 08 EMMIE PÄRLA szőnyeg. rövid szálú 89 990 Ft 170×240 cm. síkszövött 17 990 Ft Használati felület: 100% polipropilén.66 05 új EIVOR CIRKEL szőnyeg. rövid szálú 19 990 Ft Szál: 100% polipropilén.63 12 Lásd a 09-est. 12 .170. hossza pedig 140‒300 cm.982. síkszövött 24 990 Ft Kb. 140×200 cm. rövid szálú Minden IKEA perzsa szőnyeg kézzel szőtt. színű. 55×200 cm. 102. szélessége 70‒130.887. 170×230 cm. és mindnek egyedi. Engedd.09 06 ÅDUM szőnyeg. Tapasztald meg a minőséget az IKEA áruházakban. 701. minőségű és méretű. 702. 160×230 cm. síkszövött 09 24 990 Ft 10 11 01 MORUM szőnyeg. rövid szálú 14 990 Ft Szál: 100% polipropilén. rövid szálú 159 900 Ft Kb. Az itt látható PERSISK szőnyegek: Minden darab 100% gyapjú. hosszú szálú 03 02 34 990 Ft Régi idők hagyománya találkozik a modern ízléssel. rövid szálú 39 990 Ft Szál: 100% polipropilén.004. új 05 07 04 EMMIE PÄRLA szőnyeg.30 10 Lásd a 04-est.95 04 PERSISK GABBEH szőnyeg. 101. egyedi tervezésű. 200×200 cm. 110×175 cm. Minden szőnyeg mérete egyedi.82 07 PERSISK HAMADAN szőnyeg. 502. hosszú szálú 34 990 Ft Szál: 100% polipropilén. 170×250 cm. hagyományos mintája van.63 02 HERRUP szőnyeg.254.170. hosszú szálú 129 900 Ft Kb. 802. síkszövött 89 990 Ft Kb. 202. képzett kézműves által készített kézimunka. 401.

76 16 990 Ft ÅDUM szőnyeg. hosszú szálú 22 990 Ft A szőnyeg sűrű szövése puha felületet ad.637.162. 133×195 cm. Törtfehér 501. M185 cm. Nyír hatású 201.88 Piros 601.74 Ezt a bútort javasolt a falhoz rögzíteni.73 Kapható még: Sötétbarna 001.75 Zöld 401.637. és elnyeli a hangokat.75 Fehér 701. 44×39. Kapható még: Fekete-barna 901. A NÄSUM kosár külön vásárolható meg. Szál: 100% polipropilén.87 22 990 Ft .162.887.EXPEDIT polcos elem 16 990 Ft Lakkozott.162.887. nyomott felület.

24 Az összes BESTÅ tárolókombináció kiegészíthető fogantyúval vagy érintésre nyíló ajtónyitóval is. 04 03 új 02 BESTÅ TOFTA tárolókombináció 70 500 Ft 01 BESTÅ VARA tárolókombináció 76 000 Ft Áthelyezhető polcok. Egyik ilyen sokoldalú rendszerünk a BESTÅ. 01 BESTÅ VARA tárolókombináció 76 000 Ft A tárolás rendkívül személyes dolog. 899. Fólia felület.83 04 BESTÅ VARA tárolókombináció 51 000 Ft Áthelyezhető polcok.077. alacsony. hogy személyre szabhatók legyenek.078. igény szerint alakíthatod ki a polcközöket.11 Nézd meg a 24.188 TÁROLÁS Teremts szebb hétköznapokat a dolgaid számára is. Hogy illeszkedjenek hozzád. 03 GRUNDTAL tükör 7990 Ft Tükörüveg és rozsdamentes acél. Az egyes elemekből magas. hogyan számolja fel a BESTÅ a rendetlenséget. Egészítsd ki tömör vagy üvegajtóval. keskeny és széles kombinációt egyaránt kialakíthatsz. Vagy kész összeállítások közül válogatnál? Nálunk azokat is megtalálod. Már ma megtervezheted saját tárolómegoldásodat az IKEA.hu/bestatervezo weboldalon.59 A BESTÅ még többre képes! További nagyszerű ötletekért látogass el az IKEA áruházakba. Fehér/bambusz mintás/ magasfényű/barna 599.478. . 699. Ezért igyekeztünk tárolómegoldásainkat úgy megtervezni. oldalon. 02 új BESTÅ TOFTA tárolókombináció 70 500 Ft Többféle méretű váz. végül válogass belső rendszerezőink közül. 400. a rendelkezésedre álló tér teljesen kihasználható. Legalábbis mi így gondoljuk. az otthonodhoz és a dolgaidhoz. Ø70 cm. a polcok közötti távolságot te határozhatod meg.078.

Pad 180×40.076. BESTÅ érintésre nyíló ajtónyitó 1000 Ft/2 db 701. Fehér/magasfényű piros 399. Fólia felület.077. a tárgyak jól láthatók az üvegajtó mögött. kiegészítők és egyebek rejtett és pormentes tárolásához. 06 új BESTÅ VARA TV-tároló kombináció 78 500 Ft Panelajtók a DVD-k.078.949. Fekete-barna 498. Fólia felület és edzett üveg. Fehér/ szürke-türkiz 099. a polctávolságokat saját igényeid szerint állíthatod be. M38 cm. Fólia felület.89 03 új BESTÅ VARA tárolókombináció üvegajtókkal 46 500 Ft Áthelyezhető polcok.33 Az összes BESTÅ tárolókombináció kiegészíthető fogantyúval vagy érintésre nyíló ajtónyitóval is. a polcok közötti helyet igényeid szerint alakíthatod ki. és eldöntheted. 180×40. Fehér/magasfényű piros 399. Faliszekrény 240×40.76 04 BESTÅ VASSBO tárolókombináció üvegajtókkal 84 000 Ft Üvegajtós szekrény. Fehér/lila 399. M192 cm.077. Fólia felület és krómozott acél.077.190 TÁROLÁS 01 BESTÅ TOFTA TV-tároló kombináció tolóajtókkal 106 000 Ft Tolóajtó. M128 cm. 120×40. vagy elrejted a dolgaidat.65 A SKUBB cipősdobozok külön kaphatók. M38 cm. Pad 240×40. elrejtheted vagy megmutathatod a dolgaidat ‒ ahogy csak akarod. M192 cm.19 05 BESTÅ TOFTA tárolókombináció ajtókkal 55 000 Ft Áthelyezhető polcok. Faliszekrény 60×40. M38 cm. Fólia felület és edzett üveg.965. hogy megmutatod. alumínium és edzett üveg. Fólia felület. nyitáskor helyet takarít meg. ugyanakkor pormentesek maradnak.27 02 BESTÅ VARA TV-tároló kombináció 100 000 Ft Nyitott és zárt tárolás. M48 cm. Faliszekrény 240×40. M192 cm. 300×40. Talán a rendezett előszoba sem álom többé ezzel az összeállítással? 02 BESTÅ VARA TV-tároló kombináció 100 000 Ft 05 új 06 BESTÅ VARA TV-tároló kombináció 78 500 Ft .17 01 04 új 03 Minden helyet kaphat benne: az esti mozizás és a házibuli kellékei mellett a gyűjteményed is. Pad 240×40. Fehér/fehér 899. M64/128 cm.

M21 cm. M57 cm. 17"-os laptophoz használható. Magasfényű piros 901. Fehér 001. Tervező: Carina Bengs. M35 cm. Max. 60"-os síkképernyős TV-hez. ha a vászon szerepét a fal tölti be. M45 cm. új 03 09 10 Nincs tévéd? Az sem gond. 40"-os síkképernyős TV-hez. M31 cm. hogyan indul a játék a PS TV-állvánnyal. 150×42. 55"-os síkképernyős TV-hez. M47 cm. Max. Fehér 801.22 . 201. 50"-os síkképernyős 180×41.037.58 TV-hez.55 11 BENNO TV-állvány 26 990 Ft Lakkozott nyír furnér. és krómozott acél. 150×48. Maximális teherbírás: 100 kg. Maximális teherbírás: 50 kg.192 TV. edzett üveg és fólia felület.105.00 06 új VITTSJÖ TV-állvány 15 990 Ft 04 BESTÅ VASSBO tárolókombináció üvegajPorfestett acél. 902. 601.076. 42×30. Tervező: Sarah Fager. oldalra. Festett és fólia felület.486.39 Maximális teherbírás: 100 kg. 120×39. 499. Tervező: Mikael Warnhammar. teherbírás: 65 kg. a BESTÅ anélkül is remekül megállja a helyét. Fekete/fehér 401.053. Tervezők: L. 140×47.133. nyomott felület.975. Max.016.56 10 HEMNES TV-állvány 39 990 Ft Pácolt. 150×40. 601. BESTÅ BURS TV-állvány 74 990 Ft 12 06 11 05 BENNO TV-állvány 26 990 Ft 09 új VALLVIK TV-állvány/dohányzóasztal 26 990 Ft Pácolt. Widén/ A. M42 cm. 100×55. Barna 102. Max.88 12 LIATORP TV-állvány 59 990 Ft Festett felület.166.936. Maximális teherbírás: 45 kg. M33 cm.00 01 új IKEA PS 2012 TV-állvány 59 990 Ft Az ajtók kihajthatók. 60"-os síkképernyős TV-hez.56 síkképernyős TV-hez. M49 cm. lakkozott tömör fenyő. M41 cm. Egy alacsony TV-állványon tökéletes helye van a projektornak. és nézd meg. lakkozott tömör fenyő. 55"-os 60×40.11 07 BORGSJÖ TV-állvány 14 990 Ft Fólia felület. Max. Tervező: Carina Bengs. 03 TOFTERYD TV-állvány 39 990 Ft Fólia felület Max. Sárga 102. 402. 46"-os síkképernyős TV-hez. Maximális teherbírás: 45 kg.209.64 08 BRÄDA laptoptartó 2990 Ft A kihajtható lábaknak köszönhetően kényelmes és stabil pozíciót biztosít a munkához. nyitott állapotban helytakarékos és tartalma könnyen elérhető. 118×45. 110×47. Tervező: Johan Kroon. Melamin fólia felület. M128 cm.35 Vezetékmentes játéksarokra vágysz? Lapozz a 148. Maximális teherbírás: 50 kg. Maximális Fólia felület.775. 145×49. 02 LACK sarok TV-állvány 13 990 Ft 05 BESTÅ BURS TV-állvány 74 990 Ft Lakkozott. tókkal 28 000 Ft Fólia felület és edzett üveg. Wallin Irinarchos. Max.ÉS MÉDIATÁROLÁS 07 02 01 új 04 08 A tévéként használt laptopokhoz is. M51 cm.

Fehér 698.14 02 BESTÅ TOFTA tárolókombináció ajtókkal/ fiókokkal 77 100 Ft Finoman futó fiókok kicsúszásgátlóval. Porfestett acél és porfestett felület. Fehér 198. Pácolt.031.08 04 DAVE laptopasztal 5990 Ft Az asztallap dőlésszöge és az asztal magassága is állítható. M197 cm. Piros 101. EXPEDIT TV-tároló kombináció 05 40 990 Ft 02 új 06 Gondolj a jövőre. .945.66 03 01 BENNO görgős TV-állvány 04 11 990 Ft Nagyszerű hely könyveid és filmjeid rendszerezéséhez (és folyamatos átrendezéséhez). 42”-os síkképernyős TV-hez. Max. 199. Fekete-barna/üveg 902. M52–81 cm. használd igény szerint. Tervező: Carina Bengs. Fehér 400.703. 60×50. 288×37/47.178. M51 cm. Faliszekrény 120×20. M149 cm. 40×28.48 BENNO görgős TV-állvány 11 990 Ft A könnyebb mozgatás érdekében használd a csomagban található görgőket. 06 új VITTSJÖ TV-állvány 12 990 Ft Az öntapadó vezetékcsipesz rendben tartja és elrejti a vezetékeket. Porfestett acél.175. Fólia felület. Fólia felület és krómozott acél. Fólia felület.10 EKBY JÄRPEN/EKBY STILIG falipolc 4990 Ft/db Festett felület és tömör fa. 100×40. M202 cm.055. M48 cm. a polcok közötti helyet igényeid szerint alakíthatod ki. vagy balra is helyezhetők. edzett üveg. 55”-os síkképernyős TV-hez. válaszd ki a neked megfelelőt. és készítsd elő a helyet a leendő készülékek számára. 185×39.518. Maximális teherbírás: 30 kg. Tervező: Karl Malmvall.69 A LEKMAN dobozok külön kaphatók. a polcok közötti helyet igényeid szerint alakíthatod ki.14 05 EXPEDIT TV-tároló kombináció 40 990 Ft A polcok jobbra.ÉS MÉDIATÁROLÁS 01 BENNO DVD-torony 6490 Ft Áthelyezhető polcok. Fehér 502. M64 cm. Kiegészíthető fogantyúval vagy érintésre nyíló ajtónyitóval is.54 03 HEMNES TV-tároló kombináció 174 970 Ft Tömör fa. Maximális teherbírás: 6 kg. Max.04 BILLY könyvespolc 8990 Ft/db Áthelyezhető polcok. 119×28. edzett üveg és fólia felület. Maximális teherbírás: 40 kg.194 TV.857. Szürke-barna 999. Pad 240×40. 40”-os síkképernyős TV-hez. Fehér 073. M33 cm. 118×38/42. Max. Tervező: Johan Kroon. Fólia felület. 20×17. M202 cm.053. természetes érzet. lakkozott tömör fenyő. M34 cm.

196

TÁROLÁS

01 02

Kombináld kedved szerint ezeket a polcos elemeket.

IKEA PS 2012 üvegajtós szekrény

12

129 900 Ft
11
04 10

05

03

09
BILLY könyvespolc

új

19 990 Ft

06 07

08 ISALA szekrény

13

64 990 Ft

„ A szekrény ötlete akkor ugrott be, amikor megláttunk egy olyan falat, amit különféle méretű képkeretekkel díszítettek. Minden egyes részt úgy alakítottunk ki, hogy csinos keretbe foglalja a benne kiállított tárgyakat.” Wis design ‒ Anna Wallin Irinarchos és Lisa Widén tervezők

01 BESTÅ polcos elem ajtóval 8500 Ft/db Fólia felület. 60×40, M38 cm. Fehér/szürke-türkiz 599.174.95 02 BESTÅ polcos elem ajtóval 11 000 Ft/db Ajtók a rejtett, pormentes tárolásért. Kiegészíthető fogantyúval vagy érintésre nyíló ajtónyitóval is. Fólia felület. 60×40, M64 cm. Fehér/szürke-türkiz 399.174.96 03 FÖRHÖJA faliszekrény 3490 Ft/db Festett felület. 30×25, M30 cm. Fehér 701.771.99

04 VALLVIK könyvespolc 26 990 Ft Tömör fa; tartós, természetes anyag. Pácolt, lakkozott tömör fenyő. 80×30, M190 cm. 801.936.55 05 LIATORP tálalószekrény 74 990 Ft A hátlapon nyílás található a vezetékek számára. Fólia felület és edzett üveg. 145×48, M87 cm. 801.165.96 06 JOSEF szekrény 9990 Ft Kültéren és beltéren is használható. Porfestett/ galvanizált acél. 40×35, M86 cm. 001.689.90

07 TROLLSTA tálalószekrény 64 990 Ft A mély polcokon bőségesen van tárolóhely. Festett felület és porfestett acél. Tervező: Hanna Brogård. 120×50, M76 cm. Lila 702.007.17 08 ISALA szekrény 64 990 Ft Igény szerint áthelyezhető két polccal. Festett felület. Tervezők: J. Asshoff/H. Brogård. 75×44, M131 cm. Lila 102.041.72

09 BILLY könyvespolc 19 990 Ft A mély polcokon elférnek a nagyméretű könyvek. Fólia felület. 80×39, M202 cm. Fehér 102.084.67 A BILLY segítségével gyerekjáték lesz elhelyezni a könyveidet. Nézd meg, hogyan, a 30. oldalon. 10 LERBERG polcos elem 5990 Ft Különböző mélységű polcok. Porfestett acél. 60×35, M148 cm. Sötétszürke 701.147.53

11 új IKEA PS 2012 üvegajtós szekrény 129 900 Ft Keretet és védelmet biztosít kedvenc tárgyaid és gyűjteményed számára. Festett felület és edzett üveg. 73×41, M200 cm. Fehér 702.084.45 12 EXPEDIT tárolóelem 36 990 Ft Festett felület. Tervező: Tord Björklund. 79×39, M149 cm. 299.174.92

13 EXPEDIT polcos elem 9990 Ft Falra is akasztható, vagy a padlóra is tehető; válaszd a jobb megoldást! Lakkozott, nyomott felület. Tervező: Tord Björklund. 79×39, M79 cm. Nyír hatású 801.352.98 Az EXPEDIT polcos elemhez illő dobozok külön kaphatók. Figyelem! Minden könyvespolcot, szekrényt és polcos elemet a falhoz kell rögzíteni.

198

TÁROLÁS

01 VITTSJÖ polcos elem 19 990 Ft Edzett üveg és fém; kemény anyagok, melyek nyitott, levegős hatást keltenek. Porfestett acél, edzett üveg és fólia felület. Tervező: Johan Kroon. 100×36, M175 cm. Fekete-barna 202.133.12 02 BILLY könyvespolc-kombináció 44 970 Ft Áthelyezhető polcok; a polcok közötti helyet igényeid szerint alakíthatod ki. Lakkozott nyír furnér. Tervező: Gillis Lundgren. 160×28, M106/202 cm. 899.077.15 03 EXPEDIT polcos elem ajtókkal 54 990 Ft Az EXPEDIT betétek többféle színben és felülettel kaphatók. A személyre szabott végeredmény érdekében bátran keverd egymással az egyes darabokat. Tervező: Tord Björklund. 185×39, M185 cm. Fehér/zöld 999.081.87 Nézd meg az EXPEDIT-et használat közben az IKEA áruházakban. 04 új BORGSJÖ üvegajtós könyvszekrény 21 990 Ft A szekrény alsó részén beépített kábelrendszerező található a kábelek elvezetésére, miközben mégis elérhetők maradnak. Fólia felület és edzett üveg. Tervező: Carina Bengs. 75×32, M181 cm. Barna 599.030.02 05 HEMNES tárolókombináció üvegajtókkal 144 970 Ft Kábelvezetővel; a vezetékek nem láthatók, mégis kéznél vannak. Pácolt, lakkozott tömör fenyő, edzett üveg. Tervező: Carina Bengs. 147×37, M197 cm. Fekete-barna 099.077.00 06 új BESTÅ VARA tárolókombináció 64 000 Ft Áthelyezhető polcok; a polctávolságokat saját igényeid szerint alakíthatod ki. Kiegészíthető fogantyúval vagy érintésre nyíló ajtónyitóval is. Fólia felület. 240×40, M166 cm. Fehér/lila 299.078.17 07 IVAR 3 részes tárolókombináció 90 960 Ft Tömör fenyő. 262×50, M124/179/226 cm. 999.076.92 08 LIATORP üvegajtós könyvszekrény 99 990 Ft Panel- vagy üvegajtók segítségével pormentesen tárolhatsz bármit ‒ elrejtheted, vagy megmutathatod a dolgaidat. Festett felület és edzett üveg. Tervező: Carina Bengs. 96×37, M214 cm. 298.426.23 Figyelem! Minden könyvespolcot, könyvszekrényt és polcos elemet a falhoz kell rögzíteni.

02

05

új
06

01

64 000 Ft

BESTÅ VARA tárolókombináció

Az IVAR kezeletlen tömör fenyőből készült, bármilyen színre lefesthető.

08
04

03

BORGSJÖ üvegajtós könyvszekrény

07

21 990 Ft
új

200

DOBOZOK

Itt tárolhatod mindazt, amit nem szeretnél mindig látni.

Az EXPEDIT tárolóelemekhez tervezett doboz önmagában is megállja a helyét.

01

02

új
A falra akasztható dobozokkal tárolóhelyet alakíthatsz ki a falon. 10 11

05

03

KASSETT doboz tetővel

1990 Ft/2 db
04 06
07 12

PINGLA doboz tetővel

895 Ft/2 db

13

08

KVISSLE fedeles doboz 09 14

3990 Ft/4 db
16 15

01 SKUBB doboz 3990 Ft/3 db A fogantyúval könnyebben kihúzható a doboz. 100% poliészter és polipropilén. 31×34, M33 cm. Lila 602.070.31 02 KNODD tároló tetővel 4490 Ft A ládát beltéren bárhol, akár vizes helyiségekben is használhatod. Porfestett acél. 40 l. Fehér 600.456.56 03 KNODD tároló tetővel 3490 Ft A fedőhöz horog is tartozik, mellyel a fedőt a tartályhoz erősítheted, így könnyebb megtölteni és kiüríteni. 16 l. Vegyes színek 902.189.24

04 KASSETT doboz tetővel 1990 Ft/2 db 07 KOTTEBO kosár 3990 Ft Az EXPEDIT polcos A dobozban tárolhatsz újságokat, magazinokat, elemhez tervezve. Lakkozott pálmalevél. fényképeket vagy egyéb emlékeket. 32×34, M32 cm. 001.094.77 27×35, M18 cm. Fehér 202.242.83 08 PLUGGIS fedeles doboz 2490 Ft 05 KVARNVIK doboz tetővel 2290 Ft A doboz A dobozban tárolhatsz újságokat, magazinokat, tökéletes CD-k, játékok, töltők vagy írószerek fényképeket vagy egyéb emlékeket. PET műtárolására. Keménypapír és juta. anyag. 36×29, M18 cm. Fehér 802.346.94 16×29, M15 cm. Fehér 301.967.36 09 BLADIS fedeles doboz 3490 Ft/4 db 06 KVARNVIK doboz tetővel 4990 Ft A dobozok tökéletesen megfelelnek íróasztali A dobozban tárolhatsz újságokat, magazinokat, kellékek, hajdíszek, ékszerek vagy egyéb apró fényképeket vagy egyéb emlékeket. tárgyak tárolására. Fekete 302.193.61 32×35, M30 cm. Fehér 301.967.41

10 LEKMAN doboz 2290 Ft Az EXPEDIT polcos elemhez tervezve. Műanyag. Tervező: Tord Björklund. 33×37, M33 cm. Piros 701.384.00 11 új IKEA PS 2012 fiókok 14 990 Ft/4 db A fiókok tökéletesen megfelelnek íróasztali kellékek, hajdíszek, ékszerek vagy egyéb apró tárgyak tárolására. Bambusz és PET műanyag. Tervező: Sarah Fager. 602.065.45 12 PINGLA doboz tetővel 895 Ft/2 db Lakkozott hullámkarton. 28×37, M18 cm. Kék 402.222.97

13 SAMLA fedeles doboz 995 Ft/db A tető védi a tartalmat, a dobozok egymásba rakhatók. Polipropilén. Tervező: Mia Gammelgaard. 39×28, M14 cm. Fekete 599.030.16 14 KASSETT doboz tetővel 1290 Ft/2 db A dobozok tökéletesek CD-k, játékok, töltők vagy írószerek tárolására. Festett keménypapír. 16×26, M15 cm. Sötét rózsaszín 402.243.19

15 KVISSLE fedeles doboz 3990 Ft/4 db Tollaknak, jegyzetlapoknak, névjegykártyáknak stb. Méretek: 3 db 11×11 cm és 1 db 33×11,5 cm. Porfestett acél és parafa. Fehér 401.980.23 16 KUPOL kihúzható tárolóelem 2490 Ft Igényeidnek megfelelően kombinálhatod és helyezheted egymásra az elemeket. Polipropilén. 27×18, M16 cm. Fehér 001.980.39 Jó helyet szeretnél az apró tárgyaidnak? Az IKEA áruházban biztosan rátalálsz a tökéletes megoldásra.

M72 cm.72 és porfestett acél.036. mely lehetővé teszi a kábelek elrendezését. 05 új BORGSJÖ íróasztal 14 990 Ft A kábeltartó 35×50. A hátoldala is kidolgozott. 100×100. Fehér/zöld 399. Tervező: Johanna Asshoff. Dombornyomott felület és porfestett acél. Tervező: Henrik Preutz. így rendezett munkafelületet és tartozékkal a hátulján.213. 160×120. 301.76 felület.671. a szoba közepére is állíthatod. M72 cm. Tervező: Carina Bengs. huzalokat elrejti. 120×75. M55 cm. 402. 099. Az ISALA íróasztal „fiókjában” perforált lemezből készült laptoptartó rekesz rejlik. Fólia felület.216.209. M70 cm. Kombináld a MALM sorozat más bútoraival. a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelt. Tervező: Carina Bengs.141.202 ÍRÓASZTALOK Ezt a sarokasztalt teszteltük.52 13 ISALA laptopasztal 59 990 Ft Nyitott hátsórész. a kábeleket és biztosít. KASSETT dobozokkal kiegészíthető.16 08 VIKA AMON/VIKA ALEX asztalkombináció 31 880 Ft Festett felület és porfestett acél. bal 62 490 Ft Irodai használatra tesztelve és jóváhagyva (EN 527 szabvány szerint). M73 cm.18 polc az asztallap alatt elrejti a vezetékeket. Tervező: Johan Kroon. M74 cm. a szoba közepére Festett felület. helytakarékos tárolást biztosít a nyomtató és egyéb dolgok számára. 160×65.92 12 VITTSJÖ laptopasztal 9990 Ft Az edzett üveg és a fém tartós anyagok. ugyanakkor ha szükséges. M75 cm. M60–82 cm. is állíthatod. Fehér 702.037. 602.58 04 LIATORP íróasztal 79 990 Ft Kidolgozott 06 MICKE görgős fiókos elem 14 990 Ft hátoldal. Melamin fólia felület és porfestett acél. 502. M105 cm. 401. és irodai használatra alkalmasnak találtuk. Festett felület.15 02 GALANT görgős fiókos elem 49 990 Ft Melamin fólia felület. 07 MICKE íróasztal 12 990 Ft Kábelkimenettel hosszabbítókat.521. melyek letisztult.42 09 MICKE sarok számítógépes munkahely 39 990 Ft A felső polc kábelkimenettel rendelkezik. Dombornyomott és fóliázott 145×65. VITTSJÖ laptopasztal 13 Bármely asztalból ‒ egy praktikus tárolóelem hozzáadásával ‒ íróasztalt varázsolhatsz. 100×36.800. Maximális teherbírás: 50 kg.041. 73×50. M151 cm. 80×45. M66 cm. 45×60. 501. 01 GALANT sarokasztal. Festett felület 90×52.85 Nem találod a tökéletes íróasztalt? Látogass el az IKEA áruházba.048. és könnyű tisztán tartani.61 10 új VIKA GLASHOLM/VIKA ADILS asztal 11 990 Ft Edzett üveg asztallap ‒ ellenáll a foltoknak. és találj rá! .13 03 ALEX görgős fiókos elem 29 990 Ft Festett felület. 67×48. 698. Edzett üveg és porfestett acél. 08 01 új BORGSJÖ íróasztal 02 03 09 14 990 Ft 05 10 04 új VIKA GLASHOLM/VIKA ADILS asztal 11 990 Ft 11 12 06 07 9990 Ft Itt is tárolhatod a laptopodat.116. 202. edzett üveg és fólia felület. 99×52. légies megjelenést biztosítanak. 802. ha helyre van szükség az asztallapon. M75 cm.216.83 11 MALM asztal kihúzható lappal 34 990 Ft A kihúzható panel extra nagy munkafelületet eredményez. Így a túlmelege dés kockázata nélkül töltheted a gépedet a fiókban. Porfestett acél. könnyen elérhetővé is teszi. M73 cm. 302.

M42–50 cm. legyen szó munkáról vagy számítógépes játékról.788. érdekében. Huzat: akril/ poliuretán bevonatú pamut/poliészter. Ezt a széket teszteltük. Ülés/hátmegfelelőnek találtuk. Ülés 46×39.54 EKBY STÖDIS konzol 150 Ft/db 17×17 cm.982.141. 402. Nézd meg a teljes választékot az IKEA. 04 VILGOT forgószék 17 990 Ft Beépített 901.439.928. a lehető legkényelmesebb üléshelyzet érdekében.84 állítható. Maximális Shove. Ülés 52×45. M40–52 cm.17 03 GREGOR forgószék 29 990 Ft A párna huzata 05 FINGAL forgószék 8490 Ft Magassága levehető és mosógépben mosható. Huzat: poliuretán támla: fehérítetlen papír. 12 EKBY ÖSTEN polc 795 Ft 79×19 cm. Fehér 201.28 EKBY VALTER használatra megfelelőnek találtuk. a lehető legkényelmesebb üléshelyzet gurulnak.179. Ülés 45×47.931.968.931. a lehető legkényelmesebb üléshelyzet állítható.hu weboldalon. Fehér 801.731.965. Ülés 39×37. M47–55 cm. extra kényelem a hátadnak. Huzat: 502. egyenletesen Ülés 49×42. a lehető legkényelmesebb üléshelyzet ülhetsz. tisztítható. Jelinek. Ezt a széket teszteltük.67 . Ülés 40×43.59 02 ALRIK forgószék 3490 Ft Magassága állítható. és otthoni használatra használatra megfelelőnek találtuk. Ezt a széket teszteltük. 11 06 új TORBJÖRN forgószék 14 990 Ft 09 05 04 12 10 02 ALRIK forgószék 03 07 08 3490 Ft SKRUVSTA forgószék 29 990 Ft 01 MARKUS forgószék 39 990 Ft Állítható és rögzíthető dőlés funkció ‒ a különböző ülőhelyzetek megnövelt stabilitása érdekében. 601. Huzat: 100% poliészter.85 06 új TORBJÖRN forgószék 14 990 Ft A lejtős 08 SNILLE forgószék 6990 Ft Magassága 10 TORKEL forgószék 15 990 Ft Magassága ülőrészen előre dőlt állapotban is kényelmesen állítható.69 használatra megfelelőnek találtuk. Huppanj bele.07 09 MALKOLM forgószék 26 990 Ft Gumiborítású poliuretán bevonatú pamut/poliészter. forogj körbe. Ezt a széket teszteltük. 501.204 IRODAI SZÉKEK Irodai használatra is jóváhagyott szék. 801.01 601. 07 SKRUVSTA forgószék 29 990 Ft Magassága görgők. Fekete 801. konzol 600 Ft/db H28 cm. és otthoni 11 EKBY ALEX polc fiókkal 9990 Ft/db érdekében. M42–53 cm. Ülés Tervező: Ola Wihlborg. Ülés/háttámla: 100% poliészter. M39–51 cm.79 M45–58 cm. 501. és otthoni használatra megfelelőnek találtuk. Tervező: Andrew bevonatú pamut/poliészter.674. áruházakban! Tervező: Henrik Preutz. M40–51 cm. M47–60 cm. Huzat: 119×29 cm. Fehér 48×45.94 teherbírás: 110 kg. Tervező: Henrik Preutz.73 poliuretán bevonatú pamut/poliészter. Kényelmes ülést biztosít. a kényelmes ülőpozíció érdekében. Ezt a széket teszteltük. Ülés 53×47.420. minden padlón simán. dőlj hátra. és irodai használatra alkalmasnak találtuk (EN 1335 szabvány szerint). Ülés: polipropilén. Huzat: 100% gyapjú. 01 MARKUS forgószék 39 990 Ft Ezt a széket kifejezetten a VIKA asztallapokhoz és lábakhoz terveztük. könnyen állítható. beépített deréktámasszal. Ülés 49×42. és otthoni Tervező: J. 798. M38–50 cm. IDHULT fehér 400. és irodai használatra Tapasztald meg a minőséget az IKEA alkalmasnak találtuk.97 deréktámasszal. M40–57 cm. Ülés 47×48. Ülés: polipropilén.124. és otthoni Ezt a széket teszteltük. Ezt a széket teszteltük. 002. érdekében.

Kék 402. M50 cm.179.99 Kapható még: Fekete 202.54 Zöld 402.TORBJÖRN forgószék 14 990 Ft Változtatható magasságának köszönhetően egyszerűen a megfelelő pozícióba állíthatod. Jelinek. M42–50 cm.179.07 14 990 Ft új FORSÅ asztali lámpa 5990 Ft/db Az állítható kar és fej lehetővé teszi az irányított világítást.467.178. Fekete 001. Porfestett vagy nikkelezett acél.467.247. Ülés/háttámla: 100% poliészter.76 Nikkelezett 801. Ernyő Ø12 cm.63 5990 Ft/db .03 Rózsaszín 502. Maximális teherbírás: 110 kg. Tervező: J. Ülés 40×43.

01 Egy darab papírból és környezetbarát LED-ből áll. a másikat egy fényképezőgép halszemoptikája inspirált. hogy a diódák picik. M15 cm.806.117. 802. melyekre addig nem volt példa. Csak vess egy pillantást az oldalon található lámpákra. Ezek a tulajdonságok és a tény. Hagberg. új 06 új 05 új új Határtalan dizájn. Az a fantasztikus a LED technológiában. mint az összes többi világítástípus. 602. kiváló például étkezőasztalok vagy dohányzóasztalok fölé. amikor éppen nincs felkapcsolva a lámpa. könnyen a megfelelő helyre irányítható a fény.98 04 VIKT LED-es falilámpa 9990 Ft Porfestett alumínium és műanyag. 602. 301. a még egyenletesebb fény elérése. Az egyiket egy hongkongi zuhanyrózsa. Hagberg/M. 02 IKEA PS 2012 LED-es állólámpa 09 07 34 990 Ft 19 990 Ft 08 VÄSTER LED-es függőlámpa 03 új 04 A sík fej és az állítható lámpatest csodálatosan helykímélő megoldás.5 cm. . nem törékenyek. hogy új.83 02 új IKEA PS 2012 LED-es állólámpa 34 990 Ft A balerinaszoknya által ihletett habos textília akkor is lágyságot visz a szobába. és lásd meg a fényt! Bőven van belőle.968. Tervező: Henrik Preutz.809. nem szükséges cserélni őket. 001.17 05 új SOLKULLEN LED-es függőlámpa 10 990 Ft Érdekes árnyékot vet a mennyezetre és a falra.69 06 új KLOR LED-es függőlámpa 29 990 Ft A LED dióda közvetlenül a vékony.84 07 TISDAG LED-es asztali lámpa 16 990 Ft Porfestett acél és műanyag.60 08 TIVED LED-es állólámpa 16 990 Ft Flexibilis kar. A LED-nek köszönhetően ezután a lehetőségek határa a csillagos ég. Hirtelen lehetővé vált a kisebb méretű lámpák létrehozása.116.61 03 új IKEA PS 2012 LED-es falilámpa 13 990 Ft Állítható hosszú karral. hogy a LED sokkal fenntarthatóbb.208 LÁMPÁK Az okos tervezésnek köszönhetően a lámpa belseje szétszórja a LED fényét. és nagyon kevés hőt termelnek.047. indították tervezőink némelyikét arra.906. M58 cm. Tervezők: K. Ø45. lapos mennyezeti korongba van beépítve.087. és olyan beépített megoldások. 101. 9. M138 cm. Ø40. áramvonalas dizájn és minőségi világítás egy lámpában.077.68 09 új VÄSTER LED-es függőlámpa 19 990 Ft Műanyag és acél.5×11. 202. hogy a faltól nagyobb távolságra is tudd használni a lámpát. 01 új IKEA PS 2012 LED-es függőlámpa 34 990 Ft Irányított fényt biztosít. Acél. 101. kreatív ötletek megvalósítására adják a fejüket.06 Látogass el az IKEA áruházba. és gyönyörű mintákat „rajzol” otthonod falára. hangulatos ragyogást biztosítva a szobában. 402.

501.44 .210 LÁMPÁK A LED élettartama 25 000 óra. 402. kapocs és fali szerelvények a csomagban. 601. M117 cm. M131 cm.44 03 JANSJÖ LED-es csíptetős spotlámpa 2990 Ft/db Festett acél. 901.477. Porfestett acél és 100% pamut.112.70 08 TUVE állólámpa 13 990 Ft Textil lámpaernyő.841. Ernyő Ø13. M50 cm. A papír lámpaburák kellemes hangulatfényt biztosítanak. 101.21 11 HOLMÖ állólámpa 2290 Ft Ernyő Ø22. M77 cm. 402. Ø60.64 09 SÖRE állólámpa 7490 Ft Kellemes hangulatvilágítást ad. állítható magasság. M100 cm. Ernyő Ø54. Ernyő Ø8. M142 cm.49 06 ARÖD álló-/olvasólámpa 12 990 Ft Ernyő Ø15. 201.5 cm. 02 HOLMÖ állólámpa 2290 Ft 01 11 08 12 05 06 09 10 03 07 új 04 01 ONSJÖ LED-es függőlámpa 13 990 Ft 902. mint egy hagyományos izzó.928.524.372. 701.077. M150 cm.70 05 TIVED LED-es asztali és falilámpa 7990 Ft/db Flexibilis kar. 102.488.63 02 HÄGGÅS LED-es függőlámpa 16 990 Ft Minden kar végén LED-ek világítanak.959. szórt és dekoratív fényt ad.82 10 IKEA 365+ BRASA álló-/olvasólámpa 24 990 Ft Kétféle fényerősség közül választhatsz. Ernyő Ø35. M40 cm. M60 cm. alumínium és polikarbonát. 001.809. M126 cm.57 04 STRANNE LED-es asztali lámpa 12 990 Ft Hajlítható karokkal: variáld a lámpa formáját. 07 új LYRIK állólámpa 13 990 Ft A lámpa művészi megjelenése lágyságot visz a szobába. irányítható fény.044.83 Még több lámpát találsz az IKEA áruházakban. és 85%-kal kevesebb energiát fogyaszt. 301. Ernyő Ø30.68 12 KVART fali/csíptetős spotlámpa 1690 Ft Két különböző módon is rögzíthető.736.

08 „ Modern csavart akartam adni egy klasszikus lámpának azáltal. Ernyő Ø9 cm. 002. 48% viszkóz és műselyem. M21 cm. Alumínium és 100% poliészter mikroszál. M31 cm. 302.84 10 FILLSTA asztali lámpa 5990 Ft Kellemes hangulatvilágítást ad. M52 cm.” Helena Svensson tervező . Ø27. 201. 002. 101. 601.39 04 új VIDJA asztali lámpa 5490 Ft Textil lámpaernyő.56 05 LAMPAN asztali lámpa 795 Ft Műanyag. 24×13. M26 cm. M44 cm. 101.16 11 új GAVIK asztali lámpa 3990 Ft Üveg.76 02 ÅRSTID asztali lámpa 5990 Ft Textil lámpaernyő.18 09 NYFORS asztali lámpa 9990 Ft Az állítható kar és fej lehetővé teszi az irányított világítást.45 SKEBY lámpaernyő 2990 Ft Ø23 cm. M48 cm. Ernyő Ø22 cm. M83 cm. Ø18.615. Ø24. Amikor a lámpaernyőn és a lámpatesten keresztülhalad a fény.245.150. M56 cm. 701. szórt és dekoratív fényt ad. 65% polietilén és 35% poliészter. Rózsaszín 202. 11 GAVIK asztali lámpa 3990 Ft 01 új LYRIK asztali lámpa 8990 Ft Lágy hangulatot kölcsönöz a szobának.841.89 08 KLABB asztali lámpa 7990 Ft Textil lámpaernyő. 100.638.235. 101.585. Ernyő Ø9 cm. 03 07 04 új 01 02 08 10 09 LAMPAN asztali lámpa 795 Ft 05 új 06 A lámpa ötletes csomagolási módja biztosítja egyedülálló árát. megtörik.54 07 BRÅN asztalilámpa-test 4990 Ft Szájjal fúvott üveg. M29 cm. Ernyő Ø19 cm. Izzóval együtt. M40 cm. Galvanizált acél és rizspapír.133. Műanyag és alumínium. szórt és dekoratív fényt ad. 401. Porfestett acél és 100% pamut. M64 cm. Izzóval együtt.960.97 06 VÄTE asztali lámpa 2990 Ft Kellemes hangulatvilágítást ad. Nikkelezett acél.270. minden lámpa egyedi. 52% pamut.69 03 TRÅL asztali lámpa 8990 Ft Az állítható kar és fej irányított világítást ad.544.212 LÁMPÁK A lámpaernyők cseréjével könnyedén felfrissítheted otthonod megjelenését. Ø19. és érdekes árnyékokat vet.959. Festett acél és üveg. szórt és dekoratív fényt ad. Ernyő Ø14 cm. hogy szinte az egész lámpát üvegből készítettem el.

214

LÁMPÁK

JÄRA lámpaernyő 02 MELODI függőlámpa 03

5490 Ft
06

1490 Ft
01

új

07

Egy új lámpával egyszerűen, de nagyszerűen feldobhatod az otthonodat. Kísérletképp helyezz néhány lámpát más helyre, és meglátod, érezhető lesz a különbség.

08

10

09

04

05

01 TORNA függőlámpa 19 990 Ft Irányított és szórt fényt is ad, kiváló például ebédlőasztal megvilágításához. Nyír rétegelt lemez és polipropilén. Tervező: Ehlén Johansson. Ø27, M56 cm. 901.366.12 02 MELODI függőlámpa 1490 Ft Közvetlen fényt ad; kiváló étkezőasztalok vagy bárpultok fölé. Polikarbonát/ polisztirén/PVC. Tervező: Monika Mulder. Ø28, M26 cm. 000.379.80

03 új LYRIK lámpaernyő 5490 Ft Textil lámpaernyő; szórt és dekoratív fényt ad. Porfestett acél és 100% pamut. Tervező: Sissa Sundling. Ø36 cm. 501.959.72 HEMMA vezeték 895 Ft H1,8 m. Fehér 000.678.54

04 HEKTAR függőlámpa 22 990 Ft Irányított fényt biztosít; kiváló étkezőasztalok vagy bárpultok fölé. Acél és alumínium. Tervező: Ola Wihlborg. Ø47 cm. 602.152.05 05 FOTO függőlámpa 4990 Ft Közvetlen fényt ad; kiváló étkezőasztalok vagy bárpultok fölé. Lakkozott alumínium. Ø38 cm. 801.258.12

06 JÄRA lámpaernyő 5490 Ft Textil lámpaernyő; szórt és dekoratív fényt ad. A lámpatest és a vezeték külön kapható. 100% pamut és műanyag. Ø45, M29,5 cm. Szürke 202.286.29 HEMMA vezeték 895 Ft H1,8 m. Fehér 000.678.54 07 VÄTE mennyezeti lámpa 6990 Ft Szórt fény; általános fényt biztosít. Rizspapír, acél és műanyag. Tervező: Maria Vinka. Ø72, H27 cm. Fehér 401.760.59

08 IKEA 365+ BRASA függőlámpa 14 990 Ft Közvetlen fényt ad; kiváló például étkezőasztalok vagy dohányzóasztalok fölé. Acél, polikarbonát műanyag és anodizált alumínium. Tervezők: A. Nilsson/H. Preutz/T. Eliasson. Ø45, M22 cm. Piros 801.384.14 09 SÖDER 7 ágú csillár 29 990 Ft Kellemes hangulatvilágítást ad. Izzóval együtt. Üveg és acél. Tervezők: P. Amsell/B. Berlin. Ø72, M80 cm. 501.956.89

10 SÖDER függőlámpa 8990 Ft Akaszd ablakba vagy a szoba sarkába, hogy egy kis csillogást csempéssz az otthonodba. Üveg és acél. Tervezők: P. Amsell/ B. Berlin. Ø14, M30 cm, vezetékkel együtt M190 cm. 701.956.93 Keresd a hozzád illő darabot az IKEA.hu weboldalon.

216

ÉTKEZŐASZTALOK

74 990 Ft
01

STORNÄS étkezőasztal

02

Hajtsd fel, ha szükséged van rá, és csukd le, ha befejezted a teendőidet.

07

új

08 03 09

04 10

11

05

új

új

BJURSTA étkezőasztal
06

44 990 Ft
12

Húzd ki a lábakat, add hozzá az extra asztallapot, és az INGATORP asztal mellé még több barátodat leültetheted vacsorázni.

Az asztallap bambuszból készült ‒ ami egy tartós, gyorsan újratermelődő alapanyag.

01 STORNÄS étkezőasztal 74 990 Ft Nagyobbítható asztal, 1 extra lehajtható lappal, 4-6 fő részére; igény szerint állítható asztalméret. Pácolt, lakkozott tömör fenyő. Tervező: Carina Bengs. 147/204×95, M74 cm. 401.768.46 02 TORSBY étkezőasztal 21 990 Ft 2 személyes. Pácolt, lakkozott kőris furnér/ krómozott acél. Tervező: Carl Öjerstam. 85×85, M75 cm. 898.897.35

03 DOCKSTA étkezőasztal 54 990 Ft 4 személyes. Festett felület. Ø105, M75 cm. 400.636.32 04 NORDEN lehajtható asztal 44 990 Ft Asztal, lehajtható lappal, 2-4 fő részére; igény szerint állítható asztalméret. Lakkozott tömör nyír. Tervező: Mikael Warnhammar. 26/89/152×80, M74 cm. 201.047.18

05 új INGATORP étkezőasztal 84 990 Ft Nagyobbítható asztal, 1 extra lehajtható lappal, 4-6 fő részére; igény szerint állítható asztalméret. Festett felület. Tervező: Carina Bengs. 155/215×87, M74 cm. Fehér 702.214.23 06 új IKEA PS 2012 étkezőasztal 44 990 Ft 2-4 személyes. Bambusz és alumínium. Tervező: Jon Karlsson. 74/106/138×80, M74 cm. 202.068.06

07 új BJURSTA fali lehajtható asztal 9990 Ft Lehajtva praktikus polcként használható. Lakkozott kőris furnér és acél. 90×50 cm. 802.175.24 08 TRANETORP étkezőasztal 74 990 Ft Nagyobbítható asztal, 1 extra lehajtható lappal, 4-6 fő részére; igény szerint állítható asztalméret. Lakkozott tömör tölgy és tölgy furnér. Tervező: Ola Wihlborg. 143/203×90, M74 cm. 602.066.11

09 TORSBY étkezőasztal 35 990 Ft 4 személyes. 11 Krómozott acél és edzett üveg. Tervező: Carl Öjerstam. 135×85, M74 cm. 598.929.37 10 MELLTORP étkezőasztal 6990 Ft 2 személyes. Melamin fólia felület és acél. Tervező: Lisa Norinder. 75×75, M74 cm. 598.499.77 12 Nem találod, amit keresel? További színekből és méretekből válogathatsz az IKEA.hu weboldalon.

BJURSTA étkezőasztal 44 990 Ft Nagyobbítható asztal, 2 extra lehajtható lappal, 4-8 fő részére; igény szerint állítható asztalméret. Pácolt, lakkozott kőris furnér. 140/180/220×84, M74 cm. 301.162.64 MUDDUS lehajtható lapú asztal 7990 Ft Kinyitható és lehajtható asztallapokkal; könnyű az asztal méretét változtatni, 1-2 fő részére. Melamin fólia. 48/92×60, M74 cm. 101.600.74

218

éTKEzőSzéKEK

Néhány egymásba rakható plusz ülőke mindig jól jön, amikor váratlanul pár vendéggel több érkezik. VILMAR szék

új
04

9990 Ft
01

új
02

03

05

12

13
11

új
14

Ennek a széknek magasabbra terveztük a támláját, így hosszú vacsorák alatt is kényelmes.

Elég magas ahhoz, hogy a felnőttek asztalához tolhasd.

10
06 07

új
15 17
18 16

„Két világ legjavát egyesítettük, amikor a fa és műanyag ötvözésével új széket hoztunk létre. Az így kapott eredmény rendelkezik a műanyag kiváló tulajdonságaival, ugyanakkor kisebb a gyártás során keletkező szén-dioxid mennyisége.” Marcus Arvonen tervező

08

09

19

01 VILMAR szék 9990 Ft Egymásba rakhatók; helykímélő megoldás. Tervező: Johanna Jelinek. 52×55, M89 cm. Fehér 198.897.48 02 új IKEA PS 2012 ülőke 9990 Ft/db Festett felület. Tervező: Lisa Norinder. Ülés Ø35 cm, M65 cm. Kék 202.067.88 Fekete 602.067.86 Sárga 402.067.92 03 NORRNÄS szék 15 990 Ft Tömör nyír; tartós, természetes anyag kemény felülettel. Tervező: Mikael Warnhammar. 42×53, M94 cm. Szürke 601.775.00

04 új IKEA PS 2012 magas támlájú karfás szék 22 990 Ft Tömör nyír és acél. 58×58, M97 cm. 002.067.94 05 INGOLF szék 17 990 Ft Lakkozott tömör gumifa. 43×52, M91 cm. Fehér 701.032.50 06 REIDAR szék 13 990 Ft Egymásba rakhatók; helykímélő megoldás. Alumínium. 49×50, M78 cm. Fekete 101.775.07 07 TOBIAS szék 19 990 Ft Pihentető rugalmasságú ülés és hátoldal. Krómozott acél és műanyag. 55×56, M82 cm. 901.853.20

08 MARIUS ülőke 1290 Ft/db Egymásba rakhatók; helykímélő megoldás. Ø32, M45 cm. Fekete 101.356.59 Kék 002.182.40 Fehér 901.840.47 Nézd meg a 122. oldalon, mennyire praktikus lehet a MARIUS, akár fürdőzés közben is. 09 TERJE összecsukható szék 2690 Ft/db Pácolt, lakkozott tömör bükk. 44×51, M77 cm. Piros 402.256.77 10 HENRIKSDAL szék 15 990 Ft Pácolt, lakkozott tömör tölgy és 100% pamut. 51×58, M97 cm. 498.500.61

11 ELMER szék 15 990 Ft/db Összeszerelt állapotban vásárolható meg. Polikarbonát műanyag és acél. Tervezők: K. Hagberg/ M. Hagberg. 50×46, M70 cm. Piros 901.964.89 12 BÖRJE szék 8990 Ft Pácolt, lakkozott tömör bükk és 100% pamut. 44×55, M100 cm. Barna-fekete/GOBO fehér 301.168.48 Nem felel meg teljesen az igényeidnek? További lehetőségek az IKEA.hu weboldalon. 13 SIGURD szék 13 990 Ft Lakkozott tömör tölgy és tölgy furnér. 46×46, M78 cm. Fehérre pácolt tölgy 402.011.48

14 új IKEA PS 2012 karfás szék 16 990 Ft Fa-műanyag összetétel. Tervező: Marcus Arvonen. 52×46, M76 cm. Fekete 702.068.04 15 új PREBEN szék 26 990 Ft Párnázott ülő- és hátrész, nagyobb kényelem. Rögzített huzat: szintetikus rostok/pamut és gyapjú. Tervezők: C. Halskov/H. Dalsgaard. 45×51, M90 cm. Barna-fekete/TENÖ világosszürke 602.013.31 16 URBAN gyerekszék 9990 Ft Könnyű tisztán tartani. Merevített polipropilén. 45×48, M79 cm. Zöld 502.070.36

17 KAUSTBY szék 12 990 Ft Pácolt, lakkozott tömör fenyő. 44×48, M103 cm. Szürke-barna 801.822.42 18 BERNHARD szék 34 990 Ft Krómozott acél és bőr. 45×50, M77 cm. 402.038.78 19 NILS karfás szék 21 990 Ft Levehető, mosható huzat; könnyű tisztán tartani. 100% pamut. 60×57, M80 cm. Fekete/BLEKINGE fehér 498.487.04 A 118. oldalon láthatod, mennyire kényelmes a NILS szék, még a leghosszabb étkezések alatt is.

Átlátszó/krómozott 201. Krómozott acél és műanyag. Lila 801.Tervező: Carl Öjerstam TOBIAS szék 19 990 Ft Pihentető rugalmasságú ülés és hátoldal.407. 31 cl.38 Kapható még: Szürke/krómozott 901.407.853. a nagyobb kényelem érdekében.20 SKOJA pohár 250 Ft/db Üveg.68 Türkiz 002.54 Kék 202. M82 cm. 55×56. Tervező: Henrik Preutz.150.872.69 250 Ft/db 19 990 Ft .

097. Edholm/L. Vinka/S. Tervező: Lovisa Wattman.097. Vinka/S. 3 emeletes 2990 Ft Szétszedhető tálak.210. Ø16 cm.097. Fehér 901. 36 cl. Tervező: Maria Vinka.10 02 IKEA 365+ tányér 795 Ft/db Földpátos porcelán.34 Tökéletes teríték.96 03 BRUKBAR pohár 295 Ft/db Üveg. a sorozat 13 TRIVSAM tányér 1290 Ft/db Fajansz. 16 IKEA 365+ szervírozótányér 2490 Ft Tervező: Jon Eliason.25 07 új ÖVERENS tál 795 Ft/db Fajansz. 3 emeletes 04 2990 Ft Hajtogass belőle egyedi szalvétát. Tömör nyír. Ullenius. Ø28 cm. Zöld/fehér 402. Fehér 901. 15 cl. 801.334. 31×26 cm.24 06 új ÖVERENS tányér 1290 Ft/db Fajansz. Ø17 cm. Fehér 001.128. Üveg. Fehér 863. Edholm/L. Fehér/zöld 502. 201.53 11 IKEA 365+ teáscsésze aljjal 995 Ft 15 IKEA 365+ szervírozótányér 1690 Ft Földpátos porcelán.87 05 új ÖVERENS tányér 1990 Ft/db Fajansz. Tervező: Susan Pryke. 14 POKAL pohár 595 Ft/6 db Forró italokhoz is 36×20 cm. 401. Tervező: Susan Pryke. ha nem használod.874. Tervező: Jon Eliason.28 08 TRYGG szervírozótál 295 Ft/db Üveg. Üveg és rozsdamentes acél.017.18 Földpátos porcelán. Tervezők: M.873. Tervező: Susan Pryke.71 Helytakarékos. Ø32 cm.013. Hagberg. Ø31 cm. Fehér/zöld 102. 600. Ø27 cm.161. 27 cl. Tervező: Lovisa Wattman. kombinálhatod és kedvedre változtathatod a magasságát. Ø13 cm. Fehér 263. 31×27.32 12 TRIVSAM tál 595 Ft/db Fajansz. Hagberg.324. Bézs 000. Ullenius. Tervező: Susan Pryke. Meríts ihletet az IKEA áruházakban! .39 04 IKEA 365+ tál 695 Ft/db Földpátos porcelán. Vinka/S. Hagberg/M. 601.301.06 09 IKEA 365+ szervírozótál.333.35 alkalmas.817. Ullenius.222 TERÍTÉK 01 02 03 09 10 TRYGG szervírozótál 695 Ft/db IKEA 365+ szervírozótál. kisebb darabjai a nagyobb részekbe rakhatók. 11 05 06 12 14 13 08 TRYGG szervírozótál 07 295 Ft/db 15 16 01 IKEA 365+ tányér 2490 Ft/db Földpátos porcelán. Hagberg/M. 502.33 10 TRYGG szervírozótál 695 Ft/db Üveg. Zöld 102. Tervezők: M. M34 cm. Edholm/L. Tervezők: M. Tervezők: K.017. Ø17 cm. 18×18 cm. Tervezők: K. Tervező: Lovisa Wattman.10 42×22 cm.

801.45 11 ARV tányér 695 Ft/db Fajansz.” Sarah Fager tervező 13 új FRASERA whiskyspohár 395 Ft/db FORSLA mélytányér 04 05 14 1290 Ft/db 15 16 06 LÖNSAM vizeskancsó 17 18 07 09 495 Ft/db 10 08 11 19 01 ARV mélytányér 695 Ft/db Fajansz.462. Fehér 401. Tervező: Sissa Sundling. Tervezők: S. Rózsaszín/zöld 102.548.64 05 ARV tányér 695 Ft/db Fajansz. Ø21 cm. Ø15 cm. Edholm/L.229. Tervező: Henrik Preutz. Ø16 cm. Üveg. 1 l. így több jégkocka belefér. Rózsaszín 702. Tervező: Sissa Sundling. minden darab egyedi.94 13 új FRASERA whiskyspohár 395 Ft/db Üveg. Ø28 cm. 801. Ø11 cm. Ø20 cm. 28 cl. Lila 201. Tervező: Sissa Sundling.43 07 GODTA tál 595 Ft/db Edzett üveg.51 18 FORSLA tál 795 Ft/db Az egyedi máz karaktert ad az edénynek. 201.09 16 FORSLA szervírozótányér 2990 Ft/db Az egyedi máz karaktert ad az edénynek. Tervező: Sissa Sundling. Tervező: Gunnel Sahlin. Edholm/L. Ø11 cm. Ø22 cm. ahogy megtörik rajta a fény.71 03 ARV tányér 595 Ft/db Fajansz. Tervezők: S. Fehér 601.966. Ø22 cm. Ø13 cm. Sötétlila 701. Lila 401. Kőedény. Tervező: Maria Vinka.78 15 FORSLA mélytányér 1290 Ft/db Az egyedi máz karaktert ad az edénynek. 30 cl.869.195. minden darab egyedi.52 06 LÖNSAM vizeskancsó 495 Ft/db Üveg. Ø28 cm. Rózsaszín 102.70 10 ARV tányér 595 Ft/db Fajansz.224 TERÍTÉK 02 01 03 12 „Nagyra terveztem ezt a whiskyspoharat.126.878. Tervező: Ebba Strandmark. Tervező: Gunnel Sahlin. 30 cl.087.58 02 HEDERLIG fehérboros pohár 395 Ft/db Üveg. Kőedény.135. Fehér 601. Kőedény.878.096. Fehér 201. Üveg. Tervező: Sissa Sundling. az üveg ‒ csiszolásának köszönhetően ‒ pedig csillog. Ullenius. Ullenius. Sundling/S.12 Egy tökéletesen terített asztal akár a szoba fényét is emelheti.462. Ø32 cm. Rózsaszín 602. 36 cl. Tervező: Sissa Sundling.88 14 FÄRGRIK tál 495 Ft/db Fajansz. Tervező: Maria Vinka.60 12 FÄRGRIK tányér 395 Ft/db Fajansz.68 08 IDEELL tál 595 Ft/db Edzett üveg.43 09 ARV tál 595 Ft/db Fajansz.63 17 FABULÖS pohár 595 Ft/db Kézzel készített. 002.882. Lila 302.62 19 NÄRHET vörösboros pohár 595 Ft/db Szájjal fúvott üveg. Lila 001. 202.875. Tervező: Sarah Fager.096. Ø26 cm. Meríts ihletet az IKEA áruházakban! . Sundling/S. Tervező: Anne Nilsson. Tervező: Sissa Sundling.545.878.875. Sötétlila 401. Ø35 cm. Tervező: Ebba Strandmark.64 04 ARV tányér 1490 Ft/db Fajansz.

Világostürkiz 301.63 04 GODTA mélytányér 695 Ft Edzett üveg.548.72 . Tervező: Sissa Sundling.75 16 IKEA 365+ tányér 895 Ft Földpátos porcelán.27 05 IKEA 365+ tál 795 Ft Földpátos porcelán.334. Tervező: Susan Pryke.333.90 15 IKEA 365+ tányér 1990 Ft Földpátos porcelán. Tervező: Susan Pryke. Fehér 001. 1. Fehér 801. Tervező: Sissa Sundling. Türkiz 302.497.871. Edholm/L. Madár 801. Ø30 cm. Edholm/L. Ullenius.60 14 IKEA 365+ tál 795 Ft Földpátos porcelán. Ø21 cm. Tervező: Gunnel Sahlin. Tervező: Susan Pryke. 22 cl.226 TERÍTÉK 01 02 03 10 11 12 HEDERLIG pezsgőspohár 395 Ft/db 04 GODTA mélytányér A FABULÖS poharak szájjal fúvott darabok.161. Tervező: Susan Pryke.195.872. Ø27 cm. Tervező: Susan Pryke. 30 cl. Ø32 cm.334.869. a színes foltok kézzel készültek.694. Tervező: Susan Pryke. Ø16 cm.77 08 BRUKBAR pohár 295 Ft/db Üveg.160. Tervező: Susan Pryke. Fehér 602. Tervező: Anne Nilsson. Ø27 cm. 25 cl.40 09 IKEA 365+ mélytányér 1490 Ft Földpátos porcelán. 21 cl. 27 cl. Türkiz 402. Sundling/S. Tervezők: S. minden darab egyedi.42 12 HEDERLIG pezsgőspohár 395 Ft/db Üveg.83 06 GODTA tányér 795 Ft Edzett üveg.55 11 LEENDE vizeskancsó 1490 Ft/db Szájjal fúvott üveg. Ø25 cm. 902. Tervezők: S.160. Világostürkiz 301. Ø16 cm.85 03 GODTA bögre 595 Ft/db Edzett üveg. Világostürkiz 101. Ø13 cm. 33×33 cm. Ullenius.01 02 BÄRBAR tálca 1490 Ft Rétegelt keménypapír.334. Tervező: Maria Vinka. Fehér 301. Üveg.31 07 IKEA 365+ tányér 695 Ft Földpátos porcelán.334.73 13 IKEA 365+ kávéscsésze aljjal 695 Ft/db Földpátos porcelán.10 17 IKEA 365+ tál 895 Ft Földpátos porcelán. Türkiz 101.334. Fehér/világostürkiz 401. 05 695 Ft/db 13 14 15 06 08 07 09 16 17 01 POKAL pohár 295 Ft/db Edzett üveg. Üveg.2 l. Tervező: Susan Pryke. Türkiz 502. minden darab egyedi. Fehér 862. Tervező: Anne Nilsson. így minden egyes pohár egyszeri és megismételhetetlen. 401.70 10 FABULÖS pohár 595 Ft/db Kézzel készített.161. Fehér 201. 5 cl.

hogy az étel leégjen vagy az edény falára tapadjon.27 11 IKEA 365+ HJÄLTE habverő.66 10 IKEA 365+ HJÄLTE tésztaszedő 995 Ft A nyél formája és anyaga biztos fogást biztosít. 001.011. oldalon. 501. 15 cl. M8. 03 IKEA 365+ wok 01 5990 Ft Háromrétegű fémből készült.586. oldalon. Krómozott cink és szintetikus gumi. és sütőben használható üveg. 45% lenvászon.55 15 év garanciával.493.96 02 IKEA 365+ nyeles edény fedővel 5 év garanciával.5. Ø6. beleértve az indukciós főzőlapot is. 04 Ezek az edényalátétek mágnesesek. H34 cm. H34 cm.228 EDÉNYEK 08 IKEA 365+ fazék fedővel 02 07 3990 Ft Rozsdamentes acélból készült. 55% pamut. Részletek a 312.57 Tervező: Marcus Arvonen. alátét 1290 Ft/db Szilikongumi és mágnes.58 08 IKEA 365+ fazék fedővel 3990 Ft Rozsdamentes acél.821. 2690 Ft/db Minden főzőlapon jól használható. oldalon. beleértve az rendkívül jó nedvszívó képességű. 201. Részletek a 312. oldalon. Tervező: Marcus Arvonen. egy pedig öntéshez.752. 2 l. Részletek a 312. Részletek a 312. . Teflon® Platinum+ bevonattal. 101.024. Üveg és műanyag. 301.494. 15 év garanciával. egy szóráshoz. 701. Rozsdamentes molibdén/vanádium acél és gumi. 102. Főzz. 50×70 cm. Ø28 cm.78 12 IKEA 365+ serpenyő 4990 Ft Minden főzőlapon jól használható. 5 l. ha felemeled azokat. H34 cm. 09 IKEA 365+ HJÄLTE wok spatula 995 Ft A nyélen található bemetszésnek köszönhetően az eszköz nem csúszik bele a wokba. Pengehossz: 20 cm. 09 10 11 12 13 05 06 A tűzálló üvegfedő az ételek tálalására is alkalmas.012. oldalon. Indukciós főzőlapon is használható.070. 13 IKEA 365+ tűzálló edény fedővel 13 990 Ft Rozsdamentes acél/Teflon® Platinum+. 04 IKEA 365+ GUNSTIG mágneses edénybeleértve az indukciós főzőlapot is. 07 IKEA 365+ VÄRDEFULL fokhagymaprés 1490 Ft/db Megbirkózik a hámozatlan gerezdekkel is. Fehér 901. megakadályozza. H17 cm. az évek múlásával is megtartja új jellegét. A teljes választékot megtalálod az IKEA áruházakban.5 cm.011. tárolj! A 365+ sorozat tagjai minden konyhai igényre megoldást nyújtanak. Rozsdamentes acél.70 06 IKEA 365+ GNISTRA szakácskés 2990 Ft A nyél formája és anyaga biztos fogást biztosít. Részletek a 312. gömb alakú 995 Ft A teflon bevonatú edényekhez ideális. oldalon. Piros/sötétszürke 501. Fekete 601. Részletek a 312.528.28 902.011. Tervező: Håkan Olsson.66 5 év garanciával. Fekete 201. akkor is a fazék és az edény aljához tapadnak.521. indukciós főzőlapot is.06 5 év garanciával. 601. Ø28 cm. 5 l. Rozsdamentes acél. főzőlapon jól használható.76 05 IKEA 365+ IHÄRDIG fűszertartó 795 Ft/4 db A tető két különböző módon nyitható.24 15 év garanciával. tálalj. 21×18 cm. 01 IKEA 365+ GUNSTIG konyharuha 03 IKEA 365+ wok 5990 Ft Minden 1490 Ft/2 db Pamut/vászon keverék.

ott. 5 l.523. Rozsdamentes acél.00 25 év garanciával. Ø29 cm.834. Tervező: Henrik Preutz. 36×26 cm. óvatosan keverd a ropogós állag eléréséig. Teflon® Classic bevonattal.19 03 IKEA 365+ fazék fedővel 3990 Ft Minden főzőlapon jól használható. 8 l. 001. 000. Teflon® Classic bevonattal. Fehér 301.393. Fehér 201. így közvetlenül az edénybe is öntheted a hozzávalókat. oldalon. Részletek a 312. alumínium maggal. az egyszerű hőszabályozás érdekében. Szürke 401. Ez a nyeles edény két rozsdamentes acél rétegből és egy köztes alumínium rétegből áll.55 15 év garanciával. Rozsdamentes acél/ alumínium/Teflon® Professional bevonat.294. 200. 5 l.14 07 SKÄNKA fazék fedővel 4990 Ft Alumínium. 06 SKÄNKA fazék fedővel 01 4990 Ft 07 08 02 09 03 IKEA 365+ fazék fedővel 3990 Ft 12 04 10 11 05 Belső falán mérőskála található.85 10 FAVORIT fazék fedővel 13 990 Ft Minden főzőlapon jól használható. Sötétszürke 601. Alumínium. Tervező: Nicolas Cortolezzis. 11 STABIL főzőbetét 1490 Ft Energiát takaríthatsz meg vele.230 EDÉNYEK 01 FAVORIT nyeles edény fedővel 9990 Ft Minden főzőlapon jól használható. Ø32. beleértve az indukciós főzőlapot is. Tervezők: Halskov/Dalsgaard. Rozsdamentes acél. Szűrőként is használható fedő. beleértve az indukciós főzőlapot is.877. Teflon® Select bevonattal és rozsdamentes acél.60 09 GRILLA grill serpenyő 3990 Ft Alumínium. M10 cm. 501. oldalon. 41×26 cm. 04 KAVALKAD serpenyő 2990 Ft/2 db Méretek: Ø20 cm és Ø26 cm. Tervező: Magnus Elebäck. oldalon.329. Tervező: Henrik Preutz.011.57 10 év garanciával. Szürke 201. ahol magasabb a hő. Rozsdamentes acél. Részletek a 312.550. Teflon® Select bevonattal. 100. Tervezők: Halskov/Dalsgaard. mely gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít.45 12 FAVORIT nyeles edény fedővel 7490 Ft Minden főzőlapon jól használható. Teflon® Select bevonat és rozsdamentes acél. Részletek a 312. Tervező: Henrik Preutz. alumínium maggal.329.491. 1 l. Fekete 401. 2 l.63 25 év garanciával. Fekete 500. beleértve az indukciós főzőlapot is.59 08 SKÄNKA nyeles edény 1990 Ft Alumínium. 02 SMARTA piteforma 1690 Ft/db Kőedény. 3 l.834. 1 l. Íme egy újabb példa a többfunkciós megoldások iránti szenvedélyünkre. Részletek a 312. beleértve az indukciós főzőlapot is. Több ételt is főzhetsz egyszerre ugyanabban az edényben.21 05 IDENTISK fedeles wok 7490 Ft A ferde oldalaknak köszönhetően az ételt az edény fala mentén is keverheted. Rozsdamentes acél. oldalon.97 06 SMARTA sütő-/tálalótál 2990 Ft Kőedény Tervező: Magnus Elebäck. Alumínium. .294.

702. Zajszint: 51 dB (A). 602. Kapacitás: 12 teríték.5 cm. Beépített kivitel. Fagyasztó nettó űrtartalom: 97 l. M81.89 09 SMAKLIG indukciós főzőlap áthidaló funkcióval 119 900 Ft Az indukciós zónával időt és pénzt takaríthatsz meg. 06 RENGÖRA mosogatógép 109 900 Ft Zajszint: 36 dB (A).5×31.90 kWh. Beépített kivitel.71 . zajszint: 64 dB (A).28 08 NUTID HGA4K gázfőzőlap 54 990 Ft Nyomógombos elektromos begyújtás. Motorteljesítmény: 175 W.5×56.8×27. Kapacitás: 12 teríték. Zajszint: 47 dB Kimeneti teljesítmény: 1000 W. 59. Szárítóteljesítmény: A.218. miután az edény lekerül róla.79 kWh.232 HÁZTARTÁSI GÉPEK 02 03 01 04 07 10 11 12 08 05 06 09 13 14 01 KYLD hűtő/fagyasztó A+ 149 900 Ft 04 FRAMTID MW3 mikrohullámú sütő Energiahatékonysági osztály: A+. Energiafogyasztás alsó és felső sütés esetén: 0.és vízfogyasztás (280 töltet): Energiahatékonysági osztály: A++.79 kWh. Minden főzőzóna gyorsítóval és időzítővel van ellátva.228.5. 22 l. M188 cm.6×55.4. 59.66 4 csillagos fagyasztó. Beépített kivitel. 402. 901.5 cm. Energiafo64 990 Ft Kimenő mikrohullámú teljesítmény: gyasztás: 328 kWh/év. 59×52 cm.16 és vízfogyasztás (280 töltet): 311 kWh/3640 03 NUTID MW6 mikrohullámú sütő 119 900 Ft liter. 501.825.02 osztály: A+.93 kWh. Max.30 10 DÅTID HW570 páraelszívó 129 900 Ft Elszívókapacitás: 572 m³/h. 302. 802. egy A-tól (leghatékonyabb) G-ig (kevésbé hatékony) tartó skálán. 226 l. Max. Beépített kivitel. Max. 59.76 07 TYDLIG indukciós főzőlap gyorsítóval 99 990 Ft Az indukciós zóna közvetlenül az edény alját és annak tartalmát melegíti. 600. Hasznos űrtartalom: 60 liter. egy A-tól (leghatékonyabb) G-ig (kevésbé hatékony) tartó skálán. Energiafogyasztás alsó és felső sütés esetén: 0. M81–109. Hűtő nettó űrtartalom: 750 W. 31 l. Energiafogyasztás légkeveréses módban: 0.227. 701.5/43.02 13 NUTID OV9 légkeveréses sütő öntisztító funkcióval 139 900 Ft Energiahatékonysági osztály: A (a szokásos melegítési módszert tekintve). M121. zajszint: 67 dB (A).228. M81.36 59. Becsült 02 FÖRKYLD beépített hűtő A++ 99 990 Ft éves energia. 79.7 cm. 175 l. Beépített kivitel.8 cm.181. M99–154 cm. 002.3 cm.238. M59. 001.56 12 LUFTIG BF325 páraelszívó 19 990 Ft Elszívókapacitás: 325 m³/óra.4. M42 cm. 001.5 cm. Becsült éves energia54×54. belsővel 169 900 Ft Energiahatékonysági 202. Motorteljesítmény: 2×120 W. zajszint: 66 dB (A).8. Beépített kivitel.5.181. 05 ENASTÅENDE mosogatógép magas No Frost.5. Szárítóteljesítmény: A. 59.224. Fagyasztó nettó űrtartalom: 18 l. M59.6 cm. Energiafogyasztás tésztasütés módban: 0. 59.8×37. Hűtő nettó űrtartalom: Zajszint: 43 dB (A).5×56.4.80 4 csillagos fagyasztó.515. Motorteljesítmény: 175 W. 59×52 cm.79 14 FRAMTID OV5 sütő 64 990 Ft Energiahatékonysági osztály: A (a szokásos melegítési módszert tekintve).8 cm. Zajszint: 42 dB (A). 4 teljesítményszint. M34. Klímaosztály: N/ST/T. Hasznos űrtartalom: 60 liter.244.55 11 NUTID HF560 szabadon függő páraelszívó 159 900 Ft Elszívókapacitás: 560 m³/óra.793. és gyorsan lehűl. gyasztás: 175 kWh/év. Klímaosztály: SN/N/ST/T. 58×51 cm. teljesítmény: 800 W. 202.6×55.825. 80×48. Zajszint: 51 dB (A). Energiafo287 kWh/2744 liter.541. 8 teljesítményszint.5×46. Grill (A). 59. mert gyorsan és energiahatékonyan működik. M17. 60×64.

Műanyag. mikrohullámú sütőbe. hogy az étel alatt gyűljön össze a folyadék vagy a mártás. 17×17.3 l. hogy könnyebben kiöntsd a tartalmát.889. Ullenius.57 06 CHOSIGT reszelő és tároló 695 Ft Rozsdamentes acél és műanyag.6 l. Tervezők: S.2 l). vagy nyisd ki félig. Műanyag. M15 cm. Ø14. 001.531. 600. Műanyag.8 l 1290 Ft 06 07 08 11 13 PRUTA ételtároló 1290 Ft/17 db 09 Reszeléshez. Műanyag.00 03 LJUST fedeles tároló 1290 Ft Egymás mellé állítva tökéletesen kihasználhatod a helyet a fiókban/szekrényben. acél és szilikongumi. védi az ételt a jegesedéstől.44 11 PRUTA ételtároló 1290 Ft/17 db Tartalma: 17 ételvédő 9×9×4 cm-től 23×16×8 cm-es méretig. M9 cm.4 l). M6 cm. tálaláshoz.933.5 l.9 l) és 1 db 12×8×18 cm (1. 0. 1.234 ÉTELTÁROLÁS A tál és szilikon fedele sütőbe. 900.87 02 INRE edénykészlet tetővel 1490 Ft/2 db Méretek: M10 cm. Ø12. Piros/átlátszó 301. Műanyag. ha meg akarod tölteni az üveget.13 09 IKEA 365+ ételtároló 895 Ft A kivehető rácsozat lehetővé teszi. Acél. 0.933. M6 cm.4 l).73 12 IKEA 365+ fedeles tároló 495 Ft Vedd le a tetőt.5 cm.84 10 TRIPP fémdoboz tetővel 1290 Ft/3 db Méretek: 1 db 7×6×12 cm (0. Ø14.63 04 LJUST fedeles tároló 995 Ft Egymás mellé állítva tökéletesen kihasználhatod a helyet a fiókban/szekrényben.092.496.667. Ø21.933. 1.5 cm (0.3 l. tároláshoz. M7.7 l. 17×8. 10 01 IKEA PS 2012 sütő-/tálalótál 6990 Ft/6 db 02 04 05 12 03 LJUST fedeles tároló. Kék 501. Átlátszó/fehér 800.23 13 IKEA 365+ fedeles tároló 395 Ft Vedd le a tetőt. evéshez. 1. 17×8.24 08 IKEA 365+ ételtároló 695 Ft/db A tető szelepének és a lekerekített széleknek köszönhetően mikrohullámú sütőben hatékonyan és egyenletesen lehet benne ételt melegíteni. fagyasztóba és mosogatógépbe is betehető.667. Tervező: Henrik Preutz. Edholm/L.3 l. 17×17. Átlátszó/zöld 601. Tervező: Håkan Olsson. Tervező: Susan Pryke. Fekete/fehér 202. felvágottak tárolására és tálalására. Tervező: Henrik Preutz. 1.80 07 IKEA 365+ ételtároló 995 Ft Légmentes záródás. Tervező: Håkan Olsson. 0. 202.667. 1.285.667. 25×17. 501. Átlátszó/fehér 800. Műanyag. vagy nyisd ki félig. Tervező: Henrik Preutz.61 05 LJUST fedeles tároló 495 Ft/db Megfelelő sajtok.7 l) és M12 cm.5 cm (1. hogy könnyebben kiöntsd a tartalmát. Piros/átlátszó 901.5 cm. és nem folyik ki az edény tartalma.8 l. 01 új IKEA PS 2012 sütő-/tálalótál 6990 Ft/6 db Üveg.7 l. 1. M18 cm. M12 cm. Műanyag. ha meg akarod tölteni az üveget.083. M3. Piros/átlátszó 101.18 . Ø10. 1 db 10×7×16 cm (0. Acél és műanyag.

13 695 Ft . mint egy új munkalap.87 Megbirkózik a fagyasztóval. 17×17. a mikrohullámú sütővel és a megmaradt ételekkel. LÄMPLIG edényalátét 1490 Ft A műanyag láb véd a karcolásoktól és egyben megakadályozza az acél hővezetését. Rozsdamentes acél.110.7 l. 0. Fehér/piros 900. M6 cm. Ráadásul a szivárgásbiztos fedő minden benne tárolt élelmiszert frissen tart. Tervező: Håkan Olsson A fedőn található szelepnek köszönhetően hatékonyan lehet benne az ételt mikrohullámú sütőben melegíteni. 50×28 cm. 301.667. 1490 Ft IKEA 365+ ételtároló 695 Ft Műanyag.Kevesebbe kerül.

M66 cm. Tervező: Niina Aalto. 01 Természetes. 125×170 cm. M82 cm.637.18 05 EIVOR takaró 5990 Ft 100% akril. Preutz/N.68 02 LACK fali polcos elem 7990 Ft Akril felület. 65% polipuhává teszi a szőnyeget. Mindenképpen egyszerű. M42 cm. Halskov/H. Paplanhuzat: H. 50×50.83 08 SKARUM szőnyeg. M13 cm. Fehér/kék 202.140. miközben innovatív módon készített. Maximális teherbírás: 25 kg.59 Nilsson. Huzat: 100% pamut.90 07 új IKEA PS 2012 egymásba rakható asztalok 26 990 Ft/3 db Lakkozott tömör bükk. rövid szálú KORNDAL sötétszürke 998.141. Kék 801. nyers színű skandináv stílus. Acél. LEABY sárga 298. merész. 702. Preutz/T. minden darab egyedi. Piros 002. Tervező: Henrik Preutz. 14 SEKIN szervírozótál 1990 Ft Tömör nyír. 701. bükk furnér és acél. A textíliákon botanikai nyomatok és organikus minták jelennek meg. 14 08 15 16 01 IKEA PS 2012 LED-es függőlámpa 34 990 Ft Integrált LED fényforrás. Krómozott acél. Piros 802. 180×88. A bútor formáját és dizájnját tekintve is funkcionális. 200×200 cm.29 06 EIVOR FÅGEL díszpárna 1290 Ft/db Huzat: 100% pamut. amely a lakberendezés gyakorlatias és funkcionális oldalát ünnepli. Párnahuzat: 50×60 cm. Fekete/többszínű 502. Tervezők: H. szükség szerint állíthatod 39 990 Ft Hőkezelt polipropilén. 10 09 02 új 03 06 04 05 11 12 13 07 új A kézzel rajzolt minta művészi alkotássá teszi a padlóra terített szőnyeget. 200.33 150×200 cm. de semmiképp sem egyhangú. Ø45 cm.103.23 12 RITVA díszpárnahuzat 1490 Ft 15 DIOD pohár 495 Ft/db Szájjal fúvott üveg.47 Nakamura. Dalsgaard. 133×195 cm. Ø20. Fehér 701.940.896. rövid szálú 12 990 Ft Gépi szövésű szőnyeg.56 6990 Ft 100% pamut. Karlsson. Tervező: Anne pamut és 15% poliészter. M190 cm.238 STÍLUS Grafikus. Tervezők: A.256. 50×50 cm.869. Fekete/fehér 102. Eliasson. Fehér/fekete 101. Tervezők: J.51 .077. 25 cl.231. kanapé 59 990 Ft Extra huzatok: variálhatod és megújíthatod a bútoraidat. Ez a skandináv grafikus stílus lényege. Egyszerűség. 68×94. Tervező: Cilla Ramnek. Nyír furnér/ 13 IKEA 365+ LUNTA asztali lámpa 17 990 Ft 16 EIVOR CIRKEL szőnyeg.784. Élénk színek és nyers fa grafikus mintájú textíliákkal elegyítve. 30×60 cm. 30×28. Fekete 201. gyakorlatiasság és a részletekben rejlő minőség ‒ nagyjából ezekkel a szavakkal foglalható össze a képen látható természetes.88 Szabályozóval. Időtlennek is mondhatnánk. 09 POÄNG hintaszék 49 990 Ft Huzat: 85% Az 50×50 cm-es belső párnához illik. Karlsson. színes és egyedi darabokkal teszi azt játékossá. Nilsson/ Sahlin. Fekete 302.898. Fehérített 900.85 04 KLIPPAN 2 sz. Tervezők: C.79 03 új FÖRHÖJA doboz 5490 Ft/4 db Lakkozott tömör nyír.121. Egy olyan stílusé. 145×300 cm. Szál: 100% polipropilén. Tervező: Noboru 100% pamut.488. melyeknek geometriai formák adnak kontrasztot.43 a fény erősségét. M95 cm.267.468. különlegesen 10 MERETE függönypár 13 990 Ft 100% pamut. Karlsson/N.50 Ø28. Töltet: poliészter/pamut/ viszkóz. Tervező: Gunnel 11 TVÅBLAD CIRKEL ágyneműhuzat-garnitúra észter és 35% pamut. Üveg.

101. 100×100 cm. 09 02 10 03 11 04 12 05 13 16 06 14 15 07 08 A finom mintájú párnák teszik egységessé a képet. Barna 002. 145×300 cm. pedig élénkké teszik azokat.963.048. Az olyan anyagok. M16 cm.170. Paplanhuzat: 150×200 cm. Fekete-barna 699. Hagberg. Töltet: poliészter rostszál. mint amilyen a lila vagy a kék. 30×23. 17 01 YSTAD fotel 159 900 Ft Az ülőfelület és a karfa puha. 50×60 cm. 03 BENZY ágyneműhuzat-garnitúra 7990 Ft 100% pamut. mint a bársony.43 11 HALLARYD keretezett kép 26 990 Ft Motívum: Bridges.240 STÍLUS Otthonos.51 09 BESTÅ VARA tárolókombináció üvegajtókkal 20 000 Ft Fólia felület és edzett üveg. akár bohém párizsi stílusról legyen szó. 001. 45×45 cm. 01 Elegáns. 08 SKÖR nagy tál 3490 Ft Rozsdamentes acél. M6 cm. Fehér virág 502.69 .81 16 NYFORS asztali lámpa 16 990 Ft Szabályozóval.77 12 PREBEN szék 26 990 Ft Párnázott ülőés hátrész. Sötétbarna 001. Eltérő méretek. Akár koloniális.239. oldalon.133. 100% gyapjú.11 15 HENRIKA takaró 3990 Ft 88% akril. rövid szálú 69 990 Ft/db Minden szőnyegnek egyedi. 50×50 cm. 60×40. könnyen kezelhető bőrből készült. M87 cm. Ezüstszínű 602. 56% poliészter és 44% selyem. 20% gyapjú. Huzat: festett. Egyszerűen otthonos. Tervezők: K.78 07 PERSISK BELUTCH szőnyeg. Párnahuzat: 50×60 cm. 65% polietilén és 35% poliészter.56 02 BENZY LAND díszpárna 3990 Ft Huzat: 100% hócsalán. Nikkelezett acél. lakkozott alumínium. Lámpaernyő: Ø18 cm. Műanyag és 100% pamut.903. Tervező: Sarah Fager. Tervezők: C. Barna-fekete/TENÖ világosszürke 602.51 06 MARBY asztali lámpa 4990 Ft Üveg és 100% poliészter.133. M35 cm.5 cm. hagyományos perzsa mintája van. Töltet: kacsatoll. Töltet: poliészter szálak.932. M128 cm.75 10 DAGNY függönypár 19 990 Ft 100% poliészter. Huzat: 100% pamut.121.62 05 BENZY díszpárna 4990 Ft A BENZY kollekció más termékeivel kombinálható.41 17 ANGENÄM nagy tál 5990 Ft/db Színezett.117.74 Tedd stílusossá a világot magad körül. 401. tartós. 202. domborított marhabőr.103. 45×51. M78.71 04 HERMINE takaró 3990 Ft 80% akril. Kényelmes és kellemes a szemnek. 501. 110×92. Az európai hagyomány által ihletett.31 13 DAGNY díszpárna 2990 Ft/db A DAGNY kollekció más termékeivel kombinálható. szükség szerint állíthatod a fény erősségét.903. domináns színek. szatén és a sötét színű fa alapozzák meg ezt a modern. Kék 102. selyem.125. 120×180 cm. 12% poliészter. Lámpaernyő: Ø33 cm.865.903. korszerű megjelenés az elegancia legkifinomultabb formája. Ø26. amely minőséget és kényelmet sugároz.013. 100×200 cm. Tervező: Nike Karlsson. Az intenzív. Egy klasszikus skót mintás takaró biztos alapot jelent. M90 cm.65 Lásd a 184. nagyobb kényelem. Bézs 202. Dalsgaard. Világosbézs 801. 30×50 cm. bőr. Előtte azonban látogass el az IKEA áruházba. Hagberg/M.801. Töltet: poliészter szálak. 701. 601. 120×180 cm. Vegyes minták 202. klasszikus stílust.16 14 DAGNY díszpárna 2990 Ft Huzat: 100% poliészter. Halskov/H. a fekete-barna és a szürke-barna adja meg hozzájuk az alapot.

mintha kézzel készült volna.599. Sz150 cm. Tervező: Sigga Heimis. Hagberg.484. Fekete 501. Türkiz 302. Fehérített 302. A HEMMA vezeték külön kapható. Szürkésbarna pác natúr fenyővel. természetes anyag. 602. Acél és alumínium. természetes anyag. Fehérített 402. minőségi.152. lenvásznon és más természetes anyagokon.426. A kockák és csíkok elegyítése a kézzel készített hangsúlyokkal nyugodt. szerény és praktikus stílus kényelmet visz az otthonba. 65×65 cm. Ø36 cm.66 13 ALVINE RÄFFLA díszpárnahuzat 2490 Ft/db Fonálfestett. szívmelengető kidolgozással. 46×35. 44×48. iskolák és kórházak ihlették. 101. M83 cm. Tervező: Sissa Sundling.006. olajjal kezelni vagy színezni.65 10 BERTA RUTA méteráru 1990 Ft/m Fonálfestett szövet. ahol minden egyszerű. Tervezők: K.673.91 08 KAUSTBY szék 12 990 Ft Pácolt.96 05 IVAR szekrény 22 990 Ft A kezeletlen tömör fenyő tartós. 65×65 cm. lakkozott tömör fenyő.822.237. egyértelmű és tisztán funkcionális. Régi farmok. Hagberg/M.72 09 SOCKERÄRT váza 3490 Ft/db Kancsóként is használható.29 11 HEMNES 3-fiókos szekrény 32 990 Ft Tömör fa. A svéd vidéki stílus által ihletett. Fehér 801. a minta mindkét oldalon látható. Piros/kék/natúr 301.59 . M22 cm.13 14 HEMNES éjjeliszekrény 13 990 Ft Pácolt. 10×14 cm. 10 Válassz ipari stílusú zsúrkocsit. M95 cm. A textilernyős lámpa olyan. M78 cm. a színek sok mosás után sem fakulnak ki. 02 01 Kényelmes.241. Ø57 cm.39 04 URSULA takaró 7990 Ft 100% pamut. Ez a rusztikusan könnyed lakberendezési stílus megteremtésének receptje. amelyet több tucatnyi módon használhatsz. 100% pamut. kiváló étkezőasztalok vagy bárpultok fölé. Üveg és galvanizált acél.006. melyet tetszés szerint lehet festeni. Fekete-barna 402. 100% pamut. M70 cm. strapabíró.75 03 BRÄCKE teamécsestartó 1290 Ft/db Dupla funkció: a tartó teamécseshez és poharas gyertyához is használható. egyszerű megközelítés. Piros 501. 120×180 cm. erős anyag. világos színek fémen. 700.42 Önkifejezésre vágysz? Találj rá a saját stílusodra az IKEA áruházban. 501.165. Pácolt. Ø47 cm. M103 cm. 08 09 08 04 03 11 12 05 06 13 14 07 01 HEKTAR függőlámpa 22 990 Ft Közvetlen fényt ad. Tervező: Nike Karlsson. Tervező: Ola Wihlborg.875. gyárak. szórt és dekoratív fényt ad. lakkozott tömör fenyő. 108×50.959.36 07 URSULA díszpárnahuzat 3990 Ft Csillogó. Fekete 502.989.05 02 BRAVUR falióra 9990 Ft Acél és üveg.66 06 RÅSKOG konyhai zsúrkocsi 13 990 Ft Porfestett acél. vendégszerető hangulatot teremt.29 12 DEKAD ébresztőóra 1490 Ft/db Acél és üveg. Porfestett acél és 100% pamut. Fekete 600. Zománcozott acél.337. 80×50. Tervező: Nike Karlsson. Rusztikus. M10 cm.242 STÍLUS Rusztikus. lakkozott tömör fenyő. 08 LYRIK lámpaernyő 5490 Ft Textil lámpaernyő. Szürke-barna 801. 35×45.

Fehér/kék 102. Többszínű 102. 201. Az egymásra épülő tónusok és a trendet követő városi stílus nyugalmat áraszt. Tervező: 1990 Ft/2 db Égésidő: 18 óra. hogy egy otthon berendezésekor egyetlen színpalettáról válogatunk. 10 11 02 03 09 Próbálj ki egy puha. lakkozott fa és rattan. Türkiz 802. VELLINGE rózsaszín 399.61 . Az egyszerű formák és minták a textílián. 01 Dekoratív.174. 13 12 05 06 14 07 15 16 08 01 FILLSTA asztali lámpa 5990 Ft/db Kellemes hangulatvilágítást ad. 107×211.66 13 EMMIE STRÅ díszpárna 5990 Ft Megfordítható.116. 170×240 cm. 50×60 cm.247.35 002. 135×161 cm.38 16 HERMINE takaró 3990 Ft 80% akril.08 801.027. valamint a kreatív anyaghasználat a városias stílus legfontosabb elemei. Ø10. Párnahuzat: 50×60 cm. Párnahuzat: 50×60 cm.544. Szürke/fehér növényi viasz.04 10 EKNE térelválasztó 9990 Ft Porfestett 12 DRÖMLIK illatos gyertya cserépben acél. nőies stílusra finom színpaletta. valamint a finom porcelán és ezüst. mint amilyen a díszített üveg. 04 Finomítsd tovább a hatást néhány virágmintás párnával. a könnyedén omló textíliák. 19. 80×48.40 03 MALM 3-fiókos szekrény 24 990 Ft Festett felület. Tervező: Gunner Jensen.72 08 ÖRSTED szőnyeg. 102. öveknek. Ø29 cm. Huzat: 100% pamut. Fólia felület. Műanyag és alumínium.869. lámpaernyő. 26% poliészter. sálaknak. Paplanhuzat: 150×200 cm. Krómozott acél és bőr.19 14 EKTORP fotel 89 990 Ft Huzat: 100% poliészter. Töltet: kacsatoll. finom mintájú takarót. és ellenáll a kosznak.72 09 ASPELUND 3-fiókos szekrény 26 990 Ft 11 EMMIE BLOM lámpaernyő 2990 Ft Textil Extra belső fiók a kényelmes tárolás érdekében. Többszínű 602. B. századi angol vidéki házak által ihletett fehér. szórt és dekoratív fényt ad.20 15 EMMIE LAND díszpárnahuzat 1290 Ft/db A cipzárnak köszönhetően a huzat könnyen eltávolítható a mosáshoz. Erre a romantikus. 50×50 cm. 74% pamut.49 07 MALIN BAND takaró 3990 Ft 100% akril. Tervező: Océane Delain.16 02 MALM ágykeret 24 990 Ft Festett felület. 120×180 cm.81 04 BERNHARD szék 34 990 Ft Az ülés pihentetően rugalmas.930. 120×180 cm. Paplanhuzat: 150×200 cm. műanyag és acél. Az elegancia sok esetben csupán annyit jelent. 45×50. 001. M77 cm.47 06 MALIN BLAD ágyneműhuzat-garnitúra 2990 Ft 100% pamut. 65% poliészter és 35% pamut. M78 cm.253. 104×88. napfénytől kifakult pasztellszínek.68 05 MALIN FIGUR ágyneműhuzat-garnitúra 9990 Ft 100% lyocell szatén.598. Szürke-türkiz 302. Fehér 801. M5 cm.530. M88 cm. Rózsaszín/bézs 402. Kő és paraffin/ Ebba Strandmark. a virágminták. Becker/M. Tervezők: B. Fehér 702. zokniknak. 88×44.145. sok dekoratív apróság jellemző.241. 20% gyapjú. Többszínű 602. 100% pamut. Krómozott/KAVAT fehér 201. Hozzá való matracméret: 90×200 cm. Tervező: Michiko Nakata. Ø27. Bache. M110 cm. különböző mintájú oldalak.265. M31 cm. hosszú szálú 179 900 Ft A tiszta gyapjú miatt a szőnyeg természetesen tartós.174.244 STÍLUS Városias. M77 cm.249.121.

Pácolt. 100% pamut. Fehér 701.34 06 EXPEDIT polcos elem 24 990 Ft A magasfényű felületek visszaverik a fényt és élettelinek hatnak. M131 cm.212. A sok más színnel és hangulattal könnyen vegyíthető fekete-fehér darabok hosszú időre megadják az alaphangot.93 14 EKTORP JENNYLUND fotel 49 990 Ft Könnyű tisztán tartani.43 09 JÄRA lámpaernyő 5490 Ft/db Textil lámpaernyő. Tömör nyír és 100% pamut.141. Ø32 cm. 01 VIVAN függönypár 3990 Ft 70% poliészter. 36×48. Akril felület. 46×35. M103 cm. 101. Huzat: 100% pamut. ahogy te szeretnéd. Festett felület. Fehér 302.488. Fehérített 900. levehető. A lámpatest és a vezeték külön kapható. M115 cm. 100% pamut.334. 30% pamut. 78×85. 120×20. könnyen gördülő fiók.050.062. 51×58. Fehér 798. a huzatot mosásnál könnyen leveheted.928.403. 145×300 cm.964. fehér tányérkészletet évekig használhatsz.12 10 ALEX fiókos elem 9 fiókkal 29 990 Ft/db Magas elem sok fiókkal ‒ sok tárolóhely minimális padlófelületen. 50×50 cm.215. M149 cm. Acél és alumínium. M70 cm.822. M64 cm.5 cm.59 03 KAUSTBY szék 12 990 Ft/db Pácolt. M84 cm. amikor otthonodban megteremted a saját stílusodat.304.31 07 KARLSTAD lábtartó 29 990 Ft Extra ülésként vagy lábtartóként is funkcionál.54 Fehér 701. Fekete-barna 901. M29. és magas háttámla a nagyobb kényelemért. Fekete 002. M97 cm. GOBO fehér 098.141.246 STÍLUS Tartós alapdarabok. mosógépben mosható huzat. 145×300 cm.69 13 IKEA 365+ tányér 1490 Ft/db Földpátos porcelán. lakkozott tömör fenyő. 100% pamut. Akárhogyan váltják is egymást az évszakok és trendek – a fekete és a fehér soha nem megy ki a divatból.90 . A fekete és fehér mindig biztos kiindulópontot jelent. Barna-fekete 401. Fekete 801.22 11 HENRIKSDAL szék 16 990 Ft/db Párnázott ülés poliészter töltettel.44 04 IKEA 365+ BRASA álló-/olvasólámpa 24 990 Ft/db Állítható magasság. 44×48.21 05 HEMNES éjjeliszekrény 13 990 Ft Kicsúszásgátlóval ellátott. műanyag és acél.58 02 RITVA párnahuzat 1490 Ft/db Cipzár.23 12 BESTÅ TOMBO tárolókombináció ajtókkal 31 500 Ft Fólia felület és edzett üveg. Izzóval együtt. Tervező: Susan Pryke. szórt és dekoratív fényt ad.52 08 MERETE függönypár 13 990 Ft A nehéz szövet tompítja a hangot és megszűri a fényt. 098.859. lakkozott tömör fenyő.468. 79×39. M46 cm. BLEKINGE fehér 098. 01 02 08 09 04 10 12 03 11 06 07 05 14 13 Egy klasszikus. Fehér 501. Fekete 201. Huzat: 92% pamut és 8% poliészter. Ø45. 80×63.

M40 cm.72 07 URSULA díszpárnahuzat 3990 Ft Párnahuzat 65×65 cm-es párnákhoz.46 11 HÄREN fürdőlepedő 1690 Ft/db 100×150 cm. 01 Az anyatermészettől kapott dizájn: a tömör fenyőn érdekes minta rajzolódik ki az évgyűrűkből. természetes Bambusz. Így van ez rendjén. Tervező: Maria emlékek tárolására.493. vidd ki a természetbe ezt a fotelt (amely beltéren és kültéren is használható). 186×300 cm.116. lakkozott tömör fenyő. Tervező: Marcus Arvonen. 202. 75×84. 001.006. Ø20 cm. Natúr 600.049. 05 BEKVÄM 3 fokú fellépő 7990 Ft Tömör 102. bambusz. 180×250 cm. 130×48.957. 802. M112 cm. 001. M32 cm. 301.07 14 új IKEA PS 2012 fotel 34 990 Ft Porfestett acél. Maria Vinka.40 Tervező: Ehlén Johansson.93 08 SENIOR 3 db-os konyhai készlet 1290 Ft A teflon bevonatú edényekhez ideális.049. 15 GURLI takaró 2990 Ft/db 70% akril.757.07 16 új IKEA PS 2012 tál 2990 Ft/db Fa-műanyag összetétel. biztonságos.194. 09 Amikor nem hozhatod be otthonodba a természetet. megóvja a kicsi ujjakat. M86 cm. Vinka. M7 cm. 901. fotók vagy más kiegészítendő. síkszövött 26 990 Ft Kézzel szőtt szőnyeg. 901. amire szükséged van. Ø39.105. 898. 100% hócsalán.899. HEMMA vezetékkel újságpapírok.62 10 TORVA puha játék 1990 Ft M50 cm. M63 cm.143. 65×65 cm.060. Tervező: Wiebke Braasch. 701.40 17 SKOJIG asztali lámpa 4990 Ft/db Biztonsági szempontból tesztelt.62 . 50×60 cm. a természet saját mintái és a zöld szín otthonosságot és nyugalmat árasztanak.00 Mindent. M31 cm. Maximális teherbírás: 100 kg. Ø55. Rizspapír és acél. 100% juta. magazinok. mert a szőnyeg nem csúszik el. 10 új 12 11 új 02 03 13 05 04 14 15 17 08 07 új 16 06 01 VÄTE függőlámpaernyő 1290 Ft/db Szórt 03 KNIPSA kosár 3990 Ft/db A kosár alkalmas fény. M26 cm.887.64 12 DVALA díszpárnahuzat 995 Ft/2 db 100% pamut.56 bükk. 30% poliészter. strapabíró. Acél és műanyag. A beltérben használt rattan. Lakkozott tengerifű.248 STÍLUS Hozd be a természetet az otthonodba. M64 cm.69 32×33. 801. hogy az ember természetes anyagok és a zöld szín társaságában érzi jól magát. Tömör bükk. anyag. 202. 120×180 cm.518.501. kezeletlen fenyő. 60×50. Színezett. hiszen azok a természetre emlékeztetik.16 13 STUVA tárolókombináció fiókokkal 23 990 Ft Fólia és festett felület.28 09 IKEA PS 2012 szőnyeg. 002.635. 201.11 06 TÅRNBY szőnyeg. megtalálsz az IKEA áruházakban.904. Tervező: Anne Nilsson.40 02 új IKEA PS 2012 5-fiókos szekrény 1 ajtóval 04 BLANDA MATT szervírozótál 3490 Ft/db 89 990 Ft Tömör fa. síkszövött 26 990 Ft Latex alj. Bézs 002. általános fényt biztosít. 502. Tervező: Johanna Jelinek.

200×140 cm. rövid szálú 8990 Ft 100% polipropilén. Tervező: Francis Cayouette. Tervező: Henrik Preutz.030.961. Türkiz 900. M67 cm.858. Sokszor elég egy-két ragyogó színű darab.03 07 MALIN BLAD szőnyeg. 16×26. Hagberg. 67×73. .052. hogy ki is fejezd. 40×60 cm. Polipropilén és szilikongumi. Piros 100. 133×195 cm.82 09 VALBORG díszpárnahuzat 1490 Ft/db 100% pamut. ami ahhoz kell. Ø29.052.32 12 VÄNNERNA LÄPPAR díszpárna 2490 Ft Szövet: 100% poliészter.01 Megvan a saját stílusod.66 13 POPPTORP fotel párnával 11 990 Ft/db Huzat: 100% pamut. Olyasmik. Ernyő Ø19 cm.82 05 új IKEA PS 2012 pad cipőtartóval 14 990 Ft/db Több padot is egymásra vagy egymás mellé szerelhetsz. máris új dimenziók nyílnak meg a szobában. Kék 002. 110×26 cm. H168 cm. Ø45. Fehér/türkiz 701. színes sarok bármilyen helyiségbe életet visz.937.243.35 15 LAMPAN asztali lámpa 795 Ft/db Műanyag.19 11 LACK falipolc 3990 Ft Akril felület.81 03 PREMIÄR kép 44 990 Ft Motívum: Mark A.64 02 IKEA PS 2012 LED-es függőlámpa 34 990 Ft/db Integrált LED fényforrás. M65 cm.231. 05 12 13 14 06 07 15 08 16 01 IKEA PS FÅNGST 6 rekeszes tároló 995 Ft/db 100% poliészter. Töltet: poliészter rostok. M15 cm. 133×195 cm.08 10 új KASSETT doboz tetővel 1290 Ft/2 db Festett keménypapír. Ha magad adod bele. Zöld/kék 302.97 16 GISLEV szőnyeg. Piros 902. ahogy a hely engedi. Öjerstam/ M. Türkiz 402. Acél. Vászon. Johnson.46 06 VALBORG díszpárnahuzat 1490 Ft/db 100% pamut. nem lehet elrontani. Rózsaszín 002. Kék 002. M10 cm. Elebäck.38 14 LACK dohányzóasztal 3490 Ft A magasfényű felületek visszaverik a fényt. Tervezők: K. Műanyag és papír. 40×60 cm. 999. H60 cm. 52×33. Sötét rózsaszín 402.255.067. rövid szálú 5990 Ft Szál: 100% polipropilén. Egy élénk.509. Tervezők: C. Ne félj. Hagberg/M. és élettelinek hatnak.960. M29 cm. Tervező: Michiko Nakata. vagy az igényeid kívánják.117. Hullámok. amik feszültséget és kontasztot teremtenek.16 08 SPÖKA éjszakai világítás 4490 Ft A lámpa a szellem fejének megnyomásával kapcsolható be és ki.937. Piros 501.250 STÍLUS Vigyél színt az otthonodba. hogy a színekkel esetleg túlzásba esel.28 04 SLÄTTHULT dekorációs matricák 3490 Ft Motívum: Atelier LZC. M15 cm.089. Festett tömör fenyő. Tervező: Bodrul Khalique. 02 09 10 01 03 04 11 Nem csupán csinos ülőhely – az ülés alatt található tárolórésznek köszönhetően praktikus is.254. Piros-lila/narancssárga 202. Népi motívumok 902. Hawaii 101. Az IKEA áruházakban pedig megtalálod mindazt. Piros 801.

M16 cm. Fehér 502.750. attól függően. porfestett acél és papír. M5 cm.520.865. Ø30. 30×23. Fekete 001.098.865.865.50 11 HULTET tál 1490 Ft Lakkozott bambusz. M10 cm.69 07 új FÖRSÖKA illatosított tömbgyertya 1690 Ft/3 db Illatosított paraffin/ növényi viasz.70 04 új VINÄGER váza 4490 Ft Lakkozott bambusz.91 10 új VINÄGER tál 1990 Ft/db Lakkozott bambusz. Sötétbarna 801.26 02 MÅTTFULL illatosított gyertya üvegben 295 Ft/db Üveg és illatosított paraffin/ növényi viasz.86 06 ANGENÄM tál 5990 Ft Színezett. 400. 01 új VARLIG lámpás gyertyához/tömbgyertyához 2990 Ft A lámpás háztartási gyertyához vagy tömbgyertyához is megfelelő.258. Tervező: Nicolas Cortolezzis. Sötétbarna 001. hogy melyik oldalát használod. . míg a másik nagyobbakhoz illik. M48 cm.252 DEKORÁCIÓ Helyet takaríthatsz meg ezekkel az egymásba rakható vázákkal. két funkcióval: az egyik oldala gyertyához.94 Egy látogatás az IKEA áruházba minden dekorációs vészhelyzetet orvosolhat. 801. 601. Ø23.188. M30 cm. Fehér 801.53 09 CYLINDER váza/tál 4990 Ft/3 db Tartalma: 2 db váza (M20 cm. M30 cm. Tervezők: K.06 08 BLADET váza 1990 Ft Üveg. Tervező: Maria Vinka. Üveg.60 12 NEGLINGE gyertya-/teamécsestartó 195 Ft/db Üveg. Porfestett acél és papír. Tervező: Nicolas Cortolezzis. Ø45 cm. ezért az ihletet ezekhez a mécsestartókhoz a jól bevált öltönyszövetek jelentették. M6 cm. M10 cm.865. lakkozott alumínium. M5 cm.651. 102. lakkozott alumínium. Tervező: Nike Karlsson. a másik teamécseshez.10 03 ANGENÄM tál 5490 Ft/db Színezett. Tervező: Anne Nilsson. Ø14 cm) és 1 db tál (M9 cm. 08 01 03 új új 07 02 1690 Ft/3 db FÖRSÖKA illatosított tömbgyertya 09 VARLIG teamécsestartó 04 1290 Ft/2 db 05 06 új 10 11 12 „Nagyon érdekel a divat. hogy izgalmas eredmény születik majd ezeknek a klasszikus mintáknak az újszerű felhasználásából. 602. 901. Hagberg.” Maria Vinka tervező Egy tartó. Tervező: Maria Vinka. mint a hajszálcsíkos és a tyúklábminta. Ø22 cm). Bézs 902. Égési idő: 17 óra. Ø18 cm és M15 cm. Üveg. Biztos voltam benne.46 05 új VARLIG teamécsestartó 1290 Ft/2 db A tartó egyik fele kis teamécsesekhez. Égési idő: 30 óra.096.505. Hagberg/ M. Tervező: Anne Nilsson. M6 cm. Tervező: Nike Karlsson.

M22 cm.142.113. M9 cm.097. M43 cm. M8 cm. és tegyél bele kisebbet. Asshoff/H.5 cm). Tervező: Gunnel Sahlin.81 13 FÖRTJUST tömbgyertyatartó 695 Ft Üveg. 000.35 03 új IKEA PS 2012 gyertyatartó 6990 Ft/db Porfestett alumínium.84 10 SOCKERÄRT váza 3490 Ft Zománcozott acél.83 .77 05 JÄBBIG partigyertya 995 Ft/db Paraffin/ növényi gyanta. Fehér 801. 402.097. Brogård. Kék 402.673. Ø42. M4 cm.113. Tervezők: J. M7.536. Kék-zöld 402. Sötétlila 102. 202. Üveg és galvanizált acél. Tartalma: 4 db színes teamécsestartó (M3. Tervező: Åsa Gray.142.58 Kék 302. 802. Fehér 901. Asshoff/H.52 12 FÖRTJUST gyertyatartó 1690 Ft/db Üveg és alumínium. Fehér 702. 1. M16 cm. GLANSIG teamécsestartó 03 295 Ft/db 06 07 02 új 08 09 01 új VISKA teamécsestartó 1490 Ft/8 db 04 05 11 Frissítsd fel gyertyáid megszokott összképét új gyertyatartókkal! 12 10 Használd nagyméretű teamécseshez.171.33 02 BRÄCKE lámpás. 04 M20 cm. M9. Tervező: Monika Mulder.751.840.258.128. Brogård. akrill bevonat. 06 GLANSIG teamécsestartó 295 Ft/db Üveg. M20 cm.484. de egymásba rakva is használhatod. 901. Sötétlila 901.23 Ne várj tovább otthonod dekorálásával! Meríts ihletet az IKEA áruházakban.04 08 SMYCKA művirág 495 Ft Műanyag és 100% poliészter.5 cm. Vegyes színek 701. Tervező: Gunnel Sahlin. amennyit csak szeretnél. nyitott 1990 Ft/db Szájjal fúvott üveg.4 l. Üveg. 13 01 VASEN váza 495 Ft Üveg.81 07 VÅRLIKT váza 3990 Ft Szájjal fúvott.5 cm) és 4 db átlátszó teamécsestartó (M4.5 cm. lakkozott üveg. Tervező: Jooyeon Lee.65 11 IKEA STOCKHOLM tál 5990 Ft Porfestett acél.254 DEKORÁCIÓ Egy figyelemfelkeltő alko tásra vágysz a szobádban? Ennek a gyertyatartónak annyi elemét kombinálhatod egymással. M30 cm. Tervező: Ehlén Johansson. Tervező: Sigga Heimis.50 09 VÅRLIKT tál 1290 Ft Szájjal fúvott üveg. Égési idő: 30 óra. minden lámpás egyedi. Tervezők: J.84 új VISKA teamécsestartó 1490 Ft/8 db A 8 teamécsestartót külön-külön. Ø15. vagy fordítsd meg. Tervező: Gunnel Sahlin.

Ø32 cm-es cseréphez illik.5 cm-es cseréphez illik. M35 cm. 01 02 Az élethű műnövények évek múlva is nagyszerűen mutatnak.09 06 új IKEA PS 2012 virágállvány 3 kaspóval 9990 Ft M176 cm. Max. Ø12 cm-es cseréphez illik. melyik színt látnád szívesen aznap a külső kaspó nyílásán keresztül. Max. 201. Orchidea. Max. Porfestett acél.861. Max. Vörösagyag. M45 cm. Ø24 cm-es cseréphez illik. Ø10. Bézs 201. Ø12 cm-es cseréphez illik.866. Fehér/vegyes minták 701.745. Lásd a 72.861. ha csak ritkán tudod őket locsolni.28 13 KARDEMUMMA kaspó 695 Ft/db A KARDEMUMMA sorozat egyéb kaspóival kombinálható.08 04 SOCKER üvegház 3990 Ft 45×22. Ezzel az állvánnyal helytakarékos módon.866.85 Teremts kültéri hangulatot a FEJKA-val. Vörösagyag. oldalon. 801. Ø24 cm-es cseréphez illik. 101. Tervezők: K.94 11 FEJKA cserepes műnövény 2490 Ft Élethű művirág. így te döntheted el.03 05 KALASA kaspó 2490 Ft/db Max. 701. Ø12 cm-es cseréphez illik. Ø32 cm-es cseréphez illik. függőlegesen is elhelyezheted a virágaidat a szoba bármely pontján. Tervező: Eva Sjödin.123. Galvanizált acél. Ø24 cm-es cseréphez illik.5 cm-es cseréphez illik.5 cm-es cseréphez illik. ami évről évre ugyanúgy fog kinézni. Tömör nyárfa. Fehér 501. Ø10.33 14 PEKANNÖT kaspó 1490 Ft Rattan és műanyag.062.18 Nézd meg az összes növényünket az IKEA áruházban! Élő és „Nem hiszem el. Műanyag és acél.658. hogy ez nem valódi!” műnövényekből is kedvedre válogathatsz. Fajansz. Poliészterrel bevont acél. Max.076. vagy a város közepén élő ‒ emberek számára szerettem volna virágállványt tervezni. Vegyes színek 202.866.861. Ø14 cm-es cseréphez illik.04 15 SALMBÄR kaspó 4490 Ft Tengerifű és műanyag.134.256 KASPÓK ÉS NÖVÉNYEK 01 RÅGKORN kaspó 8990 Ft/db Max. Hagberg/M.84 12 új JUBEL önöntöző virágcserép 3990 Ft/db A növények akkor is kellő mennyiségű vízhez jutnak. Ø10.01 10 ORÄDD kaspó 150 Ft/db Kőedény. 03 04 05 10 08 07 ORÄDD kaspó 11 150 Ft/db 06 új IKEA PS 2012 virágállvány 3 kaspóval 09 9990 Ft 12 13 új A belső kaspó háromféle színben pompázik.12 03 MANDEL kaspó 2490 Ft/db Max.52 07 MANDEL kaspó 395 Ft/db Max.06 08 FEJKA cserepes műnövény 995 Ft/db 902. 002. Lakkozott üveg.87 02 HASSELNÖT kaspó 9990 Ft/db Max.076. 202.658.737. 902. Ullenius. Edholm/ L. Csíkos/zöld 501. Rattan. 501. 09 SKURAR kaspó 795 Ft/db Max.” Nicolas Cortolezzis tervező 14 . Hagberg. 15 „Növénykedvelő ‒ kis otthonokban. 701. Max. Tervezők: S.

510.36 12 OLUNDA kép 9990 Ft Motívum: Pablo Picasso. 30×40 cm 01 2690 Ft 02 . Mé4. 901. Fólia felület és üveg.780.27 05 RIBBA képkeret 1990 Ft Kép: 21×30 cm. Fehér 300. Fekete 101. Papírkerettel együtt. Papírkerettel együtt.12 Minden jobban mutat bekeretezve. 302.32 07 RIBBA képkeret 1990 Ft Kép: 23×23 cm. Fólia felület és üveg. Kép: 23×23 cm.5 cm. 501. Modern fény I.858. előre és hátra is helyezhető a dísztárgy.325. 12 03 11 10 új 04 Képkeret saját kedvenceid számára. 83×108 cm.vagy válassz a mi kedvenceink közül.28 03 RIBBA képkeret 4990 Ft Kép: 50×70 cm. 4490 Ft BISPGÅRDEN kép 14 06 07 13 05 PJÄTTERYD kép 14 990 Ft 08 09 . Fekete 301.. Fehér 001. 30×30 cm.5 cm. Alumínium színű 701.42 13 PJÄTTERYD kép 14 990 Ft Motívum: Horst Bierau.090.69 09 RIBBA képkeret 2690 Ft Kép: 30×40 cm.325. Fólia felület és üveg..51 08 VIRSERUM képkeret 2990 Ft A keret kihangsúlyozza a képet és megkönnyíti a keretezést. Kép: 40×50 cm. 3D-s kép. Echium Grandiflorum.683.. Vászon. Fólia felület és üveg.37 04 RIBBA képkeret 5990 Ft Kép: 70×100 cm. Fehér 000.089. Alumínium színű 501.08 06 RIBBA képkeret 1990 Ft Extra mély keret. Találj rá kedvenc képedre az IKEA áruházban! 10 OLUNDA kép 2990 Ft Motívum: Lola Frazer. RIBBA képkeret.089. 202.783.783. Kép: 40×50 cm. Fekete 000.33 02 RIBBA képkeret 2690 Ft Kép: 30×40 cm. Tervező: Carina Bengs. Bambusz. Mé4. Vázlatok. Fehér 200.. 502.17 14 HALLARYD keretezett kép 29 990 Ft Motívum: Bridges.683.26 11 új BISPGÅRDEN kép 4490 Ft Motívum: Pierre-Joseph Redouté. Fólia felület és üveg. 103×39 cm. 90×90 cm.780.09 Az IKEA áruház a város legmegfizethetőbb művészeti galériája. 38×48 cm.747. Műanyag és 100% pamut.258 KÉPKERETEK ÉS KÉPEK 01 RIBBA képkeret 2990 Ft A keret kihangsúlyozza a képet és megkönnyíti a keretezést.

002.931. Tükörüveg és fólia felület.784.820. lakkozott tömör fenyő. M79 cm.76 02 új IKEA PS 2012 tükör 12 990 Ft Tükörüveg és lakkozott tömör fenyő.24 04 LEVANGER tükör 17 990 Ft Függőlegesen és vízszintesen is felszerelheted. 18×21 cm.260 TÜKRÖK 01 02 08 10 11 04 03 Tökéletesen illik az EXPEDIT polcos elemhez. 150×70 cm.137. Tükörüveg. 74×165 cm.51 05 új HYLKJE tükör 795 Ft/db 30×30 cm.22 10 EKNE tükör 9990 Ft Függőlegesen és vízszintesen is felszerelheted. ehhez használd a mellékelt alkatrészeket. lakkozott kőris furnér.235.302. 52×118 cm.59 . ehhez használd a mellékelt alkatrészeket. Kétféle barna tónusú üveg. Tervező: Ehlén Johansson. 09 HEMNES tükör 19 990 Ft 05 új HYLKJE tükör 06 07 795 Ft/db 12 Csempéssz egy kevés pop-art hangulatot a faladra ezzel a színpompás tükörrel (vagy akár néggyel).264. 70×70 cm. feltétlenül a falhoz kell rögzítened. feltétlenül a falhoz kell rögzítened. ha a tükör eltörik. 94×190 cm.49 06 EXPEDIT polcos elem három tükörajtóval 27 990 Ft Fólia felület és tükörüveg. A szükséges zsanérok a STAVE 40×160 cm-es termékhez vannak csomagolva. 301.194.758.39 11 MONGSTAD tükör 26 990 Ft Függőlegesen és vízszintesen is felszerelheted. Ezüstszínű 601. Tervező: Ebba Strandmark. 601. Szürke-barna 202. 5-5 darab mindegyikből.46 07 UNG DRILL tükör 6990 Ft Tükörüveg és műanyag. 01 STAVE tükör 20 970 Ft Állítsd össze a saját kombinációdat 3 tükör segítségével.60 03 STAVE tükör 4990 Ft Biztonsági filmréteggel bevont ‒ csökkenti a sérülés lehetőségét.51 Sárga 102. Kék 102. Tükörüveg és pácolt.085.91 12 KOLJA tükör 3990 Ft Tükörüveg. Tükörüveg és porfestett acél. 59×85 cm.15 09 HEMNES tükör 19 990 Ft Függőlegesen és vízszintesen is felszerelheted. Ø55 cm.174. Tervező: Tord Björklund. Fehér 699. 130×160 cm.137. Ha a tükör a földön áll.302. 13 Bármilyen mintát kirakhatsz ezeknek az öntapadó tükröknek a segítségével. Fekete-barna 000. Tükörüveg és fólia felület.81 Rózsaszín 402. Fehérre pácolt tölgy 698. Tükörüveg és pácolt.79 Narancssárga 502. 95×58 cm.335. Tükörüveg és fólia felület.212. 301. 79×39.59 08 SONGE tükör 26 990 Ft Ha a tükör a földön áll. 301. Fekete 402. Tervező: Julia Treutiger. 91×197 cm.22 13 HÖNEFOSS tükör 3490 Ft/10 db Bármilyen alakzatban felragasztható. 302. Tükörüveg és fólia felület.815.

MALM 3-fiókos szekrény 24 990 Ft Kiegészítheted SKUBB 6 db-os dobozkészlettel ‒ rendet tart a szekrényedben.253.226.253. fiókjaidban.97 895 Ft/2 db .222.51 Szürke-türkiz 302. 80×48.82 24 990 Ft PINGLA doboz tetővel 895 Ft/2 db A dobozban tarthatsz újságokat. Lakkozott hullámkarton.209.35 Kék 402.539.44 Kapható még: Nyír furnér 300.145. M18 cm. M78 cm.786.03 Fehér 402. lakkozott kőris furnér.033. magazinokat. Piros 802.21 Fehérre pácolt tölgy 701. Fekete-barna 801. 28×37.81 Lila 102.86 Kapható még: Fekete 102. ruhákat vagy gyerekjátékokat. Pácolt.

5. Fehér 601. 03 10 Kezeletlen fenyőből készült.76 12 HEMNES 3-fiókos szekrény 32 990 Ft Kiegészíthetd GARNITYR 7 db-os dobozkészlettel ‒ rendezett tárolást biztosít a fiókokban. 62×30. M95 cm. 401. 40×48. M91 cm. M79 cm. Hagberg. 601. Hagberg/M. Pácolt. 753. Pácolt. M70 cm. Tervezők: K.392. 002. lakkozott tömör fenyő. Fehér 401.057.18 08 TARVA 5-fiókos szekrény 29 990 Ft Kezeletlen tömörfa. 108×50.27 07 MANDAL 4-fiókos szekrény 49 990 Ft Festett. Festett felület. pácolhatod vagy kezelheted méhviasszal. de le is festheted. Fehér 402.09 06 BRIMNES 4-fiókos szekrény 22 990 Ft Fólia felület és edzett üveg.29 02 HEMNES 6-fiókos szekrény 47 990 Ft Kiegészítheted GARNITYR 7 db-os dobozkészlettel ‒ rendezett tárolást biztosít a fiókokban.36 05 RAST 3-fiókos szekrény 6990 Ft Kezeletlen tömörfa.53 10 BIRKELAND 6-fiókos szekrény 79 990 Ft Festett felület. Hagberg/M. pont ott. 39×41. M55 cm. 11 MALM 2-fiókos szekrény 12 990 Ft Festett felület. 30×50. 80×48. lakkozott tömör nyír. Tervezők: K. lakkozott tömör fenyő. M124 cm. M100 cm. 04 13 39 990 Ft ASPELUND 4-fiókos szekrény 12 új NORDLI éjjeliszekrény 17 990 Ft 11 05 RAST 3-fiókos szekrény 6990 Ft A rejtett belső polcon tarthatsz egy hosszabbítót a töltőid számára. pácolhatod vagy kezelheted méhviasszal. Hagberg. festheted. 602.253. Fehér 102. Önmagában is gyönyörű. 79×39. M95 cm. 160×52.901. festheted. 170×44. 302. .264 FIÓKOS SZEKRÉNYEK 01 BRIMNES 3-fiókos szekrény 24 990 Ft Fólia felület és edzett üveg.85 07 02 09 08 01 06 Rejtett tükör. M67 cm. 78×41. 40×48.261.73 04 ASPELUND 4-fiókos szekrény 39 990 Ft Fólia felület. M123 cm. M103 cm. ahol szükséged van rá.763.hu weboldalon. Piros 502. Hagberg.19 09 MALM 4-fiókos szekrény 29 990 Ft Kiegészítheted SKUBB 6 db-os dobozkészlettel ‒ rendet tart a fiókjaidban. lakkozhatod.68 03 MALM 6-fiókos szekrény 34 990 Ft Puha belső az ékszerek számára. lakkozhatod. Hagberg/M.180. 108×50. 002.214. 79×48. Pácolt.40 Nem találod a neked tetszőt? Még több színt és méretet találsz az IKEA.145. Tervező: Ola Wihlborg.279. Tervező: Francis Cayouette. A vezetéket az asztal lábába rejtve futtathatod. lakkozott kőris furnér és tükörüveg.192. M127 cm. Tervezők: K. 502.426. M130 cm.31 13 új NORDLI éjjeliszekrény 17 990 Ft Festett felület.598.

075. kis helyek ideális tárolója. Készíts törülközőtartó sínből tárolót a magassarkú cipőidnek. 301. 79×29. kapcsolj össze két FINTORP-ot egyetlen tartóval. M148 cm. 08 STÄLL 3 részes cipősszekrény 29 990 Ft Dupla sor minden részben – így még több cipőnek jut hely.266 CIPŐTárolás Akaszd be a szekrénybe. Fehér 601. 6 pár cipő tárolására.46 10 PAX TANEM gardróbszekrény belső kiegészítőkkel 36 500 Ft Kis mélységű váz.067.91 09 BYGEL sín 495 Ft Törülköző.726. Tervező: Francis Cayouette. 43×37. M101 cm. Porfestett acél. 100. H210–330 cm. Porfestett alumínium.43 . Fekete 002. Festett tömör keményfa és rozsdamentes acél. Tervező: Carina Bengs.46 Fekete 802.067. M28 cm.06 Cipőből soha nem elég. 72×50.074. Fehér/türkiz 899.997.55 11 TJUSIG cipőtartó 9990 Ft Két cipőtartó egymásba rakható. 402. tartozékok a csomagban.319.561. ahogy a hely engedi. És cipőtartóból sem.997. Fólia és festett felület.91 02 SKUBB 5 rekeszes tároló 1990 Ft 100% poliészter és polipropilén.30 04 FINTORP sín 1490 Ft Ha hosszabb sínt szeretnél. H79 cm. 02 08 STÄLL 3 részes cipősszekrény 10 09 29 990 Ft 04 03 új 13 01 Több padot is egymásra vagy egymás mellé szerelhetsz. Tervező: Sarah Fager. Tervező: Sarah Fager.067. Porfestett acél.vagy fedőtartóként is használható.105. 101. M39 cm. Tervezők: K. Festett tömör fenyő. 12 TRONES cipősszekrény/tároló 05 07 DETOLF üvegajtós szekrény 9990 Ft/3 db 17 990 Ft 11 06 PORTIS cipőtartó 5490 Ft 01 PORTIS kalaptartó polc 5490 Ft Porfestett acél.47 Piros 702. Festett felület.39 12 TRONES cipősszekrény/tároló 9990 Ft/3 db 6 pár cipő tárolására. 90×31. hogy több helyed maradjon a padlón. Fekete 800.04 05 HEMNES 4 részes cipősszekrény 29 990 Ft 8 pár cipő tárolására. M163 cm.019. 300. Polipropilén. Hagberg/M. 79×32. 52×33. 600. Kék 002.794. Ezüst 500. Hagberg.45 Sín 695 Ft H100 cm. Fekete-barna 101.726.21 Állítsd ki a legszebb cipőidet. Festett felület.526. 107×22. 35×34.780. vagy az igényeid kívánják.35 03 STOLMEN 1 részes elem 46 000 Ft Falra vagy mennyezetre is szerelhető. További cipőtárolási tippeket találsz az IKEA áruházakban. M37 cm. Tervező: Jon Karlsson. 51×18. 499. H55 cm. Fehér 501. M120 cm. 18 pár cipő tárolásához. 06 PORTIS cipőtartó 5490 Ft 8 pár cipő tárolására.87 13 új IKEA PS 2012 pad cipőtartóval 14 990 Ft/db Több padot is egymásra vagy egymás mellé szerelhetsz.90 07 DETOLF üvegajtós szekrény 17 990 Ft Fólia felület és edzett üveg. 90×34. vagy az igényeid kívánják. M33 cm. M65 cm. ahogy a hely engedi.53 MULIG ruhaakasztó 1290 Ft H60–90 cm. Min. Porfestett acél.192.

hogy szükségleteidnek megfelelően hozd létre a gardróbkombinációdat.268 RUHATÁROLÁS A KOMPLEMENT belső rendszerezőkkel végtelen számú tárolókombinációt alakíthatsz ki a szekrényedben. M236 cm.hu/paxtervezo500 10 év garanciával. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA. oldalon. Fehér/bézs 099. A gardrób teljes ára: 99 390 Ft Váz: 47 990 Ft Belső kiegészítők: 51 400 Ft .07 A SKUBB dobozok és az 5 rekeszes tároló külön kapható. Részletek a 311. Fólia felület és magasfényű fólia felület.174. Sarokpántos és tolóajtók széles választékából válogathatsz. PAX gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt használható. 200×58. igényeid szerint.

150×66. Részletek a 311. Részletek a 311.40 A SKUBB dobozok külön kaphatók. A gardrób teljes ára: 217 880 Ft Ajtók és váz: 159 980 Ft Belső kiegészítők: 57 900 Ft . alumínium és edzett üveg. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA.270 RUHATÁROLÁS PAX AULI gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt egyedi igényeid szerint használhatod.hu/paxtervezo502 10 év garanciával. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA. Fekete-barna/ tükörüveg 699. Fólia és magasfényű felület.057. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA. oldalon.hu/paxtervezo501 10 év garanciával. oldalon. Részletek a 311. 121 990 Ft Ajtók és váz: A gardrób teljes ára: 99 990 Ft Belső kiegészítők: 22 000 Ft PAX ÅNSTAD gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt egyedi igényeid szerint használhatod. 150×66. Fólia felület.76 A SKUBB doboz külön kapható. A gardrób teljes ára: 159 100 Ft Ajtók és váz: 112 900 Ft Belső kiegészítők: 46 200 Ft PAX LYNGDAL gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt egyedi igényeid szerint használhatod. oldalon. 200×66.103. M236 cm. Fólia felület és tükörüveg.084. Nyír hatású/üveg 899.24 A LANSA fogantyú és SKUBB dobozok külön kaphatók. Még több színt találsz. M236 cm. Fehér/ magasfényű fehér 499. anyagot tapinthatsz és ötletet meríthetsz az IKEA áruházakban. M236 cm.hu/paxtervezo503 10 év garanciával.

272 RUHATÁROLÁS Új sarokmegoldásainkkal a ravaszabb helyeket is jól kihasználhatod.57 A fogantyú és a SKUBB dobozok külön kaphatók.36 A tükrös ajtó tartalmazza a fogantyúkat. 123/123×37. oldalon. a SKUBB cipőtartó doboz és a GARNITYR dobozok külön kaphatók.103. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA. Fekete-barna/tükör 899. lakkozott tömör fenyő. pácolt kőris furnér és tükörüveg.hu/paxtervezo506 10 év garanciával. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA. Fólia felület. Szabd személyre ezt a kombinációt itt: IKEA. oldalon. 150×37. Fehér/fehér 299. M236 cm.43 A fogantyú. Fehér/szürke-barna 499. Részletek a 311.103. A gardrób teljes ára: 115 190 Ft Ajtók és váz: 82 990 Ft Belső kiegészítők: 32 200 Ft PAX BALLSTAD gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt egyedi igényeid szerint használhatod. Fólia felület. A SKUBB dobozok külön kaphatók. 150×60. A gardrób teljes ára: 147 600 Ft Ajtók és váz: 133 000 Ft Belső kiegészítők: 14 600 Ft . Részletek a 311. A sín kihúzásával könnyen elérheted a hátsó ruhákat is.hu/paxtervezo505 10 év garanciával. oldalon.057. M236 cm.hu/paxtervezo504 10 év garanciával. Fólia felület és pácolt. Részletek a 311. M236 cm. A gardrób teljes ára: 65 490 Ft Ajtók és váz: 47 490 Ft Belső kiegészítők: 18 000 Ft PAX HEMNES gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt egyedi igényeid szerint használhatod. PAX NEXUS VIKEDAL gardróbszekrény belső kiegészítőkkel KOMPLEMENT belső kiegészítőkkel együtt egyedi igényeid szerint használhatod.

09 HEMNES 3 ajtós gardrób 99 990 Ft 4 áthelyezhető polc és 2 ruhaakasztó rúd a csomagban. Fehér 601. Hagberg/M. M197 cm. könnyű mozgatni. Fekete 601. 1 rögzített és egy áthelyezhető polccal.080.794. M201 cm.041.029. Fehér 702. 3 ruhaakasztó rúddal.07 11 DOMBÅS gardróbszekrény 22 990 Ft 5 polc és 1 ruhaakasztó rúd a csomagban. Tervezők: J.62 05 BIRKELAND gardróbszekrény 99 990 Ft Kicsúszásgátlóval ellátott. Fólia felület. Maximális teherbírás: 20 kg. 1 ruhaakasztó rúddal.157.224. Ezüstszínű 202. Asshoff/H. és fogantyúval a hátoldalon.06 03 BRIMNES gardróbszekrény 2 ajtóval 29 990 Ft Tároló és akasztó hosszú és rövid. M151 cm. Fehér/tükörüveg 198. 140×51.30 04 STOLMEN 2 részes elem 108 390 Ft A mennyezetre vagy a falra is szerelhető. M200 cm. Festett felület és porfestett acél. M164 cm. Tervező: Henrik Preutz. 78×50. Tervezők: K. Egy egyszerű akasztó gardróbbá varázsolja a falat. 41×60. Brogård. vagy középre is helyezhető.14 01 05 Extra tárolóhelyet biztosít. Fehér 699.14 08 MULIG ruhaállvány 2490 Ft Porfestett acél. M203 cm. nyitáskor kevesebb helyet kíván.077. 152×58. Tervező: Francis Cayouette.270. Tervező: Mia Cullin. 4 áthelyezhető polccal és 1 ruhaakasztó rúddal. 4 áthelyezhető polccal és 1 ruhaakasztó rúddal. Fekete-barna 002. M210–330 cm. Festett felület. mint egy hagyományos gardróbszekrényajtó. Fólia felület és tükörüveg. lakkozott tömör fenyő. könnyen gördülő fiókok. 99×46. 130×54. Tervező: Ehlén Johansson. Hagberg. ha már minden szekrényed megtelt. áthelyezni. Fehér 002. M190 cm. M181 cm. További belső kiegészítők külön kaphatók. 03 09 04 11 10 BYGEL akasztó 295 Ft/2 db .08 06 IKEA PS gardrób 6990 Ft 3 görgővel.572. új 07 08 02 ALGOT gardrób rúddal és hálós kosarakkal IKEA PS gardrób 06 18 490 Ft 6990 Ft Alakíts ki a rendelkezésre álló helyhez.180. Fehér 801.71 07 ASPELUND 3 ajtós gardrób 39 990 Ft A tükörajtó balra. jobbra. M190 cm. Fólia felület. 100% poliészter és porfestett acél. valamint összehajtogatott ruhákhoz.34 Még több nagyszerű ötletet találsz az IKEA áruházakban.274 RUHATÁROLÁS 01 ELGÅ FENSTAD gardróbszekrény 3 tolóajtóval 89 990 Ft Tolóajtó.43 02 új ALGOT gardrób rúddal és hálós kosarakkal 18 490 Ft Porfestett acél. 217×58. Tervező: Inma Bermudez. Fólia felület és tükörüveg. a pénztárcádhoz és a szükségleteidhez illő gardróbrendszert. 220×50. Fehér 502. Pácolt.24 10 BYGEL akasztó 295 Ft/2 db Porfestett acél. Fehér 799.614. 109×58. 52×68. 1 ruhaakasztó rúddal.

166. Fólia felület.894. Paplanhuzat: 150×200 cm. Párnahuzat: 50×60 cm. Középbarna 898. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. a matrac és az ágynemű külön kapható.44 Tervező: Eva Lilja Löwenhielm 3990 Ft NYVOLL duplaágy-keret 49 990 Ft Az ágyrács. Fehér/kék 502. M100 cm.EMMIE LAND ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft 100% pamut. 170×226.72 49 990 Ft .

dupla ágy és tároló egyetlen bútordarabban. 166×206. 399. egyszemélyes ágy.05 .65 05 BRIMNES kanapéágy-keret 2 fiókkal 54 990 Ft Kanapé. M57 cm. Többszínű 699. 898. amelynek a teste ágy. M107 cm. M42 cm. Fólia felület.35 03 BRIMNES ágykeret tárolóval 59 990 Ft Az ágykeret négy fiókjában bőségesen van tárolóhely. lakkozott tömör fenyő. különböző vastagságú matracokhoz.894. 86×205.278 ÁGYAK Egy ágy. A fejvéghez huzatot külön vásárolhatsz. hogy másként tekints az ágyadra. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. a matrac és az ágynemű külön kapható. 166×206. beépített tárolóval ellátott ágyainkat is. M111 cm.48 Fejvég tárolóelemmel 34 990 Ft 166×24. 298.031. melyeket könnyen el akarsz érni az ágyból. Tekintsd meg az ágynemű. Vegyük például a DUKEN-t. Pácolt. Tervezők: Anna Svanfeldt Hillervik/K. itt nézel tévét. Itt az idő. Fólia felület. Hagberg/M.34 02 HEMNES duplaágy-keret 59 990 Ft Állítható ágyoldalak. M47 cm. hogy ne csak aludni lehessen bennük. 166×28. Hozzá való matracméret: 160×200 cm.029. az ágyrács.041. Hagberg. ruhák és minden egyéb elhelyezésére szolgáló. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. 04 OPPDAL ágykeret tárolóval 69 990 Ft Az ágykeret négy fiókjában bőségesen van tárolóhely.287. itt dolgozol és itt reggelizel. Éppen ezért tervezzük az IKEA-ágyakat úgy. 802.11 Amennyiben nincs másként feltüntetve. de a lelke kanapé. amely így tökéletesen alkalmas az ágyban való üldögélésre. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. amelyet ébren használsz. M98 cm. M122 cm. 502. A műanyag hálónak köszönhetően nekidőlhetsz a fejvégnek.287. Itt alszol.895. Többféle cserélhető és mosható fejvéghuzat közül is választhatsz. ugyanakkor itt olvasgatsz. 174×211. Hozzá való matracméret: 80×200 cm. Szívesen kipróbálnád őket? Látogass el az áruházba! 02 01 HEMNES duplaágy-keret 54 990 Ft DUKEN duplaágy-keret 59 990 Ft 04 03 05 01 DUKEN duplaágy-keret 54 990 Ft Kétféle huzat közül választhatsz. 002.37 Fejvég tárolóelemmel 29 990 Ft Tároló olyan dolgok számára. 166×215 cm. Fólia felület. Porfestett acél és 100% pamut.

M27 cm. M119 cm.279. 168×209. 07 01 04 Állítható oldalának köszönhetően többféle magasságú dupla matraccal használható. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. M214 cm. 701. 03 FJELLSE ágykeret Egyszerűen változtathatod kanapéból dupla ággyá. M100 cm.280 ÁGYAK 02 06 A létra bal és jobb oldalra is szerelhető.763. 147×207. matraccal.608. természetes anyag. 09 BIRKELAND duplaágy-keret 94 990 Ft Festett felület. 101.66 03 IKEA PS 2012 kanapéágy fiókkal.850. 170×226. 099. 898.09 Fejvég 39 990 Ft M62 cm. 699. 301.499. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. Hozzá való matracméret: 140×200 cm.64 06 MANDAL ágykeret tárolóval 84 990 Ft Tömörfa. 08 NORDLI duplaágy-keret 59 990 Ft 165×212. A létra az ágy bal. M77 cm. 160×202. hogyan ment meg a MALM egy kapcsolatot. és próbáld ki egy tesztalvás erejéig.72 05 FJELLSE ágykeret 15 990 Ft Tömör fa. M77 cm. Hozzá való matracméret: 140×200 cm. 6 db áthelyezhető polccal. 171×210.60 02 STORÅ galériaágy-keret 64 990 Ft Tömörfa. M80 cm.763. oldalon.894. ill. 15 990 Ft 05 08 09 01 LEIRVIK duplaágy-keret 29 990 Ft Porfestett acél.031.48 Látogass el az IKEA áruházba. M100 cm.89 04 NYVOLL duplaágy-keret 49 990 Ft Fólia felület. 399.498. . 153×213.66 Az ágyrács. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. a matrac és az ágynemű külön kapható. 298. strapabíró. 198. M77 cm. Hozzá való matracméret: 160×200 cm. jobb oldalára is szerelhető.75 Nézd meg az 56.031.46 3 db-os fejrész/ágypolc 54 990 Ft 177×31. Hozzá való matracméret: 160×200 cm.062. 301. 001. M146 cm.12 07 MALM duplaágy-keret 34 990 Ft 177×211. párnával 139 900 Ft 87/138×210.

7 cm vastag. Más-más kényelmi szempont miatt lehet ideális a latex. oldalon. és kellemes és egyenletes hőmérsékletet biztosítanak az alváshoz.563. milyen keménységi fokú matracon tudsz jól aludni.52 SULTAN TORÖD fekvőbetét 89 990 Ft A természetes anyagok. hogy a lehető legszélesebb választékot kínáljuk. És az egyiket a legkényelmesebbnek érzed majd.556. Mi csupán annyit tehetünk. Keménységi fok: kemény.46 SULTAN HUGLO/SULTAN TÅRSTA kombináció SULTAN HEGGEDAL/SULTAN TORÖD kombináció 01 289 890 Ft 59 980 Ft 02 03 A jó nap mindig jó éjszakával kezdődik. puha felület. Részletek a 310. elvezetik a nedvességet. Zsákrugók és latex. és enyhítik a csípőre és a vállakra nehezedő nyomást. 160×200 cm. 901. a habszivacs vagy a lószőr. 001. így azt fogod választani. Feküdj hason.41 A SULTAN matracokra 25 év garanciát biztosítunk. .563. 25 cm vastag. Csakis te magad tudod eldönteni. Mindannyian másképpen alszunk. Sötétszürke 201. egyenletes hőmérsékletet biztosítanak az alváshoz.806.09 02 SULTAN HUGLO rugós matrac 39 990 Ft A rugók és az extra bélés megfelelő alátámasztást nyújtanak a testednek. háton és az oldaladon is. lószőr és pamut. elvezetik a nedvességet. 601. 26 cm vastag. További információ és útmutató az IKEA. és kellemes.78 SULTAN TÅRSTA fekvőbetét 19 990 Ft Habszivacs töltet. 160×200 cm. mint a természetes latex. 17 cm vastag. Aztán következhet egy kis finomhangolás: fekvőbetéttel. Keménységi fok: kemény. 160×200 cm.282 MATRACOK 01 SULTAN HEGGEDAL rugós matrac 199 900 Ft A természetes anyagok. Keménységi fok: kemény. Épp ezért mindenkinek más-más matrac felel meg. 401. a zsákrugó. 03 SULTAN HAMNVIK rugós matrac 89 990 Ft Az aktív zsákrugók pontosan a megfelelő helyen nyújtanak támaszt a testnek. mint a természetes latex és pamut. 4 cm vastag.808. paplannal és párnával tedd még kényelmesebbé az alvóhelyed. Próbáld ki áruházainkban a különféle matrackombinációkat.hu/matracok weboldalon.

273.41 A SULTAN matracokra 25 év garanciát biztosítunk. Keménységi fok: kemény. Fehér 901. 160×200 cm. Világosszürke 401.397.567. 90×200 cm. 16 cm vastag. Világosszürke 302.284 MATRACOK 01 SULTAN SILSAND fakeretes rugós matrac 99 990 Ft Az aktív zsákrugók pontosan a megfelelő helyen nyújtanak támaszt a testnek.68 SULTAN TJÖME fekvőbetét 39 990 Ft A nagy sűrűségű habszivacs csökkenti a testre nehezedő nyomást.560. 160×200 cm. 160×200 cm.15 02 SULTAN FLORVÅG habszivacs matrac 13 990 Ft Keménységi fok: közepes. Fehér 001. és jó komfortérzetet nyújt. 03 SULTAN FÅVANG habszivacs matrac 59 990 Ft A nagy sűrűségű habszivacs csökkenti a testre nehezedő nyomást. Részletek a 310. Keménységi fok: kemény. és jó komfortérzetet nyújt. 10 cm vastag.04 04 JÖMNA rugós matrac 10 990 Ft Keménységi fok: közepes. és enyhítik a csípőre és a vállakra nehezedő nyomást. 25 cm vastag.61 01 SULTAN SILSAND/SULTAN TJÖME kombináció 03 139 980 Ft 02 04 JÖMNA rugós matrac 10 990 Ft . 90×200 cm. 5 cm vastag. 14 cm vastag.398. Fehér 301. oldalon.

akik az oldalukon szeretnek aludni.291.313.316.321. 150×200 cm. könnyű súlyú. 1-es melegségi fokozat 3990 Ft Vékony. így egész éjjel kellemes körülmények között alhatsz. szintetikus paplan azok számára. 1-es melegségi fokozat 1 290 Ft Vékony.366. hason fekvőknek 495 Ft 10 03 09 MYSA STRÅ paplan. akiknek nincs melegük. 11 12 01 IKEA 365+ MYSA paplan. 50×60 cm. 701. Használhatod őket külön is. 50×60 cm.314.252. de nem is fáznak éjjel. oldalt fekvőknek 3990 Ft 50×60 cm.321. Töltet: 60% kacsapehely és 40% kacsatoll. 5-ös melegségi fokozat 26 990 Ft A 90%-os kacsapehely töltet extra puhaságot és meleget biztosít. szellős.46 06 MYSA ROSENGLIM paplan. 1+3 melegségi fokozat Két paplan az egyben. amely elvezeti a nedvességet. 150×200 cm.93 10 IKEA 365+ MYSA paplan. oldalt fekvőknek 9990 Ft A kivágás a vállnak követi a nyak vonalát. 33×50 cm. hálószobával kapcsolatos ötleteket meríthetsz.311. súlyos pehelypaplan azok számára. melynek alakja követi a nyakad vonalát. 1-es melegségi fokozat IKEA 365+ MYSA paplan. a kettő együtt pedig hidegebb téli éjszakákon is megállja a helyét. háton fekvőknek 7990 Ft Közepesen magas pehelypárna azoknak. mely különlegesen puha. a másik melegebb.87 02 MYSA GRÄS paplan. szintetikus paplan azok számára. 33×50 cm.25 03 GOSA RAPS párna. 150×200 cm. ahonnan további. könnyű súlyú. akik oldalt szeretnek aludni. A töltet és a huzat is lyocellből ‒ egy megújuló cellulózrostból ‒ készült. azok számára.28 05 MYSA VETE paplan. 150×200 cm. 101. 1+3 melegségi fokozat 19 990 Ft 150×200 cm. és az izmok kevésbé feszülnek meg.253. 50×60 cm.286 PAPLANOK ÉS PÁRNÁK 01 IKEA 365+ MYSA paplan. akiknek gyakran melegük van. leveszi a nyomást az izmokról. 4-es melegségi fokozat 1290 Ft 04 05 06 9990 Ft 3990 Ft A vállnak készített kivágás tökéletessé teszi a párnát azok számára.72 08 GOSA SLÅN párna. akik gyakran fáznak és meleg paplanra vágynak. hason fekvőknek 1990 Ft Könnyen kezelhető. 201. Megtámasztja a fejet és a nyakat. mikroszálakkal töltött szintetikus párna. és könnyű paplanra vágynak. 001. 150×200 cm. . aki szeretnek háton aludni.79 Kattints az IKEA. 901.314. 601. 501.17 04 GOSA HASSEL párna. 001. akiknek gyakran melegük van.28 11 IKEA 365+ FAST párna.67 07 GOSA SYREN párna. 101. háton/oldalt fekvőknek 4990 Ft Kemény párna. 001. 4-es melegségi fokozat 9990 Ft Közepes vastagságú cellulóz és szintetikus szálú paplan azok számára. 5-ös melegségi fokozat 16 990 Ft Vastag. 19 990 Ft 02 MYSA GRÄS paplan 07 08 GOSA SLÅN párna. 701.965. az egyik hűvösebb. 901. a nyak így kevésbé hajlik. akik hason szeretnek aludni.06 09 MYSA STRÅ paplan. hason fekvőknek 495 Ft Alacsony szintetikus párna azok számára.01 12 GOSA LILJA párna.hu weboldalra. és könnyű paplanra vágynak. kényelmes alvást biztosít.

ettől ilyen tökéletesen véletlenszerű. Bache.41 11 új MALIN FIGUR ágyneműhuzat-garnitúra 9990 Ft Szatén-szövött lyocell. Piros 200.247.288 ÁGYNEMŰHUZATOK 01 BLADVASS ágyneműhuzat-garnitúra 1990 Ft 52% poliészter. . extra fény és csillogás. hogy egész éjjel kellemesen aludhass. Fehér/kék 301. Barna 302.99 04 EIVOR ORD ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft 100% pamut.969. Fehér/kék 502.298. Tervező: Pia Wallén. Barna 202. 50% lyocell.58 10 VINRANKA ágyneműhuzat-garnitúra 9990 Ft Szatén-szövött pamut. 100% lyocell szatén. Fehér/fekete 602. Tervezők: B. selymes érzést és csillogást ad az ágyneműnek. Tervező: Linda Svensson Edevint. Az ágyneműhuzatok más méretben is kaphatók. Tervező: Linda Svensson Edevint. 100% pamut. puha. a fonalat szövés előtt festették.117.51 09 EMMIE RUTA ágyneműhuzat-garnitúra 6990 Ft Fonálfestett.34 05 DVALA ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft Paplanhuzat rejtett gombolással. MALIN FIGUR ágyneműhuzat-garnitúra 02 03 07 04 05 08 06 09 05 10 3990 Ft DVALA ágyneműhuzat-garnitúra A fenntartható gyapottermesztésből származó pamut kellemes érzést nyújt a bőrnek. 100% pamut.397. és a lelkiismeretedet sem terheli. a párnahuzatoké 50×60 cm.166. puha érzetet ad az ágyneműnek. helyén tartja a paplant. Bézs/fehér 602. Tervező: Beckmans College of Design.47 Az itt látható összes paplanhuzat mérete 150×200 cm. helyén tartja a paplant. Becker/ M. 100% pamut szatén. Csíkos/többszínű 702. Piros/fehér 902. 100% pamut. 01 9990 Ft A pamut-lyocell keverék magába szívja a nedvességet. helyén tartja a paplant. B. 50% pamut. helyén tartja a paplant.63 02 új FÄRGLAV ágyneműhuzat-garnitúra 7990 Ft Paplanhuzat cipzárral. 11 új Ezt a mintát kézzel tervezték. Piros 901.199.35 06 DVALA ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft Paplanhuzat rejtett gombolással.44 08 BACKSÖTA ágyneműhuzat-garnitúra 4990 Ft Paplanhuzat rejtett gombolással. 48% pamut. 100% pamut.541. helyén tartja a paplant. Tervező: Monika Mulder. Tervező: Michiko Nakata.391.254.63 03 BRUNKRISSLA ágyneműhuzat-garnitúra 4990 Ft Paplanhuzat rejtett gombolással.072.11 07 EMMIE LAND ágyneműhuzat-garnitúra 3990 Ft 100% pamut. 100% pamut. Többszínű 602.

100% lenvászon. 901.25 02 06 EIVOR ágytakaró/takaró 5990 Ft Polár anyag. század alvó emberének. hogy új ruhába öltöztesd a szobát. 01 új 19. A len hűvösebb klímán is megterem. a párnahuzatoké 50×60 cm. 301. 802. 002. 301. 100% pamut.48 10 EMMIE SÖT ágyneműhuzat-garnitúra 7990 Ft 50% lyocell. Párnahuzat: 65×65 cm. 502.134. 220×240 cm. Fehér 901. Így aztán nagyszerűen illik a vidám minta ehhez az ágyneműhuzathoz. 100% poliészter. Párnahuzat: 40×60 cm. jellegzetes szerkezete matt ragyogást kölcsönöz az ágyneműnek. Szövet/töltet: 100% poliészter. puha és tartós megjelenés. Ágytakaró: 180×280 cm.302.03 11 OFELIA takaró/ágytakaró 4990 Ft 80% poliészter.12 04 DVALA gumis lepedő 1190 Ft Rugalmas gumis lepedő. az egyik oldala világos színű. 802. 10 08 03 GRÖNKULLA ágyneműhuzat-garnitúra 05 09 7990 Ft EMMIE SÖT ágyneműhuzat-garnitúra 2490 Ft 06 04 új Néha csupán egy új ágytakaró kell ahhoz.499. 48% pamut.901. 100% pamut. 50% pamut.167.” Maria Vinka tervező 01 új IKEA PS 2012 ágyneműhuzat-garnitúra 12 990 Ft A lenvászon természetes anyag. 20% akril. maximum 25 cm vastag matracokhoz illik.315.04 02 LINBLOMMA ágyneműhuzat-garnitúra 13 990 Ft 100% lenvászon.311. 100% pamut. 402. századi minta a 21. 601. 12 11 07 .93 12 ALINA ágytakaró és 2 párnahuzat 19 990 Ft Anyaga: 100% pamut. Az ágyneműhuzatok más méretben is kaphatók. a másik sötét. 902. ahol ritkábban van szükség öntözésre és növényvédő szerek használatára. 150×260 cm.114.205. 130×170 cm.19 07 új KARIT ágytakaró és párnahuzat 7990 Ft Megfordítható ágytakaró.57 05 új MALIN RUND ágyneműhuzat-garnitúra 4990 Ft Paplanhuzat rejtett gombolással. 90×200 cm. Ágytakaró: 260×280 cm.215. 50% pamut.29 09 SÖMNIG lepedő 2990 Ft 50% lyocell.330. de a környezetet is kevésbé terheli.249. puha és könnyű tisztán tartani.18 08 OFELIA VASS ágyneműhuzat-garnitúra 5990 Ft Ágynemű finom szálakból szőtt sűrű szövéssel.290 ÁGYNEMŰHUZATOK „A lenvászon nem csupán kellemes a bőrnek.12 03 GRÖNKULLA ágyneműhuzat-garnitúra 2490 Ft 52% poliészter.53 Az itt látható összes paplanhuzat mérete 150×200 cm. 602. Töltet: 100% poliészter rost.

63 1490 Ft Folyamatos virágzás.8. 10. M13.2 cm.ENUDDEN ajtóra szerelhető akasztó 1490 Ft Porfestett acél. Tervező: Ehlén Johansson. 35×5.089.861.) SKURAR kaspó 795 Ft/db Porfestett acél. Max.01 795 Ft/db . Fehér 902. Törtfehér 201. M15 cm. (Akár növények nélkül is.5 cm-es virágcseréphez.

Tervező: Synnöve Mork. Szürke/bézs 002.591.039. 70×140 cm. 70×140 cm.592. 50×100 cm. Tervező: Synnöve Mork. Piros 101. 100×150 cm.22 SKÄRET fürdőlepedő .21 05 új SKAGERN fürdőlepedő 2990 Ft/db 100% pamut.06 11 FRÄJEN törülköző 995 Ft/db 100% pamut.294 FÜRDŐSZOBAI TEXTÍLIÁK 02 01 09 05 08 04 03 FRÄJEN törülköző 1990 Ft 11 új 10 2490 Ft 06 07 01 új SKAGERN zuhanyfüggöny 2490 Ft Fonálfestett. 70×140 cm.639.266. Lila/többszínű 202. 08 HÄREN fürdőlepedő 1690 Ft/db 100% pamut.249. 100% poliészter.84 06 TOFTBO fürdőszobaszőnyeg 2690 Ft/db 100% poliészter mikroszál.63 07 új SKAGERN fürdőszobaszőnyeg 2990 Ft/db 100% pamut.84 10 új SKÄRET fürdőlepedő 2490 Ft/db 100% pamut.635.50 Még kellemesebbé teheted a fürdőszobában töltött időt.591.093. Kék 901. Zöld 102. 60×90 cm. 70×140 cm.164.39 Türkiz 201.906. 180×200 cm. 100×150 cm. a minta mindkét oldalon látható. Rengeteg ötletet találsz az IKEA áruházakban.77 04 BANDSJÖN törülköző 1490 Ft/db 100% pamut. Türkiz 601.60 09 FRÄJEN fürdőlepedő 1990 Ft/db 100% pamut. Szürke 501. 60×90 cm. Bézs/szürke 502. Fehér/szürke 802.266.83 02 ÅFJÄRDEN fürdőlepedő 3990 Ft/db 100% pamut.38 03 FRÄJEN törülköző 1990 Ft/db 100% pamut. Fehér 701. Többszínű 202. 50×100 cm.

2 cm.5.96 09 MOGDEN falipolc 5 akasztóval 9990 Ft Rozsdamentes acél. 300. 101. 501. Christensen/K. Porfestett acél. M13.3 cm. 14.6.96 03 ENUDDEN ajtóra szerelhető akasztó 1490 Ft Az ajtó tetejére akasztva a teljes ajtófelület kihasználható. Fehér 902. Christensen/K.478. Tervező: Cecilia Stööp. Fager/ E. 35×5.6×12. Tervező: Inma Bermudez. Legaard.275.79 08 ENUDDEN törülközőtartó 995 Ft Porfestett acél.5 cm.275. Tervezők: S.66 06 LILLHOLMEN törülközőtartó 1990 Ft/db Rozsdamentes acél.493. hogy lyukat kellene fúrni a falba. Fehér 302. 57×11. Tervezők: T. Tervező: Inma Bermudez.86 07 GRUNDTAL törülközőtartó/polc 2690 Ft Rozsdamentes acél.626.7×6.71 11 LILLHOLMEN akasztó 2990 Ft/2 db Süllyesztett szerelvények.96 új Polc és akasztó egyben.8 cm. 46×25 cm. Strandmark. Fehér 802. 09 LILLÅNGEN ajtóra szerelhető akasztó 395 Ft/2 db 04 05 10 06 11 Ezeket az ötletes akasztókat csavarok felhasználása nélkül rögzítheted a szekrényajtóra.5 cm.36 10 LILLÅNGEN ajtóra szerelhető akasztó 395 Ft/2 db Rozsdamentes acél. 201. M16 cm. Rozsdamentes acél.8. 401.493.037. HJÄLMAREN törülközőtartó/polc 7490 Ft 01 07 02 ENUDDEN ajtóra szerelhető akasztó 1490 Ft 03 08 Az egész család törülközőinek jut hely anélkül. . Tervezők: T. 27×3.92 02 GRUNDTAL 4-karos törülközőtartó 3490 Ft Balra vagy jobbra teljesen kifordítható. Legaard. Tervező: Mikael Warnhammar.976. M22 cm. Tárgyak álló és függő tárolásához. Tervező: Inma Bermudez. M7.492.5×12. 80×28 cm.94 05 SÄVERN dupla horog 1490 Ft/db Süllyesztett szerelvények. Krómozott cink. 600.976.5×4. Mé10 cm.5. Tervező: Richard Clack. M8. Ø6 cm. 401. Tervező: Mikael Warnhammar. M5 cm.089. 1. 58. Lakkozott rozsdamentes acél.296 FÜRDŐSZOBAI KIEGÉSZÍTŐK 01 új HJÄLMAREN törülközőtartó/polc 7490 Ft Festett felület és porfestett acél.63 04 HJÄLMAREN törülközőtartó 2 akasztóval 1690 Ft Festett felület és porfestett acél. 18. Fehér 902. Tervező: Cecilia Stööp.4. M12.

49×31. 60×35. Tervezők: T. Tervezők: K.298 MOSDÓK ÉS FÜRDŐSZOBAI TÁROLÁS 01 LILLÅNGEN tükör 8990 Ft Tükörüveg és fólia felület. 33×23. 402. Fólia felület és porcelán.940. 103×49. Legaard/F. M200 cm. 05 BOLMEN ülőke 1690 Ft A stabilitás érdekében. M78 cm. Tervezők: T. Cayouette. Pácolt. Fehér 502. M31 cm.19 06 FULLEN tükör polccal 4000 Ft Üveg és edzett üveg.27 07 új HEMNES tükrös szekrény 49 990 Ft 1 rögzített és 4 áthelyezhető polccal. M55 cm.22 10 új HEMNES/VITVIKEN mosdószekrény 2 fiókkal 104 990 Ft Pácolt. Tervező: Inma Bermudez.82 09 FULLEN mosdószekrény 2 ajtóval 3990 Ft Lábakkal.176. Christensen/K. Tervezők: T. Christensen/K. 80×96 cm.64 04 GODMORGON/EDEBOVIKEN mosdószekrény 2 fiókkal 84 990 Ft Magasfényű fólia felület és zúzott márvány.98 Keverőcsap külön kapható. lakkozott tömör fenyő és tükörüveg. oldalon. Pácolt.033.595. M64 cm.890. Hagberg.43 02 GODMORGON tükör 6990 Ft A szerelvények mélysége állítható. Legaard.821. 101. M91 cm. 601. . 63×27. M98 cm. Tekintsd meg fürdőszoba brosúránkat és tervezési segédletünket a weboldalunkon. M60 cm. Christensen/K. 82×49. 399. ideális kis fürdőszobákba. Fehér/fekete 801.70 Még több megoldás közül választhatsz az IKEA áruházakban. 902. 60×11. Részletek a 312. Hagberg/M.63 10 év garanciával. Üveg. 199. így elég helyed lesz a világítás számára. lakkozott tömör fenyő és porcelán.176. Legaard.030.049. 50×14. 08 02 01 LILLÅNGEN tükör 06 8990 Ft új 07 HEMNES tükrös szekrény 49 990 Ft Két mosdóval könnyebben elkerülheted a reggeli várakozást a fürdőszobában. M93 cm. 701. 2 törülközőtartóval. Fólia felület. 698. 03 04 GODMORGON/EDEBOVIKEN mosdószekrény 2 fiókkal 84 990 Ft 09 FULLEN mosdószekrény 2 ajtóval 10 3990 Ft 05 Kifejezetten az aprócska fürdőszobákhoz terveztük. 103×16. Polipropilén. 08 új HEMNES 2 ajtós tükrös szekrény 44 990 Ft 6 áthelyezhető polccal.65 03 LILLÅNGEN mosdószekrény 2 ajtóval 38 990 Ft Kis mélységű mosdószekrény.890. az alján csúszásgátló található. lakkozott tömör fenyő és tükörüveg.

és a mosógép és a fal közé rejtheted.726. Tekintsd meg az IKEA áruházakban. 302. H100 cm. Ø56. M7 cm. 16 ruhaakasztóval 995 Ft Polipropilén.896. nagy 14 195 Ft 13 . M103 cm. M171 cm. Fekete 702. Kapacitás: 51 l. Kapacitás: 71 l. 601. M60 cm. Porfestett acél. 57×173. Szárítófelület: 4‒7 méter.55 09 új MULIG szárító.44 05 új PORTIS fali szárító 3990 Ft Szárítófelület: 4 m. Fehér 502. igazítsd a saját igényeidhez. Fehér 099. 3 szintes 03 15 980 Ft Összecsukhatod. 10 új 11 12 PORTIS fali szárító 3990 Ft 05 06 A világ legnépszerűbb szennyeshordó táskája.60 08 új MULIG szárítóállvány 1490 Ft Kültéri használatra is alkalmas. 07 15 FRAKTA táska. 3 szintes 6490 Ft Kültéri használatra is alkalmas.034.63 07 GRUNDTAL törülközőállvány 4490 Ft Rozsdamentes acél.46 04 BYGEL horog 195 Ft/10 db Porfestett acél.45 06 PRESSA függő szárító. 401. M152 cm.5. Rozsdamentes acél és 100% poliészter.02 11 új MULIG szennyestartó állvánnyal 3990 Ft Porfestett acél és 100% poliészter. Porfestett acél. Kapacitás: 65 l. Fekete 201.49 13 BAGIS vállfa 95 Ft/4 db Polipropilén. M20 cm. ALGOT váz rúddal és hálós kosarakkal 6490 Ft 04 Szellőztesd ki ′minden nem éppen szennyes.97 02 új ALGOT váz rúddal és hálós kosarakkal 15 980 Ft Porfestett acél.726. nagy 195 Ft Maximális teherbírás: 25 kg.777.196. 67–120×40. Ø31. Porfestett acél és 100% poliészter.970.287. 902. 03 BYGEL sín 695 Ft Törülközőtartóként is használható. Sötétszürke 102.86 14 BJÄRNUM akasztó 1990 Ft Nikkelezett alumínium. kisebb falhoz vagy akár nagyobb adag mosáshoz is igazíthatod. Ø40.86 Az ALGOT többféleképpen is felépíthető. M26 cm. Kapacitás: 47 l.256. új 09 MULIG szárító. M59 cm.58 10 új GRUNDTAL szennyestartó 4990 Ft Könnyen tisztítható: kivehető és mosható zsák.196. de nem teljesen tiszta′ ruhádat. Porfestett acél.193. Rozsdamentes acél. Vegyes színek 801.60 12 új PORTIS szennyestartó 4990 Ft Könnyen tisztítható: kivehető és mosható zsák. Maximális teherbírás: 20 kg. M35 cm.283.40 01 08 02 Állítható szélesség. Tervező: Francis Cayouette. M70 cm. Fehér 202. 40×46. 58×99.91 15 FRAKTA táska. Kék 172. M9 cm.525. 800. Porfestett acél. Fehér 802. 300. 42×23 cm.256.192. 55×37. 41×60.300 MOSÁS ÉS SZÁRÍTÁS 01 új GRUNDTAL fali szárító 7490 Ft Állítható szélességű. Tervező: Mikael Warnhammar. hogyan. Szárítófelület: 19 méter. 63×55 cm. Szárítófelület: 28 méter.

63 . Minden gyerek játszik.643. egy hely.768.09 03 LILLABO játékautó 2490 Ft/3 db Sokféle kombináció létrehozható.és kávés csészék.714. Kék 001.038. és ezt nem csak biztonsági okokból teszi. híd. ahol a legnagyobb biztonságban érzik magukat. Kék 401.47 08 LILLABO vonatkészlet 2490 Ft/20 db A játék az izmokat és a logikai gondolkodást fejleszti. M30 cm. ugyanakkor tartós tárolási kombináció. 3 éves kortól ajánlott.96 09 KRITTER gyerekszék 3990 Ft/db Tömör nyárfa és polisztirén. helyén tartja a szőnyeget. mert a játék jó.72 04 SPARKA puha játék 995 Ft/db Csecsemőkortól ajánljuk.03 11 DUKTIG 10 db-os kávé-/teakészlet 1990 Ft Mini teás. Kőedény. a képek és játékok pedig beindítják a fantáziájukat.10 07 SAGOSTEN felfújható párna huzattal 7990 Ft Segít a gyermek egyensúlyának és motorikus képességeinek fejlesztésében. vonat. álmodozni. mert szükségük van rá. hogy a gyerekek a világ legfontosabb emberei.474. a fotel kitűnő bújóhely a gyermekeknek. Ø71.59 Extra sín 1990 Ft/10 db 500.537. Otthon.643. M75 cm. vagy játszani. 401.16 06 TROFAST tárolókombináció 25 990 Ft Játékos. amikor a gyerekek szaladgálnak/játszanak rajta. És úgy tartjuk. 59×50. Így a gyerekek olyan helyen fedezhetik fel a világot. Világoskék 402. a festék és papír fejleszti a kreativitásukat. hogy ösztönző és ötletes játékokra van szükségük. 3 éves kortól ajánlott. 100% poliészter. Szerepjáték közben utánozzák a szüleiket. M50 cm. M80 cm. 300.00 10 KRITTER gyerekasztal 7490 Ft Tömör nyárfa. melynek puha játékfiguráit gyümölcsök és zöldségek ihlettek. 06 új 05 A levegővel töltött katicabogáron állva vagy ülve a gyerekek fejleszthetik az egyensúlyérzéküket és motorikus képességeiket. M94 cm.728.537.002. Többszínű 901.58 Vonatkészlet. Vegyes színek 401.301.53 02 LILLABO játszószőnyeg 2690 Ft Latex hátoldal. ahol le lehet ülni. tejeskávés bögrék a játékhoz. Ráadásul jó móka! TROFAST tárolókombináció 25 990 Ft 07 KRITTER gyerekszék 3990 Ft/db 09 11 10 01 03 02 SPARKA puha játék 995 Ft 04 08 01 IKEA PS LÖMSK forgófotel 19 990 Ft A tetejét lehajtva. 098. 201. 27×29.302 GYEREKEK IKEA-JA A játék komoly dolog. 401. Ilyen például a TORVA sorozat. Úgy gondoljuk. alagút 2490 Ft/12 db 601.128. és a hozzájuk illő ágyneműhuzaton esti meseként elevenednek meg. 99×44. M53 cm. de azért is. A Gyerekek IKEA-ja komolyan veszi a játékot.244. 100×133 cm. Ø20 cm. 59×62. Fehér/piros 998. Műanyag és 100% poliészter.09 05 új MYSIG ágybaldachin 2990 Ft 150×80. A gyerekek játék közben tanulnak meg mindent az életről. Főleg azért.

474.43 05 LANDET 13 db-os farm állatokkal 4990 Ft Szerepjátékra ösztönöz. Ezenkívül szeretnek játszani. Szövet: 100% poliészter. Tervezők: A. 100% poliészter. 100% poliészter. 57×35. Ugyanakkor szülőként biztos lehetsz benne. hogy játék közben megfelelően fejlődnek gyermeked logikai érzéke és motorikus képességei. Tervezők: K. 401. 17×10. Hagberg/M. és meghallgat. Kék 302. ha éppen nincs használatban. 18 hónapos kortól ajánlott. Dahlman.71 Az apró dolgoknak is szükségük van otthonra. megnyugodhatsz. a gyerekek szociális készségeik fejlesztésekor a felnőtteket utánozzák. Huldén/S. Huldén/S.838.985. M28 cm.45 02 LEKKAMRAT baba 2990 Ft/db A baba lábai hajlíthatók. és szerepeket találnak ki maguknak. Fehér/világoszöld/kék 800.68 04 MAMMUT gyerekülőke 1490 Ft Műanyag. és benne vannak egy kis huncutságban is.54 06 LANDET 6 részes járműkészlet 1990 Ft Szerepjátékra ösztönöz.304 GYEREKEK IKEA-JA 01 TORVA puha játék 1490 Ft 100% poliészter. H46 cm. M8 cm. 100% poliészter. Hagberg .962. könnyen eltehető. ceruzák és kisebb kellékek számára.766. kagylók.157.03 Zöld 401. így magától is tud ülni. Tervezők: A.963. Világossárga 501. Dahlman. Polipropilén. egyszerűen tisztítható. 02 GLIS fedeles doboz 795 Ft/3 db Tökéletes hely a tollak. Minden puha játék megölelhető. Rózsaszín 201. matricák. Dahlman. M30 cm. 501.963. Tervezők: A. hogy a játékokat komoly tesztelésnek vetettük alá.50 LEKKAMRAT baba 01 2990 Ft/db új 03 795 Ft /3 db MAMMUT gyerekülőke 1490 Ft 04 05 06 Ha az egész nappalin végigfut a vonatsín. Töltet: poliészter rostok. gyöngyök. csatok és minden kincs számára. Huldén/S. Ø30. amit a gyerekek gyűjtenek. Tollak. a gyerekek is könnyen mozgathatják.746.98 Kék 801. 301.00 03 új PYSSLINGAR láda játékokhoz 3990 Ft Összecsukható.83 Rózsaszín/fehér/sárga 200. megvigasztal. Polipropilén. H30 cm.957.

66×123. 01 HENSVIK gardrób 29 990 Ft Elég mély a „felnőtt” fogasokhoz is.848.878.672. Maga a csoda. érzékeny füleknek zenél. ANTILOP etetőszék tálcával 4990 Ft 12 új 05 LEKA CIRKUS baba tornaszer 10 13 4990 Ft 02 A rácsos ágy egyik oldala egyszerűen leszerelhető. 901.957. M161 cm. 901.67 07 GULLIVER pelenkázóasztal 22 990 Ft Kényelmes magasság a baba pelenkázásához. 82×54. M85 cm.957. 66×124.90 11 12 ANTILOP etetőszék tálcával 4990 Ft Könnyű szétszedni és szállítani. 001. M88 cm.70 11 új VANDRING IGELKOTT sípoló játék 695 Ft/db M15 cm.113. 798.160. 400.246. 301.159. 198. M93 cm. mivel rácsos ágyaink (és azok alapanyagai) a világ legszigorúbb követelményeinek felelnek meg. 298. Biztonsági övvel. így gyermeked legalább két évig használhatja. M174 cm.280. 66×126. Polipropilén és acél.30 06 LEKA CIRKUS forgó 2490 Ft A mozgás és az éles kontrasztok stimulálják a baba látását.957.083.70 Pelenkázóasztal/szekrény 31 990 Ft 75×76. 701.306 BABA 06 01 HENSVIK gardrób 29 990 Ft Minden rácsos ágyat szigorú fizikai tesztelésnek vetettünk alá. 66×123. hallását és tapintását.27 10 LEKA CIRKUS zenélő állat 1990 Ft/db Stimulálja a baba látását.51 05 LEKA CIRKUS baba tornaszer 4990 Ft A mozgás és az éles kontrasztok stimulálják a baba látását.91 Rácsos ágy 19 990 Ft Az ágyalapot két különböző magasságba állíthatod. Megnyugodhatsz.936. a STUVA GRUNDLIG belső kiegészítőkkel gyermeked dolgait könnyen rendszerezheted.76 13 MATA 4 részes étkészlet 795 Ft A tapadókorong helyén tartja a tálat. így a baba teljes biztonságban van az ágyban. M128 cm. 201.79 A minőségért látogass el az IKEA áruházakba. 102.239. 52×82. Ø90 cm. 102. 04 SNIGLAR rácsos ágy 7990 Ft Az ágyalapot két különböző magasságba állíthatod. M90 cm. 60×50.18 08 új SUNDVIK pelenkázóasztal 19 990 Ft Kényelmes magasság a baba pelenkázásához. M80 cm. 58×62. Bükk. M80 cm. 75×48. 901.90 02 GULLIVER rácsos ágy 22 990 Ft Festett tömör bükk. Polietilén/szintetikus gumi/polipropilén. 09 07 SNIGLAR rácsos ágy 7990 Ft 04 08 új 03 Ez a nyuszi az apró. M95 cm.60 09 STUVA tárolókombináció fiókokkal 44 990 Ft Nagyszerű tárolás.157.61 . 702.97 03 SUNDVIK rácsos ágy 24 990 Ft Az ágyalapot két különböző magasságba állíthatod. Fehér 701.

amit megszokhattál. és akár az otthonodban is megvalósíthatod azokat. ha ellátogatsz egybe. Másodszor. Olyan hasznos dolgokról. az igénybe vehető szolgáltatásokról. ebben a fejezetben minden tudnivalót összegyűjtöttünk a nyitva tartásról. MINŐSÉGI GARANCIA 310 FAMILY 322 üdvöZLüNk! 314 TÁRGYMUTATÓ 323 IkeA ÁRUHÁZAk 316 ÉTTeReM 324 SZOLGÁLTATÁSOk 318 TOvÁBBI SZOLGÁLTATÁSOk 320 . a kockázatmentes vásárlásról és az IkeA FAMILY klubról. egészen új élményekben lesz részed. Az IkeA áruházban való vásárlás egy kicsit eltér attól. az áruházak megközelíthetőségéről. az áruház saját parkolójában hagyhatod az autódat a látogatásod alkalmával.INFORMÁCIÓ Ha ezelőtt még soha nem jártál IkeA áruházban. mialatt te vásárolsz. ahol felügyelet mellett szórakozhatnak. ha IkeA áruházban vásárolsz. melyekből ötleteket meríthetsz. Továbbá nagyjából 50 inspiráló szobával találkozhatsz az áruházban. először is. az éttermi ajánlatokról. a gyermekeknek játszóház áll a rendelkezésükre. melyekről jó tudni.

IKEA. hogy a matrac valami miatt mégsem az igazi. nem megfelelő módszerrel vagy tisztítószerrel tisztítottak. Mit tesz az IKEA probléma esetén? Az IKEA megvizsgálja a terméket és eldönti. KOnYHAi KEVErőcsAPOK 10 ÉV GARANCIA Mit tartalmaz a garancia? Az összes keverőcsapra. KOMPLEMENT átlátszó műanyag kihúzható fiókok. amelyet az alább felsorolt termékeknél feltüntetünk. FYnDig konyhák A FYNDIG konyhákra a jelen garancia nem vonatkozik. az IKEA nem felel semmilyen sérülésért. eredeti alkatrészek felhasználásával történő hibátlan beszerelés esetére. amelyek a fogyasztói szerződés keretében értékesített termékek esetében az alább feltüntetett hibákra és termékekre vonatkoznak. amelyekre az IKEA által közzétett tájékoztató anyagban. Lásd még az általános feltételeket a 310. evőeszköztartó kosarak. Lásd még az általános feltételeket a 310. hogy a javítás. A garancia nem vonatkozik közvetett vagy járulékos sérülésekre. hogy otthon. oldalon. illetve a termékhez történő hozzáférés extra költségvonzat nélkül lehetséges. Ki végzi el a javítást? Az IKEA saját szervizén. hogy a feltekert. Kivételek A garancia nem vonatkozik olyan termékekre. az esetleges sérülésekért jótáll (de nem a jelen garancia alapján). • Nem háztartásban történő. nem megfelelően vagy nem rendeltetésszerűen használtak.IKEA. amely egyben jótállási jegynek is minősül.hu. Ezekben az esetekben az IKEA vállalja a javítás. Mely termékekre nem vonatkozik a garancia? A garancia nem vonatkozik a fogantyúkra és a 3. a munka. illetve olyan javítási munkákkal kapcsolatos igényt nem fogadunk el. fogantyúk. és a SULTAN matrac eredeti vásárlási értékét jóváírókártyán visszaadjuk. Ezért tesszük lehetővé számodra.8 cm vastag munkalapok • mosogatók (a FYNDIG-et kivéve) • PERFEKT palack. vágásra vagy karcolásra. vagy visszatéríti a termék árát. Az előbbi esemény bekövetkeztekor a fogyasztó az IKEA Vevőszolgálatánál élhet panasszal: www. amelyekre az IKEA vagy szervizpartnere nem adott felhatalmazást. • Olyan javításokra. A garancia csak a háztartásban történő használatra vonatkozik. elemekre. vagy elállhat a vásárlástól.és gyártási hibákra vonatkozik a fenti termékeknél. az IKEA áruházban történő eredeti vásárlás napjától számítva. hogy megbizonyosodj róla. Speciális minőségi garanciák. kivéve a LAGAN készülékeket. vagy szakszerviz-partnerhálózatán keresztül javítja meg a hibás terméket. ezért ennek igazolásához szükség van az eredeti számlára. ernyők. illetve a javítás nem jelent aránytalan többletköltséget a kicseréléshez képest. Az IKEA áruházakban 2007. HÁZTArTÁsi géPEK (GARANcIA A FOGYASzTóI SzERzőDÉS KERETÉBEN VáSáROLT TERMÉKEKRE) 5 ÉV GARANCIA Mit tartalmaz a garancia? A garancia az IKEA-ban történő vásárlás napjától számítva olyan esetekre vonatkozik. ha a terméket kültéren vagy nedves környezetben tartották. SULTAN BLUNDA. illetve egy annak megfelelő termékre cseréli értékegyeztetéssel. Ezen termékekre a vásárlás időpontjában érvényes jótállási idő vonatkozik. A garancia időtartama A háztartási gépekre. oldalon. • Hibás vagy nem az előírásoknak megfelelő beszerelésből eredő javításokra. • A fogyóeszközökre.hu weboldalra. A jelen kivételek nem vonatkoznak a szakembereink által. Kérjük. Mire nem vonatkozik a garancia? • A normál használatból eredő kopásra. augusztus 1-je előtt vásárolt készülékekre. • Olyan esetekre. • Az IKEA-készülék eredeti beszerelési költségére. vagy cseréli egyugyanolyan. és a vonatkozó helyi jogszabályok irányadók.8 cm-nél vékonyabb munkalapokra. feltéve. megfelelő értékű és funkcióban hasonló termékkel való – pótlásáról. kilencven éjszakán át tesztelhesd. öt (5) év garanciát biztosítunk. Mire nem vonatkozik a garancia? A garancia nem érvényes abban az esetben. amelyeket helytelenül tároltak. Amennyiben a vásárló szállítja haza a megvásárolt terméket. vagy amelyre nem vállal az IKEA jótállási kötelezettséget. kivéve a LAGAN készülékeket. A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik a FAKTUM konyhák következő elemeinél: • szekrényvázak • ajtó. • A következő elemek sérülésére: kerámialap. oldalon. mely a szállítás során történt. A kicserélt alkatrészek az IKEA tulajdonát képezik. kényelmesen kipróbálhasd az új SULTAN matracodat. kiegészítők. melyekre 3 év garanciát adunk. ha minden esetben követed az adott termékre vonatkozó használati útmutatót. vagy helytelenül. készülékekre. tömör fából készült polcokra és falipolcokra nem vonatkozik a garancia. és a SULTAN SLUMRA fekvőbetétre. Mely termékekre nem vonatkozik a garancia? A VÄRDE fogantyúkra. hogy a termékhez történő hozzáférés extra költségvonzat nélkül lehetséges.vagy lefolyócsövek. vedd figyelembe. Lásd még az általános feltételeket a 310. Amennyiben az árucikket az IKEA már nem árusítja. egyedi vásárlási feltételekben vagy általános szerződési feltételekben eltérő jótállási idő vonatkozik. a sértetlen. blokkra. szabadon álló konyhák Mely termékekre vonatkozik a garancia? A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik a VÄRDE szabadon álló konyhák esetében. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti. beleértve az elemeket és lámpákat. Mely termékekre nem vonatkozik a garancia? A fekvőbetétekre. az alkatrészek. pl. A garancia nem vonatkozik továbbá: a hagyományos izzókra. rozsdára. beleértve a vízvezetékrendszerben található túlzott mész (vízkő) által okozott sérüléseket. SULTAN SUSSA. lámpák és lámpaburák.hu weboldalon. ha a termékeket korrodáló környezetben használták.és fiókelőlapok • INTEGRAL sarokpántok • RATIONELL teljesen kihúzható fiókok • RATIONELL edzett üveg és melamin polcok • RATIONELL drótkosarak • lábazatok • lábak • takarólapok • díszszegélyek és díszlécek • min. Két-három teljes éjszaka szükséges ahhoz. melyek a készülék normál használatát nem befolyásolják. hogy megtaláld helyette a neked valót. az alkatrészek. • A funkció nélküli és díszítő elemekre. Háztartási gép meghibásodása esetén a garanciafüzetben szereplő márkaszerviz telefonszámán keresztül kérhet a vásárló segítséget. illetve egy annak megfelelő termékre. porcelán kosarak. Az IKEA minden esetben maga határozza meg. foglalatok és azok részei. Minden esetben őrizd meg a blokkot. A termékek csak beltéri használatra alkalmasak. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazolni kell. hogy az új matracot otthon. cserét. • Szállítás során történt sérülések esetén. Az IKEA maga vagy szakszerviz-partnerén keresztül megjavítja a hibás terméket. amelyek bizonyítottan konstrukciós vagy anyaghiba következményei. Lásd még az általános feltételeket a 310. Mely készülékekre vonatkozik a garancia? Az öt (5) év garancia az összes IKEA háztartási készülékre vonatkozik. vagy egy ugyanolyan. a SULTAN LADE ágyrácsra.310 minőségi gArAnciA 5 ÉV GARANCIA 10 ÉV GARANCIA 15 ÉV GARANCIA 25 ÉV GARANCIA PAX/KOmPLEmEnT 10 ÉV GARANCIA Mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik a PAX/ KOMPLEMENT gardróbszekrények és belső szerelési anyagok alábbi elemei esetében: • vázak • ajtók • sarokpántok • tolóajtó mechanizmus • fióksínek • polcok és ruhatartó sínek. A használati útmutatók megtalálhatók az IKEA áruházakban és az IKEA weboldalán: www. A garancia idejét a vásárlás napjától számítjuk. Használati útmutató A garanciális igény csak akkor érvényesíthető. Szakszerűtlen. Lásd még az általános feltételeket a 310. beleértve a karcolásokat vagy esetleges elszíneződéseket. Élelmiszerre a hatályos jogszabályi előírások szerinti szavatossági idő érvényes. Mely készülékekre nem vonatkozik a garancia? Mely termékekre nem vonatkozik a garancia? KOMPLEMENT drótkosarak. a munka. kivéve azokat a termékeket. A garancia nem érvényesíthető. a használati utasítások figyelmen kívül hagyásából eredő sérülésekre. a vásárlás napjától számítva. keverőcsapokra.és a garanciális feltételeket tartalmazó leírásokban. • Szándékos vagy hanyagságból adódó sérülésekre. Jogos reklamáció esetén a fogyasztó javítást. oldalon. A garancia kizárólag háztartásban történő használatra vonatkozik. ha segítségre van szükséged? Keresd fel a legközelebbi IKEA áruházat. A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra. valamint a javítás kapcsán felmerülő magyarországi szállítás költségét álljuk. melyekre három (3) év garanciát adunk. elhasználódásra. • Vegyi vagy elektrokémiai reakció által okozott sérülésekre. SULTAN SNARKA. amikor egy másik EUországban érvényes biztonságtechnikai feltételeknek megfelelő módosításokat végeznek. nagyüzemi használat esetén. A garancia ideje alatt a javítás.és tányértartó polcok • RATIONELL alsószekrények tálcái • RATIONELL sütő alatti fiókok • RATIONELL padlófiókok • RATIONELL edényszárító faliszekrényhez. További részletekért látogass el az áruházakba vagy az iKEA. A garancia kizárólag a háztartásban történő használatra vonatkozik. A kivételek a „Mire nem vonatkozik a garancia?” címszó alatt találhatók. gondoskodik annak – a választékban rendelkezésre álló. 10 év garanciát biztosítunk. garanciális feltételek A garancia tartalma és időtartama 36 havi jótállási kötelezettséget vállalunk a fogyasztói szerződés keretében vásárolt termékekre. elhasználódásra. A garanciák csak az eredeti vásárlásra vonatkoznak. tápláló. A jelen feltételek megfelelnek a 99/44/EK EU-irányelveknek. feltéve. hacsak erre vonatkozóan nincs konkrét utalás a termék csomagolásán vagy a termékleírásban. mert ez igazolja a vásárlást. a gyermekmatracokra: SULTAN DRÖMMA. Ha azonban az IKEA szállítja házhoz a terméket. ütés vagy baleset által okozott sérülésre. A garancia az anyag. illetve a blokkon vagy a számlán. Mit kell tenned. kivéve a LAGAN konyhai keverőcsapot. árleszállítást kérhet. oldalon. vagy ha nem eredeti alkatrészt használtak fel. amikor a szakember a vizsgálat során nem talál hibát. Mi segítünk. SULTAN SOVA. FAKTUm konyhák 25 ÉV GARANCIA Mely termékekre vonatkozik a garancia? A garancia csak háztartásban történő használatra vonatkozik. . Ha ezalatt úgy találod. illetve szereltek össze. növényekre. A garancia kizárólag a termékek háztartásban történő használatára és háztartási mennyiségre vonatkozik. illetve a nem normális környezeti állapotok okozta sérüléseket. KOMPLEMENT nadrágtartó és KOMPLEMENT cipőrendszerező. melyeket nem a kijelölt vagy felhatalmazott szervizpartner végzett el. 90 éjszakás sULTAn matracpróba 90 éjszakád van. az IKEA FAMILY kozmetikai termékekre. a megfelelő matracot választottad. A kicserélt alkatrészek az IKEA tulajdonát képezik. hogy mi számít megfelelő pótlásnak. át nem ruházhatók. Egyes termékeinkre hosszabb jótállási idő vonatkozik. korrózióra vagy vízkárra. jó állapotban lévő matracot visszahozhatod az IKEA áruházba. valamint a javítás kapcsán jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos. továbbá a javítás nem jelent aránytalan többletköltséget a kicseréléshez képest. tömítők. helytelen beszerelésből származó sérülésekre. hengercsomagolású matracok a használati utasításon jelzett 72–96 óra használat után nyerik vissza eredeti méretüket. A garancia érvényesítésének feltételei Mivel a garancia a termék vásárlásának napjától érvényes.hu. illetve a Magyarországon felmerülő szállítás költségét. vagy rossz feszültségre történő csatlakozásból eredő sérülésekre. A címet és a telefonszámot megtalálod az IKEA katalógusban vagy az IKEA. hogy a garancia érvényes-e az adott esetben. módosítottak. tiszta. A garancia kizárólag háztartásban történő használatra vonatkozik. Lásd az általános garanciafeltételeket az oldal tetején. sULTAn mATrAcOK 25 ÉV GARANCIA Mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik a SULTAN matracok és/vagy ágyrácsok alkatrészei esetén: • fakeretes matracok fakerete és rugózata • megfordítható rugóbetétes matracok rugózata • habszivacs matracok habszivacs töltete • latex matracok latex töltete • ágyrácsok fakerete és lécei • elektromosan szabályozható ágyak elektromos motorja (5 év garancia). 3. Minden további részletet megtalálsz a termék. KOMPLEMENT műanyag és textildobozok.

A kés pengéje edzett acélból készül. előlapok. mely termékekre nem vonatkozik a garancia? levegőztető – kivehető alkatrész a fürdőszobai keverőcsapokban. a gyártási hibákra és a funkcióra vonatkozik. mely termékekre nem vonatkozik a garancia? A slITbAR sorozatban kapható alábbi termékekre nem vonatkozik a garancia: • slITbAR húsvilla (a húsvilla és hússzeletelő kés készletből) • slITbAR fenőacél 25 cm. oldalon. nyilvánvaló tévedés miatti árváltoztatásra vagy egyéb módosításra. mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra. belső szerkezetek és szifonok esetében: • GOdMORGOn bútorok • GOdMORGOn lábak • OdensVIk. FÜrDősZOBai KEVErőcsaPOK 10 ÉV GARANCIA mit tartalmaz a garancia? A 10 év garancia az IkeA-ban kapható összes fürdőszobai keverőcsapra vonatkozik. mire nem vonatkozik a garancia? A garancia nem érvényes abban az esetben. A garancia az alábbiakra vonatkozik: • Talpazat stabilitása. gyémánt bevonatú/rozsdamentes acél. Fenntartjuk továbbá a jogot egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére. iKEa 365+ gnisTra 15 ÉV GARANCIA A garancia a sorozatban kapható összes késre vonatkozik. illetve öntöttvas edények. panelek. melyeket ajánlatos kézzel mosogatni). ebben az esetben a normál használatot így definiáljuk: naponta egyszeri használat (étel vágására) és tisztítás. június 30-ig érvényesek. hacsak azok nem befolyásolják jelentősen a funkciót. oldalon. a gyártási hibákra és a funkcióra vonatkozik. gaLanT keReTében VásáROlT TeRMékekRe) sLiTBar KésEK (GARAncIA A FOGyAszTóI szeRződés 25 ÉV GARANCIA A garancia a sorozatban kapható összes késre vonatkozik. mire nem vonatkozik a garancia? A garancia nem vonatkozik az edény külsejének eltéréseire.5 m² tok. A garancia kizárólag háztartásban történő használatra vonatkozik. 10 ÉV GARANCIA mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik a GAlAnT sorozat összes eleménél. bRÅVIken. marKUs FOrgÓsZéKEK 10 ÉV GARANCIA mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik. melyeket ajánlatos kézzel elmosogatni). a gyártási hibákra és a funkcióra vonatkozik. A garancia nem érvényes abban az esetben. Lásd még az általános feltételeket a 310. mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra. árfolyam. hacsak azok nem befolyásolják jelentősen a funkciót. mint új korukban. mely használhatatlanná tenné a kést. és a szolgáltatást nyújtó bank személye változhat. Lásd még az általános feltételeket a 310. ha a terméket korrodáló környezetben használták. A kés nyele nem repedhet meg. mosdók. a fent felsorolt termékek esetében. Az áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák. VOLmar. oldalon. Lásd még az általános feltételeket a 310. de átmeneti készlethiány előfordulhat. Lásd még az általános feltételeket a 310. és sokáig tudod élezni. a mosogató. bár gondosan ellenőriztük a katalógusban szereplő árakat. nem törhet el és nem lazulhat ki benne a penge. sarokpán9. A garancia az alábbiakra vonatkozik: • Talpazat stabilitása. a fent felsorolt termékek esetében. A garancia az anyaghibákra. Mindent megteszünk annak érdekében. Az általad választott készülékek. iKEa 365+ EDénYEK (GARAncIA A FOGyAszTóI szeRződés keReTében VásáROlT TeRMékekRe) 15 ÉV GARANCIA érvényes a letapadásgátló bevonattal nem rendelkező edényekre. • Tartós nyél. A fogyasztási hitel igénybevételének és folyósításának feltétele. ez annyit jelent. illetve a termékek anyagának vagy szerkezetének megváltoztatására. A HÄRlIG konyhabútor kivételével a fiókütközőket az összes kombináció tartalmazza. Lásd még az általános feltételeket a 310. mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra. A garancia az alábbiakra vonatkozik: . rezgéscsillapítók. oldalon. így a garancia időtartama alatt bármikor az eredeti állapotának megfelelően élezheted. hogy áruházainkban az áruellátás folyamatos és zökkenőmentes legyen. A kés a megvásárláskor éles kell hogy legyen. bRedVIken. ha a terméket korrodáló környezetben használták. a konyhai csap. fogantyúk. gYnnsam.312 minőségi garancia FaVOriT EDénYEK 25 ÉV GARANCIA érvényes a letapadásgátló bevonattal nem rendelkező edényekre (öntöttvas edényekre is). Jogunkban áll az árainkat módosítani az áfa mértéke. szerkesztési vagy nyomtatási hiba. A kiadványban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. lábazatok és lábak árát. sötétbarna. • Teflon tulajdonságok nem teflon bevonatú edényeken. 25 év garancia érvényes a letapadásgátló bevonattal nem rendelkező FAVORIT edényekre. díszszegélyek. oldalon. a gyártási hibákra és a funkcióra vonatkozik. az alábbi elemek esetében: • szerkezeti váz • mozgó alkatrészek. • Mosogatás háztartási mosogatógépben (kivéve teflonedények. A kések mosogatógépben nem tisztíthatók. oldalon. mely termékekre nem vonatkozik a garancia? A garancia nem vonatkozik a GAlAnT kábelrendszerezőre. • Mosogatás háztartási mosogatógépben (kivéve teflonedények. Lásd még az általános feltételeket a 310. ajtók. a használati utasítások betartása mellett a kések ugyanúgy működnek. valamint rendszeres élezés. Lásd még az általános feltételeket a 310. mit tartalmaz az ár? ez az ár a bemutatott konyha vételára. még a garancia időtartamának lejárta után is. • A kés pengéje nem rozsdásodhat. gODmOrgOn FÜrDősZOBaBÚTOr 10 ÉV GARANCIA mit tartalmaz a garancia? A garancia az anyaghibákra és a gyártási hibákra vonatkozik az alábbi bútorok. hogy a normál háztartási használatban. • Teflon tulajdonságok nem teflon bevonatú edényeken. ill.vagy bármely más jogszabályváltozás esetén. mely hatáskörünkön kívül esik. fenntartjuk magunknak a jogot bármely számítási. munkalapok. VITVIken. belső kiegészítők. illetve a világítás külön kapható. hogy mindennap rendeltetésszerűen használhasd. 5 ÉV GARANCIA érvényes a letapadásgátló bevonattal rendelkező edényekre. illetve öntöttvas edények. Az ár tartalmazza a szekrényvázak. FaVOriT edénykészlet 10 és 25 ÉV GARANCIA 10 év garancia érvényes a letapadásgátló bevonattal rendelkező FAVORIT edényekre. • A kés élezése. mire nem vonatkozik a garancia? A garancia nem vonatkozik az edény külsejének eltéréseire. A garancia kizárólag háztartásban történő használatra vonatkozik. nORRVIken. sTRÖMsVIken mosdók és a hozzájuk tartozó szerelvények. a fent felsorolt termékek esetében. oldalon. Tájékoztató A katalógusban szereplő árak 2013.

314 ÜDVÖZLÜNK! Üdvözlünk az IKEA áruházban! Számtalan termék és inspiráció Az IKEA áruházban lakberendezési termékek és kiegészítők széles választékával találkozhatsz ‒ sokkal többel. unatkozni biztosan nem fognak. Bárhogy legyen is. Foglalj helyet. az IKEA áruház ingyenes. játékra alkalmas dologgal találkozhattok. vagy csak egy csésze kávét. Jó étvágyat! Minden IKEA áruházban saját étteremmel várunk. nyisd ki a fiókokat. Hozd el a gyerekeket is! Miközben vásárolsz. az áruház területén is sok. dőlj végig a kanapén (akár el is szunyókálhatsz. a gyerekek jól szórakozhatnak Smålandban. mint a katalógusban. ahol lazítás közben elfogyaszthatsz egy könnyű uzsonnát. nyugodtan próbáld ki otthon is. és már aznap haza is viheted őket. Nem kerül semmibe. és akár az összes bútort kipróbálhatod. Mindig friss. ameddig csak akarsz. egy többfogásos ebédet. És ha megtetszik egy ötlet. Meríts ihletet az életszerűen berendezett bemutatószobáinkból. . melyek különféle stílusai között biztosan találsz az otthonodnak és életmódodnak megfelelőt. A kicsiket gyermekmenüvel és játszósarokkal várjuk. Már aznap hazaviheted Nézd meg az áruházban. Mi biztosan nem fogunk megzavarni. Vagy ha őket is magaddal viszed. minőségi ételeket találsz nálunk megfizethető áron. és már aznap haza is viheted! Az IKEA áruház Önkiszolgáló raktárában te magad gyűjtheted össze lapos csomagolású termékeinket. ha kedved tartja). felügyelt játszóházában. Az IKEA áruházban bátran felfedezheted a berendezett szobákat.

. weboldalunkon vagy telefonon keresztül.. augusztus 20..316 IKEA ÁRUHÁZAK Mindig elérsz minket! Többféle módon is felveheted velünk a kapcsolatot – személyesen az IKEA áruházban.00–22.com. szolgáltatásainkról részletesen olvashatsz weboldalunkon: IKEA. május 19‒20.00 Az alábbi napokon zárva tartunk: október 23. 231-es. 40E.00 Étterem: 9. www. 240E autóbuszokkal is megközelíthető a Móricz Zsigmond körtérről. az IKEA FAMILY klubtagságról.: 10.00 december 31. a nyitvatartási időről. március 31. a 31-es. problémáiddal fordulj hozzánk.‒április 1. 131-es. 67-es. a gödöllői HÉV.. 45-ös.. illetve az IKEA CHAT-en.hu. 244-es. 144-es. Anna szívesen segít. SPORT U. Itt áll meg a 2-es metró. 100-as.. 32-es.00 december 31.: 10. Ha weboldalunkkal. GPS koordináták: Áruház: 47°26’41” N / 18°58’28” E Külső árukiadó: 47º26’34.30‒22.. interaktív online asszisztensünket. 2–4. november 1.30‒22. .66” N / 18º56’19.IKEA.10” N / 19º09’02. 277-es busz.00” N / 19º08’12. 85-ös. december 24–26.00 BUDAÖRSI ÁRUHÁZ hétfő‒vasárnap: 10. 44-es. GPS koordináták: Áruház: 47º30’21. Nyitva tartás ÖRS VEZÉR TÉRI ÁRUHÁZ hétfő‒vasárnap: 10. akcióinkról. ÖRS VEZÉR TERE 22. május 1.00” E Kérdezd Annát! Ismerd meg Annát. 240.45” E Információ Kérdéseiddel. a 81-es és 82-es trolibusz. Az áruház a 40. 174-es.00 Étterem: 9.00‒16. termékeinkkel vagy az IKEA-val kapcsolatos kérdésed van.00‒16.hu Termékeinkről.00–22. IKEA áruházak BUDAÖRSI IKEA ÁRUHÁZ 2040 BUDAÖRS. 161-es. raktárkészletünkről. Írj nekünk: ikea6. március 15. ÖRS VEZÉR TÉRI IKEA ÁRUHÁZ 1148 BUDAPEST. valamint a 3-as és a 62-es villamos..80” E Külső árukiadó: 47º30’13. január 1.telc@ikea. vagy keress minket telefonos ügyfélszolgálatunkon a (1) 460-3160-as számon.

318 SZOLGÁLTATÁSOK Magad is mindent megcsinálhatsz. Szakipari szolgáltatások A konyha vagy fürdőszoba felmérésétől kezdve a teljes beüzemelésig. (A szolgáltatás minimális díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 3 890 Ft. A szolgáltatás minimális díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 9 500 Ft. és otthonodba vagy irodádba szállítjuk. és miben kérsz segítséget. . A szolgáltatás minimális díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 5 100 Ft. gyakorlott munkatársaink a megadott címen gyorsan.) Összeszerelés A bútorok összeszerelése rajzos útmutatóink alapján igen egyszerű. mire van szükséged. IKEA. Házhoz szállítás A lapos csomagolású termékeket magad is könnyen hazaszállíthatod. szakszerűen elvégzik a munkát. melyhez minimum 3 890 Ft-os házhozszállítási díj is társul. szívesen segítünk. De ha szeretnéd. így kérésedre kedvező áron otthonodba vagy irodádba szállítjuk a megvásárolt bútorokat. A szolgáltatás díja IKEA FAMILY és IKEA BUSINESS tagság esetén: 6 000 Ft.hu/szolgaltatas Ha kéred. összekészítjük a bevásárlólistádon szereplő bútorokat. Te döntöd el. Természetesen bármiben a rendelkezésedre állunk. Áru-összekészítés és szállítás Szolgáltatásainkról és vállalási árainkról további információt az IKEA áruházakban vagy weboldalunkon kaphatsz. igényeid szerint választhatsz szolgáltatásaink közül. melyhez minimum 4 600 Ft-os kiszállási díj is társul. melyhez minimum 4 600 Ft-os kiszállási díj is társul. Ha mégis inkább ránk bíznád.

320

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

További szolgáltatások
Akár álmaid megtervezésében, akár csak a vásárlásban van szükséged egy segítő kézre, válassz kedvedre további szolgáltatásaink közül:
Varrószolgálat Ha valami újra vágysz, de nem akarod átrendezni az egész lakást, textíliákkal gyors és hatásos változást érhetsz el. Válaszd ki a függönynek, terítőnek vagy párnahuzatnak szánt méterárut, és mi kedvező áron megvarrjuk azt az elképzeléseidnek megfelelően. További információért fordulj a textilosztályon dolgozó munkatársainkhoz. Online tervezőeszközök Ingyenes, 3D-s tervezőprogramjainkkal minden elképzelést, színvariációt, elrendezést és terméket kipróbálhatsz az adott helyiségben anélkül, hogy el kellene menned otthonról.

Helyiségek felmérése Egy helyiség ideális bebútorozásához elengedhetetlen a pontos mérés, különösen, ha új konyháról van szó. Ha igényled, ebben is segítünk neked: szakembereink egy kisebb összeg ellenében felmérik a helyiséget és ellenőrzik, hogy az általad elképzelt megoldás kivitelezhető-e az otthonodban. Pénzügyi szolgáltatások Finanszírozási kérdésekben készséggel adunk tanácsot. Csak válaszd ki, amit meg szeretnél venni, és fizess úgy, ahogy neked a leginkább megfelel. Az IKEA pénzügyi szakértői segítenek, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő hitelkonstrukciót, olyan ütemezésben, amely neked a legkényelmesebb. Hitellel kapcsolatos részletes tájékoztatásért látogass el a www.IKEA.hu/hitel weboldalra. Termékrendeléssel időt takaríthatsz meg! Az IKEA BUSINESS program minden regisztrált vállalkozás tulajdonosa számára elérhető. Legyél te is klubtag, és az IKEA FAMILY kedvezményeken túl IKEA BUSINESS tanácsadóink átfogó szakmai támogatását is élvezheted tervezési, áru-összekészítési és szállítási szolgáltatásaink mellett. Termékeinket már e-mailben is megrendelheted otthonról vagy az irodádból. További információt az IKEA.hu/BUSINESS weboldalon találsz.

Mert az élet otthon sem áll meg

További segítség a tervezéshez Az áruházakban pontos termékismertetőket és tematikus brosúrákat találsz, melyekből még több ihletet meríthetsz és részletesen tájékozódhatsz konyháinkról, matracainkról és gardróbjainkról.

Akkor még jó ötletnek tűnt...

Kockázatmentes vásárlás
Az IKEA áruházakban szinte minden termékre a vásárlás napjától számított 90 napos (IKEA FAMILY klubtagoknak 120 napos) visszavásárlási garanciát adunk. Ha a vásárlás után meggondolnád magad, akkor a még nem használt árut ez alatt az idő alatt visszahozhatod az eredeti csomagolásában, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával együtt, és mi becseréljük vagy visszafizetjük a teljes árát. Kibontott csomagolású és/vagy összeszerelt termék visszavétele esetén 30%-ot levonunk a termék árából. (Rád csak a szállítási költség hárul.) A fentiek nem vonatkoznak a következőkre: elemek, levágott méteráruk, használt/kibontott ágyneműk, használt/kibontott párnák és paplanok, kibontott matracok, kozmetikai cikkek és textíliák az IKEA FAMILY kínálatából, zöld növények, a FYND sarokban árult leértékelt termékek, a méretre vágott termékek, valamint az áruház elhagyását követően megsérült áruk, továbbá a PERSONLIG munkalapok és minden egyéb olyan termék, amelyre vonatkozóan a visszavásárlási garanciát az IKEA az áruházban található információs anyagban vagy a honlapon elhelyezett tájékoztatóban kizár.

322

FAMILY

Még több kedvezmény IKEA FAMILY tagoknak
IKEA FAMILY klubtagként számos nagyszerű kedvezményben részesülhetsz, többek között:

®

Tárgymutató
Alagsori/garázs tárolás ........50‒51 Ágy alatti tárolás ........78, 278‒281 Ágykeret...............54‒79, 278‒281 Ágyrács ..............................54‒79 Állólámpa ....................... 208‒211 Árnyékoló ........................175‒179 Asztali lámpa ...................212‒213 Bárszék .......................... 218‒219 Bébijáték ........................ 306‒307 Bőrkanapé ...................... 166‒167 Idő magadra .......................82‒92 IKEA PS 2012 .................. 158‒159 Irodabútor .......................132‒155 Irodai lámpa .......................... 207 Irodai szék ...................... 204‒206 Íróasztal ......................... 202‒203 Játék/játék-bútor ............ 302‒304 Játéktárolás ........................66‒67 Kanapé............................162‒168 Kép/keret ....................... 258‒259 Kés ....................................... 228 Kinyitható kanapé............ 168‒169 Kis rendszerezők ............. 200‒201 Konzol/polc .........................28‒31 Konyha ............................. 94‒115 Konyhaszekrényajtó .......... 94‒115 Konyhai beépített világítás ...... 105 Konyhafelszerelés......................... ........................ 114‒115, 228‒231 Kosár .................................... 200 Könyvespolc..........30‒31, 198‒199 Lábtartó ......................... 162, 246 Lámpa/ernyő................... 208‒215 Lehajtható lapú asztal ................... ................................137, 216‒217 Lepedő ........................... 290‒291 Matrac/fekvőbetét ........... 282‒284 Mennyezeti lámpa............ 214‒215 Médiatároló bútor ............ 190‒195 Méteráru......................... 180‒181 Mosdó (fürdőszoba) ......... 298‒299 Mosdószekrény/-állvány ... 298‒299 Mosógép .................................. 91 Mosókonyhai tárolás ..................... ........................... 48‒49, 300‒301 Munka ............................ 128‒137 Munkahely ...................... 128‒137 Művészet ........................ 258‒259 Nappali............................162‒163 Növény és kaspó ............. 256‒257 Olvasólámpa .......................... 211 Otthoni szórakozás ...........192‒195 Otthoni irodabútor ........... 128‒137 Paplan ............................ 286‒287 Paplanhuzat .................... 288‒291 Párna ............................. 286‒287 Párnahuzat ..................... 288‒291 Pihenés .......................... 138‒157 Pohár ............................. 222‒227 Polc/konzol .........................28‒31 Rácsos ágy ............................ 306 Rendszerezés ......................22‒50 Ruharendszerezés ........... 268‒274 Ruhatároló rendszerek ..... 268‒274 Serpenyő ........................ 228‒231 Spotlámpa ............................. 210 Stílus.............................. 238‒250 Szőnyeg ......................... 182‒186 Számítógépasztal ............ 202‒203 Szék (étkező) .................. 218‒219 Szék (irodai) ................... 204‒205 Takaró ............................ 238‒250 Tálalószekrény ................ 196‒199 Tálalótányér .................... 222‒227 Tányér ............................ 222‒227 Tárolóelem...................... 188‒199 Teríték............................ 222‒227 Törülköző ........................ 294‒295 Tükör ............................. 260‒261 TV-tároló megoldás ......... 190‒195 Újrahasznosító rendszer ......... 104 Ülőbútor ..........................162‒171 Üvegajtós szekrény ...........32, 266 Váza............................... 252‒255 Videó-/médiatárolás ........ 190‒195 Világítás ..........................207‒215 Zuhanyfüggöny ............... 294‒295

Otthonok és ötletek az IKEA FAMILY világából Ingyenes lakberendezési magazinunkban, a live-ben, sok-sok inspirációt, ötleteket, tervezési tippeket találsz, „így készült” interjúkat és a tagok otthonaiban tett látogatásokról szóló cikkeket olvashatsz, a világ minden tájáról.

A legfrissebb hírek és újdonságok e-mailben Legyél az elsők között, akik megismerhetik újdonságainkat, és elektronikus meghívót kapnak a klubtagoknak szóló eseményeinkre – lakberendezési workshopokra, vásárokra és más programokra. Regisztrálj hírlevelünkért telefonon: (1) 460-31-60 vagy online: www.IKEA.hu/IKEAFAMILY

Cipőrendszerező.............. 266‒274 Cipőtároló/cipősszekrény .............. ...................................... 266‒267

Dekoráció ....................... 252‒261 Díszpárna .............70‒72, 238‒251 Doboz............................. 200‒201 Dohányzóasztal ................172‒173 DVD-/médiatárolás .......... 200‒201 Edény ............................. 228‒231 Egymásba rakható szék .......... 218 Előszoba .............................46‒47 Ernyő ..............................212‒215 Etetőszék............................... 306 Éjjeliszekrény ............58, 243, 246 Ételtárolás ...................... 234‒236 Étkezés ...........................116‒127 Étkezőasztal ................... 216‒217 Étkezőszék...................... 218‒219 Fali dekoráció.................. 258‒261 Falilámpa ................. 138, 208‒211 Falipolc ...............................28‒31 Fekvőfotel........................162‒169 Fényképkeret .................. 258‒259 Fiókos szekrény............... 264‒265 Forgószék (irodai) ........... 204‒206 Fotel................................170‒171 Főzés ............................... 94‒115 Függőlámpa .................... 208‒211 Függöny ..........................175‒178 Fürdőszoba .........................82‒93 Fürdőszobai kiegészítők ................ ........................... 82‒93, 296‒297 Fürdőszobai rendszerezők ....82‒93 Fürdőszobatextilek .......... 294‒295 Garázs/alagsori tárolás ........50‒51 Gardrób .......................... 268‒275 Gyerekek IKEA-ja ............ 302‒307 Gyertya .......................... 252‒255 Gyertyatartó ................... 252‒255 Hálószoba ...........................54‒79 Hálószobatextilek ............ 286‒291 Háztartási gép (konyhai) .. 232‒233 Hulladékszelektálás ................ 104

AKÁR

40% KEDVEZMÉNY
Különleges árak Klubtagként egész évben kedvezményes áron vásárolhatod meg az IKEA FAMILY választékának termékeit, és az IKEA áruház kínálatában kapható egyes termékeket, továbbá az IKEA étteremben számos ételhez kedvezőbb áron juthatsz hozzá. Sőt, bizonyos szolgáltatásainkat speciális áron veheted igénybe.

IKEA Információ Ajándékkártya........................ 321 Áruházak és nyitva tartás ............. .......................................316‒317 Étterem .......................... 324‒325 Garanciák ....................... 310‒313 IKEA BUSINESS............... 133, 320 IKEA FAMILY .......................... 322 Jó tudni, mielőtt eljössz az áruházakba ............................ 308 Kockázatmentes vásárlás ........ 320 Pénzügyi szolgáltatás.............. 320 Szolgáltatások................. 318‒321 Vásárlás az IKEA áruházakban ....... .......................................314‒317

Jelentkezz IKEA FAMILY klubtagnak áruházainkban, vagy otthon az interneten keresztül. A regisztráció díjmentes. A kártyád a kulcs, mellyel igénybe veheted az összes kedvezményt, ezért ne felejtsd el magaddal hozni az áruházba. A kedvezmények teljes listáját keresd weboldalunkon: IKEA.hu/IKEAFAMILY

324

IKEA ÉTTEREM

Egy falat Svédország
Két meleg étel egy áráért

tus 23.‒ 2012. augusz 9. r be tem ep sz s főétel Két meleg körete a esetén lás sár vá s tte együ m kell fizetned. az olcsóbbért ne

1 1+ lat
aján

Lazacünnep az étteremben
11‒21. 2012. október lazac Marinált füstölt

550 Ft
990 Ft
Fahéjas sütemény kávéval

250 Ft*
Lazacos-garnélás saláta

A kép csak illusztráció.

990 Ft
ia Húsgolyó mán n be m az éttere

Sajttal sült tőkehal párolt zöldséggel és articsókaszósszal

ezmény Akár 30% kedv gok Boltjában sá m a Svéd Fino
uár 13. er 27.‒2013. jan 2012. decemb atározott gh me lt Bo a t Az ajánla tkozik. temékeire vona

390 Ft
890 Ft

Zöldségsaláta külön kapható.

1190 Ft

.‒február 3. 2013. január 17 körettel, barna lyó sgo hú db 10 alekvárral. ny áfo és l ssa mártá

Biopalacsinta gombával töltve

590 Ft

gok Svéd Finomsá ó ly go ús H ‒ a Boltj csomag

2190 Ft
3360 Ft

Családi menü

.‒május 12. 2013. április 18 tasak mártás 2 , lyó sgo hú 1 kg nyalekvár. és egy üveg áfo

augusztus 4. 2013. július 4.‒ ett camemllez gri ag ad 2 teljes öntettel és ny áfo el, ett bert kör ü en km ere két adag gy

1790 Ft
2160 Ft

+

Az IKEA áruházak éttermébe bármikor betérhetsz egy könnyű uzsonnára, egy többfogásos ebédre vagy csak egy csésze kávéra. Családbarát módon kialakított asztalokkal, gyermekmenüvel (akár bébiétellel is) és gyerekjátszóval várunk. Nálunk mindig frissen készült ételekből válogathatsz ‒ bio és vegetáriánus fogásokból egyaránt, melyek alapanyagait kizárólag fenntartható módon kezelt gazdaságokból és halászatokból szerezzük be. Odafigyelünk arra, hogy a nálunk kapható zöldségeket és gyümölcsöket a környezetre való legnagyobb odafigyeléssel termesszék, így garantáltan biztonságos élelmiszereket kínálhatunk áruházainkban.
* Az IKEA áruházak éttermében kapható kávé UTZ-tanúsítvánnyal rendelkezik – a környezet és a társadalom figyelembevételével, fenntartható módon termesztették.

A feltüntetett ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. A képek csak illusztrációk.

Ha ellátogatsz az IKEA. érdekfeszítő lakberendezési megoldással és bútordizájnnal vár az IKEA.hu weboldalra és az IKEA áruházakba. Az év során számtalan új. ám az ezt követő izgalmas kihívás ‒ hogy hogyan vigyél új színt az otthonodba ‒ csak most veszi kezdetét. Ez a katalógus itt ér véget. mindig naprakész lehetsz új és szezonális termékeinkkel kapcsolatban.MINDEN BEFEJEZÉS EGYBEN ÚJ KEZDET IS. Várunk szeretettel! .

LÖVÅS matraccal 79 990 Ft Huzat: pamut.742.56 Nyitva tartás: Mindennap: 10. ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐK ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. GENARP fehér 298. JÚNIUS 30-IG ÉRVÉNYESEK.hu A KATALÓGUSÁRAK MAXIMÁLT ÁRAK ÉS 2013.00 www. 12118 ÉS AZ OTTHONOD ÉLETRE KEL BEDDINGE 3 sz.00‒22. . kinyitható kanapé. 200×104.IKEA. M91 cm. Ágyméret: 140×200 cm.© Inter IKEA Systems B.V. 2012. poliészter és elasztán.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful