You are on page 1of 5

Proiect

Autori : Alexe Vlad, Ivanciu Samuel Clasa: XI C Liceu: Liceul Dimitrie Bolintineanu Profil: Stiintele naturii Materie: Tehnologia informatiei si a comunicarii Domeniu: Chestionar pe tema Pareri ale elevilor despre Liceul Dimitrie Bolintineanu

Concluzii
1) In ceea ce priveste alegerea facuta, elevii clasei XI C au optat pentru Liceul Dimitrie Bolintineanu din pricina nivelului de educatie superior pe care il promite iar cei mai multi sunt de parere ca il si ofera.O mica parte dintre acestia sunt motivati de distanta mica intre domiciliu si liceu.

2) In opinia colectivului de elevi, cadrele didactice sunt bune din punct de vedere al cunostintelor in domeniul in care s-au specializat, dar le lipseste intelegerea fata de acestia. 3) Din moment ce materia preferata a marii majoritati este biologia si chimia, se justifica alegerea facuta dar se plang in legatura cu strictetea impusa de uniforma.

4) In mod deloc surprinzator profesorul preferat al elevilor este cel mai intelegator, cel care intelege ca cea mai importanta materie este cea a elevului si nu a profesorului si nu cel care isi stapaneste cel mai bine materia. 5) In ceea ce priveste programul scolar parerile sunt impartite, cei mai multi plangandu-se de scurta durata a pauzelor si de faptul ca singura oara cand vad curtea scolii din spatele geamului este la venire si la plecare.

6)Cat despre directorii scolii, sfatul elevilor este sa fie mai intelegatori si sa asculte ce au de spus.Comunicarea nu e punctul lor forte si totusi este atat de importanta!

In concluzie, LDB este un liceu preferat de elevi si superior marii majoritati a liceelor bucurestete.