MOMENTE

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar place sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

Viseaza ceea ce doresti sa visezi. Pleaca acolo unde vrei sa ajungi. Pentru ca ai o singura viata si o singura oportunitate pentru a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci. Fi acolo unde vrei sa fi. .

. pentru a fi puternic. pentru a fi fericit. suficienta durere. pentru a fi uman. pentru a fi bun. suficienta speranta.Ca tu sa ai… destula fericire. suficiente dovezi.

Crezi in logo-ul ‘’mai mult’’. Daca te daruiesti. daruieste-te unei alte persoane. .

Persoanele cele mai fericite nu au ceea ce este mai bun din tot. . doar profita la maxim de ceea ce sta in drumul lor.

Fericirea asteapta....... . pe cei ce cauta.. pe cei ce plang. pe cei ce incearca.. Pentru ca numai aceste persoane pot aprecia acele intamplari care au lasat un semn in viata lor... pe cei ce sufera.

si se termina cu o lacrima.Dragostea se naste cu un suras. creste cu un sarut. .

.Viitorul frumos se poate atinge atunci cand nu se da importanta trecutului. Nu vei invinge pana un vei lasa in urma greselile si tristetile trecutului.

Traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa.Cand te-ai nascut. ai plans. radeau. . Si toti in jur. tu sa surazi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga.

.Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale. iar ingerii sa te indrume mereu.

Celor care au lasat ceva in viata ta intr-un fel sau altul. si.. Celor care te-au facut sa vezi partea buna a vietii. celor carora ai vrea sa le spui ca apreciezi prietenia si dragostea lor.... Celor care te-au facut sa razi atunci cand ai avut nevoie.... atunci cand nu mai aveai speranta. .Daca doresti. trimite acest mesaj celor care inseamna ceva pentru tine..

Daca nu il vei trimite. Doar vei pierde posibilitatea sa faci ziua mai buna cuiva cu acest mesaj. nu iti face probleme. nu se va intampla nimic rau. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful