Management - Lectia 1

As putea si eu sa stau ca tine toata ziua si sa nu fac nimic? Sigur, de ce nu?!

Pentru a sta si a nu face nimic, trebuie sa stai foarte, foarte sus...

A doua zi. dupa doua saptamani de mancat balega.Lectia 2 Ei bine. de ce nu gusti din balega mea? Contine multe elemente nutritive! Curcanul ciocani o bucata de balega si obtinu energie suficienta pentru a ajunge pe prima creanga a copacului.Management . In cele din urma. Curand insa fu observat de un vanator. s-a cocotat cu mandrie in varful copacului. ajunse la a doua creanga. care-l impusca! As dori mult sa pot ajunge in varful copacului. Dar nu am energia necesara! Mancatul de rahat te poate aduce in varf. . dar nu te va mentine acolo... dupa ce mai manca ceva balega.

se supuse la vot si se aproba. In cele din urma. ochii incepura sa priveasca crucis. . inchizandu-se si refuzand sa mai lucreze. mainile sa stranga pumnii. Picioarele spuneau.Si tot asa mai departe cu inima. Toate celelalte parti radeau la ideea ca fundul sa fie SEF. toate partile hotarara ca fundul trebuia sa fie SEF.. deoarece controlez toate reactiile si functiile corpului”. Mainile spuneau: “Noi ar trebui sa fim SEF. inima si plamanii sa intre in panica si creierul sa devina nervos. deoarece noi facem toata treaba si castigam toti banii”. Astfel. a vorbit si fundul. toate partile voiau sa fie SEF. in cele din urma. “Eu trebuie sa fiu SEF. Creierul Spunea :. in timp ce SEFUL statea toata ziua si facea un rahat! Nu-ti trebuie creier pentru a fi SEForice fund poate fi. toate celelalte parti faceau toata munca.Management . picioarele sa tremure. plamanii si ochii pana cand.Lectia 3 Cand a fost conceput prima data corpul. Dupa catva timp.. Asa ca fundul intra in greva. deoarece noi transportam creierul si-l ducem unde vrea sa mearga”. “Noi trebuie sa fim SEF.

ca incepu sa cante de bucurie.Management . In timp ce zacea acolo. De la caldura balegii. Nu oricine te scoate din rahat iti este prieten 3. acoperind-o. descoperi pasarea sub gramada de balega. o scoase de acolo si o inghiti! 1.Lectia 4 O pasarica s-a ratacit si a fost prinsa de iarna. Nu oricine te baga in rahat iti este dusman. Cand esti bagat in rahat. trecand pe acolo. Dupa sunete. O pisica. e bine sa-ti tii gura! . 2. veni o vaca si se balega. Era atat de fericita. pasarea se dezgheta si reveni la viata. auzi cantecul pasarii si se apropie sa cerceteze.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful