Dragi svi

,
osim Projekta Namasmarane, koji će nas energetski pripremiti za Mahasamadhi, u nedjelju, 21. travnja krenut ćemo, kako smo i najavili, i sa projektom seva krila naše regije, posebnom vrstom seve pod nazivom:

„Šume ljubavi”
– dakle, akcijom pošumljavanja. Projekt je razrađen na retreatu i ima nekoliko faza. Prva faza je jednodnevna akcija pošumljavanja na Sljemenu, slijedeću nedjelju 21. travnja 2013. Detalje ćemo još javiti. Ova seva posvećena je oporavku naše Majke Zemlje, jer je u ovo vrijeme, izuzetno važno usmjeriti energiju i u tom pravcu. Majka Zemlja nije dobro, šume – Njena pluća, propadaju, tlo je zagađeno brojnim kemikalijama… Ako se Majka Zemlja ne oporavi, ni čovječanstvo ne čeka lijepa budućnost… No tu smo mi, Babini sevaci, puni božanske energije našeg Učitelja, s Njegovom snagom u našim rukama i Njegovom ljubavlju u našim srcima Pozivamo vas da se pridružite u što većem broju, povedete svoje prijatelje, susjede… važno je samo da se čim prije prijavite kako bi mogli organizirati prijevoz i dovoljno alata. Ova seva je sezonska, dakle vezana uz vrijeme kad se sadi drveće – proljeće i jesen, pa ćemo je ovo proljeće ponoviti nekoliko puta. Šaljemo vam i link na jedan prekrasan crtani film „Čovjek koji je sadio drveće” i link da pogledate jedan krasan film „Značaj šuma” o njihovoj važnosti, koji su snimili Crnogorci, i koji nas, ne samo podsjeća, nego i uči o izuzetnoj vrijednosti i važnosti šuma u našim životima. Molim predsjednike centara / grupa da žurno, čim prije prijave broj osoba i pritom naznače koliko je muškaraca a koliko žena na mail svendekleve@yahoo.com. Svi koji žele sudjelovati, a nisu članovi nekog od centara/grupa, neka se direktno jave na isti mail.
Čovjek koji je sadio drveće Značaj šuma

Sai Ram.
Dunja Pavliček, predsjednica Regije Središnja Hrvatska Mira Golubić, regionalna koordinatorica krila Nesebičnog služenja Sven Dekleva, koordinator Krila mladih

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful