SCRIPT TITLE

Written by Name of First Writer

Based on, If Any

Address Phone Number

Valerie spala rufele in lighean pe pamint intr-un spatiu enorm intunecat. Ia fiecare haina in parte o stoarce o scutura si da cu ea de pamint undeva in spatele ei.INT. INT/EXT. Este in pielea goala. .. ZI Valerie sta pe marginea patului cu spatele la fereastra. Un spatiu larg cu fainata alba si o fereastra mare si frumoasa in stinga. Ia un lighean de dupa usa si pune rufele in el. chilotii. Ea nu le spala. Pe spatele lui este desenat un triunghi gol cu coltul in jos. ei doi fac sex pe o parte. Dintr-un borcan mare de plastic de muraturi presara detergent peste haine. Valerie spala rufele intr-un lighean de plastic pe jos linga cada. Este goala. hainele usor usor se scufunda in apa fiarta. CAZANE GIURGIU. Apoi isi culege sosetele mici si roz. Un tatuaj in genul celor de puscarie. Ia dusul infasurat pe robinetii de la cada si da drumul la apa peste rufe. BAIE. bluza. ZI Top shot. (Lumina este ciudata. SEX. Tine rufele in mina. le atinge. puloverul. o baie veche cu usa mare cu geamuri. le simte. camasa. puternic din fund. In pat in spatele ei. gol intins in pat. Le spala cu atentie. INT. INT. ZI Valerie intra cu rufele in baie. Se uita unul foarte aproape desi atentia amindorura este in Granpal da Sexul este la altul de alta lume. In lighean nu este detergent ci un colorant rosu. Fumeaza. lumina principala vine dinspre interior) Valerie isi ia sutienul de pe jos si il miroase. Cu picioarele ridicate. INT. In pat ramine el care fumeaza in intuneric. pantalonii. desi este lumina afara. Se uita la ele cum se uda. foarte foarte intens si incordat. partea stinga... SEX.. ZI Top shot. se ridica din pat. se bucura in fiecare mica miscare pe care o face cu miinile in apa. apoi cum se imbiba cu apa. ZI Valerie este pe spate. SEX. in umbra mai este cineva GRANPAL. le spala apasat. Amindoi sint rosii la fata.

Respira. pe fata ei se vede durerea. VALERIE . si suind pe capetele inclinate am ajustat inaltimea celor care nu isi vor mai strica degeaba un noroi mai plin si mai stricat in probele de carne cu care lampile nocturne vor atrage spre ele pintecele deschise ale copiilor infectati de puterile exteriorizate de multa si prea frumoasa secretie a zidurilor intinse in semn de razboi dealungul potecilor facute de-avalma prin pridvorul mamei celei gravide si enorme ce se sprijina pe muntele transpirat. Si mai tare. Apasa din nou.. Prin monolitul covîrsit de aprinderi simultane în ochiurile stilate de apa sidefie. Ridica ligheanul si varsa apa intr-o groapa mica de linga lighean. Durerea este insuportabila dar nu renunta si tot impinge. O batalie intre durere si vointa. Si ea misca batul cind in stinga cind la dreapta ca sa poata sparge pielea.. Rupe din el un bat. Ia din apa cu causul palmelor si se spala pe fata. Desi puterile ii sint la capata incearca inca odata. puse una linga alta ca un covor. Il roade cu dintii sa il ascuta. Apasa din ou si mai tare. Pielea ii e tare. Pe ele lasa urme albe. Respira. Se chinuie din ce in ce mai tare sa si-l infiga in burta. Trece de ele si ajunge la un copac. O claie peste gramezile firisoarelor celor mai albastre eterizari.. . Tot impinge. ii ramine fata alba. Apasa cu toata forta dar nimic. Are miinile rosii. Dar se incordeaza din nou si apasa prin durere si mai tare. Un noian de promiscuitati restrînse. Se ridica si paseste peste hainele. Se da pe par si pe tot corpul cu apa alba din groapa. prin minuscule gauri aprinse. Aduce batul linga lighean. Prin degetele întinse. Cind nu mai are nici o haina se opreste. O doare foarte tare si vointa i se clatina. Apoi deodata cu toata forta ei isi infige batul in burta. Dar doar la marginea lor se mai pot stapîni diferitele contrarii. Se intoarce si spala incontinuare. Apasa. sutele de haine. trec fiorii adierilor diurne.2. Se priveste in apa.. Apa este un amestec gros de apa cu argila. se aseaza jos alba si crapta si incearca sa si-l proptete in burta. Dar pielea nu cedeaza.

Se uita dupa ea. ceainicul. Zimbeste. Ajunge la Valerie care este pe burta si Granpal ‘este’ peste ea. Bea dintr-o ceasca mica de ceai. Valerie ameteste. trebuie sa plec. Corpul ei care sta pe jos incepe sa fie inundat de ce are in ea. cele mai bune prietene intr-un moment de absoluta sinceritate si gingasie. PICNIC PADURE INNORAT. ii zimbeste si o mingiie pe obraz ca si cum ar fi la un picnic vara. ele doua. Eugenie se lasa linga ea. EXT. Incepe sa zimbeasca.3. Eugenie pleaca printre copaci. In timpul transformarii amindoua trag aer ca si cum respiratia le-ar fi fost blocata mult timp. EUGENIE Iarta-ma. Fursecuri. ZI Eugenie inbracata intr-o rochie alba de dantela. O apa aburinda. se dizolva argila alba de pe ea si se imprastie in apa din jurul ei. Un baiat . rece. Fata incordata si speriata tradeaza calatoria ei in alta lume. O fata cu pielea si parul curat. Iese din apa si paseste pe pamintul negru si ars. Este intunecat afara.EUGENIE. O mingiie pe Valerie pe fata. o farfurie cu fructe. se inmoaie si cade pe spate. un mic bol cu dulceata. Sprijinita de un copac Valerie este imbracata cu o rochie alba de dantela. Are capul dat pe spate. Paseste prin apa plina de haine. Incepe sa ii curga bucati de organe cu un lichid rosu. Este mult mai mult decit singele. Valerie se schimba la fata. Deodata pielea i se sparge si batul ii intra adinc. Sint peste 100 de litri care curg din ea. Fatza ei se transforma intro alta fata . Eugenie se ridica din apa.Granpal .vine alergind spre patura intinsa pe jos pe care sint tot felul de bunataturi. Priveste in sus. In balta vedem sute de haine puse una linga alta sa faca un fel de covor. Aerul curat si mirosul de natura o imbata de frumos. Vrea sa se intoarca dar gaseste ceva foarte furmos acolo. ud. In jurul ei se face o balta. . Lichidul curge din ce in ce mai mult. In balta rosie in care sta intinsa. dar pentru ea miriific. Cu o mina o trage spre el de git. She is joyous. Trage in dreapta de bat si burta i se rupe complet. Undeva mai departe un samovar din care iese fum. Se sperie dar ce simte o fascineaza.

Mai stau un frica sa ma ridic de ca voi pierde toata asta. GRANPAL Granpal mai ia citeva fursecuri si pentru Eugenie. GRANPAL (CONT’D) VALERIE Granpal se ridica si isi pune un pic de ceai din samovar. Se pune in genunchi. distruge picnicul. Il striga incet pe Granpal. . atinge si mingiie frunzele de pe jos apoi se apleaca cu fruntea pe pamint.4. Vii? .. Plinge incet. Merge prin desis si din ce in ce simte nesiguranta ca nu a luat-o pe unde trebuie. Se opreste. Imi e aici. Intra intr-un desis. GRANPAL Hai cu noi. Se uita inapoi. Mai merge citiva pasi si se opreste. VALERIE Vai. in padure nu se mai aude nimic. simt frumusetea Bine. striga dupa Granpal.. Valerie singura. Mergem la lac. Nu ma simt pic. Se uita inapoi spre patura de picnic. Din departare se aude cum cineva. VALERIE Granpal? Granpal? In picioarele goale o ia incet si nesigur.. Inca se vede. ce frumos este aici. Se lasa pe jos. pina nu se mai vede. Valerie ramine singura.. VALERIE prea bine. gifiind si mincind un fursec. Samovarul scoate fum linistit. Valerie se ridica se uita intr-acolo si tipa cu fiecare respiratei dar fara sa se ridice de jos. schimba directia. Bate vintul in micul buchet de fori de pe patura. pe unde a plecat si Granpal. GRANPAL Este foarte frumos. Se departeaza printre copaci fluierind. Ea se uita de jur imprejur. Raspunde. Dupa mult mult timp se ridica. Eugenie. Un colt al ei se indoaie de la vint.

Nuuuuuu. Valerie se aseaza linga Eugenie.. intram? GRANPAL Pai si fursecurile? Sint asa de bune. EUGENIE Si ce e acolo.. NU.... Eugenie mainica delicat dintr-un fursec cu stafide. Toti trei se uita la lacul fara fund. EUGENIE Ce ciudat miroase aici.. ai vazut? GRANPAL Se spune ca prin lacul asta se ajunge in fundul lumii. pe fund. Nu stiu. EUGENIE Si ce este acolo? GRANPAL E un lac in care te duci cind vrei sa iti omori corpul. Se ridica si alearga spre patura de picnic... MARGINE LAC BETON INNORAT.. EXT. VALERIE (CONT’D) NU.. Granpal ride. GRANPAL EUGENIE Ce zici. ZI Granpal si Eugenie stau pe marginea apei pe niste dale de beton.5. NU. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful