Pentru a accesa Examene Auto Simulate On-Line, trebuie să aveţi o adresă de e-mail, după care comezile sunt următoarele

:
1.

Din Internet Explorer (minim versiune 6.0), din pagina www.drpciv.ro, se apasă butonul Autentificare (din partea dreaptă a paginii, sub butonul ‘Caută’).

2. . prin apăsarea butonului “Crează cont”. Se crează un cont de acces la serviciile online.

se completează adresa de e-mail şi parola. . după care se apasă butonul ‘Acceptă’.3. În ecranul care apare.

cu următorul conţinut: Va multumim pentru inregistrare. de e-mail veţi primi un mesaj de la no-reply@drpciv Inregistrare cont abonat.Dacă a fost creat contul. Daca acest cont nu este activat in 3 zile. Va rugam NU raspundeti la acest mesaj.drpciv.com. va fi sters din sistem. Un cont a fost creat pentru urmatoarea adresa de e-mail e-ana@yahoo. va aparea mesajul marcat în verde.do?id=11594&hash=4b0fa547229749dcb3627ec4f 7bc53762b62030d9a419126f0698f7410af137f Aveti la dispozitie 3 zile pentru a activa acest cont. Pentru a finaliza inregistrarea folositi urmatoarea adresa de web: http://www. Pe contul Dvs.— .ro/infoportal/activateAccount.

va apare mesajul marcat cu verde. Dacă s-a activat contul. În caz contrar. .Pentru activarea contului si acces la serviciile online se lansează din Internet Explorer textul marcat cu roşu din e-mail-ul primit de d-voastră. se reia această operaţiune.

se apasă butonul ‘Autentificare’ şi se introduce adresa de e-mail şi parola. .4. După ce contul a fost creat şi activate.

Se selectează ‘Testare examen online’. .Serviciile online apar în partea stângă.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful