Sunteţi aici: Acasă Sănătos Exerciţiul Growing-deget

Discipline

Vindecarea de energie

Pregătirea pentru Heal:

Pregătirea pentru Heal: Exerciţiul Growingdeget
Scris de Dr. Frank J. Kinslow |
Vezi Comentarii

|

"Gândiţi-vă la stânga şi la dreapta şi cred că scăzută şi cred că de mare. Oh, crede ca te poti gandi la numai dacă încercaţi! " - Dr. Seuss Pregătirea pentru a aplica Quantum Antrenarea nu este atât de mult o adunare de instrumente şi tehnici ca acesta este un preparat să nu facă nimic. Cei care ma cunosc bine, nu sunt surprins că a m descoperit şi dezvoltat QE. Ele sunt rapid să subliniez, de fapt, că am fost pregăteşte să facă nimic cea mai mare din viata mea. E frumos de a avea prieteni astfel de atent şi de susţinere. Primul lucru pe care mi-ar place este pentru tine de a demonstra vă puterea de conştientizare, prin crearea o schimbare observabilă în corpul dumneavoastră. Prin efectuarea acestui exerciţiu frapant, nu vei primi doar elementele de bază simple, pentru vindecare, dar va primi, de asemenea, un gust putin din bucuria şi plăcerea de vindecare Quantum stil de antrenare. Gata? Să începem.

Pregătirea: Exerciţiul Growing-deget
Ţineţi mâna ta, palma spre tine, şi pentru a găsi linie orizontală, sau cutelor, care ruleaza de -a lungul partea de jos a-ti mana la partea de sus de încheietura mâinii. Localizaţi cutelor aceeaşi orizontală pe cealaltă mână, şi aşezaţi-vă încheieturile, împreună, astfel că două linii de cute la exact unul cu altul. Acum, aduce cu atentie palmele şi degetele împreună. Mâinile tale ar trebui să se alinie ze perfect în rugăciune, cum ar fi moda. Uită-te la două degete mijlocii. Ei vor fi, fie chiar şi în lungime sau unul va fi mai scurt decât celălalt. Pentru acest exerciţiu, veţi alege degetul mai scurt. Daca degetele sunt chiar, puteţi alege fie dreapta sau stânga o.

Experienta: Exerciţiul Growing-deget
Separă mâinile şi să le plaseze în poală sau pe o masă (dacă stai înainte de unul).

Uită-te la degetul mijlociu aţi ales şi cred că, Acest deget va creşte mai mult. Nu misca degetul, doar să devină acut conştient de ea. Puteţi face acest lucru cu ochii deschis sau închis, nu contează. Uită -te la degetul sau imaginati-l în mintea ta. Concentraţi-vă toate gradului de conştientizare cu privire la acest singur deget, care este tot. Face acest lucru timp de un minut complet. Tu nu trebuie să-l spun din nou

degetul care a primit de conştientizare va fi mai mare! Asta e destul de uimitor atunci când vă opriţi să se gândească la ea. Notă lungimi de două degete din mijloc. Doar oferi ceea ce are nevoie pentru a face tranziţia.com . folosind cute pe incheieturile mainilor exact aşa cum ai făcut-o înainte.să crească mai mult. . şi presto. . joc de cuvinte destinate). Publicat de Hay House. se măsoară lungimea degetelor. Odată ce este de ajuns.hayhouse. După primul minut a trecut. Asta degetul devine o atentie total pentru un minut. © 2008. (Da. care este concentrat de conştientizare. Tocmai ai fost martor la modul vigoare a gradului de conştientizare poate anima trupul şi-l pregătească pentru vindecarea din interior. 2011 de Frank J Kinslow. *** Bine aţi venit în lumea minunată a gradului de conştientizare sporită. Inc www.