P. 1
karangan bm

karangan bm

|Views: 11|Likes:
Published by Angie Kong Su Mei
bm
bm

More info:

Categories:Topics, Art & Design
Published by: Angie Kong Su Mei on Apr 09, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/19/2014

pdf

text

original

awam. 1) Oleh itu, menggunakan pada waktu puncak. 2) Namun demikian, … 3) Selain itu, pengangkutan awam.

4) Seterusnya, apabila … berkurang. 5) Tuntasnya

Kita . 6) Oleh hal yang demikian,

25300 Kuantan. saya tetap berusaha. 4 hb APRIL 2013. Rapid Kuantan yang disediakan oleh kerajaan. Jika saudari datang menziarahi. Saudari. yang berada di Perak/ Terengganu. Pahang Darul Makmur. semoga saudari sekeluarga dalam keadaan sihat-sihat belaka. Adakah saudari mengenali Rapid Kuantan. Taman Gurun. Menemui saudari Polly.Anda menulis surat kepada rakan anda. Dalam surat itu. saya boleh membawa saudari ke Pantai Teluk Cempedak. Pekan dan Sungai Lembing. Namun demikian. Bagaimanakah prestasi ujian saudari? Pencapaian saya kurang memuaskan. Saya amat kecewa. Selain itu. perkhidmatan bas awam yang baru diperkenalkan? Saya selalu menaiki bas awam ini ke pusat membeli-belah dan pusat bandar. laluan bas meliputi Gambang. 76. . Jalan Binatang. tuliskan kebaikan pengangkutan awam.

Pusat bandar Kuantan amat sesak terutama pada waktu puncak. Seterusnya. Apabila bilangan kenderaan berkurangan. suhu persekitaran akan menurun. kesesakan lalu lintas dapat dielakkan. Di sini sahaja warkah saya pada kali ini. _____________ (BEN LEE MIN HO) . Saya akan menunggu balasan surat daripada saudari. masalah pencemaran udara dapat diatasi. Dengan itu.Terdapat banyak kebaikan pengangkutan awam. Utamanya. semoga saudari sekeluarga sihat sejahtera. Selain itu. masa dan kos dapat dijimatkan. Yang benar. kualiti udara akan bertambah baik.

[ 3 …[ 1 …[ 2 …[ 5 …[ 4 ] ] ] ] ] Pendahuluan ____[1] ______ Perenggan isi (2.     …. 4) Perenggan penutup . 3.

menghormati orang tua dan bersopansantun. 3) Harta kekayaan hanyalah kebendaan dan tidak kekal. 4) a) Rima akhir adalah aaaa. . budi bahasa berkekalan dan dipandang mulia. 2) Pesanan adalah jangan membazir wang. b) Syair mempunyai 8 rangkap. c) Setiap rangkap mempunyai 4 baris.(5) 1) Ayahanda dan bonda sakit dan terlantar di katil selama tujuh hari. Namun.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->