Dacă ar trebui sa mori înaintea mea, Întreabă dacă poţi lua cu tine un prieten.

Dacă trăieşti până la 100 de ani aş vrea să trăiesc 100 de ani minus o zi ca să nu trebuiască să trăiesc Fără tine.

Adevărata prietenie este ca sănătatea; Valoarea ei este rar apreciată până când nu ai pierdut-o.

atunci ai avut o viaţă minunată. dacă ai cinci prieteni adevăraţi. . Tatăl meu obişnuia să spună că atunci când mori.Un prieten adevărat este cel care-ti este alături atunci când restul lumii te-a părăsit.

ca să-i prind.Dacă toţi prietenii mei ar sări de pe un pod eu nu aş sări împreună cu ei ci aş sta jos. Ţine un prieten adevărat cu amândouă mâinile .

. Prietenia este o singură minte în două trupuri.Eu mă bazez pe tine şi tu te bazezi pe mine şi totul este bine.

Nu merge în urma mea. pentru că s-ar putea să nu te pot ghida.Nu merge înaintea mea. . Mergi alături de mine şi fii prietenul meu. pentru că s-ar putea să nu te pot urma.

Prietenii ascultă ceea ce spui.Toţi aud ceea ce spui. . Prietenul este acela care cunoaşte cântecul inimii tale şi poate să ţi-l cânte atunci când ai uitat cuvintele. Cei mai buni prieteni ascultă ceea ce nu spui.

de pretutindeni.Fiecare dintre noi urmăm drumuri diferite în viaţă. luăm cu noi câte puţin unul de la altul. Prietenii sunt modul în care Dumnezeu are grijă de noi. dar oriunde mergem. .

.Străinii sunt doar prieteni care aşteaptă să se întâmple ceva. Prietenii sunt ca şi bucăţile de şuncă din bolul de salată al vieţii.

.Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tăi. Şi dacă primeşti acest mesaj de mai multe ori de la persoane diferite. înseamnă că ai mulţi prieteni. chiar dacă acest lucru înseamnă să îl trimiţi persoanei care ţi l-a trimis ţie.

Iar dacă îl primeşti numai o dată. nu fii descurajat pentru că vei ştii că ai CEL PUŢIN UN PRIETEN ADEVĂRAT .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful