♥ Cassandra ♥: buna ,ce faci ?? teo.neacsu: buna bine tu? ♥ Cassandra ♥: bine ascult muzica ...

♥ Cassandra ♥: as vrea sa te intreb ceva dar sper sa nu te superi teo.neacsu: spune teo.neacsu: nu ma supar daca de asta iti e ♥ Cassandra ♥: acum ceva timp ,Mirela todasca ,cred ca o cunosti mi-a zis ca un baiat a intrebat de mine si mi-a cerut numarul.Nu a vrut atunci sa imi spuna exact,nu stiu de ce dar am aflat din intamplare de la andreea deoarece ea cu mirela erau certate . si vroiam sa stiu daca tu erai acel baiat ? teo.neacsu: da teo.neacsu: da eu eram ♥ Cassandra ♥: teo.neacsu: de ce? ♥ Cassandra ♥: pai vreau sa iti spun cum s-o intmaplat defapt deoarece cred ca mirela nu ti-o spus ♥ Cassandra ♥: intamplat* teo.neacsu: spune ♥ Cassandra ♥: pai in clasa a 7 mirela mi-a spus ca un baiat vrea numarul meu ,am intrebat-o cine ?? face ea un baiat ......si am zis cum il chema si face ea: da ce atatea amanunte imi dai numarul sau nu si eu am spus nu fiind ca nu am stiut cine e....mnah si nu prea dau eu nr meu asa si dupa mi-o zambit si vb la telefon prin mesaje cred cu tine -La sf clasei a 8 ti-am vazut fb si mnah am intrebat-o pe mirela cinei baiatu si face ea : pai e cel care vroia nr tau si iam spus : mai dde ce nu mi-ai sp si face pai ti-am spus dar tu nu si nu si altele si m-am enervat pe ea ca m-o mintit ♥ Cassandra ♥: si nu numai cu asta cu multele ♥ Cassandra ♥: as vrea sa stiu ce ti-o spus mirela atunci de mine ? .... ♥ Cassandra ♥: daca iti mai amintesti .....? teo.neacsu: nu mi-a spus decat ca esti colega ei ♥ Cassandra ♥: atat ? parca nu imi vine a crede ea sa spuna teo.neacsu: serios eu am intrebat-o cine esti ca te-am vazut intr-o poza de-a ei

neacsu: de fapt faci multa mate si info si chimie si romana ♥ Cassandra ♥: iti place matematica asa mult ? teo.neacsu: ba da ♥ Cassandra ♥: trebuia sa stiuu ♥ Cassandra ♥: teo.neacsu: mai ♥ Cassandra ♥: tu esti la mate info asa-i teo..neacsu: ) esti culmea ) ♥ Cassandra ♥: nu sunt teo..neacsu: la ce profil ? ♥ Cassandra ♥: contabilitate teo.si ma gandem ca o vb mirela tampeni teo..neacsu: si sunt si olimpic la astea doua .neacsu: decat la prima ♥ Cassandra ♥: ♥ Cassandra ♥: acolo faci fizica _ muuultaa ♥ Cassandra ♥: teo.neacsu: da ce-ti veni acum ? ♥ Cassandra ♥: pai am crezut ca esti suparat pe mine pentru ca nu ti-am dat nr ..neacsu: matematica imi place da nu chiar asa mult mai mult imi place fizica si chimia teo.♥ Cassandra ♥: aham ♥ Cassandra ♥: teo. teo.neacsu: si spre dezamagirea mea ii mai greu la a doua teo.neacsu: da teo.neacsu: tu unde esti la liceu? ♥ Cassandra ♥: in candreni .

neacsu: nu o cunosc de mic ca si bunicamea o fost profesoara de chimie acolo cu vreo 7 ani in urma si si matusamea ii profesoara acolo si mergeam si eu cand eram mic acolo cu ele teo.neacsu: imi dai numarul tau? ♥ Cassandra ♥: ♥ Cassandra ♥: da ♥ Cassandra ♥: 0747149420 ♥ Cassandra ♥: da-mi un beep .♥ Cassandra ♥: ce frumoss teo.neacsu: tu cu cine faci engleza? teo.neacsu: nu chiar ♥ Cassandra ♥: mda ca vine vorba de pregatire ) si primesti fise cu exercitii teo.neacsu: ♥ Cassandra ♥: cu diriginta danea felicia si franceza la felll teo.neacsu: eu ies ma duc sa fac un dus si sa imi termin bagajul teo.neacsu: da aveam vreo sase sau sapte ani ♥ Cassandra ♥: teo.neacsu: si stiu ca aia tot timpul ma certa ca aruncam cu hartie in ea ♥ Cassandra ♥: ) ce tare nu ca te certa ca aruncai cu hartie teo.neacsu: vaiii ce naspa cu felicia ) o stiu de cand eram mic si stiu ca atata ma mai enerva ma gandeam ca faci cu inge ♥ Cassandra ♥: cu ce te enerva ) sunt curioasa ) ♥ Cassandra ♥: ai facut ceva pregatire cu ea? teo.neacsu: da da nu le fac ♥ Cassandra ♥: )) teo.neacsu: ceau noapte buna ♥ Cassandra ♥: noapte buna teo.

neacsu: asta ii ♥ Cassandra ♥: stai putin ♥ Cassandra ♥: putin ♥ Cassandra ♥: ♥ Cassandra ♥: gata ♥ Cassandra ♥: nu de alta dar nu gaseam telefonu si mnah ma gandem ca am gresit nr teo.neacsu: in excursie cu liceul la brasov sibiu si sinaia ♥ Cassandra ♥: ce fain de foi ♥ Cassandra ♥: voi ♥ Cassandra ♥: noi vizionam doar filme si aceleaasi de 3 ani ♥ Cassandra ♥: gata nu te mai retin drum bun .neacsu is typing.♥ Cassandra ♥: sa il am si pe al tau teo. teo..neacsu: ai gasit apelul ? ♥ Cassandra ♥: da ♥ Cassandra ♥: ♥ Cassandra ♥: dar tu unde pleci ♥ Cassandra ♥: de iti faci bagajelele teo...si noapte buna ..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful