Internet Security Hass and Associates Warning

http://www.cclonline.com/article/1192/Guide/Misc/ Stay-Safe-Online-Part-One-Avoiding-The-Scams/

Hold deg trygg Online Part One: unngå svindel

Vi har noen ganger få telefon telefonsamtalene fra bekymret kunder som tror de kan ha ved et uhell bukke til Internett avvikere og svindlere, det er uheldig å innrømme at Internett er et flott og forferdelig sted. Men mye som i virkeligheten, det er fine steder... og ikke så fint steder.
Til de er innvidde og kjent med noen av enkel og genial måtene disse systemene fungerer det ganske lett å unngå å bli online. Men det kan skje til noen men det er skritt du kan ta, bevæpnet med et lite kunnskap og å ta noen ekstra forholdsregler kan gjøre deg mye tryggere online.

Noen kan stille spørsmål hvorfor det er så mange tvilsomme svindlere loitering rundt på nettet, men det er enkelt å se tiltrekningen til kriminelle som utføre disse handlingene.

Bankran rane banker, fordi det er der pengene er, bil tyver stjele biler fordi muligheten, cyber kriminelle svindle Internett-brukere på grunn av begge de ovennevnte; Internett er full av penger og muligheter. I denne korte serien vil jeg forhåpentligvis armen deg med informasjon for å holde deg tryggere online.

Typer svindel
Det finnes mange forskjellige typer svindel der ute; Jeg skal liste noen av de vanligste svindel som brukes til å svindle folk penger og tjenester i denne delen.

Dessverre i denne delen kan ikke jeg navnet navn eller peke fingre, men det er visse verktøy der ute som tilbyr å slå datamaskinen tilbake til sin tidligere strålende rask selv med noen få enkle klikk av deres gratis program.

En av de verste syndebukkene av denne kategorien annet enn PC-hastighet opp verktøy er verktøy utviklet for å laste ned og å skaffe drivere, du har et gult utropstegn ved siden av en 'generisk UPnP enhet i Enhetsbehandling, så du ta til Google for å finne en driver. De første resultatene du snuble over er ikke nyttig, og så ut av ingenting du finner denne strålende program som lover å løse alle driveren relaterte plutselig problemer-med bare et enkelt program!

Du deretter laste ned sa program, og det tilbyr rydde opp datamaskinen, eller finne driverne gratis, vanligvis den gjør motsatt. Programmet starter deretter å bremse maskinen ned til en sliping stoppe. På hvilket tidspunkt det vil trolig da finne feil som bare premium-versjon av programmet kan fikse, er dette vanligvis en nominell, men liten avgift rundt omkring £20mark. Du vil kjøpe denne tjenesten å tro at den vil fastsette alle problemer, men akk programvaren fortsetter å knytte ditt system.
Vanligvis med slik programvare du har et alternativ for å avinstallere det, hvis du er heldig programvaren vil bare avinstallere og bli borte, men noen av disse pakkene har en stygg vane for å grave sine negler og kan ofte holder datamaskinen som gissel - disse svindel er kjent som Ransomware og det er sagt å være på vei opp i 2013.

Ransomware alltid merke ikke seg selv på baksiden av andre svindel, kan det være en frittstående svindel i seg selv. Du tilbringe noen timer på datamaskinen til å surfe på Internett, slå den av bare neste gang du kommer til å bruke datamaskinen, det ikke starte opp riktig. Du kommer inn i Windows, men du presentert med et vindu som tar opp hele skjermen, truer rettslige skritt mot deg eller verre ennå er det later til å beskytte deg. Det vil deretter be om penger for å enten slippe den rettslige skritt eller fjerne skadelig innhold. Unødvendig å si hvis du deler med dine hardt opptjente, og når kommer det til å komme tilbake igjen og igjen.

Sammendrag
Hvis du noen gang finner deg selv å ha ved et uhell installert noen av typene av programmene som er nevnt ovenfor, jeg foreslå sterkt et format og reinstallasjon av operativsystemet. Hvis du kan få i for å sikkerhetskopiere dine data-pass på at du ikke back-up alle kjørbare filer som kan bære smittsom filen, bare back-up dokumenter, bilder og videoer osv. Med hensyn til påskynde din computer, ble den beste løsningen for som gitt til deg da du først kjøpte den, re-installasjon disker. Hvis noen gang du finner datamaskinen er sakte sliping til mindre enn sin vanlige selv, sikkerhetskopiere data og installere Windows på nytt. Det får systemet ditt tilbake til sin opprinnelige hastigheter raskt og enkelt. Med mindre du har en hardware feil selvfølgelig, i så fall ingen programvare kan kurere som for deg.

Det er én regel å alltid huske når jakt etter drivere og som regel er; produsentens webområde vil ha driverne for produktet... for gratis! Den vanlig gamle ekkel ransomware er vanligvis beskylder deg for gjør noe ulovlig, men tilbyr å fortelle deg hvis du gjør en betaling, loven virker ikke sånn. Jeg kan ikke huske sist gang jeg så politiet, kamera, handling og så en kriminell blir arrestert og vendt mot 3 til 4 år i fengsel for grand theft auto, men tilbød en £200 fint å bli slapp på stedet.

I del to av denne guiden dekker vi hvordan disse programmene kan komme inn på datamaskinen og måter å unngå noen gang å måtte møte en enkelt på av dem.