Hendren Global Group Top Facts

Reizen rond Japan met Odakyu deze 2013
http://hendrengroup.biz/blog/2013/04/09/travel-around-japan-with-odakyuthis-2013/

Hendren Global Group Top Facts - Japan is zeker een van de beste plaats om te reizen, van Tokyo naar alle delen van het land Japan is echt een opmerkelijke plaats om te bezoeken. Odakyu Railway heeft een zeer interessante aanbieding die op 20 januari dit jaar tot en met 28 februari van hetzelfde jaar beginnen zal; het is een deel van hun wintercampagne in Shinjuku, Hakone, Enoshima/Kamakura en Ito.
Internationaal paspoorthouders, zoals ikzelf, kunnen halen coupons van Odakyu Travel Service Centers op Shinjuku en Odawara Stations en ze gebruiken voor het ontvangen van speciale kortingen en herdenkingsmunt goederen op 'Odakyu warenhuis Shinjuku', 'Shinjuku Mylord' en andere deelnemende retailers in Hakone, Enoshima/Kamakura en Ito. Dus, mijn familie en ik genoten Japan meer omdat we gered extra geld en op hetzelfde moment we meer reisden. Het toegestaan ons om vrij te reizen op de trein Hakone Tozan, de Hakone Ropeway en de Hakone Sightseeing boottocht op Lake Ashi. We hebben geprobeerd alles wat Odakyu aangeboden. Omdat de Hakone Freepass beschikbaar tegen een gereduceerde prijs is kan ook proberen, dus we van het profiteerde en we geen van de ervaring spijt hebben. Er is ook een bonus die doesn't end there; bezoekers zullen warm onthaald op Togendai terminal in Hakone met een fotoshoot met een samoerai en dienstmeisje, gratis kalligrafie en origami workshops en andere activiteiten voor de Japanse cultuur ervaren.

Mij en mijn man probeerde ook de bijzondere reizen pakketten inclusief de beperkte Express "Romancecar" ticket en accommodaties in Hakone zal worden op de verkoop tegen superprijzen. Ik beveel paren om te proberen het ook.

De winter beperkt is Hakone freepass geldig voor 2 dagen zodat kunt u echt genieten van het. Meestal heb je te betalen 5.000 yen voor volwassenen, maar vandaag ze geven het voor slechts 4,100 en 1500 voor kinderen, geweldige manier om te slaan. U kunt ook "Hakone coupon boek" voor gebruik op toeristische faciliteiten en restaurants hebben. Ons bezoek Japan was echt opmerkelijk, hadden we een foto schieten met een samoerai en dienstmeisje, mochi rijstwafel bonzen, gratis amazake (zoete sake), origami en kalligrafie workshops, leeuwendans, Japanse drummen en Geisha prestaties. Een echte ervaring van Japan.
Als je wilde meer weten over hun Winteraanbieding hebben ze de volgende coupon giveaway

Shinjuku gebied Odakyu warenhuis Shinjuku-5% korting op speciale coupon op de belasting goedkope bureau * * met uitzondering van bepaalde winkels en producten Vermelding van de helft van de prijs op het Enoshima Aquarium Gratis souvenir wanneer de overeenkomstige coupon en de Enoshima/Kamakura Freepass of de Enoshima worden weergegeven 1 dag paspoort bij de helpdesk Fujisawa City Tourism Association voor Katase Enoshima Station Ito gebied Gratis souvenir bij het weergeven van de Ito toerisme Freepass bij het busstation Ito Tokai kantoor Aan boord van de Romancecar Express trein 100 yen korting op frisdranken 100 yen korting bij de aankoop van de Romancecar pen of charme

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful