Luceafarul.pdf

LUCEA FARUL

A fost odată, ca în basm, N-ar mai fi niciodată!!! Pe un tărâm în plin marasm Un împărat (şi tată). Cu două fete - cum să spui – Crescute la ferestre… Unde pândeau vaporul lui, Aducător de zestre! Că'n toată tinereţea sa În pribegii navale A tot adus whisky, cafea, Blugi şi ţigări "nasoale"! Si erau două la părinţi, Şi nu prea frumuşele... Fără succesuri mari la prinţi(?) Baroni ori beizadele!

ambâţ. Când fu de partajară. Cum au facut şi ce au dres. vai.. Divorţ şi partajare! C-avură-nspre aeroport Viloi de la tataia. Şi fu ales chiar pârcălab La curtea-mpărătească..Dar se mândreau cu tatăl lor. Ştia cum să vrăjească. spectacolul fu trist. Pe unde-a fost el . Luă fata lui cea mare Dar.. În timpul ăsta.toate. În cercuri largi se afirma Fiţoasă şi ferice. Cine cu ce s-o fi ales? Nu a ştiut o ţară! Cert e ca fata de-mpărat Fără de soţ rămasă.. tot către Nord C-o casă-n Mogoşoaia. A strâns pe îndelete Ca să le facă-n viaţă-un rost Iubitelor lui fete! Veni-ntr-o zi un chitarist. Dar l-au schimbat. sora sa Mezina..... .. cumva pe blat O şi mai scumpă casă.. nărav. Fu uns ministru de transport In câteva mandate! Avea tupeu. Ce bea whisky cu litru' Şi susţineau că'i jucător. Îşi cumpără... Cu fluier de arbitru! De-atât cărat din port în port S-aducă de de.port ori post.. cum se zice.

cu confraţii... piţi-goi De-i zice facultate.. Chintarul îl ademenea Şi-l îmboldea Fortuna! Se ridică incetişor. în cabinet. În topul de modeluri... Acestea s-au lipit de el Ca marca de scrisoare.. Cu patru dame-n mână sta.. Privi mâhnit la lună ! . visător...Trecu prin şcoli de pe la noi Şi chiar urmă prin State Un curs intens de.... CV ... Cu cărţile în mână Veni la geam şi. jucător de Tabinet Şeptic şi Licitaţii Puse-ntr-o zi. Era a doua la părinţi Mezina cea cu ţeluri Dar a urcat. Au uns-o. Dar mult mai multe a-nvăţat Prin baruri şi locante! Cu "prinţi" ieşiţi la agăţat Modele – aspirante – .. Şi ar fi vrut încă una. strângând din dinţi. Şi chiar cu bâlbe pe platou Trup zvelt. cu fanfare! El.. De care-apoi s-au ataşat Monica şi Sulfina. Iar pe cea mică la Bruxelles.subţire A strâns ca musca'n în jurul său Doar stele-n devenire! Aşa ajuns-au la-mpărat Roberta şi Alina. De-un Poker...

.. Că potu-i mare. ce trist bietu-mi lăbău.Aş da o ţară sa te am În Alianţa noastră...Aş face'o chiar şi până jos .Hai.. Primarul General. vino-n cărti.. Să-mi fii consilieră! (Şi mai şopti.. dama.. pierdut la geam Cu ochii către astră) .. mieroasă: . Răspunde-aşa.... Iar ea. . Gură ce-ndeamnă la . scumpa mea. râvnită stea Lungeste-te pe masă. vai...Mai apoi prinse a scruta Cea boltă instelată Pe care-odată-i se-arăta O stea cu chip de fată. Într-un iatac municipal Trăi-vom altă eră Mie. păcat Sâni împliniţi şi sexy! Şi tot privind-o-ngândurat Se-aprinde-odată flama! La pieptu-i de matroz umblat Să'i cad-acuma... Coboară dintre stele! Dă-i dracului de pesedişti. Fii mir inimii mele. din cercul ei bengos. Dar am “cocoş” acasă! Şi.. Şi jindul mă apasă! De vrei aievea să exişti... Mai cu-cu-rig grăieşte: “Un mameluc din staff-ul tău Dosaru-i frunzăreşte”! . Avea un trup parcă sculptat Păr aburind reflexii..

. Că i-a şi picat dama! .. Blagoslovit cu flama..Hai.. luminează-mă-n amurg Şi fă-ţi itinerarul.. Cu forţa mea de brand (de... Urmează … .Cinstire Ţie Demiurg Că mi-ai adus dameza! Sunt cel mai cool bărbat din burg.. Doar ce s-a-ntors la mama sa. Maria'mi face freza ..burg?) Am să-i închid dosarul! Nu-s stele-n cer cât promitea.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful