Cerinte proiect Informatica Economica 2011

Proiect WORD 1. Realizati un CV utilizand formele predefinite (Templates) si un CV dupa propria creatie. 2. Realizati o carte de vizita care sa va reprezinte si apoi multiplicati-o prin copierea pe o pagina. 3. Realizati un pliant cu reclama comerciala a unei firme, a unei activitati sau a unui produs ( minim 3 coloane, orientarea paginii sa fie landscape, folositi elemente grafice si de tip autoShapes). 4. Realizati un tabel cu datele despre studentii din grupa si utilizati optiunile merge cells, split cells si editati proprietatile tabelului. 5. Scrieti o pagina de formule matematice folosind Microsoft Equation. 6. Realizati o felicitare/scrisoare de intentie cu ajutorul optiunii Mail Merge. 7. Scrieti un text, de minim 2 pagini, cu caractere Times New Roman de marime 14, pagina de format A4, cu marginile stabilite dupa cum urmeaza: a. Sus – 1,5 cm b. Jos – 1,5 cm c. Stanga – 2 cm d. Dreapta – 2 cm. Introduceti in fata textului titlul Proiect Microsoft Word, folosind optiunea WordArt. Introduceti un antet de pagina cu continutul “ Proiect la Informatica Economica” , iar in subsolul paginii introduceti numarul de pagina si data. De asemenea, exemplificati urmatoarele facilitate Word: nota de subsol, incadrarea unei portiuni de text intr-un chenar, realizarea unui fundal pentru o portiune de text, watermark, liste indentate. 8. Realizati o pagina foaie de capat pentru proiect, in care sa apara in partea de sus, orientat la centrul paginii, numele universitatii si al facultatii la care sunteti student, la mijloc specificati numele proiectului – orientat la centru, iar in partea de jos a paginii, aliniat de la dreapta numele studentului si grupa din care face parte. 9. Cuprins si bibliografie automata.

Asist. Univ. Drd. Marin Georgiana

Page 1

C. Venituri din alte surse d. Fiind date vanzarile de produse ale unei societati pet imp de 10 zile. Pentru o societate comerciala se cunosc. Marin Georgiana Page 2 . Calculati valoarea TVA-ului aferent fiecarei vanzari.B. D ale unei firme. pe o perioada de 12 luni. luate individual si comparativ. pentru fiecare sectie si pentru fiecare luna. cu precizarea. 4. Cheltuieli din activitatea de baza e. Totalul valoric al vanzarilor b. respective al veniturilor. Sa se realizeze o mica aplicatie pentru evidenta operativa a unei firme care vinde componente PC. iar impozitul pe profit reprezinta 16% din profitul brut. Valoarea medie a vanzarilor pe fiecare produs g. profitul net=profit brut-impozit pe profit. Total vanzari pe fiecare zi d. 2. Venituri din activitatea de baza b. astfel incat sa se furnizeze urmatoarele informatii: a. profit sau pierdere. Tabelul reprezinta vanzarile de componente PC. profitul brut=total venituri-total cheltuieli. 3. sa se realizeze o evidenta corespunzatoare a acestora. Total vanzari pe fiecare produs la sfarsitul perioadei c. pentru principalele categorii de produse. stiind ca valoarea acestuia este de 24%. h. calculati valoarea maxima a vanzarilor e. de fiecare tip si per total Asist. cu font de culoare neagra si boldat daca exista echilibru si pe fundal gri cu font de culoare verde daca exista profit. Sa se realizeze grafice care sa evidentieze evolutia in timp a: 1. Venituri din activitati auxiliare c. pentru primele sase luni ale anului. Sa se realizeze evidenta incasarilor si a platilor pentru sectiile de productie A. programul EXCEL calculand totalul facturii. pentru fiecare produs si per total. Pentru fiecare produs. TVA-ul si pretul fara TVA. Aceasta mentiune sa fie facuta pe fundal gri cu font de culoare rosie in cazul in care exista pierdere. Drd. Univ. Cheltuieli din activitati auxiliare f. Valoarea medie a vanzarilor pe zi f. Veniturilor. Sa se calculeze impozitul pe profit ce trebuie platit de firma pentru fiecare perioada si profitul net. urmatoarele date: a. Sa se realizeze graficul comparative al dinamicii incasarilor pentru cele patru sectii ale firmei. 2. Realizati grafice care sa reprezinte evolutia in timp a vanzarilor pentru toate produsele. stiind ca: 1. ii. Cheltuieli din alte activitati i.Cerinte proiect Informatica Economica 2011 Proiect EXCEL 1. a modului de inchidere a lunii: echilibru.

Sa se calculeze ponderea cheltuielilor totale in total venituri realizate. Valoarea minima si maxima a incasarilor pe fiecare produs j. Valoarea medie a incasarilor pentru fiecare produs h. Univ. Valoarea minima si maxima a incasarilor pe fiecare luna i. iii. Impozitului datorat. Marin Georgiana Page 3 . de fiecare tip si per total 3. Total incasari pentru fiecare luna e. Cunoscand incasarile unei firme pe o perioada de 12 luni. Indicele de crestere lunar al incasarilor fata de prima luna b. Sa se afiseze incasarile totale ale firmei pentru anul respective d. Total incasari pentru fiecare produs f. Profitului brut si net 4. Valoarea medie a incasarilor pentru fiecare luna g. Drd. Cheltuielilor. Asist. Indicele de crestere lunar al incasarilor fata de perioada imediat anterioara c. la principalele sale produse. sa se calculeze si analizele: a.Cerinte proiect Informatica Economica 2011 2. Sa se calculeze ponderea profitului total in total venituri realizate iv. 5. Sa se realizeze grafice ca sa evidentieze cat mai bine activitatea firmei si evolutia acesteia pe parcursul anului analizat.

a unei activitati sau a unui produs sau oferte.Cerinte proiect Informatica Economica 2011 Proiect POWER POINT Sa se realizeze 10 slide-uri de prezentare a unei firme. Asist. Marin Georgiana Page 4 . folosind facilitatile programului Microsoft Power Point. Univ. Drd.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful