You are on page 1of 7

COLNIES 2012-2013

CASA DE COLNIES EUROSTAGE CURS: P5 29 i 30 dabril de 2013

CASA DE COLNIES EUROSTAGE

Eurostage s una casa de colnies ubicada en un entorn natural privilegiat: a mig cam entre Girona i Barcelona entre els darrers contraforts de la serralada del litoral i les platges de Caldes dEstrac. La casa, la qual disposa de molts espais interiors i exteriors per als infants, tamb realitza activitats dirigides amb monitors relacionades amb el mar (el centre dinters sn els Pirates). A ms dels espais bsics; habitacions amb lliteres, lavabos, menjadors, sales per realitzar activitats dinterior... tamb disposen duna sala amb aquaris per tal que vegin alguns dels animals que viuen a les aiges del mar mediterrani.

PER A QU SERVEIXEN LES COLNIES?

Les colnies sn una activitat que ajuda als alumnes a desenvolupar-se en molts aspectes personals. Creiem que sn molt importants perqu: es diverteixen gaudeixen despais naturals adquireixen hbits d'autonomia aprenen a ser ms responsables senriqueixen amb la convivncia de companys i mestres viuen una experincia, per a molts, nova: passar una nit amb els companys i mestres de lescola.

s important que des de casa els motiveu i engresqueu, per tal que sigui una experincia el ms positiva possible i, un cop all, sho passin genial.

LA MOTXILLA

s molt important que prepareu la motxilla amb el vostre fill/a. Tota la roba (calces, mitjons...) ha danar marcada amb el nom i cognoms dels vostres fills. Organitzaci de la roba: Una bossa amb unes sabatilles esportives de recanvi tancada i etiquetada com SABATILLES ESPORTIVES(bambes). Una bossa amb la roba de recanvi tancada i etiquetada com ROBA DE RECANVI Una bossa amb la roba de dimarts tancada i etiquetada com ROBA DE DIMARTS. Una bossa amb el pijama tancada i etiquetada com PIJAMA. UN NECESSER (pinta, colnia, crema i raspall de dents , una tovallola petita, un paquet de tovalloletes humides i crema solar). Una bossa de plstic grossa per a la ROBA BRUTA. Una LLANTERNA. Un IMPERMEABLE. SAC DE DORMIR. *No es poden portar diners ni llaminadures. Lesmorzar de dilluns, una ampolla petits daigua i una gorra dintre duna bossa de plstic fora de la motxilla.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORDRE DE LA MOTXILLA
1. Bossa SABATILLES ESPORTIVES (bambes). 2. Bossa de ROBA DE RECANVI 3. Bossa ROBA DIMARTS 4. Bossa PIJAMA 5. NECESSER 6. Bossa de plstic per ROBA BRUTA 7. LLANTERNA 8. IMPERMEABLE 9. SAC DE DORMIR

9. SAC DE DORMIR 8. IMPERMEABLE 7. LLANTERNA 6. Bossa de plstic ROBA BRUTA 5. NECESSER 4. Bossa PIJAMA 3. Bossa ROBA DIMARTS 2. Bossa ROBA RECANVI 1. Bossa SABATILLES

CALENDARI I HORARI HORA Dilluns 29


Sortida

Dimarts 30
Esmorzar

9.00h

Activitat mat 10 a 13h - Arribada al Port d'Arenys i esmorzar - Visita pel port i passeig en golondrina 13.30h 14.00h Dinar Temps lliure Activitat tarda 15.30 a 19h Gimcana del pirata (17h berenar)

Activitat mat Visita als aquaris i Toca-toca

Comiat i sortida cap a lescola

20.00h 21.00h 22.00 - 22:30

Sopar Activitat Nit Recerca del tresor Bona nit

sobre les 15:00h